Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Amikor csak szeretnéd!
mikeman
nagyon dög ez a König, gyerekkoromból úgy emlékszek volt ezekből 1000 Le-s kivitel is <#csodalk>
és ez 25 éve volt!! 😊)))

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
mikor nézhetem meg ?? 😉

mikeman
woow, ezek a tieid??
olyan piros STS-re nekem is fáj a fogam, azt még be kéne szerezzem 😊
A BAlboni is fel van írva, de mondjuk az inkább szürkébe vagy zöldbe kéne
és hogy teljes legyen a sor, elférne még egy Politzia verzió is <#hawaii>

Ezustot atveszem ;-)
Jelentem jott nehany modell, koztuk egy GtSpirit 993 turbo. Jelentem hibatlan!! ;-)
mikeman
igen, mindenképp szebb az AA, nem véletlen cseréltem le a Kyo-t <#awink>
mondjuk nálam a legnyomosabb indok a hátsó nyomtáv és a vitrinbe sokkal impozánsabb fehér belső, a többi apróság mint pl a szebb felni , vagy a kicsit vékonyabb, így életszerűbb motortéri kábelozás az már csak kézbe tartva vettem észre, és természetesen örültem hogy úgy összhatásában is szebb az AA, jó vásárt csináltam vele 😊)
de amúgy ha nem teszel a KYo mellé egy AA-t, akkor a hátsó nyomtávtól eltekintve nagyon penge a Kyo is, azért hosszú évekig dísze volt a vitrinemnek, jó kis darab az, nem járt vele rosszul aki megvette tőlem, annyiért meg pláne nem, amennyiért adtam

Itt is van még pár 😉

Ezek a modellek már más vásárlóréteget céloznak meg, lehet olyan autob.zikat akik egy igazi Ferrari mellé állítják be egy üvegvitrinbe szimplán a garázs dekorációként. De biztos beesik olyan aki csak azért megveszi mert drága/erős limites. Mindenesetre 100x többre tartok egy ilyen atom kidolgozott modellt, mint egy limitált rezsint (amiért majdnem ennyit elkérnek) mert mondjuk csináltak belőle 10et, na az az igazi sznobság.
355
Ezt nem hiszem, hogy meglépnék. Én inkább vennék egyet, módosítgatnám és arról készülne az öntőminta. Annál is inkább, mert tutira nem állnak meg ők sem a vörös színnél. Az Exoto szintű, ~1500 alkatrész megtervezése és a modellek összeállítása baromi sokba kerülhet, még ilyen áron sem fedezné 333db modell eladása.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

355
Sz'tem úgy lesz, mint asszem a 250 Calin volt: a vörösre nincs limit, kettőre valami baráti (500-1000), egyre meg erős limit (pl. 100-200). Vasárnapra okosabb leszek.

A vaterkán sokáig -nagyon sokáig- ment egy Kyo 512TR, 60ért talán? De lehet lejjebb is ment, volt egy időszak mikor azt se néztem, ha jól emlékszem a mamma csávó árulta, tehát ebből még egy fix 5-ös lejött ha leboltoltad vele.
Azt tudom mondani amit korábban; szebb az AA, így egymás mellett még jobban látszik, a Kyo amúgy önmagában nyilván szép modell, de minden addig szép még nem teszel mellé egy még szebbet <#vigyor5>

Az AA-nak szebbek a felnijei, és ahogy Te is írtad a Kyosho IFA fíling hátsó nyomtáv nagyon sokat levesz a modellből. Ezt amúgy sose értettem hogy a bánatba adhatnak ki így egy modellt.. Hát nincs egy ember se aki észrevenné hogy nem jó???

De az AA egész hátsó traktusa szebb, szebbek a lámpák, belseje/motortér. És sztem nincs olyan huh de nagy árdifi köztük, mindkettő eszetlen drága... most ahogy átlapoztam az Ebay-t, tiszta horror a Kyo ára -is-.
Missa
És Testarossa-t mennyiért tudnál? Mert most én nagyon egy ilyenre gyűjtök. De most komolyan, ha tudsz valami eladót, keress privátban.

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Missa
Limit lesz rajtuk?

Amit linkeltél Kyo GTO-t, az valami oldalkipufogós versenyváltozat lehet.
Vagy esetleg custom verzió, mert a motorházat lefogató kis fém pöckök sincsenek rajta.
Lehet leszedték.
Meg az az orbitális méretű Ferrari logó is gyanús.
Az viszont biztos, hogy az Exoto képén a sima utcai Kyo GTO van, az van meg nekem is.
Úgy lesz az, ahogy írtad.
Berendeltek a Kyo-tól 333 darabot, aztán ők majd átalakítják, ahol kell.
De biztos nem fogják utólag kivagdosni a légbeömlőket, szal a kasztni valszeg marad az eredeti Kyo öntvény.
Az meg azért elég ciki 2 ezer dolcsiért, még ha a motor meg a beltér brutális lesz is.
Már csak 333 sznobot kell találniuk...

