269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Csak megjegyeztem, valaki azzal szórakozik hogy kamuból meghirdet egy ultra ritka modellt -pláne hazai viszonylatba- aztán kerek 1hét múlva lesz belőle egy kézzelfogható példány is...... na, azért tedd a kezed... hogy ez elég különös, de hát ahogy mondani szokás az élet a legnagyobb rendező.

Megtisztelő hogy bő 30perc reagálási idővel csak emiatt beírsz ide, az már nem hogy egyből sértegetsz* holott a hozzászólás nem neked szólt, ott van kinek címeztem, sehol nem vagy megszólítva, pláne nem úgy hogy biztos te is fantom modellt árulsz.

*nincs üldözési mániám, én pl. nem cserélem 2-3havonta a felhasználónevem ... ahogy azt teszik egyesek.

További sok sikert az eladáshoz!
  • crosspeet
    És Te legalább itt írsz nekünk! ;)
    De mit kapsz majd Kartmanyusztól, ha meglátja a jelzőket.. :D ;)
  • crosspeet
    Tudom nem új a piacon, meg van is volt is itthon, de ez a szín tegnap érkezett, köszönet érte Angelhost kollégának!
    Meg a naplementének.. :)

• crosspeet
    Nekem is feltűnt, de lám van létező eladó példány is belőle. :)
  • hogyantovabb
    Szia Péter!

Ha veszed a fáradtságot és megkérdezel, akkor szívesen elmondtam volna neked, hogy:

- A kamu Mercedes 600 SWB az a nagybecsű "Cartman0218" eladó kínálgatta és az fekete lett volna!
    - A miénk az pedig ezüst színű, megnézhető és Budapesten átvehető! VAN!

Csak azért írtam ide, hogy néha egy kicsit légy körültekintőbb, még akkor is, ha saját véleményt fogalmazol meg.

Ne azonosíts mindenkit Cartman0218-al, mert vannak komoly és normális üzleti partnerek is. Az kifejezetten sajnálom, hogy a témában már kifejezett üldözési mániád van, és a megnyilvánulásaid döntő többsége a legfinomabban szólva is cinikus...

Részemről ennyi, de ettől függetlenül a Mercit "némi nemű kp" fejében te is megveheted!

Üdv, Tamás
  • PP993RS
    Milyen érdekes hogy volt egy 150ezres 6kilós Merci, amiről kiderült hogy nincs :) és most hopp! Hirtelen mégis lett egy fogható, vihető példány! És még olcsóbb is! Fantasztikus!

Ezt egy brazil szappanopera vagy BK forgatókönyvbe azonnal belehetne írni, annyira csodálatos és életszerű.
  • PP993RS
    Ezek ugyanígy bánnának egy prémium modellel is.... Ahogy mi se dobálnák egy Maisztót azért mert nem 40-50ezer hanem "csak" 15.

Volt / van a júhtubon két kisgyerek, ilyen 15-16 éves formák, azok szoktak videót csinálni Autoart és egyéb prémium gépekről, a Signature Veyront, Mekit, Astont úgy dobálják mintha valami faautó lenne, ilyen segghülyén nyitogatják a dolgokat rajta, az ajtót olyan erővel nyitja ki hogy még 3centit "továbbmozdul", meg "kirázza" fejjel lefelé a motor-csomitetőt.....

Ilyen az mikor nem megdolgozol valamiért hanem megkapod. Persze nyilván ez nem oda-vissza működik, van akik kapja de van benne annyi intelligencia hogy értékeli/vigyáz rá.
  • crosspeet
    igaz csak egy Maisto, na de akkor is, Jézusom, ez egy f@sz ...
  • Missa
    Ez egy ártány.
  • spyderco69
    Hát rossz nézni...de hát csak egy Maisto, bár ezt a bánàsmódot egyik modell sem érdemli meg!!!Vannak fenn hasonló unboxing videók, ahol még AA, BBR stb. modelleket is csak úgy csapkodnak meg puszta kézzel összetapiznak... Bőgni tudnék!
    Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2016.03.31. 17:43:21
  • Chevys Zsolti #262679
    Tipikus hülyegyerek. Gyűjtő nem bánik így modellel. A Maisto célközönsége...
  • Zo911
    Micsoda igényes kicsomagolás, mikor láttatok ilyet utoljára? Oké, nem mindenkinek kell a doboz, gyerekkoromban én sem tartottam meg a Maistok és Bburagok dobozait, de ez egy kicsit azért barbár. Az ajtó, motorháztető stb. rögzítések levágása szintén említésre méltó. Fő, hogy még véletlenül se sérüljön a modell! https://youtu.be/yDB87SlbmPQ?t=39s

Utoljára szerkesztette: Zo911, 2016.03.31. 00:11:24
  • 355
    'reggelt!

