269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Ooo púpos Waresz, van eltaláltabb karosszériaváltozat is, de ettől még máig kivételes forma

1:43-ban így néz ki:

• Missa
    Így van. Szegénykém, sosem volt a szívem csücske. Szerény véleményem szerint a MIRA soha nem volt a ToP-on. Ferrarik tekintetében biztos.
    Hát igen, az 512M semmilyen méretarányban nem jött be nekem sem. Anno nem értettem sem a Ferrarit, sem a Pininfarina-t hogy tudták a nevüket adni, ahhoz a szörnyszülötthöz
  • PP993RS
    Előre is bocs, de nagyon gyengécske ez a modell, még a nyitható lámpa se segít szegényen, bár gondolom ha 20év után lazán eladod akkor te is hasonló véleményen lehetsz.

Most a Kyo-val elég szépet ugrasz :) bár aszem más nem is csinálta meg az 512TR-t. A Hot Wheels féle 512M meg simán csúnya, mondjuk az 1:1-esétől se vagyok elájulva, ott amit lehetett elcsextek rajta.
  • BMW M5
    A tegnapi mérgelődésre jöjjön egy kis nyugtató zöld
    Wartburg 311 Coupe - Revell
  • Missa
    Már törölték a hozzászólások jó részét. Érdekes volt a "vagyon nyilatkozat" rész is. Már bocsánat, egy fórumon posztolja ki a vagyoni adatait?
    Ezek nyilvános fórumok, NAV, de akár rossz szándékú ember is láthatja.
    Megmondom őszintén, egy kérdésemre nem igazán kaptam választ. Valakinek volt-e már személyes tapasztalata az eladóval (aki kizárt engem jövendő kuncsaftjai közül) ?
    Na, mindegy is. Szerintem zárjuk le ezt a témát, mosolyogjunk rajta és lépjünk túl.
    Én most már nagyon várom a TR-t. A MIRA változatot már meg is hirdettem, pénteken úgy fest viszik is.
    Szegénykém, szerintem már több mint 20 éve meg van nekem, de sosem tudott igazán a szívemhez nőni. em igazán a 512 TR 1:18 méretarányú modellje, inkább csak olyan jellegű.
  • PP993RS
    Különben azt a fórumot átkéne nevezni retroforumnak, egyrészt ott úgy is az újságárus retromodell nagy sláger. Másrészt ma reggel az új hozzászólásokat elolvasva megint retrohangulatom lett :) általános iskola alsó tagozatába voltak ilyen "nagy" beszélgetések a képzeletbeli barátokról, csodákról, álmokról amiket valóságosnak éltünk (hantáztunk) meg :)))))

Meg hát a be-be-beeeee te nem játszhatsz -neked nem adom el- a modelljeim is annyira édes. :)
  • crosspeet
    Minnyá tolok is egy hirdetést poénból, hátha nem törlik.. :D
    Ékszerészet jeligére XD
  • crosspeet
    Azon gondolkozom, mit lehetne feltenni oda jó áron. Annyi ott a hülye, hogy tuti visznek mindent, ami drága! Lehet felteszek mondjuk egy HWEFerrari 250GT SWB modellt 250eft-ért! De más kincsem nem eladó ám, akármennyire is ki vagy tömve! :)
  • crosspeet
    Azt mondod, hogy zsír új S-mergával jött a képzeletbeli barátunk..? :D
    Meg három kutyával, mert megtehetem..? :DDD
  • PP993RS
    De rosszindulatú vagy te hallod! Szerencsére van egy kép az új S-Mergáról is, Tom kiállt a képből mert nem akart szerepelni, de ha megnézitek a belsejét tényleg új!

Lehet irigykedni!