355
Ma egy ilyen hirdetést láttam:

1:18 Ferrari Testarossa piros Kyosho 75 000 ft
1:18 Ferrari 512 TR piros Kyosho 95 000 ft

Bakker... lemaradtam valamiről? Mióta 95.000Ft egy F 512 TR??? 60-ért van az ebayen...

355
VENNÉK egy ilyen modellt: Bburago Alfa Romeo 8C 2300. Ha van valakinek felesleges, hiánytalan darab, mondjon rá egy árat. Fontos, hogy ilyen legyen, ne a "végig fellépős" típus.

355
Azért én látok ott pár különbséget :-) A Kyosho hátsó szélvédőjén van valami cápauszony, az első géptetőn ott a két kis átlátszó légterelő, tök más a kipufogó és hátul jóval nagyobb a fék. Az Exoto felnijének a külső gyűrűjén van +1 lépcső, de nem látok semmi érdemlegeset, amivel a modell több lenne a Kyoshonál. Az viszont biztos, hogy az alvázon és a motortérben 10× több részlet lesz, mint a Kyon, de akkor is... fél milla egy modellért..? Betegek ezek...

Szerintem a két modell nem ugyanaz, de van rá egy ötösöm, hogy az Exoto fogott egy Kyosho modellt, kibelezte és elkezdte feltölteni a saját dolgaival. A legnehezebb biztosan a csupa-ív kasztni megtervezése és szerintem ezzel inkább nem pöcsölnek :-)

Én is gondoltam egy CMC és Kyo összehasonlításra, de megelőztél. <#vigyor0>
És legalább a többi is ott van.
BBR-ék nem tudom, mit álmodtak, de olyan, mintha eleve egy replika GTO-t modelleztek volna le.
A CMC-nél a kasztni első kerékíve nem az igazi, és maga az első kerék is ballonosabb talán a kelleténél.
És mivel ők mindent izomból akarnak megoldani, a szélvédő is külön életet él azzal a vastag fekete kerettel.
Az Exoto 250 GTO képét nézegetve én arra jutottam, hogy az egy Kyo 250 GTO képe.
A jel el van távolítva, és annyi.
Ha megnézed, az arányok egy az egyben ugyanazok.
Egy kicsit más szögből van fotózva, mert látni engedi az üléseket is, emiatt a látószög enyhén magasabbra került, de ugyanaz.
Az ajtó mögötti fedél és kis légbeömlő is zárt, és a hátsó kerék mögötti nagy légbeömlő sem nyitott.
Azért ezt egy Exoto laza 2 ezer dolcsiért megoldaná.
És ha megfigyeled, a motorházon is látszanak a jellegzetes műanyag sárgásbarna "bőrszíjak".
Szóval az Exoto egy Kyo 250 GTO képét használja sample képnek.
Oknyomozó riport vége... <#nevetes1>

355
Híreket mondunk: a BBR 288 GTO-ból a vörös mellett lesz még fekete, fehér, ezüst és sárga.

355
Igazolva: a CMC-nek nincs licence Ferrarira. Ez a projekt már majdnem 2 éve húzódott és úgy voltak vele, hogy túl sok munka és pénz van benne. A komplett sztorit vasárnap tudom meg.

Az ezüst és a kék karácsony előtt megjön, a vörös és a sárga egy hónapra rá. Versenyverziót (egyenlőre) nem terveznek.

355
'reggelt!

Rendeltetek már interneten nőt? Én már igen <#smile>

TSM Model 1/18 Paddock Girl Lena

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.08. 09:45:33

BMW M5

blood sweat and beers

mikeman
a te szerencsétlenséged az én szerencsém 😊))))))
íme egy kis összehasonlító képsor (AA vs Kyo), nem a legjobb de hirtelen csak ennyi tellett tőlem

alapvetően szebb az AA, főleg hogy szép fehér a belseje (kyo-é fekete), nomeg a hátsó kerék kiér a kaszniszélesítés pereméig, nincs beesve mint a Kyo, azért a Kyo is nagyon szép, kicsit laposabb és mélyebbre van húzva az orszpojler és ettől agresszívabb, de nem biztos, hogy ilyen arányú az eredeti is

mikeman
köszi, tényleg jó helyre került 😊
nem mondom nagy ritkán és is eladok 1-1 modellt, de csak ha időközben kijön egy szebb színben vagy más gyártótól jobb minőségbe, de alapból én gyűjtőnek vallom magam és semmiképp nem kereskedő
én is rühellem az említett típusú "gyűjtőket"

mikeman
alapból én se pirosban vennék BMW-t, pl a komplett M5 sorom kék, de ennek a 850-esnek ez a piros szín elég emblematikus színe, a korabeli propaganda fotók nagy többsége is ebben a piros színben mutatta a gépet, így nekem teljesen oké hogy a modell is piros,
mondjuk nem is volt más lehetőség, csak ebben hozta ki az Otto, de valószínű ha másban is meglenne, akkor is ebben a színben vettem volna meg, így autentikus 😊

mikeman
azt nem lehet 😊
egy kedves ismerősömtől vettem jó áron és azt mondta hogy ennyiért csak nekem... namost hogy adhatnám ezt el, biztos megsértődne ha eladnám <#buck>

