269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261526 Azért nem csak itthon vannak eltévedt, mesevilág(piac)ban élő formák...
Van egy görög csávó/bolt az ebayen, az oké hogy a régebbi autoartokat 160-170€-ért nyomja, (egyik se ér annyit, ami mégis azt meg 200€ fölött adja ) de hogy a Maisto/Burago-ra is odaírja hogy WOW, RARE és akkor 170€ fantasztikus.
Na jó mondjuk az legalább egy bolt, azért vannak költségek / kötelezettségek.
-
#261525 Szerencsém volt, mélyen világpiaci ár alatt sikerült megvenni:-))) -
#261524 Nagyon egyben van ez a forma, nekem igencsak bejönnek a 90-es évek letisztult gépei!
Épp meg akartam jegyezni, hogy a vízszintes illesztési hézag eléggé vastag lett, de aztán olvastam, hogy maga a modell is 94 körüli
Hirtelen nem is tudom, hogy van-e valakinek itt a fórumon ennél régebbi (1:18-as) modellje! Már Missa Csajkáját leszámítva -
#261523 Peti, írtam privátot, de még emailt is Neked. -
#261522 Ez modell eleve qrva drága volt (min 100€), és azóta se lett olcsóbb. Attól tartok, hogy ha akarod (és tudod), akkor mostanában meg kéne venni, mert csak drágább lesz. -
#261521 Kell a vitrinbe az alacsony légellenállás :) -
#261520 Írtam egyet a Minichamps Ferrari 412 T1 modellről, amit nemrég vettem. Van pár hibája, nem véletlenül volt kb. 30%-kal a "piaci ár" alatt ;-) de azért lehetne rosszabb is. Legalább hiánytalan.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.11.21. 19:55:09 -
PP993RS #261519 Ez olyan radikális hogy az sincs rajta :)
Jah, jó lenne rá valami piperetükör, egy időbe próbáltam ráapplikálni valamit, de csak bénább lett :)
Jó ez így, olyan bubus -
PP993RS #261518 Az most ha a világpiacosnál lenne, elkérne érte vagy 50ezret....... de lehet járna hozzá 1:18-as hófehér makkoscipő :) -
PP993RS #261517 Szépek, csillognak-villognak, az 1:1-en talán még újkorába se volt ilyen fény :) -
crosspeet #261516 Ez még nem az! :) -
#261515 A 308-as is ismerős. -
ko1122 #261514 Én egy ilyen Lauda Ferrarit szeretnék még, de elég borsos az ára, ahhoz képest, hogy a motortérbe sem nyerhető betekintés rajta :/
-
crosspeet #261513 Helyes! Akkor úgy mond családon belül maradt. ;)
Jut eszembe, világpiaci áron..? :D -
#261512 A Wartburg 312 Camping Deluxe egy BoS-models .
Csak úgy mint a Trabant P50
A BoS 1/18-ban még a Tatra 603-ast is legyártotta ugyhogy van választék szoci modellekből
-
#261511 Én vettem meg :-) -
crosspeet #261510 volt ilyen is ám, régi szép idők.. :)
Nem kyosho, de nem olyan rossz ám, meg ugye akkor még csak HWE létezett fehérben.
-
crosspeet #261509 Napos időt! klasszak! -
#261508 Klassz! Wartburgból nem csinálták az a Camping kombi félét is? Vagy azt más csinálta? -
#261507 Kéne rá egy baloldali tükör, nem :) -
#261506 Meg egy F1 vitrin :)
-
ko1122 #261505 Egy Don Johnsonos Elite
-
#261504 Köszönöm, írtam neki, meglátjuk, hogy megy-e még. -
#261503 A régi Wartyogok mára talán még kultikusabbak lettek és a szoci veterán találkozók sztárjai
A Revell által kiadott 10 féle ( szin)változatból ( 311 Coupe , Cabrio , 313 Sport ) megvan 8.....abból itt van 5 .
-
#261502 Csak azt az egyet csináltam én. -
PP993RS #261501 Sokat vacilláltam, nekem végül 2okból is HWE Testarossa parkolt be.
Egyrészt negyedannyiért jött mint a Kyo (ami azért nyomos érv) másrészt ahogy írtam is az ős TR-nál a "minél többet nézem-annál jobban tetszik" csapdába estem, bár a Kyo is csinált egy tükröst, de az egyrészt fehér, ami túl Don Johnson-os, másrészt a felnije ugyanaz mint a 2tükrösnek.
Az a nagy helyzet hogy a HWE ezen az egy ponton állva hagyta a Kyo-t. Van ebbe valami irónia, hogy a non-stop elméretezett felniket gyártó HWE pont abban az egy tételben előzi meg. Sztem később valami szabotőr szivárgott be a Mattelhez, mert olyan nincs hogy egy gyártó szinte minden modell kerekébe bakizik valamit.
Valóban nem vészes a Bubu féle retró, bár csak sereghajtó a Bubu Ferrarik közt, de én meghagytam a sajátom, (3-4ezer forintért felesleges kipaterolni) de felnit rögtön cseréltem rajta :) meg a leszakadt klozetajtót is úgy ahogy megcsináltam, de az sose lesz tökéletes.
