Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a kalaptartót leszedem akkor belefért volna <#awink>#awink>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Csak kicsi a csomagtartója. Amolyan nagyobb fajta papírdoboz nem fér el benne. <#smile>#smile>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
De ugye van itt koztunk olyan akinek a garazsaban all egy 5-ös Bmw es egy Focus is.. ühümm.. ;)
Maradjunk anmyiban, ha sok a paci meg a nyomatek, akkor azt igazan hatul tudja leadni, vagy persze ha nagyon sok, akkor osszkereken.. Lehet beteg vagyok, de 150 paciig elol, de a felett mar legyen kardán..
Persze ha szeretjuk elfustolni az elejet egy helyben, akkor nem szoltam. ;)
Persze ha szeretjuk elfustolni az elejet egy helyben, akkor nem szoltam. ;)
az RS-el sem ütnél egy M3-at legalábbis a az elmúlt két generációt biztos nem
hiába a nagy felfújt teljesítmény ha nem tudod a kellő pillanatban leadni, meg kanyarba csak turja ki a z orrát ;)
ezt a sufnituningot alázd, igen ott sírnál az első körbe :))))))
de amúgy nem nem akarlak baszogatni, én szeretem a Focus-okat, én is azzal járok melóba és semmi bajom vele, igaz nem ST de amire kell arra jó, teszi a dolgát
hiába a nagy felfújt teljesítmény ha nem tudod a kellő pillanatban leadni, meg kanyarba csak turja ki a z orrát ;)
ezt a sufnituningot alázd, igen ott sírnál az első körbe :))))))
de amúgy nem nem akarlak baszogatni, én szeretem a Focus-okat, én is azzal járok melóba és semmi bajom vele, igaz nem ST de amire kell arra jó, teszi a dolgát
:D
citrony felni
citrony felni
Mert nekem csak Fordra jutotta csak :)
én nem ez vagyok :
[/img]
én nem ez vagyok :
[/img]
de baszod így meg te vagy 100 paci előnyben!!! <#awink>#awink>
te csak így tudsz "alázni" ? :))))
amúgy jól tetted hogy Focust vettél, hisz egy 330i-n baromi ronda lenne egy citrom felni <#nezze>#nezze>
te csak így tudsz "alázni" ? :))))
amúgy jól tetted hogy Focust vettél, hisz egy 330i-n baromi ronda lenne egy citrom felni <#nezze>#nezze>
Az M3 nem egy kategória....................ha lesz RS Fordom akkor már én sem leszek öregasszony :)
Akkor azt mondom,hogy a sok Golf GTI-s..................meg a sufnituningos 3-as bömbiket rendre tanítom a Fokámmal!
Mert nekem csak egy Fordra jutott csak!
vehettem volna Bömbi 330.................vagy 335 kupét is,sőt egy régebbi M3-ast is.................de inkább Fordot vettem....................fent is kell tudni tartani az autót,és tankolni is kell ám................ja meg CASCO-t is kell a kocsira kötni :)
Akkor azt mondom,hogy a sok Golf GTI-s..................meg a sufnituningos 3-as bömbiket rendre tanítom a Fokámmal!
Mert nekem csak egy Fordra jutott csak!
vehettem volna Bömbi 330.................vagy 335 kupét is,sőt egy régebbi M3-ast is.................de inkább Fordot vettem....................fent is kell tudni tartani az autót,és tankolni is kell ám................ja meg CASCO-t is kell a kocsira kötni :)
:)
az a baj ...........hogy le is akarnak a szuzisok előzni :)
Ausztriában...........télen ..........szerpentinen.............itt ahol dolgozom nem hinném :)
Az M3 az meg még + 100 paci..............ha meglesz az RS Fordom ,akkor jöhet az M3-as is!
az a baj ...........hogy le is akarnak a szuzisok előzni :)
Ausztriában...........télen ..........szerpentinen.............itt ahol dolgozom nem hinném :)
Az M3 az meg még + 100 paci..............ha meglesz az RS Fordom ,akkor jöhet az M3-as is!
figyelj már te elfuserált vizimentő <#buck>#buck>
miért egy 150 pacis bömöst "alázol" a te 260 pacis lovaskocsiddal (hiszen elől húz <#awink>#awink>) ???
miért nem egy hasonló kategóriás vagy mondjuk egy M3-al???? az dicsőség lenne, de így csak szánalmas a kisérlet <#eplus2>#eplus2>
olyan mintha én büszke lennék hogy bicajjal leelőztem egy járókeretes öregasszonyt <#nezze>#nezze>
Dinokám szerényebben egy kicsit ....
miért egy 150 pacis bömöst "alázol" a te 260 pacis lovaskocsiddal (hiszen elől húz <#awink>#awink>) ???
miért nem egy hasonló kategóriás vagy mondjuk egy M3-al???? az dicsőség lenne, de így csak szánalmas a kisérlet <#eplus2>#eplus2>
olyan mintha én büszke lennék hogy bicajjal leelőztem egy járókeretes öregasszonyt <#nezze>#nezze>
Dinokám szerényebben egy kicsit ....
