269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261406 Nálam egyik se megy ...
--
Más: ha valaki szokott közös bevásárlást eszközölni valami nagy modelles oldalról, és a közeljövőben (karácsonyi őrület előtt) tervezi is, akkor szóljon már légyszi, 1 modellel beszállnék a "közösbe" ... köszi. -
crosspeet #261405 Fasza.. Amikor néztem h hogy csinálják a rövid kis videódon a minap, épp az jutott eszembe, hogy annyit fújogatják a port meg tollseprűzgetik, hogy ennyi a legnagyobb probléma ezekkel a gépekkel, vagy ha véletlen szar, azt is fújják meg törölgetik, csak mert ez van elő írva, a többi meg nem számít..? Lehet h itt a minőség ellenőrzés helyett, duplán járt a gép annál a tollseprűs fószernél a soron..? De akkor viszont gondolom legalább tuti nem poros. Mert az ötperces vidi alapján a gyártási idő negyede az porfúvás meg törölgetés. :)
Viccet félretéve remélem valami kárpótlás kieszközölhető, bár nyiován a hibátlan modell lenne az.. Jobbulást amúgy! Küld privibe a témát hadd utaljak hallod-e! -
#261404 A link megváltozott. Itt a jó. -
#261403 Még nem tudom. Ha miden igaz, a BBR-nél sold out, nincs belőle. Meglátjuk, hogy mi az ajánlatuk. -
#261402 uhhh ezek nagyon durva hibák
ez még egy 30eurós modelltől is gáz lenne nem hogy egy töbszáz euróstól
mi lesz a sorsa? megy vissza ? -
#261401 Írtam egyet egy BBR Ferrari 458 Speciale modellről. Enyhén szólva vannak vele problémák, pedig messziről jól néz ki.
-
#261400 Nem, csak nem akarom szétoffolni a topikot :))) Küldök privit. -
#261399 És titkos, hogy nem teszed fel ide a fotót? Hátha úgy könnyebb. Bár vagy 15 éve alig pár szót, ha oroszul dumáltam. -
#261398 'estét! Kéne egy kis segítség: beszél itt valaki oroszul? Összesen kb. 6 szót kéne lefordítani, de a szöveg egy fotón van, így a Google Translate nem segít... -
#261397 Waaa profi képek és a gép is nagyon jól néz ki, főleg ebben a kissé extravagáns de egyben elegáns lilában -
#261396 Szép (vasár)napot!
-
#261395 Teljes mértékben egyet értek. Vicc az a fórum... -
PP993RS #261394 Jaj azt nehogy töröljék már, hát ő színesíti ott a fórumot, most megint egy új néven írogat, és saját magát dicséri :)
Aztán az a user adja neki a beárazási tanácsokat, aki évek óta árulja a remekül beárazott modelljeit, tiszta szappanopera.
Az ottani """moderátorokkal""" én is összerúgtam a port, hogy rossz helyen törölgetnek, aztán nagyarccal megmagyarázta valami ász hogy inkább köszönjem meg, mert ilyen bíróság meg olyan többszázezres pénzbüntetés :)
Sztem sok miami helyszínelőket néznek, vagy a CSI topikba lehet sokat kell moderálni, aztán szívják be a tudást.
De persze közbe a haverunk meg a 14. felhasználónevével k.anyázik, pofa be-kussolj, takarodj, hülye vagy, azt tök rendbe van.
Iszonyat lezüllött az a fórum, ott max. olcsó, gyerek kezéből kivett sz.rokat érdemes hirdetni, egy AA kategóriánál már jönnek a megmondóemberek hogy miért annyi, amikor a Buburágó 3500 forint volt 20éve a Király utcába.
Annyira mondjuk nem érdekel, évek alatt egyetlenegy modellt tudtam ott eladni, arra is ráguglizott az ember, bedobta a fórumot és pont megvolt még a gép.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.14. 15:52:19 -
crosspeet #261393 Szánalmas az a moderátornak nevezett vmi.. Irtam errol a fsszopo nagyjozsirol, h inkabb a repajat cimbalna inkabb, erre engem torolnek, az ilyen buzik meg ott folenyeskedhetnek tovabb.. Szanalmas. -
autoart8 #261392 Köszi! Reméltem, hogy ezek a képek majd kihozzák rendesen a színét. (Persze utómunkáznom is kellett rendesen vele :-D) -
autoart8 #261391 Hát, talán egy nagyon kicsit nagyobbak a kelleténél, de nem feltűnő. :-) -
PP993RS #261390 Pedig ott volt, tán 2napja írta egy srác hogy átqrták, arra írt hogy őt is... de persze lehet azóta törölték a csodamoderátorok. -
#261389 Nocsak! Melyiken, hol? A Bolháson nem láttam semmit. -
PP993RS #261388 Ne bántsd :) most rántották le a zindexes' fórumon, egy másik sráccal egyetemben.... :/ -
PP993RS #261387 Thx :) -
crosspeet #261386 Ugyes vagy!!! Gyanus is h nem gyari gagyik a gépeid, fasza! ;) -
PP993RS #261384 Az egész gyári Bubu, csak kivan festegetve :) A beltér mogyoróbarna, kis feketével megbolondítva, a motortér pedig full alura lett festve, ezüst+arany belefestéssel.