Looksmart (pet-palack) Ferrari F430 Scuderia. Kijött még másik 6-8 színben is és "csak" 220€ környékén van. A világpiacon egy Elite is többe kerül... Elvileg lesz Sc. Spyder 16M is, és nagyon haragudtam a HW-re, amiért azt kihagyta.

• chilisos
    Köszi a választ! Maradok a postánál akkor. Ha csomagként adom fel van valami biztosítás rá?
  • Missa
    Hoppá!
    Figyelj, szerintem ez tudatos lehet a Ferrari-nál. Valljuk be, a HWE sem csinált tökéletes modelleket. Tény, volt jó pár egész klasszul sikerült, de volt jó néhány, ami erős kritikákat kapott.
    Aztán kigyártott még Ferrari-t? Kyosho, szerintem egész klasszakat. Csak győzd kivárni, míg egy-egy fejlesztésük piacra kerül. 355 Challenge... Régóta nem dobnak új Ferrarit a piacra. Mielőtt valaki vitába szállna, tudom, tény, a Testarossa-t (is) lehet kritizálni.
    CMC - elvileg már nem gyárthatna hivatalosan Ferrari-t, csak úgy mint az Exoto. Pedig szépeket csináltak.
    BBR - már csak resinben érdekelt, mint még néhány hasonló cég is.
    Maradt hivatalosan a BBurago (Maisto). Ferrarinak látszó modelleket csinálnak. Így legalább aki Ferrarira vágyik, nem elégszik meg a modell változattal, hanem tovább gyűjt és kénytelen igazit venni! Itt lehet a kutya elásva, ez lehet a Ferrari logikája!
  • 355
    FrontiArt Acura NSX. A jó édes nénikéjét a Ferrarinak, hogy csak a Bburago gyárthat F modelleket...

több kép itt
  • BMW M5
    Pontosan nem tudom , hogy ilyen esetben mi a helyzet de gyanítom ,hogy ha eltűnik a pakk akkor csak a postai feladási díját kapja vissza . Ha összetörik , akkor is gáz van mert levélként nem tudod törékenyként feladni a modellt .
  • bulba
    Ha van róla képed, tehetnél te is 1-2-t, ebből a formából (nekem) sose elég :)
  • PP993RS
    Egyetértek... de nagyon megosztó egy gép, vagy imádni vagy utálni kell.

De az biztos mint modell nagyon elismerésre méltó, "kár" hogy a Kyo így "félrenyúlt" és elment a kedvük ettől a minden szirszar nyílik dologtól. Az biztos nem kevés bukta volt nekik ........
  • bulba
    Uhh, a modernkori Cadillacek közül egyedül a CTS és egyedül a második széria (kicsit az első is) ami tetszik, ez viszont nagyon is! Mint az "alapanyag" csakúgy a modell nagyon jól sikerült forma!
  • bulba
    Napot!

• PP993RS
    Jaja, tényleg, a tükör is behajtható :) a bőség zavara...

Több mint valószínű, hogy a Cadi miatt bukták be, azért elég megosztó a típus, pedig brutál ..... élőbe is
  • mikeman
    amit talán kifelejtettél a felsorolásból a behajtható visszapillantók
    nagyon tuti kis modell, nem is értem miért nem követték ezekkel a műszaki megoldásokkal más modellek (talán csak az RR modellek kivételével) a sorban
    illetve de tudom: valszeg túl drága volt a gyártás így, kevés profittal, vélhetően nem egy mai Caddy-vel kellett volna prezentálni a tudásukat, hanem valami kapósabb típussal
    ha ebben a formában egy Ferrarit csináltak volna meg az min. 3-4-500 eur lenne most, ezt meg -ahogy említetted is- csak bagóért tudtam eladni :)
    csak hogy prezentáljam a modelled :)

• PP993RS
    Abba, meg a béna majsztó/burágó motortető karokba, de amúgy valóban teljesen korrekt gép.

Ezt a limitet én se nagyon értem, de még -vagy inkább pont- így se vészes az ára, figyelembe véve hogy mennyi mindent tud... ilyen darabszámú nyithatatlan, kormányozhatatlan, guríthatatlan rezsinek is ennyiért vagy többért mennek.

A Kyosho-nak régen volt egy Masterpiece féle feltörési próbálkozása, a doboz is tök más volt, és talán csak egy kis vonalkódon volt ott hogy Kyo.

Ha jól tudom sajnos csak egy-pár Cadillac modellt csináltak meg, de azokat marha jól, 2féleképpen nyitható / buktatható volt a tetőablak, könyöklő, kesztyűtartó, tanksapka is játékos volt, továbbá a kerékkel forgott a kardán / féltengelyek, csomagtartó alatt pótkerék, szerszámos készlet. Belseje természetesen kárpitozva, nagyon jó szinte már "bőr tapintású" műanyagok és úgy tök jó súlya is volt a modellnek, tehát érzésre is nagyon-nagyon rendbe volt.

