269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    gyönyörű ez a Jag, örök klasszikus
  • Gallardo007

• Voice27
    Napot!

• hamhusz
    Én most már a 250 GTO-ról várok szaftosabb képeket, pl. motortér, limitáltság, és egyéb infók.
  • mikeman
    ugyanez a téma csak AA tálalásban :)
    gyönyörű a CMC, de az AA-nak sincs nagy lemaradása hozzá képest és az ára..... nos az jóval kedvezőbb :)

• 355
    CMC Porsche 901

• Gallardo007
    Jó estét!

• PP993RS
    Köszi :)

Jó alapanyagból könnyű szépet alkotni :) Sztem is nagyon szép gép a Thema, örök kedvenc, emlékszem 20on éve is mennyire tetszett, és ez cseppet sem változott a több mint 2évtized alatt.
  • bulba
    A Thema nagyon baró, már alapból is szép forma de az átalakítás is csak jót tett neki
  • bulba
    Szép hétvégét!

• mikeman
    hát nem tudom mennyire volt rendes motortere, mert mint azt a maci mögé bújtatott tábla is írja, nem igen szerették volna hogy fogdossam, és a nyomaték kedvéért egy jó magas feka biztonsági őr mászkált az üzletben szúrós szemmel figyelte hogy mi a fenét fotózgatok ha nem veszek semmit :))
    az üzenetre válaszoltam .)
  • PP993RS
    Na de ahogy nézem ez tán egy működő modell :D mármint hogy nyitható a motortér, kerék legalább forgatható, nem egy nyamvadt zárt műanyag milliókért :(

ui.: küldtem egy privit, majd csekkold ;)
  • PP993RS
    Átnyálaztam ezt a Subarut, látszik hogy újra-kiadás régi öntőformával, messze nem olyanok az illesztések amit ma tud az AA, ahogy nézem a motortető lábait nem volt képük meghagyni, arra varázsoltak egy formás fém kart, de olyan huh de nagy változásokat nem látok, na jó a felni szebb lett, de ez nem egy 200€-s modell, semmi "olyan" extrát nem nyújt.
  • PP993RS
    Hát az AA sose a vékonyan fogó cerkáról volt híres ;)

És amúgy igen, brutál drágulnak be, és még csak olyan huh de nagy idő se telik/telt el, 1-2éve volt tervbe véve pár modell tőlük, akkor vakartam a fejem hogy megvegyem 100€ körül, az most már inkább 150. Amit meg szétkapkodtak az meg 200

Amúgy ha ők adják/adnák olcsóbban akkor felvásárolják a nepperek és 1év múlva ők árulnák 200ért, vagy még drágábban :)

Én inkább arra lennék kíváncsi aki megvette a régit 200€+ért az most mit szól az újra kiadáshoz?
  • mikeman
    ez egy 1:5 Amalgam modell, a kép szélén belógó láb picit érzékelteti a nagyságát
    7.200 euró az ára (2012-ben legalábbis annyi volt )
    ennyi pénzért a maci gondolom már benne van az árban

• BMW M5
    Persze,hogy egyik modellgyártó sem ellensége a saját pénztárcájának ( bevételének ) de mit várjon akkor a modellgyűjtő ha már a gyártók is a "nepperárat" veszik mintának . Sajnos lassan de biztosan elértük,hogy új 1/18-as Autoart modell már nincs 150 Euró alatt
  • mikeman
    jöhet Ferrari is, abból kb annyi modell van mint lambóból, csak azért írtam, mert mostanság tényleg egy kis ferka dominancia volt az oldalon és jól esik másról dumálni :)) be is szúrok gyorsan egy ferka képet mielőtt lelő 355 kolléga :)))))))
    amúgy a Delta futóművét én is kicsit megigazítottam, nekem inkább kicsit orremelős volt azt ültettem meg egy kicsit, szerintem így már elfogadható ;)

• PP993RS
    Most visszaolvasva lehet kicsit félreérthető voltam, természetesen nincs anyagi fedezetem hogy megvegyek egy 6milliós modellt (vagy igazi autót :D ) csak mielőtt rámállna valami állami szakszervezet :)

Szóval ha lenne se adnék annyit érte....
  • PP993RS
    Ha van rá kereslet akkor miért adnák olcsóbban ;) Erről csak mi tehetünk. Én is most megint AA Signature gépre pályázok eladok pár gépet a gyűjteményemből hogy megvegyem, pedig tudom hogy marhára nem érnek meg 60-70-80ezret.

