269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Eddig megvolt az összes Ferrari F1-es autó modellje 1993-tól 2014-ig, a '94-es kivételével, mert az mindenhol aranyárban van. Ezek a modellek az ebay-en 35-65eFt között vannak, de most találtam egyet 21eFt-ért. Hiányzik a két tükre és az egyik SF-pajzs sérült, de matricám van egy csomó, a tükrökkel meg majd lesz valami :-)
  • autoart8
    Köszi!
    Elvileg GT Spirit nem fog gyártani, legalábbis én úgy hallottam.
    Színről annyit, hogy élőben nagyon szép, ezen a vakus képen kicsit furcsa...
  • crosspeet
    na majd megvárom a GtSpirit kiadását..
  • crosspeet
    Szép ez a forma, a legszebb 991 jelenleg. De ez a szín, hát nem is tudom.. :) Élőben szebb azért..? :)
    De grat hozzá, ha óccóbb lenne, meg pl narisariban..
  • zsolti65
    Szííp....Ez a CK-n 450 ercsi.....Nem occsó..... :)
  • autoart8
    Sziasztok!

Ma ezzel gazdagodtam:

(Bocsánat csúnya vakus telefonos képért, remélem hamarosan tudok fényképezővel készült képeket is feltenni) :-)
    Utoljára szerkesztette: autoart8, 2015.11.11. 21:00:18
  • PP993RS
    Nem emlékszem már pontosan, 3-4 helyen árulták, mindenhol irreálisan drága volt, gondolom a Ferrari "specifikáció" miatt lett 2x-es az ára..........
  • PP993RS
    Jó írás volt! Na kíváncsi leszek a Signature-re, ez úgy néz ki amire csinálták valóban tökéletes, kérdés mekkorát tud ugrani a Signature.....
  • schumimodells
    Nagyon jó, és érdekes írás volt, köszönjük.

Megjegyzem, a nemrég kijött F50-es nem a régi Bburago, hanem a régi Maisto változat.
  • 355
    Írtam a Bburago Race&Play Ferrari California T-ről. Nemsokára lesz írás a Signature Edition-ről és a Signature vs. Elite összehasonlításról is. Annyit előre: Nem biztos, hogy jól jár vele az Elite :-)
  • 355
    Nagyító, csipesz, és két sör a kéz remegése ellen :-)
  • 355
    Attól a Jürgentől vagy kitől lett volna, nem? Én is nézegettem múltkor, mert szeretnék az FF-re Dubai-i rendőséges kerekeket, de olyat asszem nem is csinált. elvileg az ismeretségnek hála kapok a BBR-től egy szettet, de majd meglátjuk, hogy összejön-e.

Elvileg pont a HW modellekre a legegyszerűbb felhekkelni a kerekeket. Mivel az elsőket egy önmetsző csavar tartja, a hátsókba meg egy recés tengely van benyomva, egy műgyanta kereket elég feltölteni, kifúrni és készen vagyunk, foroghat az új. Mondjuk kellhet hozzá egy műszerész eszterga, vagy egy állványos fúrógép... Egy ilyen fém BBR küllőssel már biztos nem egy méznyalás a dolog.

A mostani Bburagokat (még) nem szedtem szét, de a régiekre specifikus kerék kell, mert féltengelyre kellett tolni, aminek a vége olyan, mint egy gyufafej, vagy egy gömbcsikló. Asszem az UT-k is olyanok.

Police Dubai Ferrari FF. Na ez egy elfogóvadász, nem az Octavia...