Narit at(vissza)veszem! :-D
mikeman
Gallardo? van öt, melyik kell? 😊)

ez az utolsó kép nem saját, eltűnt a gépemről az összes saját, valakit ki fogok csinálni itthon <#boxer>

mikeman
te aztán nyomon követed az oldal életét 😊
tegnap elég sok hsz született ebben a témában, többek között ugyanezekkel a képekkel <#nezze>

<#vigyor> Nem rossz....... mondjuk biztos vagyok benne hogy nem porosodik nekik a polcon <#papakacsint>
[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

Hello mindenki!

A CMC 1:18-as Ferrarit nem gyárt már 😊

[/img]

[/img]

Missa
Azt hiszem, okosabb lett volna tőlük, ha inkább a 275 GTB-t formázzák meg.
Az is Classic, és eddig csak az ERTL csinált belőle valami torzszülöttet.
Na jó, meg a BBR resint. Az legalább szép.

Ááá azok kutyafülék 😊 ez az igazi megalománia <#nyes> 6.0 V12 <#buck>

355
Van hozzá szemed, az Exoto előrendelhető 1995$-ért. Igen, 578.000Ft egy 1/18-as modellért. Ennyiért remélem működik benne a V12.

355
Gyönyörű ez a 8er, de nincs az az isten, hogy én (ha zsákszám áll majd itthon a della) piros BMW-t vegyek. A szememnek nem jó páros a szín meg az autó.

BMW M5
Hát igen <#csodalk> . Ki lehet fogni hibátlan , prémium modelleket idehaza is....de nem ez a jellemző .

blood sweat and beers

355
Micsoda igazi olajszőkítő gépek! <#smile>

Én 2 v. 3 éve egy Autoart Porsche 930 3.3 Turbo-val voltam dilemmába az olx-en, nagyon olcsón adták, (ahhoz képest amennyit már akkor is ért) nem mertem bevállalni. 1év múlva beszéltem tök véletlen egy sráccal aki bevállalta <#bee1> hibátlan gépet kapott.....

Most meg már egy havi minimálbér az ára <#gun>
BMW M5
Még a megboldogult OLX-en vettem és az ára matt azt gondoltam,hogy majd egy Bburago Countach lesz bele gyömöszölve az Autoart-os dobozba.....de nem <#nevetes1> .
Örülök,hogy jó helyre került és nem egy Dudu - kategóriájú "gyűjtőhöz" mert azokkal most már tele van a.......facebook is <#ejnye1>

blood sweat and beers

Köszke 😊 Sztem a legszebb modellje a GTS-nek, a belseje se olyan sivár "'rezsines" bár egy (utcai)versenygépet könnyebb rezsinnel lemodellezni, nem kell kárpit <#vigyor3> fura az élet amúgy, ezt pont szaréhugyé' vettem, és ez lett a kedvenc -rezsin-gépem 😊
Wháááááá <#beka2><#beka3> gyönyörű gép, ez a legszebb Conti! Mekkora balfék voltam hogy kihagytam, most még a bay-en sincs egy darab se.

Nekem meg a Kyosho nem tetszik <#szomoru2> max a fehér-fehér belsőssel tennék kivételt, mert az viszont nagyot üt, de amúgy sokkal szebb minden téren az AA.
Jah... én voltam az aki fikázta a GTS-t <#idiota> de 4 hibás modell után nem tudok mást mondani. Nyilván nem minden modelljük ilyen, mert már lehúzhatták volna a rolót, de azért az Otto/GTS-től nem áll messze a bénáskodás, lehet most egy ilyen széria fut le náluk hogy több gagyit engednek ki. Érdekes amúgy mert a közbe/azóta megvett Otto-im viszont hibátlanok <#miaz> fene se érti.

Nekem a legdrágább rezsinem a Top Marques-tól a Thema 8.32, (na jó majdnem annyi volt a BoS V8-as Audi is, de az nagyon messze van a TM-hez képest) a Themánál nincs festékhiba, nincs ferde matrica, nem ultravékony-ránézel és behuppan műanyagból vannak az ablakok, gyönyörű gép <#szeret>
mikeman
brtutál szép ez a babakék Porsche <#worship>
majd egyszer nekem is kéne...... 😊

mikeman
ne tedd, nem lesz ez annyival jobb mint amennyivel drágább
a Kyo nagyon rendben van, nincs azzal semmi baj

Kösz, újra 😊 Most eltelt az a bizonyos 3nap, már annyira nem zavarnak a hibái, talán megjön a féktárcsám is <#hawaii> és ako' jó lesz az 😊