Azok a Subaruk meg még a régi "lószállító" óriásdobozos verzióba is horror áron mennek/mentek, még talán az újnál is drágábban......
  • BMW M5
    Nagy franc az Autoart is . Kiadták újra a Subau Impreza 22B-t de körülnézhettek az ebay-en mielőtt belőtték az árát
    https://ck-modelcars.de/en/eur/p/26681/subaru-impreza-22b-year-1998-blue-metallic-1-18-autoart/78602/
  • 355
    Befér az, csak össze kell hajtogatni :-)

Amúgy tényleg 1/4, ekkorában egy F12 kb. 115 centi hosszú.
  • 355
    Carrozzeria Touring Superleggera's Berlinetta Lusso, Ferrari F12 alapon. Gyönyörű, de vmi miatt nincs rajta Ferrari embléma. Öt db készült belőle.

• PP993RS
    Akkor a Ferrari sorom lesz a következő :)

A Delta nálam is alap, de azért sajnos van még pár hibája, a felni+gumi párost kicsit elrontották, túl magasan áll az autó (igaz ezt könnyen lehet orvosolni) viszont a hátsó beesett kerekeket nem :( és ráadásul a jobboldali-hátsó még jobban IFA fíling.

Úgy látszik ez egy időbe nem ment a Kyo-nak, ugye pont ezt rontották el a Countach-nál is. Lehet aztán azt a bandzsabéna team-et akik ezekre rábólintottak, átvették a HW-hez, mert aztán ott jöttek ki rendre ilyen elrontott gumi/felni páros modellek, vagy túl peres vagy lufigumi volt a modelleken, még véletlen se találták el, és ott se volt nehéz belefutni beesett felnis ifákba. Nálam pl. az az első egy modellen amit megnézek, az egész úgy sz.r ahogy van ha azt nagyon elcsexik. :(

De amúgy tényleg nagyon szép,részletes modell, kb. 1fényévre van a Ricko féle aránytalan rettenettől, nem is értem azt miért dicsérik annyira, szörnyű rajta minden.

Kyo-ba nálam akkor is a high end F40 a mindentvivő ;) nekem modellbe annál több már nem kell
    Arra meg az AA Meki F1-re tudok bármikor hosszú-hosszú percekig rácsodálkozni.
  • PP993RS
    Jó vicc.... és ezt most nem azért mondom mert nem tudnék (de nem is akarnék) kiadni annyi pénzt egy olyan liliputi behemótért... de az hogy ráadásul még zárt rezsin és ha nyitható lenne kidolgozott motor-beltérrel akkor mennyi lenni? 15millió :D :D :D
  • PP993RS
    Ez nem inkább 1:8 ?

Mert ebbe aligha férne be egy gyerek :)
  • zsolti65
    ujjujuj.....azé hét misiér már szalonból jöhet a fullos középkategória 1:1 -ben....Használtan meg néhány éves prémium. Gyanítom gazdag sportkocsitulajok veszik ezeket az amalgamokat plusz dekorációnak az igaziak mellé.....
  • mikeman
    ezt a zajvédő trükköt az AA is tudja 1:18-ban az Amalgam ár töredékért (bár még így is kurv@ drágán)

• 355
    Ekkora egy 1/4-es modell:

• 355
    Amalgam 1/8 McLaren 650S Spider. Ára 1.755.000,- Ft.

Amalgam 1/4 (!!!) Ferrari F12berlinetta. Ára 6.971.000,- Ft. Hatmillió kilencszázhetvenegyezer forint. De legalább akkora, hogy a gyerek beleülhet és elmehet vele. Azaz elmehetNE, de ennyiért nem nyílik semmije...

