269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#261165 Hmmmm, én most éppen egy Kyosho Testarossa-ra gyűjtök. Lehet, hogy vannak hibái, de csak jobb mint egy Bburago.
Persze nem a HE verziót vadászom, azokról nem sok jót hallottam. Főleg a fehérekről... -
#261164 Csípem én is a H61-eket. Igaz eddig csak 2 darabom van. Na de vannak még tőlük "Szent Gráljaim".
Mint pl. a Dodge Challenger R/T - 1971, a Dodge Dart-ok és a '67-es Coronet, vagy a márkatárs Plymouth Cuda-k, Belvedere-k. De fenem a fogam egy Pontiac GTO (1966) -ra is.
Remélem megtartják a legalább H61 minőséget. Ha jobb az nem baj. -
#261163 Ez nagyon jó hír! Nagyon szeretem a Highway 61 modelleket. Remélem, hogy az Acme jó munkát végez. Van egy Acme autóm és azzal azért vannak gondok... -
PP993RS #261162 Idióták.... Még ha annyiét adnák mint a Veneno zárt rettenetet, el is gondolkodnék, de ennyit ki a franc ad érte???? Miért nem nyomják akkor inkább újra a fémet? -
crosspeet #261161 Egyik kolegának, priviben épp Testarossáról dumcsiztunk..
Kyosho 1:18 resin high end ..
Gondolom persze ez is szor három az ára a rendes diecast-jukhoz viszonyítva.. Ejnye... Viccesek ezek. Hát a selejteset nem olcsóbban kéne hogy adják..? :)
-
#261160 Nos, úgy fest a GMP után egy másik főnix is életre kel.
Mintha a Highway61 is "reinkarnálódna'" ACME zászló alatt: DieCastSociety - Highway61 -
Voice27 #261159 Jó, hogy felraktad.
Maga a típus engem sem hoz lázba, de a modell gyönyörű. Ez a fehér is jól áll neki szerintem.
Egyszerűen jó ránézni, tűéles ívek mindenhol.
Az ajtó íve, illetve az első fényszóró alatt közvetlen végigfutó ív valami embertelen.
Nagyon tudnak modellezni az Amalgam-nál.
Mondjuk a műgyantával könnyebb dolgozni, ekkora méretarányban meg pláne.
Ha "korlátlan" anyagi lehetőségeim lennének, lehet beszereznék egy komolyabb resin LaFerrari-t.
Mondom ezt úgy, hogy eddig teljesen hidegen hagyott.
Persze, csak 1:18-ban...
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.10.22. 18:38:20 -
#261158 Küldtem egy privit . -
PP993RS #261157 Bingo.
Hozza a papírformát a HW, totál rossz átmérő, hátul beesett kerék, így lehet totál elcsexni egy modellt.
A dobozfotón meg mintha direkt előnytelenül fotózták volna a modellt, még rémesebb mint élőbe
-
PP993RS #261156 Ja nem azért mondtam :)
Nálam is a többség dobozban pihen, próbálom azokat kirakni amiknek amúgy egy fantáziadús egyen-doboz a lakhelye, (pl. Otto, GT Spirit, bár talán az összes rezsiné hasonló, de fémből ilyen "egyen" az AA Signature is, na nem mintha abból spec olyan marha sok lenne :/ )
Nálam "sima" AA-ból pl. mindegyik dobozlakó, minden oldalról lehet leskelődni, teljesen jó, viszont porosodik benne a modell, (túl nagyok a rések) persze messze nem annyira mintha kint lennének egy nyitott vitrinbe, de azért látható. Ebből a szempontból jobb a régi karton+hungarocell megoldás, és amelyiken hátul még van egy is leírás az 1:1-esről sztem az a legjobb/legigényesebb. -
#261155 A kerekek átmérője ( elöl-hátul ) lehet a gond ?? -
PP993RS #261154 Nem tetszik a LaFerrari, de tény ami tény nagyon megcsinálták, és most már látom mi bajom a HW verzióval. -
#261153 Sok gyűjtőnél (én is köztük vagyok sajnos) az autók nagy része dobozban pihen. Így elég lenne csak a dobozt kiadni (pl. olyat, mint utolsó HWE Ferkák doboza), szép fotókkal az oldalán, pár limited edition felirat és sorozatszám kell rá és lehetne is jó drágán árulni őket :-))))
Utoljára szerkesztette: goser, 2015.10.22. 15:29:45 -
autoart8 #261152 A Ferrari szalon mellett sétáltam, és megláttam ezt az Amalgam LaFerrarit. Gondoltam felteszem a képet, hátha érdekel valakit. :-) -
autoart8 #261151 Csak az Super Trofeo volt. ;-)
Utoljára szerkesztette: autoart8, 2015.10.21. 23:44:15 -
#261150 -
#261149 Very British, very British racing green :) -
#261148 Köszi, nekem is tetszik, főleg a popsija :) -
#261147 Egyszer beszámítottam valakinek egy ilyet, csak metál-narancsban. Gondoltam, h majdcsak elviszi valaki (percek alatt elkelt). Azóta sajnálom, hogy az AA nem gyárt Ferrarikat. -
PP993RS #261146 Szép! Brutál ez a felni és marha jól áll a Gallardónak.