• 355
    1/1 Ferrari 488 GT3 és GTE. Ha megy is úgy, mint ahogy kinéz, akkor a Porschék farmotoron lesznek rúgva :-)))

• crosspeet
    komoly ez a papucs!!!
    Penge, de hogy a vizesmatricát fel nem tudnám oda biggyeszteni, az is biztos :D
  • PP993RS
    Hobby Design Novitec Rosso a felniszett ...

http://www.diecastxchange.com/forum1/topic/81193-hot-wheels-elite-118-f12-novitec-rosso-wheel-swap/

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.09. 15:45:36
  • PP993RS
    Nekem anno mikor még megvolt a HWE F12-esem, volt hozzá ha jól emlékszem hobby design nevű felniszett, ami specifikus volt a HW-hez. Tehát ugyanúgy forgott a kerék, mert ugye a nagy világégés az átalakított modelleknél hogy nem forog a kerék, na nem mintha egy nyamvadt métert is tologatná az ember, de a kerék az forogjon

Na szóval gondoltam veszek egy szettet, mert a gyári felni elég béna lett, aztán nem vettem :) mert egy laza 30€ volt csak a gumi hozzá! És még 35 a fényezésmentes rezsin felni, +még aszem valami 4-5€ volt nyamvadt 4db Ferrari vizes matrica a közepére ... még posta nélkül is több lett volna ez a projekt mint maga a modell.... úgyhogy letettem róla, aztán az F12-es is elgurult... (és nem a szekrényről le, ahogy az indexen az a poénos, vagy 6-7 különböző nicknévvel regisztrált-saját magával vitázó nagyokos megjegyezte)

Bár most nézve az árakat hogy nincs már HW Ferka, meg hogy ezek a felnik is totál eltűntek, picit sajnálom hogy nem vágtam bele :(
  • 355
    Na közben kiderült, hogy a GT3 nem NGT vagy GT2. Ezek a Challenge-re épülnek, és pl. nincs bennük szekvenciális váltó meg kuplungpedál, hanem eléggé úgy néznek ki, mint a Ch. Nincs bennük jobb-egy, és van pár kiegészítő cucc, de nem lesz akkora tortúra megépíteni.
  • 355
    + szárny, az lemaradt.
  • bulba
    Köszi, igyekeztem kihasználni az őszi esős időt :)
    Megértem a véleményed, kicsit én is úgy vagyok vele, hogy néha fellángol a megmagyarázhatatlan tetszik érzés aztán meg a közömbösség.
  • 355
    Első-hátsó lökös, diffúzor, első géptető, 2 tükör, vonószem, fémhálók mindenhova, féktárcsa+tuskó, 4 fém kerék, 4 slick gumiból, komplett bukócső darabokban. Ezeken felül majd a belsejével kell pöcsölni egy darabig, mert belülről a Challenge a GT3-hoz képest egy szivarszalon, de a tk-ben nincs hozzá semmi.

A kit másnak 83€, nekem kicsit kevesebb :)

F430 Challenge

F430 GT3 NGT, GT3 képre még vadásznom kell.
  • crosspeet
    Naaa, ez kemény lesz!!! Mi pénz a kit hozzá??? Mit tartalmaz, felni, lökös, küszöb fék, stb..?
  • schumimodells
    Szép pakk, gratula.
  • 355
    Gőzöm sincs, nincs ráírva. Ha tippelnem kellene, APM-et mondanék, de ők már évek óta nem gyártanak transkiteket, csak méregdrága resin modelleket. Amúgy innen van, a HW E F430 Challenge-hez való és ilyen lesz (majd egyszer):

• PP993RS
    Nem vagyok oda a versenygépekért, de ez jól néz ki...

http://www.ebay.de/itm/1-18-M-D-S-Racing-Ferrari-F50-Test-1996-MDS-Handarbeitsmodell-RARE-6-R-936/272037445163
  • PP993RS
    Ki gyártja azt a transkittet? Spec a HW-hez van?
  • PP993RS
    Szép az a Stingray... nagyon nem tetszett az elején a C7, de most valahogy egyre jobban, kár hogy azt se adja ki senki egy "normál" nyitogatósban :/
  • 355
    Nem az LM-re, hanem van egy HW Fapad 250 GT Lusso-m (ronda műanyag kerekeken), amiből sportverziót akarok csinálni. Na arra kéne egy szett küllős kerék.