Gyárilag ilyen "gyönyörű" gagyi króm hatású az egész motortér, de csak pár részt (pl. a turbók körül) meghagyva tök jól harmonizál. Meg ugye egy kis piros az kötelező ott is :)
Itt még nem volt kész, pl. a b-oszlop ablak rész, csomagtér. Ezt amúgy még mikor csináltam nem volt netem, pár autó-motoros képem volt csak :) úgyhogy nem 100% autentikus
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.13. 15:51:37 -
#261383 -
#261382 Ez mi? Mármint látom, hogy egy GTO, de a kasztni Bburago, a beltér színe valószínűleg, a motortér meg biztosan nem Bburago.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.11.13. 13:53:18 -
PP993RS #261381 Mert egy Ferrari nem csak piros lehet :) megtaláltam a képeket a másik GTO-ról, sztem a 288-asnak is kifejezetten jól áll az ezüst, jól előhozza a formáit és továbbra is azt mondom a Bubu tök szépre megcsinálta, persze "csak" egy Bubu, cserébe anno olcsóbb volt mint manapság egy posta külföldről.
Amúgy érdekes hogy ezek a gyári ezüstök sokkal szebbek voltak, azért a Bubunál is történt valami pár év(tized) alatt főleg a fényezése, de az ajtók-gép-csomitető is tök jól nyílnak, nem olyan leszakadt klozetajtó fíling.
-
crosspeet #261380 nnaaaa, na de naa... na így már irígylésre méltó!
Élőben láttam egyet dunántúlon, brutál volt. Ez már így szép fotó fullos gép! -
ko1122 #261379 Na, ez egy remek téma, a Dinot már néztem, hogy jó volna a filmhez, de Aston nélkül nem érne semmit. Már csak egy Elite Dinot kell levadásznom az Astonhoz ha megjelenik.:) -
#261378 Nem rossz. Nekem a kerekek túl nagyok, de gondolom ekkora van az 1/1-en is. -
#261377 Off: Ezt ízlelgessétek egy kicsit: Zetor by Pininfarina. Pininfarina Zetor. Zetorfarina. És ez igazi, működik, szánt mint atom
-
autoart8 #261376 Spark Porsche 911 (991) GT3 RS. :-)
-
#261375 MR Collection Models gyárlátogatás 4 percben.
-
#261374 Kyosho Lambo Aventador SV, 1/18, zárt fém modell.
-
#261373 Ha valakinek bejött a Bullit autó-párja, itt az új lehetőség: a Ferrari Dino mellé a GT Spirit kihozza az Aston Matrin DBS-t a "Minden lében két kanál"-ból (The Persuaders).
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.11.12. 22:29:22 -
#261372 Ha jól számoltam, akkor kb. 3,6l egy henger, 29.000cm3 egy motor, 58 liter a kettő.
Ha 1600LE-t tudott, akkor az kb. 28LE/liter teljesítmény. Sehol sincs az egykori 185LE-s Honda Civic VTi-m motorjához képest: 116LE/liter -
#261371 Kicsit OFF-olok. :-) A sok pörgős motorú Porsche, BMW, Lamborghini, Ferrari mellé ezt találtam a YT-on.
Ezen én is melóztam pár hónapot. Nem mondom, nem volt a kedvencem, de nagyon romantikus volt.
2 db sor 8-as turbó diesel. Ha rendesen meghajtottuk 350 f/min fordulaton könnyedén leadta a 800 LE-t darabonként. Nyomatéka? A fene tudja, bődületes. Mindig kérdezték hány köbcentis? A tököm se tudja, kit érdekelt, a dugattyú kb. 320 mm átmérőjű volt, a lökethossz kb. 450 mm, ha nem több... Óránként 200-240 lityi gázolajat bekapott. Cserében vízfolyással szemben elhúzott 8-9 db 1000 tonnás megrakott uszályt. na és, full magyar gyártmány. Nem volt, mert még meg van és néha fel-feltűnik a Dunán, jelenleg kedvtelési célú, muzeális vontatóhajó. A MAHART-nál hivatalosan "Sopron" m/s volt a neve, de mi csak a "Tigris"-ként emlegettük.
-
#261370 Kövezzetek meg, de nekem akkor is tetszik. Igaz, a típus szerelmese vagyok.
Na jó, a lemez szerű deklik kicsit lehangolóak
-
#261369 Mivel két helyen hirdettem, cefettül izgult, hogy az övé legyen.
-
#261368 Kis magyar "anziksz", egy "modellgyűjtő" jellemről... Aki ismeri a figurát, az tudja, hogy nem kell komolyan venni. Egy mondásunk szerint a szeme többet kíván. Általában. De ő ilyen, ilyennek "szeretjük". :-)
-
autoart8 #261367 Akkor rosszul tudtam. :-D Köszi! -
crosspeet #261366 mindent kihoz a GTS ami Porsche.. ;)
Van olyan GTS-em 90euróért, ami egy éve még csak Spark kiadásban létezett, sokszorosáért. Türelem. ;) Lehet persze h nagyobb sorozatban, meg vitrin nélkül..
Na de mindegy is, szép ez a Spark, gratula hozzá, szép darab!