269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    A listában nincs ott Magyarország, de a rendelés során, amikor be kell állítani a célországot akkor kishazánk is ott lesz a felsorolásban, ráadásul elég szerény postaköltséggel (7 Euro).
  • Ekos
    Elmentettem könyvjelzőként.
    Figyelni fogom az árát közben megpróbálok rávenni pár embert, hogy milyen jó dolog az, ha látja polcon az összes olyan járművet amit vezetett.
    Így legalább a postaköltség megoszlik, bár hazánk nem szerepel azon országok listájában ahová küldenek csomagot.
  • bulba
    Ismereteim szerint nincs más gyártó aki elkészítette volna ezt a modellt, így nincs nagyon más választás. Az 55 EUR tényleg sok, de újabban gyakran szokták Neo Scale modelljeit akciózni. Simán elképzelhető, hogy néhány hét/ hónap múlva az ezüst is 40 alá kerül.
  • Missa
    Apropó, a filmben az a Ferrari nem egy klón volt? Vagy a régebbi, a 365 GTS/4 Daytona Spider volt egy Corvette alapú klón? Mondjuk azok legalább orrmotorosak, annál lenne logikus.
  • Missa
    Hát nem vagyok nagyon jártas az 1:43 méretarányban. De a resin modellek általában nagyon szépek (még ha én idegenkedem is az 1:18-as resinektől), különösen a fényezésük. Maga a modell is elég precíznek néz ki. MCW is elég normális áron adja a portékáit. Még a postaköltség is az egyik legbarátibb. Én azt mondom, reális az ár, sajnos...
  • Missa
    Áhhh, nem mijamivájszos az! Európai kivitel, nincs rajta markerfény oldalt. De méga vólsztrít farkasához is csak hasonlit. Az is US Spec. kivitel.
    Ha ezek a tények esetleg vigasztalnának.
    De amúgy szép modell, és kevés Early verzió van a piacon. Az ablakkereten a tükörrel. Nem akarlak elijeszteni, de a Kyosho HE Testarossa-kkal volt néhány gond. A fehérről láttam képeket, rémséges volt. Vadi új modell és hólyagos, hámló festékek, katasztrofális illesztés. Értsd a csomagtértető konkrétan csálé volt, tele alkatrész hiánnyal a modell. Nagyon lehangoló volt. Mondjuk a FB-os modell képein látszik, hogy nem egy ilyen "hétfő munkanapi" ocsmányság. A tulajjal én is leveleztem róla, írta, hogy az övé rendben van.Én megbízom benne maximálisan, vettem már tőle modellt, soha nem vert át. Még a fekete HE verziókat cikizték, mattuló festés és illesztési hibák miatt.
  • Ekos
    hmm... az ára nem éppen optimális
    Ez egy átlagos ár, vagy ennyire ritka?
    A szürke 55 ojró.

Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel.
  • crosspeet
    Aaa, az ugy nem okes.. Egy kivetellel mind Ferrarim letezik pirosban is a polcon. Az nem lehet h pont tr ne pirosodjon. ;) de az a miami bakker.. En lehetnek dondzsonzonsz v mifene! ;)
  • bulba
    Sajnos zöld színű példány létezéséről nem tudok.
    Ilyen pirosban, ilyen pedig ezüstben
  • Missa
    Én szóltam korábban! Add el a pirosat (nekem) és lesz pénzed a fehérre!
    De most má' későőőő!
  • crosspeet
    De ha elpattan vmi, sosem lehet tudni egy gyujtogetonel! :D
    ;)
  • crosspeet
    Konkretan nincs sehol elado..
    De sok ez nekem foleg h piros mar van a polcon..
  • Missa
    Láttam én is azt a fehéret.
    Sok. De ha azt nézed, hogy a "világpiacon" a simákért kérnek annyit, mint a fehér HE-ért... Jó, még úgy is sok. De máshol sem olcsóbb sajnos.
  • crosspeet
    Es a hatodik percben mar irjuk is ki h elment.. F@szt, majd ha fizettek! :)
  • crosspeet
    Gratula hozzá!
    Nekem az a feher kyo tr izgatja a fantaziamat a facen, de olyan sok basszus... :/
  • Missa
    Ja, azt nem is mondtam. Úgy néz ki sikerült nekem is szerezni egy Kyosho Testarossa-t. A "világpiacról", kicsivel olcsóbban.
    Ami kicsit rontja az örömöm, hogy itthon azt mondták ( a "Főnök" ), hogy hiába jön a jövő héten, 24.-ig ne is álmodjak róla.
    Na nem baj, fiatalodom, megint gyereknek érzem magam...
  • Missa
    Ráadásul öt perc alatt.
  • PP993RS
    Mindig pont azok mennek el amire lenne jelentkező
  • crosspeet
    XXXD
    nem az van neki, amit én keresek, ez az új 25th, nagyon tré szerintem.. azt árulta, de már odaígérte másnak amúgy is. sebaj, van időm rá. több mint pénzem.. :)
  • PP993RS
    Hívd föl! De mondjuk már bukó, mert a fórumot olvassa, tehát tudni fogja hogy te vagy, bármit is mondasz :DDD vagy hívd föl mégegyszer és eltorzított hangon: "nem én telefonáltam az előbb" :D
  • PP993RS
    Amatőr vagy :D más néven kellett volna írnod, az úgy is trendi az index fórumon, de még megteheted, van még rá pár éved :) senki nem fogja annyiért megvenni... a 60ezres Diablo Roadsterrel egyetemben.
  • Ekos
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy Mazda 323F BA 1995-ös autó modellt zöld színben.
    Kerestem a hazai webshopokban, de nem találtam.
    Ti valószínűleg több boltot ismertek. Tudnátok ajánlani egy-két weboldalt?

