269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Ezt mán' linkeltem én is hogy kiadják a 6kilóst ezüst/szürkében

Az első generációs fekete 600-ast sztem nem veszélyezteti, egyrészt ez már újranyomott, tehát pár dologban egyszerűbb, úgy mint a fehér, másrészt a fekete 2500db limit volt... azért olyan kib.cott drágák azok.

Várható volt hogy az "új" 126-osok után újra kiadják a 140-est is, elég szépen és szép áron viszik őket, kár hogy más gyártónál ez nem divat.
  • PP993RS
    Figyelembe véve a Bburago/Maisto egyszerűségét, így látatlanba azt mondom igen...

De minden akkor derül vagy borul mikor ott van előtted a modell, újkori Bburago-m még nem volt, de mivel a Maistohoz tartozik (és azokat tök könnyen szétlehet szedni) ezért nem hinném hogy nagyon túlbonyolítják.

Az Autoart pl. az egyik legnehezebben umbauzható gyártó, ott mindent sz.rrá pillanat ragasztóznak, szinte biztos hogy törik valami ha szétakarod szedni, mégis ott is beesik pár amit simán atomjaira szétlehet szedni, mert ésszel rakták össze, vagy csak szerencséjük volt és úgy adta magát.
  • BMW M5
    A Norev áprilisban újra kihozza a Mercedes S600-ast . Gondolom le akarja verni az ebayes nepper-árat
    Ha jól emlékszem ebben a színben még nem jött ki a csúcsverzió .
  • zsolti65
    Ha netán úgy alakul hogy majd veszek egy Bburago Chiront,és umbauzni kell,mert hát olyan lesz amilyen...
    Le lehet kapni pl. a kerekeket sérülés nélkül????Lehet valahogy magasságot állítani???Szét lehet szerelni az egész autót úgy,hogy aztán össze is rakjam??????
  • PP993RS
    Lehet nem támaszkodik rá a súlyával, de akkor is egy ritka idétlen beállítás.
  • PP993RS
    Egy mezei Maisto, na jó nem, a belseje átfestve, nyomtáv beállítva, mert gyárilag elég ifás...
  • zsolti65
    ez a fotó helyszínelőknek és tűzoltóknak készült.........
  • 355
    A Diecast Society-nél is vannak profi fotósok... Tényleg úgy fotózták le az AA Maybachot, hogy letámasztották a baloldali tükörre?

Le van hegesztve a kamera, hogy nem tudták a modell fölé tartani?
  • zsolti65
    ups....vagyis hogy ez még NEM a kompozit széria... :) Mindegy...így is úgy is drága lesz..
  • zsolti65
    Extra profinak tűnik.....Azt írják "kompozit széria"..nem tudom mi az,de az ára is biztos nagyon húzós lesz
  • Zo911
    A fekete 110-es milyen gyártmányú? Elég pengén néz ki!
  • 355
    AA Mercedes Maybach S 600

• 355
    Vannak különbségek, de azért nem akkorák, mint mondjuk egy HW Fapad meg egy Super Elite között. Kicsit több részlet, kicsit többet pöcsölnek mondjuk a lámpák kinézetével, a modell egy festett HDF-lapon áll és nem bőr vagy karbon talpon, meg olyasmi, mint pl. a Blue Moon modellen egy hűtőrács egy 3D-s fotómaratott lap (nem megy át rajta a levegő, csak imitálja a rácsot), a high-end verzión meg igazi rács van több elemből összeépítve. Nekem a Ferrari 340/375 van meg Blue Moonban, kicsivel 200€ alatt volt és nagyon szép modell, a drágább sorozatból meg a legújabb a 365 GTS California - na az egy igazi nyálcsorgatós példány.

• PP993RS
    És van akkora minőségi ugrás is az ársávok közt?

Nekem BBR modellem nincs, és valószínű soha nem is lesz, egyszer egy Enzo-t majdnem megvettem, de akkor soknak tűnt a 40en 1-2ezer érte, figyelembe véve hogy lassan egy mezei GT Spiritet is majdnem annyiért adnak, most azt mondom kár volt otthagyni.