Meg Suzuki Swiftet, mii..? :D
Te kis pejnahajder! Ehhez van eszed!
De egy ugyanolyan suly/loeros bomos megenne teged reggelire, amig a tied a kiporgesgatloval vacakol, az mar maga moge gyurte az aszfaltot a hatsokerekhajtasaval. ;)
Te kis pejnahajder! Ehhez van eszed!
De egy ugyanolyan suly/loeros bomos megenne teged reggelire, amig a tied a kiporgesgatloval vacakol, az mar maga moge gyurte az aszfaltot a hatsokerekhajtasaval. ;)
Ez kell :)
Ferrari 312 T2 1:18-as HW-ELITE
[/img]
[/img]
Ferrari 312 T2 1:18-as HW-ELITE
[/img]
[/img]
Mit?
Lealázni a nyomi 520-as 318-as 320-as bömbiket :)
Lealázni a nyomi 520-as 318-as 320-as bömbiket :)
Mind 1:18 lenne..??? VW eleg ritka darab, jol gondolom?
Korrekt trió!!!
Számomra a 3 legnagyobb terepjáró-ikon.......mindegyiket imádom <#hawaii>#hawaii>
VW Type 82 " Kübelwagen " - 1941 - Minichamps
Willys Jeep 1/4 Truck - Welly
Land Rover MK1 - 1948 - Minichamps
VW Type 82 " Kübelwagen " - 1941 - Minichamps
Willys Jeep 1/4 Truck - Welly
Land Rover MK1 - 1948 - Minichamps
blood sweat and beers
Sziasztok!
Eladó F1 modelljeim:
Mark Webber 2011 1:32 - Burago
Mark Webber 2006 1:24 Hot Wheels
Kamui Kobayashi 2010 1:43 Minichamps
J. P. Montoya 2002 1:43 Minichamps
F. Massa Bahrein 2010 1:43 Hot Wheels
Bővebben: http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
Eladó F1 modelljeim:
Mark Webber 2011 1:32 - Burago
Mark Webber 2006 1:24 Hot Wheels
Kamui Kobayashi 2010 1:43 Minichamps
J. P. Montoya 2002 1:43 Minichamps
F. Massa Bahrein 2010 1:43 Hot Wheels
Bővebben: http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
A " sorozat " itt azt jelenti , hogy ezt a 200 darabos limitált MADE ONLY IN HUNGARY feliratos CLA-t 3 fajta színben készítettek .
Enyém az Univerzumkék metál és volt még :
Fekete :
Szürke :

Enyém az Univerzumkék metál és volt még :
Fekete :
Szürke :

blood sweat and beers
Szerintem a CLA egy olyan típus amelyiknél rengeteget számít hogy milyen szögből/perpektívából nézi az ember. Van ahonnan nagyon eltalálták, meg van ahonnét kissé esetlen. Ami szerintem kicsit ellentmondásos benne, hogy elvileg a Mercedes sportos vonulatába tartozik, de mégis elsőkerék meghajtású, ellenben a konzervatívabb C-E-S osztállyal.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
WOW! Ez naggyon baba! A kártyán lévő sorozat szóból itélve lesz még pár hasonló kiadás, azokat se tessék kihagyni :)
Köszi, majd igyekszem, csak legyen kicsit melegebb és több napsütés :)
Sajnos a Schuco kicsit elméretezte ( túl nagy lett ) a kerekek átmérőjét . Szerintem így kicsit " játékautós " lett a modell .
blood sweat and beers
Ja igen, penge!
Jo lehetett vezetni azt a transportert.. Kaszalhatott elol hatul... :)
Ilyen szettem volt nekem is . :)
Amugy mi a szart lehet kezdeni ekkora erovel elso kereken..?? Kiporgesgatlo mukszik rendesen, mii..? :)
Tegnap beszéltünk róla és ma már el is kezdték gyártani Kecskeméten <#dumcsi>#dumcsi><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Mercedes CLA Shooting Brake .