És a vicces hogy nem nagyon kapott rá a piac, a végén bagóért adták, 20-25ezer körül itthon volt, akkoriban egy tök mezei AA is annyiba fájt.... Bár lehet a Cadi miatt........ Én anno betáraztam egy CTS-V-t... mai napig az egyik kedvenc modellem.

Ezek után valahol megértem a gyártókat, mi a bánatért öljenek egy valag pénzt, időt, energiát, hogyha egy nyithatatlan bármiért is ugyanannyi -vagy még több- pénzt megad a user.
  • 355
    Én nem mondanám 300$-ért drágának, sz'tem megéri, jól néz ki. Viszont 300$+szállítás+vám+27%-ért már kicsit húzós...
  • bulba
    Teljesen korrekt! Egyedül talán a hűtőrács tömörségébe tudnék belekötni, de azt is csak a horror ár miatt. Tudom nem teljesen így működik de: bár csináltak volna 5x ennyit fele áron, szerintem mindenki jobban járt volna.
  • bulba
    Szép napot, boldog húsvétot!
  • PP993RS
    Na valahogy errefelé kellett volna mennie a modelliparnak... (nyithatóság, részletek)

Igen drága, de manapság mi nem az ? Jobb helyeken egy hasonlóan limitált rezsinért is simán elkérnek ennyit.......
  • PP993RS
    thx :)
  • crosspeet
    fain lett!
  • PP993RS
    Ez a felni upgrade nem volt tervben, de úgy voltam az UT 993 RS-en úgy is gyári felni van, ez kapjon egy másik papucsot, és ahogy lenni szokott most ez lett a favorit

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.03.26. 15:00:27
  • PP993RS
    Én külföldre még nem postáztam, de tavaly mikor egy dvd-t adtam fel ajánlott levélként, megkérdeztem és azt mondta a postás néni hogy kb.4ezer forint jár ha elveszik a levél ... maga a feladás amúgy 525 huf volt. Viszont sokkal lassabban érkezik meg, régebben volt hogy egy modellt is levélként adtam fel, mert annyira spar volt a vevő hogy még azt a 2-300 forintot is sajnálta amennyivel több lett volna csomagként... és vagy 3-4napig szerencsétlenkedtek vele, csomagként meg mindig másnapra ott volt akárhová küldtem az országban....

Én külföldre biztos nem adnám levélként... (igazándiból még itthonra se)
  • bulba
    Mi történik, ha ajánlott levélként adod fel és úgy tűnik el? Akkor a posta csak a szolgáltatás árát adja vissza? A modell értékéért meg (elméletben) lehet perelni?
  • bulba
    Napot!

• BMW M5
    Azért tegyük hozzá , hogy a Lancia Delta dögös kinézete elsősorban az Integrale kivitelének köszönhető , mert alapból egy eléggé unalmas , semmitmondó formája van . A Prisma-nak detto , de annak is jól áll a szélesített kivitel

Lancia Prisma Integrale .

• BMW M5
    Ha a csomag súlya nem több 2 kg-nál és a csomagolás kelmérete együttesen ( hossz , szél , mag ) nem haladja meg a 90 cm-ert akkor levélként is el lehet küldeni , ami olcsóbb mint ha csomagként menne , de így feladva sajna nincs biztosítva a csomag . Ha eltűnik , összetörik , stb akkor nincs pénzvisszatérítés , míg csomagként ( külföldre ) alapáron 120.000 ft-ig biztosított a pakk . Ezeket kell mérlegelni mielőtt egy hosszabb útra felad valaki egy drágább modellt . Nekem a legmesszebb táv amire 1:18-as modellt küldtem az Thaiföld volt......kb. 2 hetet utazott a modell de odaért épségben
  • Chevys Zsolti #262653
    Sok modellt küldtem külföldre postával. Nekem bevált. Arra figyelj, hogy a modell doboza köré csak a szükséges legminimálisabb "szigetelést" tedd, és akár még levélként is el tudod küldeni.
    Utoljára szerkesztette: Chevys Zsolti, 2016.03.26. 00:32:39
  • bulba
    Themanál is érdemes az olasz verziót nézni, elég részletes.
  • PP993RS
    Lehet pont ott áll hátul a garagéba

De egy kib.ott szép autó ez a Delta
  • 355
    Én az angol verziót szoktam csekkolni, Ferrarinál meg néha az olaszt is. Vannak eltérések, néha nem egyszerű megtalálni a tutit.