Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az OZ Mito szerintem mai napig az egyik legszebb felni, (nem szeretem a bi-color meg agyon tekert-csavart felniket) és elég brutál ára van még mindig :/
---
Mármint úgy érted a BBR kihozta már a 8.32-t, vagy nem? Mert kint van a létező összes színben, megcsinálták a faceliftes verziót is, (ami nekem is van) gondolom lefedték az egész kínálatot, nehogy valaki olcsóbban kiadjon egyet.
Bár kombiba még megcsinálhatja valaki, ha jól tudom abból is volt 1 vagy 2 létező példány, a BoS meg van annyira elvetemült hogy megcsinálja 😊 bár minőségileg a Top Marques/BBR-hez képest nagyon messze vannak, és annyival nem is olcsóbbak.
Amúgy én rögtön ráugrottam volna a Thema-ra, szerintem az egyik legszebb youngtimer olasz szedán, de közel 200euró nekem nagyon távoli galaxis egy rezsin modellért 😞
Aztán szerencsé(m)re nem nagyon vihették, mert szépen ment le az ára, aztán 35e-ért sikerült lőni egyet. Figyelembe véve hogy a BoS V8-as Audi is annyi volt, és sokkal gyengébb modell, nem bántam meg <#smile>#smile>
Az umbau felnik nagyon ütősek! <#eljen>#eljen>
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Aztán befejeztem a fórum teleszórását, mert a többi kép már külső vinyón+régi gépen van szétszórva, de majd összeszedem <#mf1>#mf1>

Egy időbe vadásztam 1/18-as rendszámokra, szerintem nagyon sokat dob egy modell életszagán ha nem csak egy típusnév van ott, vagy rosszabb esetbe semmi 😊 de vicc áron voltak, kintről 3-4000 forint +posta egy 15-20db-os vizesmatrica-szett, amivel én nem vagyok annyira kibékülve. (nincs vastagsága, ha egyszer felrakod-valami nem kafa akkor már csak darabokba jön le)
Persze itthon még röhejesebb, az indexes fórumon 5-600 forintot kértek volna egy párért. <#taps>#taps>
Fogtam azt összeraktam kerek 100párat 😊 netről letöltöttem, kivágtam-lekicsinyítettem, két próbanyomtatás után megvolt a helyes méret, elmentem és kinyomtattam színesbe-fotópapírra, 2lap 540 forint volt. <#circling>#circling>
Viszont kellett egy kisebb méret mert pl. a Diablo első rendszáma is ilyen svájci első rendszám szabvány (persze a Reventón-on pont nincs) úgyhogy még egy kör-még két lap, tehát durván 1000forintból felrendszámoztam mindenkit aki kérte 😊
----
Ütős nariba a Diablo, kár hogy az Autoart nem csinált a régiből valami remake-et, az is nagy kedvencem, de így hogy nem nyílik a bukólámpa, elég gyengécske a motortér-beltér........... :/ de legalább jó drágák azok is.
nekem hasonló témában ezek vannak

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Ez a "maradék" két Lambo és bezárult a sor, Countach képem sajnos nincs mert az nem nálam parkol 😉
ha annyiért lehetne venni alapból akkor már én is vettem volna egy 50th-t meg egy roadstert is, lévén a lambók az egyik fő sorom a gyűjteményemben, de sajna ezek alapból 50 felettiek hála az elborúlt AA áraknak és a szánalmas ft árfolyamnak
ezek pedig nem kedveznek a pénztárcámnak <#falbav>#falbav>
ha megunnád a 50th-t keress 😊
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
De mint minden szép modellt ezt is megcsodálom, Signature modellem akkor még nem volt, kíváncsi voltam mivel tud többet, és mivel az AA általában nem sz.rral dobálózik 😉 gondoltam nagy baj nem történhet.
Amúgy nem titok, 40e ért parkolt be 😊 annyi hogy kicsit autókázni kellett érte, de úgy voltam vele úgy is többért ellehet majd adni / erős cserealap lesz ha megbánom.
Nálad is finom gépek parkolnak, a felső sorról is lőhetnél egy fotót, a bal sarokban HWE 288GTO van?
Cimbim műhelye előtt egy ugyan ilyen áll, csak keménytetős, felújjításra várva. Komoly verda! Azt hittem h a sárvédő tetején az az 5miliméteres kis piros helyzetjelző valami utólagos gagyi megoldás, de most látom h ezen is ott díszeleg.. 😊
Tudom, nem modell, nem is Ferrari, se nem Porsche és nem is Lambo.
De ezt a gyönyörűséget ma láttam, sajnálom, hogy nem volt nálam egy tisztességes fényképezőgép, csak egy szir-szar telefon:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.10.10. 21:03:28
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Igen a kék Countachért sokat rágta a fülem de egyenlőre jó helyen van az itt 😄
Tényleg nagyon szép az 50-es Aventador is 😊 Grat hozzá meg a többi LAmbohoz is nagyon babák 😊
ahhoz képest hogy nem jön be neked a formája, elég sokat áldoztál rá <#nevetes1>#nevetes1>
nekem az alap Aventador van meg és jó lenne egy ilyen 50th is, de ennyit már nem tudok áldozni rá, azért a néhány különbségért