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.18. 22:53:33
  • Missa
    Majd lesz.
    Addig szerezz be egy szállítójárművet - HWE Ferrari transporter

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 22:24:06
  • crosspeet
    Kar h nincs meg egy hwe 308-asa, lehet en is vennek 120 ezerert! :D
    vagy lehet h nekem is van..?? ;)
    Hogy mennyi irígy ember van :D
    Na joccakat az uraknak, meg akik csak sunyin beleolvasnak az sg-be, azoknak is! ;)
  • crosspeet
    Na, most mar tenyleg meg is nyugodhat mindenki. Uj 600s mergaval vittek el szemelyesen a magnum fele csodat. Aranyaron. Tenyleg megnyugodtam XD
    Lehet ossze is cimbizek az ottaniakkal!
  • Missa
  • crosspeet
    Amúgy meg a bolhán képesek kitiltani úgy, hogy nem írtam már oda hetek óta :D le is sz*phatnak XD
  • crosspeet
    Most meg már csak vásárolgatok, persze a világpiaci árakon..
  • crosspeet
    Vicc.. :)
    Lehet én csináltam rosszul anno az eladásaim, én csak 2-4 hetente toltam. Nem 20percenként. Nem lehet mindenki profi!! ;)
  • Missa
    Relax!!!
    Ne húzd fel magad!
    Vérnyomás, stressz meg ilyenek, tudod.
    Az egész nem ér annyit!
    Ja, meg különben is! Nem Keleti, hanem Nyugati.
  • crosspeet
    És akkor részemről ennyi.
  • crosspeet
    Nem is veszek én tőle modellt, menjen a f*szom a keletibe.. Meg ugye amúgy is rég költöttem százrongyokat játékra. ;)
  • crosspeet
    Hát ez kész, ki a f*sznak képzeli magát ez a szaros kártmenyus??? XD
    itt írjon ha szeretne az írástudó, vagy írom a címem egy személyes fight-ra! Aztán meglátjuk tudja-e h kinek oszt hátulról. Nem véletlen nem offoltam szét ott, mert ugye más bizniszébe nem vauzunk, erre meg ott néven mer szólítani.. XD
  • Missa
    Tom Selleck
  • Missa
    Na basszus, akkor ez az én péntek 13.-ám...
    Kivet magából a Zindex
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 20:36:58
  • PP993RS
    Ez kemény :D

Nem tudtam, lehet akkor csak mani cleaning van? Elvégre a Magnum Ferka 500 eurót is megér !
  • PP993RS
    Mert más portálra hivatkoztál, ami TILOS! (pl. olx, ami már akkor hetek óta nem volt mikor kiírták)

Örülj ha nem zárnak ki +bíróság, nem irigyellek, először lemaradsz a 20as Kyosho gyűjteményről most meg ez.....
  • Missa
    Ez vette meg? Ennek épp van elég baja most, nem hinném hogy drága modellekre költené a pénzét. Hasonló zűrbe keveredett, mint nálunk G. Lakodalmas Louis.
    Csak ő nem Komárom megyében, hanem Kaliforniában, és nem áramot, hanem vizet bugázott az avokádó ültetvényére. Ráadásul tűzoltóvizet...
  • Missa
    Na, most meg törölték a hozzászólását és az én reakcióm is...
    Moderátor...
  • Missa

"Megnevelt"
    Ettől kezdve csak a "világpiacon" tudok vásárolni.
    Na most mennem kell, fontos összeomlani valóm van.
  • PP993RS
    Persze hogy olvassa, régebben is ott reagált valamire ami itt zajlott :) először nem értettem honnan a bánatból szedte meg kihez beszél, aztán rájöttem hogy itt olvasta.
  • BMW M5
    Vigyázz mert ugy néz ki Cartman is olvassa az SG-t...vagy kémei vannak
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.11.18. 20:06:05
  • crosspeet
    Ez már hányingerkeltő rablás, amit művel, és büszke rá.. Elszaladt a ló a kis számítógépvirtuózzal. Hányás azok az árak, elvesztette a realitás talaját a lábai alól.
  • crosspeet
    És most milyen büszke magára a kis southparkos fenegyerek! :D
  • PP993RS
    Igaz a hír, elvitték, a vevőről sajnos nem sokat tudni, de nagyon örül az új modelljének, amit a világpiaci ár alatt tudott megvásárolni.

