269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    Komoly... :/
    De azt se felejtsük el, hogy a tervezett gyűrődési-zóna elöl jobban gyűrődik, direkt! A motor is nem véletlen szakad az utastér alá.. Ha hátulról csapódnak beléd, viszont ott a fejtámla, kevesebb energiát nyeletnek el a tervezzők a hátulról jövő behatással szemben..
  • PP993RS
    "a Volvo is satut nyomott, amitől megemelkedett az amúgy is magasabb a hátulja (ez egy emelt XC70), így szinte aláfutott a nagyobb sebességgel érkező, szintén vészfékező (és így az orrát lenyomó) Fiat."

Ez pontosan ennyi, gyakorlatilag alácsúszik azért törik a "becsúszó" ilyen látványosan, de ez nem azt jelenti hogy a Volvo pár karcolással megúszta, arrébb rakott ott az alján pár dolgot a Fiat, nem véletlen tört ilyen csúnyán.

Rácsúszásosnál ezért alap hogy betétlapot kérjen az ember, lehet a lökhárítón semmit nem látsz, mögötte meg ki tudja...
    Láttam olyan GTK-s autót (pár éves Fiesta) hogy a hátsó lökösön "csak" pár karc meg egy nagy keresztbe-repedés volt, közbe az egész hátsó futómű totál elment rajta. Persze biztos vagyok benne hogy a hazai ipar csodája hogy ez az autó valahol most is "hibátlanul" fut.........
  • 355
    Nem lehetetlen ez az eredmény, egyszer hasonlóan jártam egy Renault Migrénben ülve. Egy pirosnál álltam, mögöttem egy Buzuki Stift a frissen fellocsolt villamossíneken próbált megállni - sikertelenül. Az eredmény nem lett ennyire látványos, de a Suzukit tréleren vitték el, mert a vize és az olaja is elfolyt, Az elejének a két lámpával vége lett, a Migrénen pár helyen karcos lett a lökhárító.

A Volvós balesetnél közrejátszhatott, hogy gondolom a Volvo is satut nyomott, amitől megemelkedett az amúgy is magasabb a hátulja (ez egy emelt XC70), így szinte aláfutott a nagyobb sebességgel érkező, szintén vészfékező (és így az orrát lenyomó) Fiat.
  • bulba
    Ehh nem lehet hogy a kettő között volt még egy autó aminek a Fiat csapódott neki, majd az "pöckölte" meg a Volvót?
  • bulba
    Szép estét!

• 355
    OMG!
  • Nismo GTR 69
    Már régóta vártam, hogy valaki kiadja ezt a modellt, sajnos az AutoArt nem tette amíg minőségi volt, ugyhogy ma meg is rendeltem ezt a modellt, jol fog mutatni a ma megérkezett 1/18-as TSM R33 Nismo Le Mans-i versenygép mellett.
  • BMW M5
    Volvo XC70 vs Fiat Seicento

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2016.04.26. 19:27:48
  • 355
    Otto Nissan GT-R LM Nismo. Vadállat.

• PP993RS
    Köszi! Ha minden jól megy lesz még 1-2 ilyen UT 993 umbau, felrakom majd azokat is...
  • bulba
    Isten nyugosztalja!
  • mikeman
    nyugodjék békében
    most újra együtt versenyezhet Ranga Lacival :(
    a két legnagyobb alakja a hazai rallynak
  • Missa
    RIP.
    Szerintem a magyar autó-motorsport egyik legnagyobb alakja volt.
  • 355
    RIP Ferjáncz Attila † :(
  • bulba
    Ijj bakker, ez tényleg ütős!!
  • bulba
    Ez van, ezt kell szeretni, pedig ez a forma sokkal többet megérdemelne! Tényleg, ha már modern kisautó, egy Citroen DS beszerzésén nem gondolkodtál? A Norev most több helyen leakciózta!
  • bulba
    Nagy kár, hogy a különböző GT szériák ennyire szétzilálódtak az utóbbi években. Gyanítom ez az NSX sosem jön majd Európába, pedig tényleg gyönyörű darab!
  • bulba
    Napot!

• 355
    'reggelt!

Ááámberek, még nem'tom hogy, de GT3-at fogok nézni. Nem elég, hogy a vérprofi Ferrari 488 GT3 indul benne, de most itt van a Honda Acura NSX GT3 is, ami ha menne úgy, mint ahogy kinéz, az nagyon jó lenne

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.04.21. 14:43:55
  • PP993RS
    Kösz! Igen, itt valamit nagyon eltaláltak, és ebbe már frankó plüss van, nem rücsis műanyag mint a korábbiakba, kapna egy -nem karos ajtót, hogy ne legyen kráter a műszerfalba, egy fűtőszálas hátsó szélvédőt, szebb armatúrájú hátsó lámpát... és csókolom.... mai napig kenterbe ver(ne) egy rakás gyártót.

Igen, az UT megcsinálta gyakorlatilag az egész 993 palettát a 4S-t meg az utcai RS Club Sportot nem, de azt meg kiadta a GT Spirit.
  • Zo911
    Fú, ez nagyon szép darab! Ez az egyik legjobb szín a 993-asnak, a Carrera S pedig a szélesített kasztnival és a csak rá jellemző osztott hűtőráccsal igazi kuriózum, irigylős modell. Nekem egy sajnos nem hibátlan (csomagtartó zsanér...), de kiállásra perfect ezüst GT2-esem van, de egyszer jó lenne egy ilyen is. :) Az UT anno valamire nagyon ráérzett, kívülről most is simán felveszik a versenyt a gépeik. És mennyi-mennyi modellváltozatot kiadtak...
  • PP993RS
    Sok mai fém, és még több rezsin elbújhat emellett... Ennek a modellnek lelke van, imádom!