• zsolti65
    forintálisan milliós összegbe kerül egy ilyen....
  • 355
    Azért Lambókból eddig se volt hiány ;-)

Amalgam 1/8 McLaren F1 LM. A második fotón nézzétek, hogy még a gyári zajvédők is ott vannak a fejtámlán.

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.15. 10:24:30
  • mikeman
    na már rá is leltem a válaszra :))
    799 db készül belőle
    2,9s alatt van százon, 780Le
    parádés számok
    a kopoltyúkra a válasz pedig : "Az optimális légáramlást ezen kívül stratégiai pontokon elhelyezett légnyílások és légcsatornák szolgálják"

nincs több kérdés :)))
  • mikeman
    sose szabadkozz a lambok miatt :)))) olyan Ferrari dominancia ezen az oldalon hogy kellett már ez a vérfrissítés

nekem is van Kyo HF Integrale-m, lehet hogy vannak kisebb hibái de nekem nagy kedvencem a modell, alapból mert maga a típus is örök kedvenc, de a modell is nagyon penge szerintem, talán a motortér kicsit gyengébb, de a kaszni nagyon szép és külön imádom hogy az én pirosomhoz bézs belsőt csináltak

• mikeman
    a FB is tele van ezekkel a TDF képekkel, brutál jó néz ki, bár nekem már az alap F12 is nagyon bejön, de ez nagyot üt
    nem tudom hogy ezt a maga a Ferrari cég hozza ki, sorozatgyártás vagy csak valami egyéni megrendelés útján néhány darab lesz belőle??
    nekem egy kis zavaró elem van rajta, a hátsó sárvédőbe vágott kopoltyúk...... orrmotoros lévén szerintem semmi funkciójuk nincs, így nekem (nem)kicsit hatásvadász eszköznek tűnik, ami olcsó trükk egy közepesen gagyi tuning műhelytől, az anyacég dizájnereitől többet várnék
    lehet hogy csak történelmi utalás a 250GTO kopoltyúira, node azok elől voltak........ ?!?!
    ettől eltekintve nálam 9/10es a gép :)
  • mikeman
    brutál ez a kép (no jó a modell se rossz ) de vajon mennyi utómunka van benne, már-már grafikai hatása van ;)
  • mikeman
    na pont ez a bajom nekem is a Diabloval
    nincs egy normális modell ami minőségi és nyílik is a lámpája
    az AA féle Diablo biztos nem rossz, bár régi, de nem nyílik a lámpája, na nem mintha mindig nyitogatnám, a vitrinbe se úgy vannak tárolva a működő nyíló lámpás modellek, de azért a tudat meg néhány jó kép erejéig azért jó lenne ha működne :)
    és nem értem hogy a Diablo miért nem izgatja a gyártók fantáziáját hogy kihozzanak egy normálisat
    ez a 6.0-ás nagyon penge darab, de nagyon kéne hozzá egy első gen. Diablo is :)
    hát az AA Diablo ára pedig pont fordítottan arányos a lámpája nyithatatlanságával :))) botrányos
    pedig egy SV nagyon jó lenne ......
    helyette van egy Maisto SV-m ami szintén nyithatatlan lámpás a beltere is tragédia, viszont legalább olcsó így nekem ez jutott :))

• PP993RS
    Nekem a fészliftes jobban tetszik, meg csukott hátsószárnnyal amúgy is szebb, nem bontja meg az autó harmóniáját.

Az első széria azért lesz drágább mert abból kevesebbet nyomtak, volt valami 150darabos sima széria, meg valami nagyon kevés aszem 24darabos bőrtalapzatos széria. Na az mehet a sznoboknak ;)
  • 355
    Egy kicsit GTC-s. Nekem bejön.

• 355
    Nem tudtam, hogy már kifutott a sorozat. Mindig jönnek tőlük a hírlevelek, de amiben nem Ferrari van, az gyorsan a kukában landol :)

A Thema S2 most 108€ a BBR-nél. Simán megér annyit. Az S1 207€, gondolom az a keresettebb.
  • zsolti65
    F12 TDF. Összkerék kormányzás..meg ilyesmi....Majd talán lesz belőle egy lötyögős Bburrago.. :)