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.01.20. 17:47:47
Mercedes CLA Shooting Brake .

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.01.20. 17:47:47
blood sweat and beers
[/img]
BBR PVC :)
:)
Ahaa... Ertem. Akkor viszont szolni kene a nagy sportkocsigyartoknak h rossz kerekeket hajtanak a verdaik.. ;)
hegynek fönek 42,3 L volt a fedélzeti kompúteren kiírva.............
8 litertől 18-ig a normál fogyasztása....................láb függő :)
átlag 10,5 most télen a fogyasztása kicsi durvasággal
9,5 volt a legkevesebb
és a 100-as benzint nagyon szereti...............a 98-95-öst meg zabálja :)
8 litertől 18-ig a normál fogyasztása....................láb függő :)
átlag 10,5 most télen a fogyasztása kicsi durvasággal
9,5 volt a legkevesebb
és a 100-as benzint nagyon szereti...............a 98-95-öst meg zabálja :)
első kerekes ............mert a ménes húz,és nem tol :)
köszike !
szupcsi mi?! :)
ez a ZALA KÁMPÁNI STÍLUS
szupcsi mi?! :)
ez a ZALA KÁMPÁNI STÍLUS
265 paripa 390 Nm és 6,6 a gyorsulása :)
ST Fóka csipszelve
ST Fóka csipszelve
Kurva jo az a legostyle papucs ugy ahogy van!!! Nekem bejon nagyon! :)
Az elozo neked ment. Focusba van osszkerekes??? Vagy csak elso..? :/
Olyan 140-170 paci kek hatsokereken. Azt meg eppen eleg lenne etetni. Jol remlik h a te focusod vmi hasonlo pacis v inkabb tobb..? Mit fogyaszt??
Eladndii a gyujtideet..? Tegnap meg kyo f40-est akartal! :)
Oto vasar elott vok, rovid idore focus is eloterbe kerult, bar inkabb Impreza, Legacy, Accord, Civic.. Most 6hengeres kupe harmas mellett a voks ippen Szoval most meg abban a fazisbam vok h megnezek ezt azt.. Mi is van a te mocitetod alatt..? Mi is van a te mocitetod alatt? Ccm / le / fogyasztas
Oto vasar elott vok, rovid idore focus is eloterbe kerult, bar inkabb Impreza, Legacy, Accord, Civic.. Most 6hengeres kupe harmas mellett a voks ippen Szoval most meg abban a fazisbam vok h megnezek ezt azt.. Mi is van a te mocitetod alatt..? Mi is van a te mocitetod alatt? Ccm / le / fogyasztas
A következő prodzsektem :)
nem 1:18-as igaz.................de én most inkább igaziban gondolkodom
14 000 euró-t költöttem Ferrari modellekre.................most lehet el is adom őket,hogy végre elérjem az igazi 1:1-es álmomat :)
Fóka RS
[/img]
nem 1:18-as igaz.................de én most inkább igaziban gondolkodom
14 000 euró-t költöttem Ferrari modellekre.................most lehet el is adom őket,hogy végre elérjem az igazi 1:1-es álmomat :)
Fóka RS
[/img]
Ez egy életérzés...............sokan ellenzik.................kinevetik a stílust ....................nyugatról jön kelet felé tart................
csak a közönség itthon nem éppen nyugati :) ...............inkább balkáni
Ísztkosz Mádzsár kámpaní & harmóní !!!
Itt az én szerelmem :
[/img]
Nem egy Pándzsábi oroszlán lerakva negatívba .....................rottyantós X-es kerekekkel ..................sztreccses gumikkal...........
Ez az én egyedi LEGO sztájlom :)............................de ugye ezt senki nem értheti,meg sokan kinevetik,ellenzik ............megvetik.........de nem érdekel,mert így leszek egyedi magyarba :)
csak a közönség itthon nem éppen nyugati :) ...............inkább balkáni
Ísztkosz Mádzsár kámpaní & harmóní !!!
Itt az én szerelmem :
[/img]
Nem egy Pándzsábi oroszlán lerakva negatívba .....................rottyantós X-es kerekekkel ..................sztreccses gumikkal...........
Ez az én egyedi LEGO sztájlom :)............................de ugye ezt senki nem értheti,meg sokan kinevetik,ellenzik ............megvetik.........de nem érdekel,mert így leszek egyedi magyarba :)
DACI ez dzsászt for jú..........meg a kompánídnak.................ennél tényleg nem lehet jobban letenni negatívba a verdát!!!!!
[/img]
[/img]