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.18. 17:12:11
  • Missa
    Ügyes, jó marketing! Tanítani kellene!
    Na, de mindegy is. Általában nem szólok be az árképzéséért senkinek.
    Hajós voltam, a kereskedelem egy részéhez tartoztam. Nekünk is meg voltak a magunk kis üzletei, főleg az előző rendszerben. Ahogy egy idősebb kollégámtól hallottam az alap igazságot: "- 1. számú zsidótörvény - Mások üzletébe nem pofázok bele!"
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 16:23:34
  • Missa
    Na, én kérek bocsánatot! Azért van e hazában fizetőképes kereslet! Még hogy válság volt, meg adóságspirál és haldoklik a honi modell piac!

Azért 2 napon belül 190.000 Ft-os tiszta nyereség! 5 perc alatt a Testarossa és most a Magnum! Tényleg adhatna százalékot! Ha nem kavarok be a Testarossaval, mind rápenészedik! Na de milyen felvásárló réteget uszítottam rá! Lesz itt még több suska is! Még csak most jön a java!
  • goser
    Elkelt a 120ezres Ferrari :-) 1 nap se kellett hozzá.
    Utoljára szerkesztette: goser, 2015.11.18. 16:17:45
  • Missa
    Azért is kérdeztem itt, hogy ismeri-e valaki az említett eladót.
    Megmondom őszintén, ha nem jött volna közbe az 512 TR, korrekt és kedvező áron, kifizettem volna neki a Testarossa-ért a 70ezret.
    Tudom, sok érte, de már egyre ritkább, és mióta a piacra került a HE változat és azok minősége erősen megkérdőjelezhető, érthetően fentebb értékelődtek ezek a régebbi Testarossa-k.
    Ugyan így nem szívtam a fogam, amikor Kyosho - Ferrari 308 GTS (pirosat) vettem, hasonló áron. Annál az áremelkedésben még az Elite Magnum árai is besegíthettek, bár Kyo nem reklámozta soha a modellt Magnumosnak.
    De azt ettől a Cartmantól barokkos túlzásnak tartom, hogy az Elite változatért 120.000 Ft-t kérjen. Az most kb. 390 €!
    Nézzünk már szét a "világpiacon", hogy die-cast fronton (resint nem is említve) miket lehet ezért a pénzért venni. És nem csak Ferrari-t, hanem egyéb kuriózumokat is!
    Mondjuk valahol értem én a logikáját, a "filozófiáját". Ahogy a divatra szokták mondani, a divatot nem követni kell, hanem diktálni! Gondolom ő így van a honi árakkal.
  • Missa

A legjobb! Mivel családi és kisebb mint 200 m2, még vasárnap is árulhat! De árul is!
    Világ piac... Basszus, mintha fent lenne a tőzsdén, Dow Jones, BUX, meg ilyenek. Fetrengtem a röhögéstől.
    De amúgy vicc az is, hogy egy Elite-t kér 120.000 Ft-t. És az Ebay-re hivatkozik. Azt figyelmen kívül hagyja, hogy ott is a "palimadarakat" keresik velük ilyen áron. Hónapok óta, de az is lehet, hogy már több mint egy éve fent vannak. Ha normálisabb áron kerül fel egy-egy példány, akkor pikk-pakk el kell. Tehát azért a Világ sincs tele bolondokkal...
    Nem mondom, szép az a kis jószág, de azért nem a Buddha köldöke, hogy ennyit (merjen) kérjen érte.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 15:52:17
  • goser
    Az Ebay csak ilyenkor jó. Kiváncsi lennék, hogy milyen anyázás lenne, ha ellenpélda gyanánt belinkelgetne az ember pár példát arra, hogy milyen olcsón is lehet venni az Ebay-ről modellt. Szoktam még szeretni magyarázatként a "kicsit" drága árazásra a kitalált szállítási költségeket (kár, hogy a legtöbb Ebay eladó ezt pontosan megadja) és a példásan korrekt módon alkalmazott EUR-HUF árfolyamot.
  • crosspeet
    Mázlista! :)
    Hallod-é... tolj mán egy számlaszámot, mert kerekezném a Ferkátlimat küllősre, légyszi!