az a 40th gyönyörű színnel rendelkezik, nagyon penge <#eljen>#eljen>
ha egyszer beleunnál a modellekbe, azzal megkereshetnél 😊)
de van itt még jónéhány fincsi gép, a kék konti pl crosspeetnek biztos kéne 😊))
Jó régen írtam már ide a fórumra de azért időnként nyomon követtem 😊
A lambos témába én ezekkel a modellekkel tudok becsatlakozni 😊

Végül csak lett egy kék LP720-4, de csúnyán mondva csak azért vettem mert vétek lett volna annyiért otthagyni, amúgy brutál szép és igényes modell, a motortere valami elképesztő <#wow1>#wow1> úgyhogy a Lambo sor záróakkordjaként marad 😉
Én az SV-nél vergődtem nagyon sokat, hogy legyen upgrade AA-ra van nem... végül láttam egyet élőbe (arról is lecsúsztam <#kacsint>#kacsint> ) és akkor elhatároztam hogy mennie kell. Persze a kutyának nem kellett a Norev 😞 de közbe lett egy akció a németeknél, 27ezerért hazajött az Ophelia 😊 és akkor egymás mellé rakva csak azon töprengtem, hogy mi a fenéért vártam ennyit. Motor+utastér, felni, fékek, rácsozás, kevlár, nagyon sok mindenben elhúz az AA, a belsejében a legjobban, és nem csak a kárpit miatt.
Bár tény hogy most már az AA Murci árak is nagyon felmentek, LP640-et se nagyon találni, és ott is a zöld valami eszeveszett felárért megy <#wow2>#wow2>
nekem is jobbak a gépemen a képek mint így kirakva
a zöld murci nagyon szép, kellett már egy verde a kollekciómba 😊 de valóban nem mai darab, messze nem az a minőség amihez mostanásg szokhatunk az AA-nál, igaz az ára sem olyan
és meglepődnél, de a Norev ehhez a korú AA-hoz nagyon közel van, nincs ugyan kárpit, de van oldalablak (az AA-nál nincs!) működik az oldal légbeömlő nyitás és egész jó a kidolgozása. Igaz hogy messze nem a jóval újabb AA féle LP640 szintjén áll, de az ára is nagyon messze van attól. Ha nem lenne meg ez a Norev, akkor persze gyűjtenék az AA-ra, de így valahogy már nincs kedvem 40-50-et összekalapálni hogy egy kicsit szebb modell legyen a vitrinbe. Persze, örülnék neki, de szerintem ez már marad, plusz ráadásul azt hiszem az AA-nak nincs is fehér LP640-ese.... szóval marad ez a Norev, hacsak nem jön szembe egy nagyon jó árú AA...... szóval semmi nincs kőbe vésve 😊)))))

Akkor már inkább a Ottomobile gyártmányok , jöjjenek ki akármilyen néven is <#worship>#worship>
blood sweat and beers
(nem tudom miért lesznek ilyen "pixelesek" a képek, nálam -otthon a gépen- tűéles minden...)
Szép a zöld ős Murcid, én is majdnem azt vettem, de már megvolt a verde ithaca LP640 😉 úgyhogy fekete lett, de nem bántam meg, nagyon brutál feketében, és azért a fekete ápol és eltakar 😊 AA ide v. oda, itt még azért nem olyan pontos minden mint az újaknál.
A China E. is brutál ! Már csak a Norevet kell lecserélned <#eplus2>#eplus2> amúgy én is Norevekkel indultam Murci téren, de annyival szebb az AA, hogy mennének a .... <#violent>#violent>
Persze lehet azt mondani hogy ennyi pénzért ez jár, de akkor is megfigyelhető tendencia hogy egyre nyithatatlanabb/egyszerűbb minden. Vagy rohadt drága <#kuss>#kuss>
nekem csoport fotóm nincs róluk, de külön külön tudom prezentálni 😊