• 355
    Az AA, a két BBR rizsa meg a küllős kerék másnak jött.

A kerék fotómaratott és elég jól néz ki. A gazdája megengedte, hogy kibontsam és megnézzem, mert nekem is kéne hasonló (pl. a lenti Guiloy rémségre, a Revell-féle párjára, a 250 LM-re meg az Ertl 275 GTB/4-re). Vasárnap majd írok róla.
  • crosspeet
    Az álmok! :)
  • crosspeet
    Szép autó!
  • crosspeet
    Ejha, szép pakk!! A BBR küllős felniszett, az is valami! ;) Milyen??
  • 355
    Asszem a Lotus Omega - Carlton párosban az egyetlen különbség, hogy a Carlton a jobbkormányos verzió. És igen, gyárilag mind sötétzöld volt.
  • 355
    Megjött a Jézuska, de pár dolgot másnak hagyott nálam.

CMC 156 F1 Sharknose sima, F430 Ch amiből GT3 lesz, Bbubu Cali T nyitva, csukva

Autoart Lambo Murci SV

BBR 458 Sp PET

BBR Corvette Z06

GT3 transkit az F430 Ch-hez (a felnik és a bukócső fémből van) + eredeti BBR küllős kerekek egy HW E 250 GT SWB-re
  • PP993RS
    Mer' senki nem mer kockáztatni, pont ezt mondtam jómúltkor, hogy ilyen meg olyan sportverziókat "mernek" csak kiadni, (lásd 190-es Merci, jóformán már csak a zőcséges szívódízelt nem adták ki.

De kiadják megint az E60 AMG-t, mert azt viszik, és már most 2x annyi mint "új" korában. A GT Spirit is minden hónapra csinál egy 993-as Porschét, mert látják hogy az ebay-en még mindig 100-200€-t megadnak a 20éves UT-ért ;)

Az Autoart kiadja a horror árú, ultra ritka Subaruját kicsit plasztikázva, ez se véletlen.

Közbe még mindig van jópár kultikus autó amit senki nem csinált meg, mondjuk én inkább a youngtimer utcai-felmérgesített autókhoz vonzódom, érthetetlen pl. a Lotus Omega is miért csak most pattant ki valakinek a fejéből. És nem olyan régi modell, de már most 1,5x annyi mint amennyiért az Otto nyomta, sztem 1év és az is horror lesz mint pölö az RS2-es Audi, (szerencsére kombikat nem gyűjtök :) ) és ezekből nem is tudnak nagyon újranyomni, mert aszem a L.Omegából is csak sötétzőőd volt.
  • mikeman
    huh egy év alatt ennyit változott a GTO formája??? őszintén ez már korántsem tetszik annyira mint a '63-as klasszikus formája, ez már nekem kicsit furi :))
    amúgy teljesen igazad van, abszolút érthetetlen hogy miért nem a hiány típusokat hozzák ki a gyártók, miért azt amiből már mindenkinek van???
  • mikeman
  • mikeman
    jók ezek a tükröződős képeid
    mi ez a mitsu? mondjuk erre a formára inkább azt mondanám hogy érdekes mintsem szép
  • mikeman
    Lacikám! ha álmai nincsenek az embernek, inkább ne is éljen hát persze hogy nem baj ha van az embernek, hisz ez viszi előre a dolgokat
    és te is ismersz én is alváz fetisiszta vagyok, nagyra értékelem ha egy modellnek szép alváza van, mozgó alkatrészei (kardán, laprugó stb), többek között azért is imádom a GMP és HW61/Authentics modelleket, sok ám a közös bennünk
  • bulba
    Nna, erről dobhatnál pár képet ha van még! Én is gondolkodtam az 1/43-as Minichampsek beszerzésén, de tettlegességig még nem fajult a dolog :)
  • bulba
    Szép estét!