269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    illetve ezek, vagyis ilyenek jöttek nem oly rég, saját kép persze off, időm nincs rá, de higgyétek el nekem. ;)

• crosspeet
    Illetve ez is, ha már többes számban írtam..:

• crosspeet
    Tolvaj képek, bocsánat.. :)
  • crosspeet
    Na szóval, ezek vannak úton.. :D

• crosspeet
    Óvatosan, mert figyel ám.. :)
    Nem nyilatkozok rosszat, mert nem ismerem. Aki ismim bizniszelt vele, rosszat nem mondott róla egyik sem. Tény, hogy vannak olyan gépei, amik kissé borsos árúak, de ezek többnyire ritkaságok, és akinek nagyon kellenek, meg is veszik majd. szerintem neki nem sürgős az eladás, azért sem engedi le ár alá, kivárja. De legalább meg van a lehetőség, mert van belőlük eladó neki, ha nagyon kell vmi, össze kell gyűjteni rá ;)
    Gyűjtésem alatt nagy álmom volt egy hófehér AA Konti, és ha minden igaz, épp úton :D (nem tőle)
    Jaaa, meg egy GtSpirit Ruf CTR2 ! :)
    Apropó.. Ilyen gép kellene nekem, előrendel vki véletlen, ha igen, beszállok: (csak hogy modell is legyen..) :)

• crosspeet
    ilyet én is kaptam, amikor régen több eladásom is volt.. meghirdettem korrekt áron vmit, mert eladni, nem pedig árulni szerettem volna. Bár én vidéki lévén írtam, személyesen át lehet venni Békéscsabán, járok Pest fele de teherautóval nem kocsikázok a belvárosban, nekem nem éri meg.. volt aki kijött a nullásra, vagy találtunk megfelelő tali helyet, de számomra a posta megfelelőbb volt. sokszor felajánlottam, vállalom a posta egy részét, nézzen utánnam, a niknevem sok helyen ugyanaz, még a facén is rámtalál így, de utánvéttel nem postázok, nem kerültetem körbe a modelleim az országba, majd fizetek a postásnak, amikor egy hét múlva visszahozza a saját csomagomat.. Panasz nem volt a csomagolásomra, úgy csomagoltam ahogy én is szeretem kapni a modelleimet, no de térjünk vissza az eredeti témámhoz, amikor meghirdettem az adott gépem, valaki lecsapott rá, akkor az az övé. ha kellett, és láttam rajta h nagyon szeretné, becsületes, akkor megvártam akár a köv.fizuját., Csak egyszer szopattak le, amikor már névre írt dobozban pihent a gép három hónapig, majd megsértődött az illető, hogy eladtam másnak.. :) Mondtam neki, nem lett volna nagy baj, ha legalább jelzi, hogy mégsem kell, vagy h legalább válaszoljon a méljeimre.. :) És tényleg a leggerinctelenebbek, amikor írod vkinek, hogy a modell elkelt, köszönöm, és x százaléka bepróbálja, hogy többet ad érte, de neki kell. És nem érti meg, hogy nem, a szavam nem pénzben mérhető. Volt aki egy 40ezres modellnél beajánlott 80ezret!!! És ismerem, azonnal küldte volna a pénzt, tudom, át is utalta volna. utánna bocsánatot kért, és mondta, ezt nem sok ember hagyta volna ki.. mondanom sem kell, épp pénzszűkében jól jött volna a dupla ár, de az ember szava, becsülete, na az az, amit nem vehetnek el tőlünk! Na, az ilyen a ritka, sok újdonsűlt gyűjtőnél..
  • BMW M5
    Ez az ügy hol áll ? Rendőrségi feljelentés megvolt ?
  • BMW M5
    Azt nem írta,hogy milyen verdával ( Merci S600 ?? ) vitték el a modellt ? Biztos Cartman0218 szórakozik ott is
  • PP993RS
    Na nem bírtam ki :) írtam neki hogy ha ad egy nyamvadt telefonszámot akkor megbeszélhetjük .)))) (tudtam hogy úgyse fogja megadni)

Természetesen nem adta meg a kis nyomorék, annyit írt, hogy "sajna most vitték el a modellt úgyhogy már tárgytalan..."

