Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mekkora királyság!!!!!
mondjuk az E38-at még értem, ott donornak ott van egy (talán) revell motor, node az E39 esetében honnan szedtek M5 motrt bele, tudtommal senki nem csinált 1:18ba ilyet....
nomeg azért ez nem kis munka volt ám, nekem meg se fordulna a fejembe hogy hozzákezdjek, le a kalappal a kivitelező előtt
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
...és , hogy ne legyen hiányérzeted az Otto-s BMW-k motortere miatt.....az átalakítókkal szívesen "megismerkednék " mert profi a cucc
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.01.25. 20:10:11
blood sweat and beers
vagy...
befalazni a két hátsó ajtót, megemelni az övvonalat és legyen belőle egy fain shooting brake! 😄 <#heureka>#heureka>
blood sweat and beers
Kár, hogy sok gyűjtőben ezzel a LaFerrarival keserű szájízt hagytak..
node az a kombi sokkal izgatóbb, nagyon ügyes ismerősöd van, remélem lesz majd kép a végeredményről is
Erről a Lada projektről ha még lesz képed, ne titkold őket!
Pannonia provincia kb . Krisztus után 430-450-ig volt a romaiaké ezután a hunok ( köztük magyarok foglalták el ) majd a honfoglalás ( első hullám ) 600 körül vette birtokban . Befejeztem a történészedést és maradjunk a modelleknél <#hamm>#hamm> <#awink>#awink>
Ha nem is Kyosho , Autoart , BBR , stb de.....home made , umbau 1:18-as Lada 2102 kombi . Istmodels az alap és az egyik ismerősöm csinálja . Most még alfa állapotban van a kicsike de idén májusban ( remélem ) kész lesz az első demó darab . Ezt még tavaly év végén fotóztam egy kuka ( más vízszintes felület nem volt ) tetején <#awink>#awink>
blood sweat and beers
A Charger meg egész pozitív meglepetés, talán nem éri el az Authentics színvonalat, de ha ez lenne a kiindulási alap a későbbi muscle car érának a mattel részéről -mondjuk a Ferrari korszak után tátongó fejlesztési űrt betöltendő-, akkor azt mondom hajrá, én támogatom
egyenlőre ennyi, van még egy E12 M535i meg egy E30 Alpina 3,5s de azokról még nincs rendes képem, telós képekkel meg nem villogok 😉
La Ferrari:
Charger:
A Charger-ről a véleményem, a videó alapján, hogy nem rossz, bár az Autoworld szerintem még mindig jobb. AW-nek szebbek az apró részletei. Remélem nem csak filmes témában nyomulnak majd Muscle Car témában. Én javasolnám nekik a becsődölt H61 cuccok átvételét.<#nevetes1>#nevetes1> Megjegyzem, a tűz pörkölje meg Elite-ket... A Ferrariknál miért nem tudták a modell alját is így kidolgozni????
LaFerrari-ról nem tudok mit mondani. Ami fura nekem ebben a modellben, hogy a FB több fórumán, csoportjában, világszerte sok hibát mondanak róla. Illesztések, ragasztónyomok, festék hibák, lepattanások, de többen jelezték pl. hogy a nem is olcsó modellt úgy kapták, hogy hiányzott róla alkatrész!!! Főleg a hátsólámpák vörös plexi burkolata. O, hogy bukták a Ferrari licencet, de azért ilyet nem lenne szabad megengedniük...
de annyit azért mégis hogy van egy kis csúsztatás amit írsz legalábbis a városnevekkel
a római városnevek 2000 évvel ezelőtt létezett települések nevei, azokra több száz évvel később új magyar települések, városok épültek gyakorlatilag a semmiből,hisz addigra már nem is léteztek a római települések
míg a Pozsony városa magyar város volt és azt egyszerűen a szlovákok átnevezték a saját nyelvükre, nem új várost építettek, csak a névtáblán lefestették a magyar nevet és odapingálták a szlovákot
de ebbe tényleg ne bonyolódjunk bele, te is inkább rakjál fel képeket a modelljeidről <#awink>#awink>
blood sweat and beers
hátha ez látszódni fog