Amúgy számomra a vadászat / vágyakozás <#beka2>#beka2> egy-egy gépre is ugyanúgy a gyűjtés része, úgyhogy nem vagyok elkeseredve, csak dühít a saját teszetoszaságom. 😊
--
Egyelőre nem tervezem megbontani ezeket a triókat 😉 azért is szeretem mert tök jó látni ahogy fejlődik fel a modell(ipar) egyre szebb/részletesebb pl. a belső vagy a motortér. No persze nem minden gyártónál van így, a Minichamps/Norev pl. rendre visszafelé "fejlődik".
De itt tök jó ahogy már flokkolt a műszerfal, könyöklő, ajtókárpit, vagy pl. a Gallardo STS középkonzolján minden kapcsolót bizbaszt letudsz olvasni nagyítóval, a zöld/lila Murcik belseje is brutál, még a tetőkárpit is ilyen hullámos-flokkolt műanyagidom, nem sima festék mint az ős Murcin 😉 (gyorsan teszem hozzá annak az alja viszont sokkal részletesebb, változnak az igények)
VV Golf I CL - Solido - 1/18
blood sweat and beers

pl a Ford GT (2004) hozzájutottam sárgában, nem rossz áron, de mindig is a piros tetszett, csak drágáltam, erre pár évvel később csak rászántam magam egy pirosra, természetesen többért mintha akkor rögtön azt vettem volna meg 😊))))
Az Aventador-nál már következetes voltam, elhatároztam hogy nekem csak a narancs kell, berendeltem, nem volt csak szürke meg sárga, és bár mind a kettő nagyon tetszett, de gondoltam kitartok az elveim mellett, így több mint egy évet vártam a modellre és több mint egy tizest buktam az áron..... hogy megérte-e, nem tudom, de így legalább az van meg amit mindig is akartam 😊
mivel ez a típus, ami egyébként is szerintem a legszebb variáns a Countach-ok között, még ráadásul gyerekkorom abszolut kedvence volt és egy óriás poszteren is vigyorgott az ágyam felett (amihez később társult egy Samantha Fox poszter is <#hehe>#hehe> ) teljesen esélytele hogy eladjam. Ha valami nagyon nagy gikszer jönne közbe és el kéne adjam a modelljeim akkor is kb az utolsó 5 között lenne 😞
így marad a szerencse, de ne add fel végső soron és in si kurva nagy mázlival jutottam hozzá
elhatároztam hogy lecserélem a Kyo-mat elkezdtem keresgélni hogy lesz-e AA (mert addig nem szívesen váltam volna meg tőle, amíg nincs egy tuti utód) és azonnal megtaláltam őt 😊 és azonnal le is csaptam rá <#nevetes1>#nevetes1>
te se add fel
amúgy a Gallardo STS nem lesz eladó? <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.10.09. 17:31:17
Úgy voltam vele hogy az alap Gallardo mellé legyen egy fészliftes meg egy utcai versenyverzió is, így vannak a Murcik is itthon 😉 mindjárt túrok azokról is pár képet.
Zöld balboni jó lenne, de az 2-3x annyi mint bármelyik másik szín 😊 én ezt a feketét pofátlan olcsón vettem, akárcsak az ezüst "ős"Gallardo-t, a piros STS a kettőt összeadva is drágább volt <#gunyos1>#gunyos1> ráadásul az is valamivel drágább pirosba, de azt csak abba a színbe szabad venni, fehér meg szürke van még, de egyikbe se üt akkorát.
Nem adom 😉 A kézi váltós ezüst a legszebb, belseje+felni+gumi, persze az újabbak picit részletesebbek, szebb rajtuk 1-2apróság, de nekem az az echte Gallardo.
a tag egyébként az AC/DC énekese és hétköznapokon egy 1928-as Bentley Blower-el közlekedik 😊 szerintem jó arc
és természetesen a Ferrari sem maradhat ki egy ilyen műsorból, lásd már a műsor reklámjában is egy ferkával tép 😉
és szerintem még nem volt, csak ezután lesz

Régebben a japán Versus hozott ki pár König modellt, de szegényeket elvitte a cunami emberestül-gyárastul és a gyönyörű, de amúgy is drága modelljeik ma az 1000$++-os kategóriában vannak.. Az APM csinált még pár transkitet, nálam egy F355 Light Tune kit van bekészítve egy HW Fapad Spyder alappal.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.09. 17:13:11