Mondom igen??? Most vitték, milyen érdekes hogy azt írtad csak estétől jó neked? Erre már semmi válasz nem jött, de a hirdetést levette... Sztem nem árult az semmit, mármint nem akart eladni semmit..... szórakozós gyökér, már akkor tudtam mikor sumákolt a telszámmal. Csak én meg tegnap este emiatt toltam a programom, hogy eltudjak menni ehhez a rohadékhoz, nem baj a karma majd végzi a dolgát ;)
  • PP993RS
    Aszem annak az embernek én is írtam még anno, mert tényleg jó áron adta a modelleket, legalábbis neki mindenképp jó ár volt hogy semmi tartalom nem volt mögötte...

Emlékszem az első levelemre már úgy válaszolt hogy enged az árból csak utaljak

Egyből tudtam hogy kamu.... ilyet senki nem ír... válaszoltam neki hogy inkább személyesen átveszem, mondta hogy ő nem pesti... (ki mondta hogy én az vagyok ;) ) mondja meg hol van és a héten elmegyek érte, vagy ha én arra pont nem, megkérem kollégát és elhozza nekem.

Erre az volt a válasz hogy ő már csak holnapig van itthon, aztán megy külföldre, úgyhogy ha még ma utalok akkor megkaphatom postával.... :)
  • PP993RS
    Ez így van, az emberi kapcsolatokat totál tönkretették a közösségi oldalak, mert huh de jó hogy megtalálod a 10en20on éve nem látott ismerőst, cimborát, iskolatársat, hogy aztán bejelöld, beszéltek 3 mondatot és utána megint 20évig semmi :)

Igen ám de közbe család/közeli barátokkal is azon a szaron beszélsz, ott írnak neked.... Nekem pl. a halálom hogy beszélek / írok valakinek, aztán hopp eltűnik................... és 1óra, 2óra, 3óra vagy másnap ír ugyanonnan folytatva..... :/ csak közbe elment vacsorázni, reszelni, aludni.....

Arról nem beszélve hogy szinte mindenhol azt látom hogy "oda" élnek az emberek. Csinál valamit és egyből fénykép-megosztás, vagy már úgy gondolkodik hogy milyen faxa lesz ez a fészen. Azokról már nem is beszélve akik ott élik az (álom)életüket....

Vagy pl. valakivel "jól elvagy" a fészen, aztán az utcán meg se ismer, ráköszönsz és mint egy zavart elmés rebegteti a szemét hogy most mi van. Ilyenkor mindig az a film jut eszembe (lövésem sincs mi a címe) hogy az ember csak ilyen "gazdaszerv" zabál-alszik-sz.rik-netán dolgozik valami robotmelót aztán a neten éli az "életét". Nem is olyan sci-fi már manapság.............
  • PP993RS
    A konzolos / gamerpc-s társadalom azért egy külön műfaj, természetesen ott is vannak normális emberek, de azért könnyebben beleszaladsz ilyen anyu/aputól kapott játéktól minél hamarabb-minél drágábban megszabaduló nyomorékokba, hogy már nyomhassa a következő gémet.
  • Missa
    Úhhh, Te! Hány ilyen van, hogy hirdet valamit X áron, és vérszemet kap, amikor a szabott árú termékre gyorsan jelentkeznek. Az meg a pláne, ha esetleg többen is! Ilyenkor gondolkodik el, hogy "hűha" túl alacsony árat szabtam meg és jönnek az életszagú történetek. Én egy ilyen alkalommal megmakacsoltam magam és kerek-perec közöltem, a hirdetett áron hajlandó vagyok megvenni (bútor volt, személyesen néztük meg, még előleget is akartam adni, közölte erre semmi szükség nincs megbízik bennem, én hülye, én is benne, kár volt), az új, emelt árat nem vagyok hajlandó kifizetni. A sztorija szerint többen is jelentkeztek a bútorért. OK, akkor sok sikert, gyorsan elfogja adni. Ezek után még 6 hétig fent volt a hirdetés...
    Ennek az ellenkezője, amikor én hirdetek meg valamit. Most 2-3 hete történt velem. Hirdettem egy modellt, régit, doboz nélkülit, nekem csak foglalja a helyet. Viszonylag olcsó árat írtam, nekem nem a nyereség volt ebben a lényeg, hanem, hogy elvigyék, ne foglalja a helyet, uram bocsá' nem baj ha valami kis pénzt kapok érte. Természetesen gyorsan jelentkeztek érte (persze FB-on, chatelve! ). Tény, a sráccal még így chaten keresztül is gyorsan, gond nélkül leegyeztettük, telefonszámot cseréltünk, ettől kezdve ment flottul a dolog. Na de jött később még több érdeklődő. Jeleztem, hogy eladva, holnap jönnek érte. Na de ő többet ad érte. Erre én, OK, de értsd meg, valakivel megállapodtam, nem csinálok segget a számból. Ha visszalép jelentkezem nálad, mert te voltál a következő és állom a szavam, nem emelt áron fogom adni neked sem, de várd meg míg az első jelentkezővel vagy megkötöm az üzletet, vagy visszalép. Hát tudod 5-ből ha ketten megértették ezt...
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.14. 13:46:27
  • Earthquake27
    Sziasztok!

Már évek óta figyelemmel kísérem az oldalt, ill évek óta én is népesítem az 1:18-as diecast modellgyűjtők táborát. Biztosan emlékeztek rá, hogy nemrég volt egy elég durva sorozatos átverés a bolhán, ill különböző aukciós oldalakon... A kedves felhasználó több felhasználó név alatt tevékenykedett, és természetesen egyik vásárló sem kapta meg az előre kifizetett modelleket! A bankszámlaszám és a mail cím minden esetben azonos volt (amit gondolom itt nem tehetek közzé, mert a remekre szabott magyar törvények értelmében még a végén a személyiségi jogait fogom sérteni az egyébként "rendkívül becsületes" felhasználónak), és ha véletlenül aláírta a levelét, akkor Endreként írta alá! Még itt is volt téma egy-két felhasználó között, akik felfigyeltek a történtekre... Konkrétan én is a sértettek közé tartozom, és csak szeretném minden kedves gyűjtőtársam figyelmét felhívni, hogy RENDKÍVÜL KÖRÜLTEKINTŐEN JÁRJATOK EL AZ ADÁSVÉTELEK KAPCSÁN, ÉS HA EGY MÓD VAN RÁ, AKKOR CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYES ÁTVÉTELT SZORGALMAZZÁTOK!!! Ha a kedves eladó bármilyen okból kifolyólag elzárkózik a személyes átvételtől, akkor INKÁBB HAGYJÁTOK VESZNI AZT A KIHAGYHATATLANNAK TŰNŐ ÜZLETET, MERT TUTI, HOGY ÁTBASZÁS!!!

Üdv: Zoli
  • Missa
    OFF.
    Sajnos ez nem csak a hirdetéseknél megfigyelhető jelenség...
    Szomorú, de sajnos családon belül is tapasztalom ezt. 25 éves nevelt fiam 2 éve "önálló" életet él.
    Az édesanyjával jó formán csak FB chat-en kommunikál. Telefonon elérni szinte lehetetlen, ha sikerül, akkor is az anyja keresi.
    Kérdeztem mi az oka ennek, itthon nem erre lett nevelve. Nincs magyarázat.
    Az okokat ezekben látom: a munkahelye, emailes, (nem betelefonálós!) ügyfélszolgálati munkatárs. Nincs beszéd, csak email...
    Az állítólagos haverjaival is csak ez az egy kommunikációs kapcsolattartás működik. Egyszerű, van rá idő, hogy a válaszainkon gondolkodjunk, még ha csak másodpercekről is van szó néha. Na de ha beszélsz, akkor állandóan figyelned kell a parteredre és gyorsan gondolkodva válaszolni. Kicsit hasonló ez nekem, ahhoz, amikor mondjuk 12-t meg kell szorozni 8-cal. Egyszerűbb sokaknak bepötyögni a számológépbe, mint fejben kiszámolni. Biztos én vagyok a hülye, mostanában fogorvoshoz járkálok, fekszem majdnem hanyatt a fotelban, az orvos dolgozik a számban én meg rohadtul unatkozom a szájtátás közben. Azzal szórakoztatom magam, hogy a doki feje fölött levő fénycsőarmatúra rácsait számolom és szorozgatok fejben, hogy összesen hány kis kocka lehet. Tök jól megy vele az idő.
    Őszintén, néha magam is elgondolkodom, amikor telefonon próbálok ügyeket intézni. Hiába beszélünk azonos nyelvet az ügyintézővel, néha mintha nem értené amit mondok. Hosszú percekbe telik, mire leesik tantusz. Persze lehet, hogy ez "tanult viselkedés forma" és utasításra teszi. Mert nem mindegyik szám hívható ingyenesen, ugye...
  • 355
    Nem akarok politizálni, de tudod van egy olyan mondás, hogy "a fejétől bűzlik a hal". Amikor vezetőink szemrebbenés nélkül megszavazzák, hogy a közeli rokon közbeszerzésen nyerhet, meg amikor a természetvédelmi területeket kijátsszák a haveroknak, pont azt példázzák, hogy legkönnyebben a gerinctelen mocsok érvényesül. Nekem az a pöcs megígérte, hogy a fiam szülinapjára itt lesz a játék, neked meg odaígérte a másik a modellt egy bizonyos áron, aztán szarnak a saját szavukra. Köpniük kéne egyet az ég felé, aztán alá állni.

Hosszú távon sokkal nagyobb a kár, mint hogy a vezetők kilopják a szemünket.
  • PP993RS
    Alapvetően ok hogy az ember nem szereti kiadni a személyes dolgait, bár sztem ez inkább az idősebb korosztályra jellemző, de basszus ha egy nyilvános oldalon elakarsz adni valamit.. akkor hogy?

Feltéve persze ha tényleg elakarod... Tehát nem csak "nekem ilyen is van bebebeeeee" mert az is nagyon trend mostanában, felrakja, írsz rá és már elvitték.... nem az hogy van rá érdeklődő, vagy lebeszéltem már valamit... nem baz+ ELVITTÉK! Gondolom valaki kékvillogóval félreállva, laptoppal az ölében nézi 0-24 a hirdetéseket, felb.xa a szirénát és megy a modellért.
  • PP993RS
    Maximálisan egyetértek.

Pöcsetlentöketlenbeszariság magasiskolája ez hogy egy szaros telefonszámot nem mer valaki megadni, mert juj mi lesz ha felhívnak....

Oké, amúgy én se szoktam alapból beírni a hirdetésbe, mert ne robotok nézzék meg a marha akik reggel 6kor felhív, vagy sms-t küldenek féléjfélkor hogy "...megvan még?"

De ez.........
  • PP993RS
    Aki esetleg az hitte, (többek közt én is) hogy itt véget ér a történet... hát hatalmasat tévedett!

Na most figyeljetek!

A következő üzenet fogadott, inkább becopyzom, klasszikusokat csak így érdemes:

"Szia, bocsi, de ez a szar csak most reggel küldött értesítőt hogy jött üzenetem. De a nagy érdeklődésre való tekintettel sajnos fel kellet emelnem az árat 2000Ft-al. Szerintem még így is nagyon jó ár. Amennyiben ez még belefér neked akkor le veszem a hirdetést mert nagyon sokan írtak. Ha ma megfelel akkor este áttudom adni ahol írtam. Szia, István."

Aztarohadtmocskospofátlan anyukádat!

Telefonszámot persze továbbra se írt!!!!!

Komolyan mikor az ember már azt hiszi nincs új a Nap alatt, jön egy ilyen gyöngyszem... elképesztő.
  • crosspeet
    NEKEM AZ VITTE A PRÍMET, AMIKOR NEMHOGY NEM ADTA MEG A SZÁMÁT, DE....
    Még a nevét sem adta meg, amikor meg már nagyon kellett, h utaljak, erre Ő, nincs bankszámlaszáma, csak vmi takszövös nem is tudom mi.. megadott egy kamu nevet, és persze nem stimmelt a takszövös számlaszámmal.. a Postán végül vmi csekken kellett befizetnem, ott meg ugye nem stimmelt a név. nagy nehezen beadta az igazi nevét, akkor meg már gondoltam nem utalok 20-ezret a vakok javára. És lám csoda: személyes átvételben meg is jelent, de addigra már lenyugodtam. modell patika volt, jól sült el a vége. De se a számát nem adta meg először, aztán neki nincs bankszámlája (25év forma srác), aztán még a nevét sem az igazit adta meg, és hogy akar így eladni??? és azóta is fennt van, gondolom több rálátással már, mert így eladni.. mit gondolt hogy élek vissza az adatokkal??? befizetek plusz 100ezret átbaszásból..? XD kész voltam.. már a postán ácsorogva azt a blamát, hogy hülye vagyok, mert nem tartozik a kamu nevéhez szám, hogy gondolta, hogy így fog menni..??? XXXD
  • Missa
    Az amit itt leírtok, Te és 355 is szerintem általános jelenség.
    Már elnézést, de ez a szememben becstelenség. Hasonló példákkal én is tudnék szolgálni. Ahol kifejezetten kéri az ember, hogy telefonon vegyük fel a kapcsolatot és nem és nem, csak azért is egy szir-szar fórum levelezőjén keresztül akar kommunikálni. Konkrétan nem erről a fórumról beszélek. Még csak nem is modell eladásról volt szó az esetemben.
    Pont nem régiben volt hasonló esetem, akvarisztikai cuccok esetében, ahol már rimánkodnom kellett a leendő partnernek, hogy adja már meg a számát, majd én felhívom, nehogy még ennyi plusz költsége legyen az üzlet kapcsán. Az az érzésem ilyenkor, hogy az emberek nagy részéből kiveszett a merészség, hogy akár telefonon is beszéljen valakivel. Ez az emailezés, chat-elés stb. kezdi kiölni a beszélgetést a kommunikációból. Szerintem (de nem kell velem egyetérteni), egyeseknek jobb ez így, ha beszélnie kell, akkor annál a kommunikáció típusnál "elvárt" az azonnali döntés és annak következményeit viselni kell. Egy email. chat, stb. szerintem akár mennyire is leírt, bizonyítható, a nickneves személytelensége miatt sokaknak megnyugvást adhat. Na mindegy, ha akar velem valaki erről vitázni, írja meg a telefonszámát, én vissza hívom és dumálhatunk a témáról.
  • Missa
    Nem vagyok közgazdász, de hasonló módon vélekedek magam is.
    A statisztikákat lehet a "saját ízlésünknek" megfelelően készíteni. Ezt azért tapasztalhatjuk itthon is...
    Nekem igen is elgondolkodtató, mind azok ellenére, hogy roppantul őrülök is, hogy ennek az igazán prémium terméknek a gyártását idehozták. Ha legalább egy kis részét is. Én egyszerű halandó, igen is erre gondoltam, hogy a bérezés lehet az egyik legfőbb indok.
    Tény, akkor is nagy presztízs, hogy egyenlőre 20 embernek ad munkát ez a manufaktúra. Evvel kapcsolatban több reményemnek szeretnék hangot adni. 1. a cikkben leírtak szerint sikerüljön 150 főre bővülniük, 2. az ott dolgozók, a minőségi munkájukért, kapjanak "minőségi" bérezést, 3. jussunk el arra a szintre, hogy akár mi, egyszerű halandók, "modell-buzik" (jó értelemben véve) is tudjunk ilyet beszerezni a gyűjteményünkbe, 4. az egyenesen csodálatos lenne, ha ezt a beszerzést hazai minta boltból tehetnénk meg, és 5. talán ez lenne a leghamarabb kivitelezhető, a Herendi Porcelán gyár és ha már Pécs, akkor a Zsolnay Porcelángyár mintájára, lehetne az Amalgamnak is egy bemutató programja a manufaktúrában. Én biztos venném a fáradtságot, időt és pénzt, hogy ha más képp nem, de egy hétvégi program keretében megnézzem. Engem ezekben a prémium kategóriás modellekben a legjobban a kézművesség nyűgöz le a legjobban. Remélem nem hangzik közhelyesnek, nagyképűnek, vagy elcsépeltnek, de ha már ilyen modellre pénzt adok, ezzel nem csak a modell értékét, exkluzivitását, stb-t szeretném a magaménak tudni, hanem ha ránézek szeretném a tiszteletemet kifejezni azoknak, akik egy kis asztal fölé görnyedve elkészítik ezt nekem-nekünk.
  • PP993RS
    Azt nem mondom hogy ezt megértem, mert az is egy p.rasztság ami leírsz... de érted írom hogy házhoz megyek! Mit kéne még csinálnom, vinni egy supersize Meki menüt???
  • PP993RS
    Egyszerűen csak István felhasználónéven írt... bírom mikor valaki fosik megadni egy sz.ros telszámot, bár lehet csak simán sumák van..... azt nem akarja hogy aztán lehessen "zaklatni".
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.14. 10:39:13
  • bulba
    Vigyázni kell az ilyen statisztikákkal ,mert többféle szűrés és nézőpont van.
    Eszerint kb 60%-a az átlagkereset annak ami a másik táblázaton van, úgy hogy csak a privát szektort nézték.
  • 355
    Én a gyereknek hajtottam a jófogáson használt PS4 játékot. Találtam egyet, megbeszéltem az emberrel, hogy postázza utánvéttel. Húzta egy ideig, aztán mondta, hogy feladja, később szólt, hogy eladta helyben, mert "neki úgy egyszerűbb volt". Nekem meg volt még 2 napom másikat keríteni - nem is sikerült :(

Nagy az Isten állatkertye.
  • crosspeet
    Csak mert epp egy ismeros kuzd hasonlo adottsagu delikvensel..
  • crosspeet
    El sem indulnek szam nelkul! Mi a neve az emberunknek..?
  • PP993RS
    Elképesztő milyen töketlen emberek vannak... írtam ma a dejófogáson egy modellre hogy érdekel! Nem alkudozok-nem szórakozom, megvenném!

Írt az ember hogy egy vecsési szupermarket parkolójában átvehető, vagy posta. Mondom jó lesz a Vecsés, este pont arrafelé jövök haza, beugrom érte, de egy telefonszámot adjon már, mert a johfogáson lehetetlen gyorsan levelezni. (10perc még látja amit írtam, ha rögtön válaszol akkor újabb 10perc még én látom, tehát minimum 20perc csak az üzenetcsere, feltéve ha mindketten ott ülünk a gép előtt, tiszta vicc....)

De spec legalább ott ült, mert jött a válasz, hogy ma neki nem jó, mert nem menne ki ezért a szupermarkethez ... meg úgy is sokan vannak....

Írtam neki hogy mondjon már egy pontos címet és odamegyek!!! És adjon már egy nyamvadt telefonszámot, mert így nem lehet kommunikálni....

Semmi válasz nem jött....................

Erre itt vár most egy üzi hogy akkor holnap reggel v. este tudja a szupermarket parkolójában átadni, telefonszámot továbbra se írt....... Komolyan mondom hihetetlen....
  • 355
    OFF: Gyakran elhangzik, hogy perrrsze mindent Kínában gyártanak, mert ott olyan nagyon olcsó a munkaerő.

Hát... nem éppen...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez itt az utóbbi 10 év kínai ÁTLAGjövedelmének grafikonja.

Forrás: TradingEconomics.com

Ebben benne van a pártfőtitkártól a kecskepásztorig mindenki. Csak halkan jegyzem meg: 56.400 jüan éves kereset az kicsit több mint 2.5MFt. A jövedelemadó Kínában évi 54.000 jüanig 10%, felette (54-108e között) 20%, tehát náluk a havi nettó kb. 190eFt volt tavaly. Azzal nem is számolva, hogy az első 4800 jüan adómentes. Nálunk tavaly nettó 155eFt volt az átlag.

Kínában inkább az infrastruktúra, az alapanyag ellátás, a munkaerő minősége és a helyi piac miatt gyárt(at)nak.

:ON
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.13. 00:24:44
  • Missa
    Csatlakozom, ez igen!
    Létezik, hogy valamiben megelőztük a kínaikat? A bérekre gondoltam...
  • zsolti65
    Na tessék!!!! Vásárolni így sem fogok,de azért büszke vagyok rá.. :)
  • bulba
    Elkészült az első magyar Ferrari - avagy az Amalgam megnyitotta pécsi összeszerelőüzemét
  • PP993RS
    Ez így járkált vele?

Feltűnési viszketegség ? :)))
  • PP993RS
    Jó infók! Ezek közül most mind új volt nekem!

Commendatore nagylelkű volt ;) bár ki tudja mit kért cserébe
  • Missa
  • 355
    De szép is lenne... Nekem ehhez a '85-ös Ford Fiesta meg az F Astra kombi mellé olyan (modellben) ritkaságok kellenének, mint a 6. gen. Mazda 626 2.2, a Honda HR-V és a 6. (békalámpás) és 8. gen. (ufo) Civic, na meg a GMC Typhoon, sz'al nem lenne egyszerű...

GMC Typhoon, 4.3 V6 Turbo, 4×4, 280LE, 0-100: 5.7s

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.11. 20:21:13
  • 355
    Az úgy volt, hogy a Miami Vice pilotjában (a 0. epizódban) egy igazi Daytona Spyder szerepel. Utána 2 éven + 3 részen át Corvette alapú Daytona replikákat használtak. Amikor Commendatore Ferrari megtudta, lovagiasan nem szarrá perelte őket, hanem küldött két Testarossát ingyen. Ezek eredetileg feketék voltak, de átfestették őket, mert egyrészt szarul mutattak az éjszakai felvételeken, másrészt Don Johnson voltszíves az egyiket körbe törni. Még két De Tomaso Panterából Testarossát építettek és azok voltak a kaszkadőr-autók. Az eredeti Testarossákból az egyik egyben maradt, a másikból lett ez a filmes szörnyeteg.
  • 355
    Mérne lenne Májámis? Ezen sincs side marker

• Missa
    Már rendeltem tőlük. Valóban, valamiért mi kimaradtunk, de ettől függetlenül 7 € a szállítási költség. Nagyon precízen csomagolnak, megóvva a terméket és gyorsan postáznak.
    Mazda esetében, ha lehet kompromisszumot kötni, akkor a bordó kivitel épp akciós most náluk.