Na jó egy zabigyerek mégis van, a Thema 8.32, de az 100 valahány euró + postát simán megért, mert gyönyörű gép. Mondjuk az elején azt is 200€ körül adták, annyit biztos nem adtam volna érte, szerencsére beárazta a piac.
  • PP993RS
    Sztem kockák odakeverednek, akiknek mindegy hogy porleves, sporteszköz vagy modellautóval foglalkoznak, azok képesek ilyen csodákra. Anno az AA-nál is talán az MC12-ről olyan képeket adtak ki hogy égnek állt az ember haja... aztán nem győzték írni hogy ez csak előszéria.

De mondjuk hibás modellek is elkerülnek sorozatgyártásig, meg hibás dobozok is... az pl. milyen hogy a 200+ €-s Signature modell dobozát átmatricázzák, mert valaki-valahol elütött egy betűt........

Meg ugye akik felrakják a méregdrága rezsint elálló hátsóablakkal, aztán kifotóshoppolják ... nevetséges.

Én most azt látom hogy mindenről leakarnak húzni még egy bőrt, de minél olcsóbban, gagyibban megvalósítva és minél drágábban adva. Részemről amúgy totál nincs baj a rezsinekkel, nekem is jópár van, szeretem őket, de mikor 3-400€-t van bőr ráírni....... de végül is ha megveszik. (és megveszik)

Ezekről csak azok tehetnek akik pénzt adnak érte, mert ha mindenki kiröhögné őket akkor 2hónap múlva ott figyelne a CK-n 100€-ra leértékelve...
  • PP993RS
    Amit a kiállításon mutogattak annak gyönyörű volt a felnije, sokkal szebb, mint a fémen... (annál sztem pont az a leggyengébb láncszem, kicsit műanyag hatása van) de itt már tényleg elég furák... lehet a kiállításra ráraktak valami igazi alu-t rezsin belsővel, a sorozaté meg az a gagyi lesz.
  • 355
    A BBR-nél most több ársáv van: a top az F1-es gépek (450€), alatta a drágább utcaiak, főleg Ferrarik (400€, vitrinnel 420), aztán lefelé a drága nem-Ferrarik (pl. Corvette 380€), eggyel lejjebb a Blue Moon (220-280€), az alja meg a Top Marques (140-240€). Persze az utolsó szériában már nincsenek is Ferrarik...
  • mikeman
    lehet előszéria, de akkor meg mi a fenének ezt a gagyi képeket/megoldást rakják a rajongók elé???
    ha én akarnék egy valag pénzért eladni egy ilyen modellt addig reszeltem volna azt a nyamvadt lámpa plexi darabot amíg nem tökéletes, legalább is a promóképeken tuti
  • mikeman
    kinagyítva a képeket se találtam hibát ezekben a F40 képekben, brutál szép gép lehet, sajna az ára is az, úgy hogy én sajna nem leszek a jövőbeli gazdája egynek sem :(
    aztán jobban megnézve a képeket nekem kicsit furák azok a felnik...... hát...izé.. elég bubu szintűek nekem
    és így már viszont elég nagy csalódás is, hisz egyszer már megtudták csinálni perfektre a diecast érában, akkor most miért nem??? csak ugyanazt a gyártósablont kellett volna előszedni.... eladták vagy mi a tököm????
  • PP993RS
    Lehet leemeltek párat a polcról, sok nem kellett
  • 355
    Nem'tom, nekem baromira A6-os az a lámpa, főleg az első, 2005-ös Veyron 16.4-eken.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.03.07. 19:30:12
  • PP993RS
    De nem veszünk össze, valóban az EB110 a legvagányabb, nálam ez a 3 verzió parkol, nagy szerencse hogy az AA kiadta, gyönyörűen -méltó mód- megcsinálták. Kiadhatnának illetve kiadhattak volna még 1-2 youngtimer, "klasszikus" sportkocsit, (pl. XJ220) de most már 300€-os kompozit sz.rba ne csinálják meg.

• PP993RS
    A6 lámpás dolgot még sose hallottam :)

• PP993RS
    Ez nem csak valami előszéria?

