269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#262567 Gratula, szép fogás. -
Nekem ma ez jött. Elvesztettem "Super Elite szüzességem". Állati szép jószág:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.03.16. 22:17:35 -
#262565 Nem = Nekem -
#262564 Nem a gyári kékben jobban tetszik
Állítólag volt az Otto-s RS2-ból 50db-os museum edition........
.....és volt akinek szintén nem tetszhetett az Otto színválasztása
-
PP993RS #262563 K.b.jó :)
-
#262562 Ahhhh! A Diablo. Eléggé Ferrari mániás vagyok, de a Diablo mindig megdobogtatja a szívem! Még evvel a rusnya lámpával is. -
#262561 Olvastam az Origo-s cikket a Nimrod-ról. Hááát, nem tudom. Engem nem győzött meg, hogy az olyan minőségi cucc lenne.
Az lehet, hogy Dubai-ban, Kuwait-ban, ahol a parkolókban egymás hegyén hátán állnak a Ferrarik, Lambok, ott lehet, hogy van értelmük. Nekem nagyon gagyinak tűnik... -
PP993RS #262560 Nekem nem tetszettek az akkor munkái -se- a 911esen is a Lambo style felni jópofa és érdekes, de annyi... mindenre ezek a "pontlámpák" lettek rakva, akkor nagy divat volt... de szebb nem lett tőle egyik se, sőt.....
-
#262559 Nekem annak idején bejött, mostanában már nem annyira. Az már akkor se jött be, hogy mindenre ezeket az apró vetítőlencsés fényszórókat tette.
-
#262558 A Nimrodnál azt írják, hogy a designerük Vittorio Strosek. A régebbi autóbolondoknak mondhat valamit a név, pl. ő csinálta ezt:
És én sem tudtam, de ő tervezte a König Testarossa héját, ami egy istenkirály gép volt a '80-es évek végén, a fiúszobák falán:
Ha tényleg ő tervezte azt a rettenetes 458 Concorde-ot, akkor vagy kristály-függő lett és nincs már élő agysejtje, vagy valójából meghalt a '80-as években és a designt eredetileg valami másra tervezte, de ezek a 458-ra építették. -
#262557 Bakker, hogy most nem vagyok milliárdos... Elárverezik a gyönyörű, 3 példányban létező Ferrari 365 Tre Posti egyik példányát. Igen, úgy ülnek benne, mint a McLaren F1-ben.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.03.15. 23:11:00 -
#262556 Ja, leszedik a méregdrága elemeket a gépekről, eladják jópéndzér', és a helyükbe teszik ezeket az üvegszálas förmedvényeket
Hogy 5 év múlva egy ilyen 488-as fele annyit fog érni, mint egy gyári, az borítékolható. Ha csak nem adják vele a csajt.
Vagy inkább akkor is... -
crosspeet #262555 Ez most komoly..??? Magyarba itt kapni ezeket? Ilyen neveken?? Meg a modellgyartoknak is alig adnak licenszt, de 1:1-be meg azt matricaznak ra, amit akarsz??? De telibe latni h mik az alapok basszus.. Es igy olcsobb??? V ettol lesz kuriozum? XD
Hát ez kész.. -
PP993RS #262554 Azóta sokat változott a Világ... a Kálvária tér pl. elit hely lett -
#262553 Egy itt elő kuvaiti gazdagember finanszírozza és szerinte az arabok imádják majd.......így legyen
-
#262552 Tudom, én is láttam ilyen színű Mercit, de az kb. 10 éve a Kálvária tér közelében volt, és épp két rövidgatyás, strandpapucsos helybéli szállt ki belőle. Akkor még azt hittem, hogy rendelésre lett ilyen az autójuk, de ezek szerint nem -
#262551 Ne mááár... Senki se mert szólni nekik, hogy ezek rondák? A tavalyi Ferrari Racing Days-en kint voltak egy fekete-arany 458-cal, az gazdag orosz szemmel egész elfogadható volt, csak a seggét cseszték el (de azt nagyon), de ezek... Ezek borzasztóak. A csajos 488 még talán, de az az oldalsó elem annak is tutira elqrja a légörvényeit.
-
PP993RS #262550 Az tény anno biztos nem álltak sorba érte, de most már hogy lassan youngtimer korba lép a bálna, sztem előnyére válik --> ritka szín lett...
A modellt meg 1az1 be jó árnyalatba fújták, és gyönyörű szemcse/narancs mentes, amúgy láttam élőbe is ezt a színt, ezzel a belsővel én szemrebbenés nélkül bevállalnám.
És még egy amúgy: egyik este pörgettem a mobile.de-t, szinte az összes fekete-grafit-ezüst, üdítő volt egy ilyet látni -
#262549 Beindult a magyar utcai sportautó " gyártás " Nimrod néven :
A dunaújvárosi szalon .
Nimrod Concorde ( Ferrari 458 Italia )
Nimrod Le Mans ( Ferrari 488 GTB ) a Genfi autószalonon .
Nimrod Avanti Toro ( Lamborghini Aventador )
Nimrod Avanti Toro ( Lamborghini Aventador ) beltere .
-
#262548 Pedig volt igaziban is ez a szín. Kombi is ilyen színű lett. Elég ritka.
