269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Nem hazugság ez. Alternatív igazság...
  • crosspeet
    Hazudni..? De csúnya szavakat használtok.. Nem erős kifejezés ez..!? :D
    A feltételezés is sért!!! :D
  • Missa
    "Van amikor konkrétan hazudni kell mennyibe kerül egy-egy vas..."
    Ismerős. A ritkaság és a "de csak látod azt a pirosat, na annak mennie kell, mert ez most minőségi csere lesz" dumák is mennek nálunk.
    De próbáljátok ki, nekem egyszer bejött. Szóvá lett téve, hogy hová tesszük és minek egy újabb, és ez is piros, és csak itt van a vitrinben, stb. Én szótlanul kimentem a gardróba, kihúztam a cipős dobozát és elkezdtem mondani: "-Barnából van 4 pár, feketéből is vagy négy, van belebújós, cipzáros, magas sarkú, csak színházba való. Minek is ennyi amikor alig néhányat veszel fel belőlük?" Ilyenkor kis csend, hatás szünet és a kérdés: "- Ha megérkezett akkor azt is lefotózod és írsz róla?" De az igazi téma terelés a "na jó, de holnap mit főzzek?" duma. Mondjuk erre a legnehezebb válaszolni.
  • crosspeet
    Én már csak annyit mondok otthon, hogy akcios volt, vagy ritka, vagy csak egyszeruen hogy sok! :D
  • PP993RS
    És azóta még pár határt meghúztam muszáj, mert még az üres dobozok tárolása is brutál, és akkor a pénzről nem is beszéltünk......... Van amikor konkrétan hazudni kell mennyibe kerül egy-egy vas... és még a füllentett ár elcsendülésekor is sziszegnek mint a kígyó, meg a nézés mintha nem is tudom... éles fegyvereket gyűjtenél.
  • PP993RS
    Thx, de... elég szürke :) de annyira jó áron adták /adtak többet is (69euró) hogy vétek lett volna otthagyni, ez ennél olcsóbb már úgy se lesz, halkan megjegyzem kb. ennyi lenne amit "jó szívvel" kiadnék értük... de pölö a GT S honlapján továbbra is ott van 100euróért.
  • crosspeet
    Ez az ima-morzsolás esténként, már nálam is bevált, sőt, szerintem az asszonykám is imádkozik hálából, hogy a versenyparipák kifuttatva, és off.. :D
  • crosspeet
    Ezen a Ruf-on vacakoltam én is, hogy nem túl szürke-e, és... Végül győzött a beszerzési vágy. ;) F@sza gép! Grat! :)
  • 355
    De jó neked Én is úgy kezdtem, hogy csak utcait. Aztán felirat nélküli, sárvédős versenygépeket. Aztán feliratost is (de csak vörösben). Aztán F1-et is. Egyedül a tanulmányautóktól tartom távol magam, de az könnyű, mert az egy szem Mythoson kívül mindent műanyagból öntenek és aranyárban mérnek

• PP993RS
    Ha minden jól megy egy ilyen úton hazafelé, of korsz osztva 18-cal
    Ez is a "már nem terveztem" kategória, de annyira jó árat írtak rá hogy nagyon :)

• PP993RS
    Még az automodellszalonban láttam egymás mellett egy piros meg fekete 575 GTC-t... sokkal szebb élőbe, mint bármelyik képen amit láttam róluk a neten.

Nem is tudtam volna dönteni melyiket vegyem, annyira jól néztek ki egymás mellett. De szerencsére.... ohlálá, nem gyűjtök versenygépeket minden este elmorzsolok egy imát milyen "jól tettem" hogy anno eladtam ami volt és kijelentettem, hogy márpedig azok nekem nem.
  • Missa
    Húhúúú. Amikor ezeket írtátok, Moldova György szavaival élve éppen "trappan szarni tanítottak" (ez az amikor a cirkuszi lovak körbe-körbe rohannak a manézsban és közben kuláznak - a kifejezés szinonimája annak amikor az embert hajszolják).
  • Missa
    Köszi a jófogásos -pozitív visszacsatolást.
    Birizgálja a csőröm az a modell. De az is igaz nyáron szeretném a fotóapparátom is cserélni. Lehet, hogy inkább arra kellene most gyűjteni.
  • PP993RS
    Missától vártam volna hogy véletlenül odanéz és mondja, de elfelejtettem hogy több expert'é is van itt
  • PP993RS
    Régebben vettem pár modellt tőlük, már akkor is alapvetően nem bolt volt, hanem egy családi ház "része" ... tehát nem üzemszerűen ül ott valaki a telefon mellett. Mailben is egyeztethetsz időpontot, talán egyszerűbb is, kimész, körbenézel, zsákolod amit szeretnél.

