Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://olx.hu/hirdetes/ferrari-f40-testarossa-pocher-18-ID31jTB.html#f6079bf333
blood sweat and beers
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
blood sweat and beers
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
blood sweat and beers
Rennwagen-Schnelltransporter-el megspékelve <#awink>#awink>
blood sweat and beers
Itt válaszolok inkább mert gyorsabb, neeem...! 😊 Marad Ő is a gyűjtimbe. de az sem olyan ritka szerintem, van az ebayen szerintem. igaz nem olcsó..
Sajna bizonyos okok miatt meg kellett váljak néhány modellemtől az uccsó években, mára már ötször ennyi lenne, ha a keret engedhette volna, de a válság az ugye nagy úr... de most már ismét gyűjtés van! Sajna van nagyon sok olyan modell, amit már nem fogok ismételten beszerezni, most már maradok e szűk 2-3 márkánál. Bár, igazából ami nagyon kellett már megvan e két alap márkánál.. Ferka fronton persze jöhetne profibb darab pl a 430-asból, illetve ha gyártásra kerül a sor, akkor egy f50-es és egy 288gto is idebővülhet majd.. Porsche fronton meg majd ha jönnek ki végre Targák is lassan.. Most már lassítok azért a beszerzésekkel, de megállás az nem lehet! 😉
Kellett az a 308-as ismét a gyűjtibe, anélkül nincs Ferka gyűjti. 😉
Grat a Challengerhez, nekem is volt ilyenem, szép darab!
érdekes, most hirtelen jött pár üzi h ellenálhatatlan vágyat éreznek hogy fosztogassanak ... 😊
Ha már itt alkudozás megy a sárga F40-re, megjegyzem ha a Kyo Testarossa-t megunnád, szólj már előtte, mert gyűjtenék rá. <#smile>#smile>
Na de mit ne mondjak, az a 308 GTB- sem akármi! <#smile>#smile><#smile>#smile>
egyébként tegnap este, valamelyik filmes csatornán a vagány kaszkadőrcsajok újra összetörték a fehér Challenger a Death proof című filmben.
Neked is jár a kalapemelésem, mert igazán szemrevaló gyűjteményt hoztál össze.
Highway61 - Dodge Challenger R/T 440 Six Pack
Így most már egész jól el van a tesókájával a polcon <#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.01.19. 13:04:20
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Persze ha venni akar az ember mar mas a helyzet, merz ha vmi tuti cucc van jo aron hamar lecsapnak ra..
Pedig jó ideig hirdettem.
Egyszerűen nem hittem el.
Végül egy portugál srác vitte el postával együtt 180 euróért.
De a postaköltség, a paypal jutalék, meg a valuta konverzió után nagyjából ugyanott voltam.
Ez van...
Nem, nem szarerhugyer vettem, hanem 41500 ft-ert 2-3 hete. Origi meg a doboza is hibatlan. De nyilvan nem egyazegybe gondoltam cseret, ha egyaltalan gondoltam volna. Csak gondoltam dumcsizunk hatha megazabadulnal vmitol nyipvan ertekegyeztetessel.. De most h latod nem gombokert vettem, gondolhatod h nem azert h rogton el is adjam ..
http://m.ebay.de/itm/170766936721?nav=SEARCH
CMC 250 GT minimum 300 ercsi.............
Kyosho F355 vörös kb. 250 ercsi ha van 😊
te meg szerintem ezt a Kyosho Ferrari F40 sárgát vagy 20-25 000-ért boltoltad itthon valami agyoniskolázott zsurpubi zsebhokizóval 😄.................szóval a 180 euró az ajánlatom kp-ban!!!!!
amikor szerintem te ezt a vasat beszerezted,akkor meg az ercsi volt vagy 290 ft...............így a mostani 322-es tarifával bőven baráti az ajánlatom!!!!
küld a bankszámlaszámodat most!!!! 😊
meg neked a Porsche áll jó,és a Lambó 😊
De ugye ahogy szoktak mondani, ha sok, akkor olcsobban kell venni! 😄
Még a nózi is Ferkás 😊
[/img]
tehát Kyosho F40 sárga street 199 ercsi...........................akkor már csak 400 ercsit kell neked rádobni a bizniszre 😊
Sima vörös Kyosho F40 1:12-es meg 800-900 euróba megy mostanság!
Egy 430 Scuderia ( ELITE, kék) is keresne hasonlót...<#help>#help>
amúgy nem rosszak ezek a képeid bár nekem hiányoznak a rácsok 😊 azok a te védjegyeid voltak a jailhouse filing <#eplus2>#eplus2>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
márcsak az a kérdés melyik volt hamarabb ......
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"