Az ára viszont nagyon sok, bár ezen már nem lepődök meg, de a BBR is valami ilyesmi árba van... vagy nem..?
  • 355
    Jahh, akkor erről volt szó Nürnbergben: hogy olyan 1/18-as Lambo modellt gyártanak a vevőnek, amilyet csak akar, ha megfizeti.
  • 355
    Bízzunk benne, hogy ez csak valami próbaverzió. Én az új fém+resin F40-üket láttam, az valami elképesztően szép.

Nem mintha a 300+ eurós műgyanták világa annyira foglalkoztatna :)
  • BMW M5
    A modell ( előröl nézve ) jobb alsó légbeomlójenél levő függőleges elem alsó tövénél ( nem tudtam egyszerűbben leírni ) is van valami hiba
  • mikeman
    az "Ad Personam" a Lamborghininél egy program neve, amely segítségével a vevő teljesen egyedivé teheti a megrendelt lamboját, olyan mint pl a BMW-nél az Individual lehetőség, csak annál még exkluzívabb.
    A Huracan esetében a Avio pedig egy limitált különkiadás neve. A repüléssel kapcsolatos jegyek vannak rajta, mint pl a tricolor kokárda, meg piros indítógomb meg egyéb ilyen apróságok meg néhány egyedi szín. Arra jó hogy 250db Huracanért még egy halom felárat el tudjanak kérni
  • mikeman
    A Kyosho kiad resinbe néhány Ferrari modellt
    teljesen baráti 365eurós áron
    de nem is ez a legnagyobb baj, hanem a minőség
    de inkább beszéljen az alábbi fotó

mire számítanak a Kyoshonál??? most már minden szart bármi áron el lehet adni????
    Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.03.07. 17:12:39
  • 355
    Az EB110 nagyon tetszett, de a Veyron nekem egy VW Bogár egy bazinagy motorral meg a korabeli A6-os Audi első lámpáival. A Chirontól többet vártam. Nem rossz, de csak egy faceliftes Veyron.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.03.07. 09:21:50
  • 355
    AutoArt MR Collection
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.03.07. 08:42:51
  • 355
    'reggelt! Az AutoArtól jön az LB Works Huracan, az Aventador LP700-4 'Ad Personam' és a Huracan LP610-4 'Avio'. Az utóbbi kettőről a tokom tudja, hogy micsoda , az első viszont ez:

• PP993RS
  • PP993RS
    Hazudnék ha azt mondanám nem tetszik, mondjuk én a Veyront is nagyon bírtam, van akinek már az se tetszett... mondjuk tény ami tény ha Bugatti akkor EB110, az egy fantasztikus gép.
  • zsolti65
    Igen....Remélhetőleg baráti árfekvéshez képest elég jól hozza a formát...De az AA verzióra érdemes inkább gyűjteni..ha megéri..... A típus amúgy nekem nagyon bejön..Brutál lett sztem.
  • PP993RS
    Jó lesz az 10en1-2ezerért ... majd lesz AA kompozit 300€-ért.
  • zsolti65
    Ez aztán a gyors reagálás..... Bbubu Chiron. Kár hogy a kerék és a sárvédő között be lehet látni az utastérbe.....

• 355
    AutoShow.at, Johann STEGNY, Roegergasse 18, A-1090 Vienna, és Toys R Us, ami Bécsben és körülötte van vagy öt helyen.

Good luck!
  • BMW M5
  • Missa
    Sziasztok!
    Tudtok Bécsben autómodell boltokat? Nem webshopot,hanem olyan "bemegyek-bámulok-taperolok-és vásárolok" jellegű boltot.
    Cím, weboldal (ahol aztán megtalálom a címet ) jöhet.
    Tudom, Bécs drága, meg minden, de a nézelődés ingyen van. Na meg nem is én megyek vásárolni, hanem a nejem. Én csak "logisztikai munkatárs" (sofőr, szatyorcipelő, "jó áll ez a cipő Drágám" válaszoló-bólogató) leszek. Ő mondta felelőtlenül, hogy nézzünk modelleket is.
    Szóval ha van címetek, hálás lennék érte. Én már elég régen nem vásároltam ott semmit. Még 1997 környékén volt a Pratenstern-n egy autómodelles bolt, de fogalmam sincs, hogy meg van-e még?