Én a második vásárlásnál kérdeztem meg hogy szabad e alkudni, nem pofátlan -10% osztva kettővel, hanem ésszel... simán engedtek a listaárból.

szerk.: de akit linkeltél johfogásos eladót, attól is nyugodtan megveheted, korrekt eladó, én is vettem már tőle, adtam is el neki modellt... Nem a 'zindexen indult, átverős szarházi klán.
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.04.05. 22:21:40
  • 355
    Hja kérem, a tudás, meg az évek...
  • crosspeet
    igen, az a kipuf, az egy szép részlet hátul, na jaa.. :/
  • PP993RS
    Nem azért volt, csak hogy egy pillantással megmondta melyik verzsön
  • Missa
    Hmmm. Én valahol 355 "elveit" követem.
    valahol nagyon kellene egy CMC GTO, de baromi drága. Túl sok összehasonlításban a Kyosho-t hozzák ki győztesnek.
    A képekről nézve elég bénácskák a nyitható fedelek. Valahol olyan kisiparinak néznek ki a fotókon.
    Kyosho-ból nekem is a legjobban a #19-es jön be
    Szép dekor, klassz részletek, van "történelme" is. Most mond már, nem HE, nem bőrutánzatú a szíja, alig észre vehetően egyszerűbb a felnije, nem nyílik a tanksapka. De akkor is qrva jól néz ki. Ennek az alternatívája volt nekem a 22-es. A sima 24-esnek nem tetszett a lefűrészelt csövű oldalsó kipufogója. Azért azok venturi végződésű "trombiták" elég jellegzetességei a 250 GTO-knak.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.04.05. 21:36:50
  • Missa
    Hmmm, sokat néztem már ezt az oldalt, de soha nem sikerült ott vásárolni. Igaz, előbb telefonon akartam érdeklődni, mivel soha nem vették fel a telefont, nem mentem vásárolni.
    Szóval neked mi a tapasztalatod vele?
    A sárga 575 GTC-je lehet, hogy érdekelne.
    Ez meg még jobban, csak mostanában sokat cikkeznek a jófogásos visszaélésekről. Nem ismerem az illetőt, majrézok a vásárlástól.
    575GTC
  • Missa
    Ja, bőrből van. Meg a California és a 250 SWB ülései is.
  • 355
    Ennyit megérdemel a Kyosho. A BBR valódi bőr cuccokat pakolt a 375-ös sorozatra, ergo a dolog megoldható. Asszem a CMC 250 Testa Rossa-n is bőrből van a bőr. Talán törpe-selyemmajom-péniszbőr vagy kolibri-szemhély... érdekel is engem...
  • crosspeet
    jajaaa..
  • PP993RS
    Enged a kirakott árból, nekem eddig mindig és gondolom nem csak a szempilla rebegtetés miatt ...

Nem vágom az árakat +most lusta is vagyok utánanézni, de sztem kintről+posta se úsznád meg lényegesen olcsóbban.
  • crosspeet
    Bár így épp egy szép részlet minusz, ennél az utolsó gyártásúnál/kiadásúnál..
  • crosspeet
    Szóval, hogy okosodjunk, a '63-as hasa ilyen:

• crosspeet
    persze ha óccóbb lenne picit, volt már rá példa vele..
  • crosspeet
    Hát, mondjuk járok Budaörs féha, bár hibás autót nem igen kaptam még postán sem, főleg olyat amit ne lehetne javítani, de ekkora összegnél lehet nem baj, ha személyesen hoznám el...
  • crosspeet
    Ennek az uccsó kiadásnak, a kipuf már nem megy végig, hanem oldalt áll ki, ez kell, ez bizti hangosabb! :) Írtam is neki, hátha akciózik. :P
  • PP993RS
    És akkor egy újabb közhely napi bölcs, ez most úgy is menő;

"De ha drágább is, ezt legalább megtudod nézni..."

• PP993RS
  • crosspeet
    nocsak, nem is néztem őket, pedig sok mindent hoztam már onnét.. Lehet ránézek, sokkal nem lenne olcsóbb kintről sem...
  • 355
    Ez egy HE. Ott a kamubőr-szíj a műanyag imitáció helyén.
  • PP993RS
    Jah, és nem tudom mennyire számít drágának az a verzió, de abból a listaárból még lehet "alkudni" ...
  • PP993RS
    Ejnye.... milyen cinikus vagy.... az az én reszortom

katt
  • crosspeet
    Az meg ki a f@sz..? :D
  • PP993RS
    A götz babás embernél nézted már? Neki régen volt egy eladó, de azt meg nem mondom melyik verzió.... Azt csak Missa tudná 1 pillantásra
  • crosspeet
    Akkor olcsobb a regi he talan..
  • 355
    USD 245, ami úgy 70 és 90eFt (+posta) közé esik, vámmal és áfával az utóbbi.
  • crosspeet
    Nocsak.. Akkor most vajon várjak a beszerzéssel..?? Hjajj.. Ára vajon..?