Köszönöm!

Utoljára szerkesztette: Ekos, 2015.12.10. 07:45:34
  • crosspeet
    De az AA kontija nem eladó, válaszra sem méltat..
  • bulba
    Uhh nem semmi, az ilyen összehasonlító képeken látszik mennyire alacsony egy gép a LaFerrari (meg úgy általában a hasonló kaliberű sportautók)!
  • bulba
    Szép estét!

• Missa
    Ha kereskedő és elakarja adni, akkor már el is felejtette.
    Amúgy alapból szerintem nem rossz áron adja a cuccait.
    Egy-két kivétellel (ERTL Ferrari 275 GTB, átfestve). De ez az ő dolga. Ha van rá vevő és nem jön közbe annak is valami pénz ügyi probléma, akkor semmi gond...
    Aztán az sem lehetetlen, hogy ez valami marketing technológia. Nem tudom, én nem értek hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.09. 22:30:19
  • crosspeet
    Előre a mackó bőrére, már minnyá kezdődhet is a fight az a gyanúm. Persze mire reggel rásasolok, tuti törölve majd a műsor.. :/
  • crosspeet
    Persze lehet nekem el sem adná a múltkori szájkarate miatt. :D
    Személyes átvétel meg miegymás.. ;)
  • crosspeet
    Akkor nem csak nekem tűnt fel.. :)
    Lehet kettő volt belőle :D
    Viszont van most egy számomra érdekes modellje eladó, remélem nem az amire gondolok, mert akkor sok pénzem bánhatja.. :/
  • PP993RS
    Annyira azért nem jó látnok, mert drágábban adja s nem olcsóbban
  • Missa

Látnok vagy!
    Nem akarom folytatni a korábbi "világpiacos" szappanoperát, de ma melegség töltötte el a szívem. Az a modell, ami után érdeklődtem és 5 perccel később el is kelt, újra fent van a piacon!
    Na most vagy visszavitte a vevő, vagy raktári készlet van a modellből, vagy azt is eltudom képzelni, hogy visszaszökött.
  • BMW M5
    Ez sem
  • Missa
    Ajajj, ez nem néz ki jól:
    Karácsonyi csomag
  • Missa
    Hát ez azért nem semmi! Ez nem a Guiloy féle tákolmány. Igaz ez 1:12

• Gallardo007
    Jó estét!

• 355
    690€ (kb. 200-220eFt). Szerencse, hogy csak Ferrarit gyűjtök, különben nagyon akarnék egy ilyet. Sokkal több kép itt.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.08. 17:38:38
  • PP993RS
    Szép... hányszázezer ? vagy millió ? :)
  • PP993RS
    Így képről nem rossz, kár hogy nagyon játékautós a gumi rajta, de most másba hirtelen nem tudnék belekötni.
  • PP993RS
    Simán regisztrálj és írj neki, én is vettem már így modellt az ebay-ről, egy magyar srác árulta, írtam neki hogy elvinném -a részleteket most hagyjuk- ;) de a lényeg elvittem ... :)
  • Missa
    Nekem ezen legalább is úgy tűnik, a Ferrari lovára nem lehetnek büszkék, de egy jobb minőségű emblémának lehet az alapja, rá lehet ragasztani. Lehet, hogy tudatos ez a barbár figura? :
    250GTO