Elképesztő, hogy 20éve ilyet csinált az UT, ott valaki vagy valakik nagyon érezték a bugit.

A mai napig gyönyörű fényezés, hibátlan, tökéletes kiállás.

Hát hol van ettől egy elbaltázott ablaktörlős, elrontott első-hátsólámpás AA verzió??? Béka segge alatt.......

• Missa
    Ha szerencséd van ezt pont Pécsen gyártják. Így a 3000€ mellett az útiköltség már elenyésző.
  • BMW M5
    Kíváncsi leszek , hogy az Amalgam meg tud-e élni ilyen árakkal.....
    A Modelissimon olcsóbbították ( 5000 Euróról - 3000 Euróra ) az 1:8-as McLaren-MP4-12C modellt és még csak nem is postázzák
  • zsolti65
    Sokáig nem volt autónk( válság ecetera...) Most úgy alakult hogy asszonynak mindenképpen kellett egy akármilyen,ami elviszi a-ból b-be....Vettünk egy 16 éves fiestát. 600 eur...1 tonna,tökéletes élethű kidolgozás,minden működik.....:)))
    Szóval 1000 eur egy 2 kilós modellért...na mindegy :)
  • zsolti65
    Ennél lovacska sincs a sárvédőn...Az 1000-esen meg van. Szóval a lovacska a +500 eur :))))))
  • Missa
    És vajon ezen az egyen miért vannak fordítva az ablaktörlők? Az összes többin, ami "csak" 400-450€-ba kerülnek fordítva vannak az ablaktörlők. Lehet, hogy ezért az ezres ár, mert ezen korrekt módon van fent az ablaktörlő...

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.04.19. 21:46:39
  • zsolti65
    Biztos mert 200 db-os limit,vagy ki tudja. "Műszaki"értelemben a sok kis fém mityűr-mütyűr impozáns a CMC-nél,de a Kyo letisztultabb szerintem,de ez már jól meg lett beszélve itt...Csak hát euróból egy ezres,azé az már valami.Szóval ennyiért már simán azt várnám hogy a fotókon elgondolkodjon az ember hogy ez most tán 1:1??De nem...Messziről 1: 18..
  • BMW M5
    CK-Modelcars-on is ennyibe fáj
  • zsolti65
    Ez a Modellissimo-n van így.... :)
  • 355
    Itt valakinek nagyon elgurult a gyógyszere. És ennek a darabnak is kezd elválni a szélvédőkerete. Egy idióta, aki ennyiért megveszi.
  • zsolti65
    Azért ennyit nem ér szerintem......

• schumimodells
  • schumimodells
    Nekem is van egy Grande Punto 1/18-ban, a Mondó Motors-tól. Elég gyenge minőségű, de nincs mit tenni, más nem gyártja ezt a modellt.
  • bulba
    (Köz)szolgálati közlemény!
    Néhány hónapja valaki kérdezte, hogy 323-as Mazda modellek vanna, de az ezüst Neo akkor még elég drága volt. Időközben sikerült viszonylag vállalhatóra leárazni.
    ITT 38 EUR esetleg érdemes lehet máshol is szétnézni
  • bulba
    Talált! Illetve annyi pontosításra szorul a válasz, hogy ez a faceliftes változat, a Punto Evo (de ugye facelift lévén az alapvonalakból nem derül ki).
    Máig fenntartom, hogy sajnos nem egy jólsikerült alkotása a Norevnek. A lámpaburák illesztése és a belső kidolgozásuk elég gyatra, a festett/matricázott elemek is átlag alattiak, és a futómű valamint a kerekek méretezése se passzol. Utóbbi viszont legalább nem a "béna", hanem a "vagány" irányba tér el a valóságtól!
    Ezeken felül két egyedi "bibi" is van rajta: egy leszedhetetlen fekete foltocska a hátsó ajtól és az eldeformálódott A oszlop.
    Az az egy szerencséje van, hogy az alapforma nekem nagyon-nagyon bejön és azt végülis jól eltalálták, valamint élőben egy hajszálnyival kevésbé feltűnők az említett a hibák, mint képen:

• schumimodells
    Grande Punto?
  • bulba
    Szép napot!
    Megjelenésekor szidtam mint a bokrot, de végül csak ráfanyalodatam, ki ő? :D

• PP993RS
    Ahogy nézem nem csak itthon "hígul a szakma", tele az ebay 1€-ról induló licitekkel, amik elmennek x €-ig, aztán 2-3-4 nap múlva újraindulnak, vagy simán felrakja x+10€-ért fix leütősbe...
  • PP993RS
    Pont ezt írtam, nyilván ha 20évvel ezelőtt az akkori technológiával ilyet csináltak, ma simán lehetne DC-ban rezsin minőséget hozni, ahogy meg is csináltak pár modellt, csak gondolom gyorsan rácsaptak a kezükre........ és tegyük hozzá jogosan... ha a 150-200€ közötti Aventador mellett úgy viszik a 400€-s gyantás verziót, mint a cukrot, nincs az a hülye aki inkább a DC-t nyomná.

Nem lepődnék meg ha az AA is pár éven belül kompozitról átváltana rezsinre, nekik se fogja megérni, még a kompozit se... pláne hogy azt vinni se fogják, mert amellett hogy szarabbak mint a régi full DC modelljeik, még eszement áruk is van.