Megkeresem majd képeket a TR duóról, egyelőre most csak a Buburól találtam ilyen "gyors" képeket;
-
crosspeet #261500 Ja, ezt vettem . :)
Eskü, a képeket nézve az ugrott be, h nem te csináltad-e a fotókat.. :) olyan Missás! ;)
Grat a Tr-hez!! -
#261499 Köszi!
Nem 90 volt! De még csak nem is 60-70!
Szerintem a Bb Testarossa annyira nem rossz. A kerekei azok igen, nagyon gyatrák. De a többi elég elfogadható.
A Testarossa beszerzés azért még "napirenden" van. Mert nekem is nagyon bejön a "nagyapó".
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.20. 21:50:11 -
PP993RS #261498 Szép gép!
Tényleg nem ünneprontás, de továbbra is azon a véleményen vagyok hogy túlértékelt modell, (amiről természetesen nem tehet, ettől függetlenül gyönyörű masina) sztem "nem tud" 60-70ezret, illetve bocsánat 90ezret amennyit az itthoni világpiacos diktál.
Maga az 512TR amúgy dögös gép, az elején csakis az tetszett, úgy voltam vele hogy béna a "sima" Testarossa, aztán ahogy öregszem egyre inkább az "ős" Testarossa jön be, az egy visszapillantós, hátul lufigumis. És szinte hihetetlen de a HW az Eliten tökéletesre megcsinálta a felni/gumi dolgot, elől-hátul is, +még a felnikupakot is tök jól megoldották. A modell egyetlen pozitívuma, amúgy természetesen csak egy átdolgozott Bubu, bár amennyiért anno kiszórták teljesen korrekt volt, most már az is erősen túlértékelt.
-
#261497 Ma végre megérkezett a Ferrari 512 TR is!
Nagyon szép modell. Örülök neki. Na és annak is, hogy a "világpiaci" ár alatt sikerült hozzájutni. Világpiac
Egyenlőre, csak hirtelenjében csináltam róla pár képet. Mielőtt a MIRA vevőjének átadtam volna, egymás mellé tettem őket:
Háááát, azért a Kyosho szebb. Sokkal szebb.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.20. 21:16:25 -
#261496 Ez tényleg egy szép Elite verzió. A többi Elite GTS-hez képest egyedi is. A visszapillantó tükre más mint a "sima", nem Magnumos GTS-é.
Amúgy, ha "belemászunk" ebbe a legutóbbi Magnum "árharc" témába, szerintem sokat "tett" ez az Elite és a köré vont misztikum-árfelverés más modellek árképzésébe.
Idén előbb sikerült egy Kyosho Ferrari 308 GTB QV-t szereznem:
Pár hónappal később sikerült a GTS változatot is szerezni:
Na most ez a GTB-hez képest majdnem dupla áron elérhető. A sárga verzió lényegesen olcsóbb. Az én feltételezésem szerint sokat "segített" az Elite árfelverése a Kyoshonak is. Igaz a Kyosho soha nem volt Magnumosnak említve. Habáááár... A sorozatban annyi féle 308 GTB volt, hogy akár ez is elképzelhető "filmsztárnak"
És mégis döbbenetes az ára ahhoz képest, hogy a sima GTB-hez képest nem sok eltérés van. -
#261495 "Gonosz" vagy!
Amúgy tényleg vettél Daytona-t?
Sokáig vadásztam én is egyre, februárban sikerült egyet szerezni. Szép modell, az Elite verziót adtam is el gyorsan, pontosabban elcseréltem.
Amúgy érdekes, ismerős a hirdetésben az egyik kép. A jobb hátsó sárvédőn, az árnyék hasonlít az én erkélyem korlátjára.
Aztán ezt az Elite-t cseréltem:
Erre:
-
#261494 Ö az de ugy tudom , hogy már nem foglalkozik matricákkal . -
ko1122 #261493 Bár nem én vettem meg, de nekem is van egy ilyenem:
-
crosspeet #261492 Mintha Mikeman tárgyalt volna vele, ha jól rémlik.. Vagy mintha dumáltunk volna róla.. -
#261491 Szóval megvan valakinek a matricás ember elérhetősége, aki ezt csinálta? M5 kolléga?
-
crosspeet #261490 Már csak egy 288 gto hiányzik a sorból...
meg esetleg egy 250gto a végére majd..
tényleg, nincs vkinek 288gto-ja, akár 1:43 is okés lehet pl Elite. -
crosspeet #261489 Vettem egy Ferrarit, (Kyosho 1:18 365 GTB/4 Daytona 1971) csak így!
És Mercivel megy érte az emberem. XD Tehát, jól megy, mert én jó vevő vagyok. :D
Kutya az nincs sogimnak akit küldök a gépért, egy sincs, nem hogy három, de a macskáját lehet vitetem vele, hadd lássák h fussa, tellik ilyenre is! XD -
crosspeet #261488 megoldva. -
crosspeet #261487 Hellóhalló!
Mihályfit ismeri vki a bolhán..?