Ezt kifejtenéd részletesebben ?
- A fehér-kék-piros tipikus szláv ( orosz , cseh , szerb , szlovén , horvát ) színek .
- Ha a címerre gondolsz akkor a magyar zászlóban nincs címer .
" Bratyiszlava olyan nem létezik..............mert az POZSONY "
Akkor ezek a magyar helyiség nevek sem lehetnének.........
Pannonia - Romai birodalom :
- Arrabona - Győr
- Savaria - Szombathely
- Sopianea - Pécs
- Aquincum - ÓBuda
- Alba Regia - Székesfehérvár
- Intersica - Dunaújváros
- Limosa - Szigetvár
- Scarbantia - Sopron
- Solva - Esztergom
......de inkább maradjunk az autómodelleknél <#awink>#awink>
blood sweat and beers
Ráadásul pár hónapja a "gazda" megváltoztatta a fórum motort, vagy minek hívjákot. Azóta hiába írogatnak neki, hogy ez sem annyira jó, az sem annyira jó, tojik rá. Nem is csodálom, hogy már alig van aki ránéz.
A "gazdának" most fontosabb a saját maga által szervezett autós klubja, azok rendezvényei. Ez van...
Nem olyan nagy a honi modellgyűjtő tábor, még e kis közösségben is izélgetni kell a másikat? Minek? Mi lesz a jobb ettől?
Megmondom őszintén, kicsit "félek" Tőled én is. Mert nem csak Ferrarikat gyűjtök újabban, hanem gyermekkorom elérhetetlen álmait is, amiket anno csak fotókon, újságokban láthattam, imádtam. Félek, mert kedvelem a zöld színű autókat is. Gondolom kapok majd azért is, mert most vallom be, hogy sajna véges a kapacitása a vitrinemnek is és az értékesebbeket én is dobozban tartom. Szégyellem magam ezért rettenetesen, de sajnos kicsi a lakásom, nem tudok több vitrint elhelyezni benne. Persze tudom, akkor mi a francnak gyűjtök modelleket... Helyette inkább aszalnék csirke farhátat öregebb napjaimra. Nem ?<#smile>#smile>
blood sweat and beers
Az Olds-nak nagyon jó a szine!
T/A-ról, GTX-ről mit mondjak? Tudod a véleményem. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.01.25. 18:12:40
Elég jól sikerült koncepció, egyedül a műszerfal amit kicsit elszúrtak, illetve az első hűtőrácsba és az oldalablakok illesztésébe lehet belekötni. Az én példányomon az egyik gumi sincs tökéletesen rajta a felnin.
mikor felraktam még láttam, de most én se látom <#fejvakaras>#fejvakaras>

legyen néhány fain gép is
nem mai darabok, de szerintem még sokáig a toppon lesznek

ma is tanultam valami hasznosat <#eljen>#eljen><#circling>#circling>
gyorsan sorold fel a szlovák királyokat de nem ér sokat gondolkozni rajta <#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk nem tudom hogy a Royale tényleg ennyivel nagyobb volt mindennél, de így elég brutális a megjelenése, méltó a nevére 😊
Mas..: 1:43 Swift Sport nem a legujjabb mostani facelift.. Nincs sehol korrekt jo minosegben, nem tudod??
Kicsufoltak v mifene..? 😉))
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Vicc
Pörögjön a fórum egy kicsit!!!
Nem szabad ellenségeskedni..............meg senki sem tehet arról,hogy ki hova született!
BÉKE!
Legyen egy kis 1:18-as modell is az afterban itt az SGÉN :
Nem Ferrari.....................mert ha Ferkát merek berakni ide az szar.......
Bugatti
[/img]
[/img]
[/img]