-
#262547 Okay, de ez a szín... Tisztes német sebészprofesszor nem ül ilyen színű autóba. Ehhez azért kell némi indiai beütés. -
PP993RS #262546 Hehe sztem ez így nem olyan maffiózós, 1:1-be se lenne az, elvégre nem sokan tudják hogy a 4felni gumi nélkül kb.1milla, mire felgumizod az még +300e... És ako még meg se mozdultál a vassal -
#262545 Igazi olajszőkítő Merci -
#262544 Nem volt . Az csak egy prototípus amit végül nem csináltak meg . -
PP993RS #262543 Nekem is fekete S600 a másik páciens :) azon 19-es BBS kerék van amit nem én csináltam, tehát atomragasztózva van, de lehet azt visszaalakítom majd az S500 motyóival gyárira, csak hát az idő-idő-idő, annyi minden lenne, de mire eljut az ember a végére........... -
PP993RS #262542 Jah és gyönyörű ez a szín élőbe! Féltem tőle, de képeken nem tudják kifényképezni ezt a szép metál csillogást meg a tökéletes szemcseméretet. -
chilisos #262541 Nekem fekete S600 van. Még sosem farigcsáltam modellt, de majd egyszer azt is el kell kezdeni. :) -
#262540 az a fehér egy Wartburg kupé????
ilyen volt 1:1-ben is???
-
#262539 de jól néz ki az a 327-es főleg a bicolor színben, nagyon fain
érdekes hogy a müncheni nagy BMW múzeumban nem volt 328-as :( de még 327esre sem emlékszem, pedig ott aztán sok csoda volt
-
PP993RS #262538 Full szét kell szedni, de szerencsére a Norev bálnát pofonegyszerű, 8 csavar fogja az alját, kerék belülről csavaros, az első szériásoknál (fekete S600, MCW S500, dealer S320) még full az első-hátsó futómű is, utána már simán "elkenték" a műanyag pöcköket, tehát azokat roncsolásmentesen nem lehet szétszedni.
Forgósra / kormányozhatóra is kivitelezhető, mert ez a gyönyörű AMG Monoblock ápol és eltakar viszont úgy nem kicsit bonyolítja a műveletet.
Simán fixre 1-2óra és kész, nekem most olyan lett, mert nem volt időm matekolni, ha lesz kedvem/időm lehet megcsinálom majd pörgő-forgóra.
Akárhogy is, a hátsó futóműnél kell kb. 1mm-t faragni, mert pont annyit "kilóg" a kerék az én ízlésem szerint, feltéve persze ha a szélesebb felni megy hátra, mert 2féle szélességben kapható ez a felni, de hátra dukál a szélesebb, a vékonyabbal esetlen lenne a bálna.
Szerencsére a hátsó futómű-beállítás is simán kivitelezhető, elég oldschool modell ez még a Norevtől, jól lehet farigcsálni, és természetesen nálam ez is 100% gyárira visszaalakítható. -
PP993RS #262537 Dánkesön ;) -
chilisos #262536 Uhh de király ez a felni rajta! Nehéz rárakni? Én is hasonlót szeretnék majd a W140-esemre. -
crosspeet #262535 Jól áll neki! Faszányos lett! -
#262534 Azon már csak a kék-fehér properrel volt. AMi viszonylag hasonló de még EMW az a327-es modell. Ja és a múzeumnak van egy kisebb modellautós vonatkozása is:
-
#262533 Ez amúgy szerintem igencsak érdekes, hogy bizonyos gyártók milyen politikát folytatnak a limitáltság terén. Pl kicsit régebbi Golfokból, Fiestákból, Volvókból rogyásig van a net olcsó példányokkal. Ezeket szinte biztos hogy különösebb limitáció nélkül öntötték a gyárak.
Ellenpéldaként a 2009 óta gyártott Fiestából alig találni.
Honda Civicből is nagyon-nagyon kevés van viszont azokat tipikusan autókereskedések árulják.
Renault Meganeból sok van és olcsó is, Peugeot 308-ból sincs kevés de mind a megszokott 30 euró feletti "Norev-áron" fut.
Vajon melyik márka ad automatikusan egy modellt a vásárlóknak, melyik az ahol külön lehet venni a kereskedésben és melyik az amelyik ilyennel, márkakereskedői szinten egyáltalán nem foglalkozik? És vajon mi alapján döntenek erről? -
PP993RS #262532 Lassan lehet feltenni a nyári papucsokat :)
Még szerelés alatt, azért van "leszakadva" a hátsó kipuf dob a második kép meg egy kitárulkozós, a rezsin / fém-nyithatatlan gépek világában üdítő
-
PP993RS #262531 Na jó de az már középtávon is drágább, mert költeni kell rá :) a modellt meg csak berakod a vitrinbe.
Egyszer a börze virágoskertjébe elkaptam egy beszélgetést, ott mondta egy ember hogy azért szereti a modelleket (3 Otto dobozzal a kezében) mert minden gyerekkori / mostani álmát megveheti :) nem kell félteni hogy valami barom meghúzza, szétbarmolják, nem kell rá fizetni semmit, nem lopják el, ha az 1:1 elromlik nem kell gyomorgörcsbe lenni hogy mennyi a javítás, ha ott kell hagyni úgy is mindenki kipróbálja, meghajtja... :) -
#262530 Mikor kihozták a modellt még nem volt biztos hogy Connectet veszünk ezért modellben már csak külföldről tudtam beszerezni ( ebay , francia Ford kereskedő ) mert limitált és a fehéret elkapkodták ( fekete még kapható ) mindenhol ahogy megjelent .
-
#262529 Csak azon valószínűleg ilyen logo volt
-
#262528 Ezen az áron már majdnem 1:1-es méretben is meg lehet venni