Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na és mit rosszalkodtál, hogy töröltek?
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
BBR LaFerka ......PVC 😊
Én most parkoló pályán vagyok modellek terén.
A CMC árak tették be nekem a kaput.........................300-340-390 ercsi........
egy Kyosho 200 Erika...........
szerintem itt kell befejeznem a modellezést 😞
+ a DACI is törölt a fészről az ismerősei közül 😞
VÉGE!
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Van egy Cult-Classics Collections sorozatuk, de ezek még nem azok a klasszikus Muscle Car-ok. Inkább amolyan filmes autók.
Cult Classics
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.01.14. 20:14:58
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Jelenleg ugy all a helyzet h kb 2001-: 1M, 2003-: 1.5M, 2006- : 2M.
A bekaszemu mar elerheto lenne, de ha most nem kapkodom el, es varok, akkor lesz megtakaritasom a 2006 utanira. Es probalok eros lenni, addig a parom autoja van. Szinben valami konszolidaltabb jobb lenne a kispacihoz: fekete v ezust v feher.. Amit belinkeltel, abbol van 2lityis 135lovas is, sajna az uj hawkeye bol a kicsi az 105 lo es 1.5 csupan. Cserebe nyilvan olcsobb mint egy wrx sti. De volt mar komoly verda a seggem alatt (celica), kieltem en mar magam.. 😉
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Nekem Imprezaból egy ilyen tetszene:
Nekem egy ilyen tetszene.
ha viszont megveszed, akkor már látom előre hogy veheted vissza a modellt is <#circling>#circling>
amúgy klassz gépek, nem sűrűn futna szembe hasonló gép itt mifelénk
A feka igy is marad?
Szeretnek hamarosan egy igazi 1:1-es ilyen hawkeye-t venni, neztem h 2007-2008 korulik vannak akar elso tulajos mo-i keves kilometerrel.. Valakinek valami sajat tapasztalat akar..? Nem a tobbszaz lovasokat nezegetem, csak a legkissebb boxert csupan, sot az sem kizart h wagon lesz.. De boxer es osszkerekes! 😊 bar nem Poesxhe, "csak" Subaru.. 😊
Gratula hozzá!
Nincs sok Norev modellem, és ami van, mind Francia gyártmány, de mindegyikkel elégedett vagyok.
Slussz-passz
Karácsonyra megleptem magam egy már régóta kinézett modellel ami egy Mercedes Benz CLA ( Norev , 1:18 - Dealer Edition) . Érdekes,hogy már egy ideje gyártja a Norev ezt a modellt de eddig csak Dealer-es dobozban ( lehet,hogy nem is hozzák ki bolti verzióban ? ) láttam . Egyébként nekem a tavalyi év meglepetés ( pozitív ) modellautó gyártója a Norev . Korrekt színvonalú modelleket hoztak (nak) ki elfogadható áron és nagyon ráálltak a Mercedes - vonalra is . Egyébként az eredeti autó Made in ( Kecskemét ) Hungary <#mf1>#mf1>

blood sweat and beers
A CK-s és Modelissimo-s történeten pedig csak röhögök.
LaFerrari esetében szerintem Elite ügyesen taktikázott a kiadással. Nem akarlak elkeseríteni és ne nekem legyen igazam, mert tudom, hogy nagyon vágysz egy 458 Specale-ra, de szerintem ennél ugyan ez a cirkusz le fog játszódni. Ezen talán még nagyobbat is tudnak kaszálni, szerintem erre kevesebb fejlesztési pénzt kellet kifizetni.
Jó pár hónapja amúgy talán még a Kyosho házatájáról is rebesgettek LaFerrarit. Ha lesz, az sem lesz olcsó, az is biztos. Akkor azért lehet, hogy nem lesz olyan jó biznisz az Elite féle beszerzés. Ki tudja? <#smile>#smile>
Nem mondom, kicsit fáj a szívem, hogy nem lesz LaFerrarim (talán 458 Speciale-m és 355 Spiderem sem), de egy pofás, jól sikerült 275 GTB-nek én személy szerint jobban örülnék. Ja, és nem tejeszacsiból! <#smile>#smile>
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/22035/ferrari-laferrari-year-2013-red-1-18-hotwheels-elite/bct79/
blood sweat and beers
Már a 119 EUR is túlzás, mivel minőségben elmarad más HWE autóktól...
Mennyiért sikerült hozzàjutni?A CK Modelcars-nàl már 250,- € !!!!!!
Tudja valaki hàny darabot gyàrtanak le?
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.01.11. 17:00:18
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ha nem titok, honnan érkezik?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play