---
Na ezért nem csinálnak nyitogatós modelleket, ha lezárva-ledrótozva áll a gyűjtőnél -
-
PP993RS #261144 Ok, hogy nem áll távol, de attól még nem a legjobb, mondjuk látni kéne élőben, de a norevnél olyan nagy csodát még nem láttam fényezés téren. Az első szériájuk volt kétfajta kékben, sztem mindkét szín nagyon jól állt a 126-osnak. Esetleg még az arany érdekes lehetett, mondjuk olyat csak képről láttam. Akárhogy is, ha olyan butulást művelnek mint a 140-eseknél, akkor tök mindegy milyen színűek :/ -
#261143 Nice !! Very British -
#261142 Mercedes-töl a zöld szín nem áll olyan távol ( persze vannak jobb színek ) és szerintem elegáns vele az 560 SEL na de ez a lila.....
Gyanítom,hogy lassan kifut a Norev-nél ez a típus mert ezek a szín( ek )legalább már a 10.-ik variáció és mára már biztos " elfáradtak " a présformák mint ahogy Te is írtad és már nem lesznek patentek az illesztések , főleg egy olyan modellnél amin minden ajtó nyílik . -
#261141 Köszönöm az észrevételeket Mercedes 560 SEL-ügyben . -
crosspeet #261140 Szép ez az MG! -
crosspeet #261139 Ááá.. Nagyon ragaszkodó ő :) -
PP993RS #261138 Az erdész színnél még mindig jobb az a lila, de mindkettőn érződik az izzadságszag. És a norevet ismerve maga a modell is butább lesz mint az első szériák. -
#261137 Szerintem jól néz ki.
A szín? Ugyan már, a '70-es években izom autókat gyártottak lila meg rózsaszínben (Dodge - Plum Crazy, Pink Panther, Plymouth - Violet, Moulin Rouge). -
#261136 Hááát, a sötétzöld nagyon sötét és olyan fakó, hogy majdnem szürke, kissé olyan semmilyen. A lila alapvetően szépen mutatna egy random átlagautón, de a Merci über-elegáns alkatához nem optimális. Egyik szín sem telitalálat, de mindkettő vállalható. Lehet aberrált vagyok de én ha W126-ost vennék akkor inkább a lila felé hajlok -
#261135 Szép estét!
-
#261134 Az Allee-ben lévő Regioban lehet kapni 1/18-as Burago zárt F50-et és 348-at. Az ára kb. 15eFt. Csak az F50-et néztem meg jobban. Sz'tem nem a régi Maisto kasztni, de nem is a Bburago, hanem új, de pl. a teteje műanyag, ami nagyon eláll. A krómozott féktárcsák és a bütykös téli gumik a tetővel agyonvágják az egészet. -
#261133 A Norev újra kihozta a Mercedes 560 SEL -t . Próbálom meggyőzni magamat a szín miatt.......VÉLEMÉNY ???
Mondjuk még mindig jobb mint az a szín amit majd decembertől lehet kapni
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.20. 18:37:21 -
#261132 kezdek teljesen ráizgulni erre az 50th vonalra :)))
először PP993rs kolléga a gyönyörű cepheus kékjével ingerelt fel most meg te ezzel fenséges fehérrel
kénytelen leszek én is beruházni egybe :)
gratulálok hozzá nagyon szép darab
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.10.20. 17:30:54 -
Voice27 #261131 Mert a diecastxchange-es arcok, akik tele vannak több száz eurós resin modellekkel, boldogan meg fogják venni.
Csak, hogy az F40-est is a magukénak tudhassák.
A resin 458-asok, 599 GTO-k, LaFerrari-k mellett jól fog mutatni ez is.
A BBR és társai már évek óta gyönyörűen megél a resin piacból. A Kyosho csak akar egy szeletet a tortából... -
#261130 Ha gondolod,akkor a zöld Murci SV-t szívesen átveszem :-) -
PP993RS #261129 Minek is kéne nyitogatni, nincs ott semmi látnivaló
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.10.20. 15:46:22 -
PP993RS #261128 A felni talán egy picit szebb mint az ős nyitogatós tesóján :)
A vicc hogy ennyiért simán zsákolhatsz egy HE Kyo F40-est is, a kettő között meg kb. nő-guminő a különbség :D :D
Na jó a gonoszkodást félrerakva, a fényezése lehet szebb lesz, azért a Kyonál voltak szemcsésedési problémák, rezsint meg nagyon jól lehet fújni na bumm, cserében meg nem nyitogatsz rajta semmit -
crosspeet #261127 339euróért, és most eszembe jut az a Dicapriós vigyor a fészről! XD
De legalább a doboza nyitható :D
ezt kinek..? :D meg miért..? miért.. :) Ha már tudják rendesen is, akkor most miért szart gyártanak.. ? kicsi vagyok én ehhez..
-
Voice27 #261126 Legyártja neki a Frontiart, és el lehet adni high end resin címkével...több száz euróért.
Mint a Lamborghini Huracan esetében.
Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni.