269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#262527 Csatlakozom, az 1/43-asért külön pluszpont!
A modell is a kereskedésből van vagy máshol vetted? -
#262526 Uhh ez igen! Az eisenachi Wartburg múzeumban volt szerencsém egyet felrakott tetővel is megcsodálni. Gyönyörű forma! -
#262525 A prototípust valakik megcsinálták, 20-ért meg is vehető.
Csak a valuta a kérdés
-
#262524 Szép napot!
-
crosspeet #262523 Szinte ingyé van, lehet rögtön kettőt kéne venni, nehogy felmenjen az ára!!! -
PP993RS #262522 Egyik gyűjtő ismerős küldte át ezt a linket... esetleg valakinek Revell 450-es Merci ?
Most kéne lecsapni rá, nehogy jövőre 2milliót érjen :) -
#262521 És micsoda pénztemető lehet egy ilyen Pocher. Kábé 3 éve hoztam valakinek Olaszo.-ból egy szett BBS (nem BBR) kereket a Pocher F40-re. A 4 felni gumival 135€ volt.
-
#262520 Na én erre a méretarányra ( 1:8 ) szoktam mondani , hogy ez már válóok
Szeretem a szoci-gépeket és pl. az oroszoknál a Deagostini kihozta 1:8 méretben a Pobeda ( Gaz M-20 ) modellt , amihez 2 hetente az újságosnál kell megvenni az alkatrészeket és otthon szép lassan összerakni . Mire összerakja a gyüjtö kb. 200.000 - 300.000 Ft-ba van a modell .
-
crosspeet #262519 Volt nekem is, piros F40 és a Testarossa, Itthon nem annyira kapkodtak érte, még az F40-ért csak-csak, de a Tr-ért nemigen... Én kötöttem az ebet a karóhoz, és mindenféleképpen egyben akartam hogy maradjon, így annak adtam, aki mind a kettőt vitte. Cserébe jött hozzám, és úgy is ment el. Amúgy megfelelő távolságból igen mutatós darab, dísze egy modelles szobának!
De persze azóta van három Kyosho 1:18 a polcon, abból az egyik He, és hát ..... Az csak patentebb ugye..
-
crosspeet #262518 Ha nincs makulátlan állapotban, akkor biza nem sokat ér nekünk gyűjtőknek.. Német ebay-en akad amúgy alkatrész hozzá, ha fel lehet javítani esetleg... -
crosspeet #262517 Megjelent, úton Peti- bácsiho :D
Gts 964 Turbo
-
PP993RS #262516 Jó az, munkát ad pár embernek akik kézzel kivagdossák
Valóban rettenetes, az ember legszívesebben vissza se tenné többet a modellt, abba az uzsonnás-zacskóba meg jólelkű gyűjtő többet nem teszi/tenné vissza, de anélkül meg belemorzsolódik-mállik a hungarocell a résekbe, illesztésekbe ....
Nekem a Calibra kalandosan érkezhetett, mert a hátulja kb.1centi mélyen betúrta magát abba a sz.rba, ugye nem nehéz mert ránézel és már morzsolódik, mikor kivettem első blikkre mondtam is hogy ez ennyi, nem fog sérülésmentesen kijönni a résekből, de végül kijött... lehet valahol pihen még így pár hetet/hónapot és gyönyörűen beleeszi magát a fényezésbe. -
NMB #262515 Jó estét! Ma rábukkantam egy 1:8-as Ferrari F40 Pocher Rivarossi makettre. Kicsit utánajártam, és elég drága, ha egyben van. Ez viszont nincs egyben sajnos. Kérdésem az, hogy jelen állapotban mennyit érhet itthon, esetleg külföldön. Képek mindjárt. -
#262514 Szép a Bömös de az a baj, hogy az Otto még mindig abba az ostoba nikeceles dobozba teszi bele a modelleket ....pedig tavaly év végén kihozott Peugeot 205 T16 1000 Lakes 1984 modellnél már minőségibb doboz és lecsavarozható volt a modell Akkor azt hittem,hogy változtatnak de úgy látom marad a régi
-
#262513 Rá kell köpni a mágnesre és odaragad -
PP993RS #262512 És az az annyi gondolom 59 vagy rosszabb esetbe 69 € volt az otto árazása szerint, mert ez már "másodkézből" van...
Nem nyitható, buta az alja, nem lehet rádobni a mágnest ide vagy oda, annyit sztem simán megérnek... Ráadásul szebb kiállása van mint a Kyosho-nak, az AA persze megint gyönyörű, de elképesztő az ára is............. -
#262511 Hmmm, a JetCat turbinákat azért nem nevezném sufnijet-nek... Manapság sem olcsó kis biz-baszok. Tudtommal elég komoly, katonai drón gyártóknak is beszállítójuk (nem tesco-s 4 légcsavaros "helikopterekre" gondolok).
De nagyjából eltaláltam én is az egy tanknyi üzemanyaggal elérhető időtartamot. Na és az írásomnak is ez volt a lényege. Mint említettem is, jó pofa dolognak tartom a motorját.
Íme egy másik alkalmazásuk a JetCat-eknek: Jetcat - Birdman
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.03.11. 19:09:03 -
#262510 Bárcsak ennyiért ilyen Ferkákat gyártana AKÁRKI... -
PP993RS #262509 Nem vagyok nagy bmw-s de azért ez odab.x gyönyörű munkát végeztek, simán hozza a GT Spirit szintjét.... ha annyiért adták/adják mint a többi modelljüket, ez nagyon-nagyon jó vétel, pláne hogy mennyire túlvan árazva az AA / Kyosho... -
PP993RS #262508 -
#262507 Hé, ő Jay Leno! A motorjában nem egy modellező sufni-jet van, hanem egy Bell helikopterből kiműtött Rolls-Royce hajtómű :))) Nem tudom, hogy milyen messzire tud menni, de hogy gyorsan, az biztos: a motor 320LE-s és a végsebessége kb. 360km/h (máshol 402km/h-t írnak). Elmegy ásványi- és biodízellel, kerozinnal és Jet A üzemanyaggal is.
A turbina sajátossága, hogy 320km/h-nál nem fogyaszt sokkal többet, mint alapjáraton gurulva. Azt írják, hogy a 30l körüli tank fél órára elég. Hogy ebből Jay 20 vagy 200km-t hoz ki, az rajta múlik :) -
#262506 A gázturbinás motorral gondolom nagy túrákat nem tehet meg. A '90-es évek végén már nálunk is volt pár gázturbinás repülőmodell. Sőt, 2001 környékén a Mátyásföldön rendezett modellrepülő napon is volt jó pár belőlük. Ezekben kis JetCat 90-es vagy 120-as turbinák voltak.
Na ahhoz hogy ezekkel lerepüljék a 6-8 perces programjukat, a leszálláshoz is maradjon üzemanyag tartalékuk és ne álló hajtóművel vitorlázzanak le az akkor millió forint körüli értékű modellel, egy 2-2,5 literes üzemanyag tankkal voltak felszerelve. Zömében a visszaváltható Pepsi-s palackokból. Szóval igencsak bele tudtak szippantani a naftába. Ennél a motornál is a kb. 30 literes tank, gondolom 15-20 perc motorozásra elegendő. De amúgy jó pofa technikai demonstrátor.
A kép ne tévesszen meg senkit. A látható tank, nem üzemanyagtank, hanem az üzemanyag rendszer túlfolyó-puffer tankja.
-
#262505 Nem teszem ide be, mert már erősen off, de 2012-ben, amikor a 3D scannelésről és tárgyak nyomtatásáról a jónép még assetutta, hogy létezik, már felnyomott egy filmet a csatornájára, amiben ezzel a technikával egy Duesenberghez (vagy mihez) egy törött alkatrészt újra alkotnak. Tényleg haladó figura.
Ezt pedig ne hagyjátok ki: itt a Rolls-Royce gázturbinás-sugárhajtóműves motorja. -
PP993RS #262504 Vannak azért hosszú videói más vasakról is, na jó lehet nem 33 percesek :)
Bírom az ürgét, emlékszem egyik este elkezdtem nézegetni a yútubos csatornáját, aztán hopp azon kaptam magam hogy leragad már a szemem, mert hajnali 2 és lepörgettem vagy tucat videót -
crosspeet #262503 Nem osszekeverendo Foose a Rawlings-el sem.. Más kategória. :) -
zsolti65 #262502 OK,Foose is "legenda"a muscle car biznisz világában..De a gas monkey faszi konkrétan nem ismerte azt a brandet hogy: Aston Martin...Volt olyan epizód amikor egy 30-as évek elejéről származo Aston versenygépnek elolvasta a logóját,aszongya: hmmmm...valami austin martin vagy mi....A szőke kereskedőhaverja majdnem nyakonvágta...Ember!!!Aston Martin!!! James Bond!!!Vágod?????Nem igazán vágta......De mindegy is! A lényeg hogy Leno jó arc!! -
crosspeet #262501 Azert Foose-t nem írnám ennyire le, sőt.. Sehogy sem írnám le... -
zsolti65 #262500 Akkor valószínüleg krva jó autó.....Ha ő mondja!!!!Bírom a fickót,ő nem egy Chip Foose,vagy Richard Rawlings(fast N'loud)...
Télleg tiszteletre méltó szakértelme van. Nem "csak egy" millioner verdagyűjtő,sokat tett az autóipar propagálásáért...vagy hogymondjam... :) -
#262499 Szerintetek mennyire lehet jó autó az új Honda NSX, ha Jay Leno 33 perces (!) filmet forgat róla a saját garázsában?
-
crosspeet #262498 Heheee... :)
És mennyi ilyen van.. :) -
PP993RS #262497 Régebben volt egy szomszédunk, úgy váltotta az autóit mint más a sportcipőjét. Többnyire számomra érdektelen autókkal járkált, aztán egyszer megjelent egy 964-essel. Na mondom végre egy remek autó!
Mondja igen, nagyon durva mit lép a V12.
Mondom milyen V12??? Ember! Ez boxer 6... Néz rám, mint ahogy egy magát nagyon okosnak tartó emberre néznek
és mondja nem-nem, nézd meg, 12 gyertyakábel van ...........
Na azon a ponton megszakadt a beszélgetésünk, aztán a gugli barátja neki is, valahol utánanézheted, mert másnap a f.szbukon már azt írta hogy a boxer6 duruzsnál nincs is szebb... vagy valami ilyesmi közhely bénaság. -
crosspeet #262496 Jaa. En is azon filoztam. Aztan a tuloldalt lattam miszter a kerites tuloldalarol udvarolok hozzaszolasait.. Nevetseges. XD -
#262495 Először nem értettem a hozzászólást.
Aztán rájöttem.
Ez amolyan X aktás, az "igazság odaát van" hozzászólás.
Amúgy üzentek is neked, a "párhuzamos univerzumban".
-
#262494 Szerintem lesznek egyszerű dolgok, pl. atomjaira szedni, lekapni a kerekeket meg ilyesmik, de pl. egy ültetéssel el lehet molyolni egy darabig. Ha simán meghajlítod a tengelyt, akkor erősen befelé fognak dőlni a kerekek, lásd a gravitáció által lowriderré tett Bbubu Ferrari 360-asok :-)
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.03.09. 20:12:44 -
PP993RS #262493 Egy újabb ritkaság :
Lamborghini Gallardo 550-4 -Balboni-
-
PP993RS #262492 Igen, az egy korrekt és szép modell, kár hogy a facelift előtti bálnát nem csinálták meg. -
PP993RS #262491 A 126 kupét áprilisba kiadja az Otto, jó lesz az 60€-ért. -
#262490 Szerencsére én azonnal magvettem annak idején a fekete S600-t,nagyon szép modell.
Ellenben, évek óta várom, hogy a Norev végre újra kiadja a Citroën C6-t. -
zsolti65 #262489 Igen....Én is az egyszerűségében bízok....de majd meglátjuk.Még meg sem jelent. -
#262488 Igen , ez egy jón húzás a Norev-töl ( és jó áron is adják ) és a többi gyártó is újra kiadhatná a már nem kapható de sikeres régebbi modelljeit de ne úgy mint legutóbb az AA aki újra kihozták a Subaru Impreza 22B-t de 200 Eurós nepper-áron
Pl. ezt az AA Mercedes 500 SEC ujra kihozhatnák max. 120 euróért
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2016.03.09. 17:17:13