Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, hogy nem áll távol, de attól még nem a legjobb, mondjuk látni kéne élőben, de a norevnél olyan nagy csodát még nem láttam fényezés téren. Az első szériájuk volt kétfajta kékben, sztem mindkét szín nagyon jól állt a 126-osnak. Esetleg még az arany érdekes lehetett, mondjuk olyat csak képről láttam. Akárhogy is, ha olyan butulást művelnek mint a 140-eseknél, akkor tök mindegy milyen színűek :/
Mercedes-töl a zöld szín nem áll olyan távol ( persze vannak jobb színek ) és szerintem elegáns vele az 560 SEL na de ez a lila.....<#nemtudom>#nemtudom>
Gyanítom,hogy lassan kifut a Norev-nél ez a típus mert ezek a szín( ek )legalább már a 10.-ik variáció és mára már biztos " elfáradtak " a présformák mint ahogy Te is írtad és már nem lesznek patentek az illesztések , főleg egy olyan modellnél amin minden ajtó nyílik .
Gyanítom,hogy lassan kifut a Norev-nél ez a típus mert ezek a szín( ek )legalább már a 10.-ik variáció és mára már biztos " elfáradtak " a présformák mint ahogy Te is írtad és már nem lesznek patentek az illesztések , főleg egy olyan modellnél amin minden ajtó nyílik .
blood sweat and beers
Szép ez az MG!
Ááá.. Nagyon ragaszkodó ő 😊
Az erdész színnél még mindig jobb az a lila, de mindkettőn érződik az izzadságszag. És a norevet ismerve maga a modell is butább lesz mint az első szériák.
Szerintem jól néz ki.
A szín? Ugyan már, a '70-es években izom autókat gyártottak lila meg rózsaszínben (Dodge - Plum Crazy, Pink Panther, Plymouth - Violet, Moulin Rouge). <#smile>#smile>
A szín? Ugyan már, a '70-es években izom autókat gyártottak lila meg rózsaszínben (Dodge - Plum Crazy, Pink Panther, Plymouth - Violet, Moulin Rouge). <#smile>#smile>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Hááát, a sötétzöld nagyon sötét és olyan fakó, hogy majdnem szürke, kissé olyan semmilyen. A lila alapvetően szépen mutatna egy random átlagautón, de a Merci über-elegáns alkatához nem optimális. Egyik szín sem telitalálat, de mindkettő vállalható. Lehet aberrált vagyok de én ha W126-ost vennék akkor inkább a lila felé hajlok
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Az Allee-ben lévő Regioban lehet kapni 1/18-as Burago zárt F50-et és 348-at. Az ára kb. 15eFt. Csak az F50-et néztem meg jobban. Sz'tem nem a régi Maisto kasztni, de nem is a Bburago, hanem új, de pl. a teteje műanyag, ami nagyon eláll. A krómozott féktárcsák és a bütykös téli gumik a tetővel agyonvágják az egészet.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
A Norev újra kihozta a Mercedes 560 SEL -t . Próbálom meggyőzni magamat a szín miatt.......VÉLEMÉNY ???
Mondjuk még mindig jobb mint az a szín amit majd decembertől lehet kapni <#violent>#violent><#falbav>#falbav><#wow1>#wow1>

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.20. 18:37:21
Mondjuk még mindig jobb mint az a szín amit majd decembertől lehet kapni <#violent>#violent><#falbav>#falbav><#wow1>#wow1>

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.20. 18:37:21
blood sweat and beers
kezdek teljesen ráizgulni erre az 50th vonalra 😊))
először PP993rs kolléga a gyönyörű cepheus kékjével ingerelt fel most meg te ezzel fenséges fehérrel <#buck>#buck>
kénytelen leszek én is beruházni egybe 😊
gratulálok hozzá nagyon szép darab <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.10.20. 17:30:54
először PP993rs kolléga a gyönyörű cepheus kékjével ingerelt fel most meg te ezzel fenséges fehérrel <#buck>#buck>
kénytelen leszek én is beruházni egybe 😊
gratulálok hozzá nagyon szép darab <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.10.20. 17:30:54
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Mert a diecastxchange-es arcok, akik tele vannak több száz eurós resin modellekkel, boldogan meg fogják venni.
Csak, hogy az F40-est is a magukénak tudhassák.
A resin 458-asok, 599 GTO-k, LaFerrari-k mellett jól fog mutatni ez is.
A BBR és társai már évek óta gyönyörűen megél a resin piacból. A Kyosho csak akar egy szeletet a tortából...
Csak, hogy az F40-est is a magukénak tudhassák.
A resin 458-asok, 599 GTO-k, LaFerrari-k mellett jól fog mutatni ez is.
A BBR és társai már évek óta gyönyörűen megél a resin piacból. A Kyosho csak akar egy szeletet a tortából...
Minek is kéne nyitogatni, nincs ott semmi látnivaló <#vigyor3>#vigyor3>

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.10.20. 15:46:22

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.10.20. 15:46:22
A felni talán egy picit szebb mint az ős nyitogatós tesóján 😊
A vicc hogy ennyiért simán zsákolhatsz egy HE Kyo F40-est is, a kettő között meg kb. nő-guminő a különbség 😄 😄
Na jó a gonoszkodást félrerakva, a fényezése lehet szebb lesz, azért a Kyonál voltak szemcsésedési problémák, rezsint meg nagyon jól lehet fújni <#hawaii>#hawaii> na bumm, cserében meg nem nyitogatsz rajta semmit <#taps>#taps>
A vicc hogy ennyiért simán zsákolhatsz egy HE Kyo F40-est is, a kettő között meg kb. nő-guminő a különbség 😄 😄
Na jó a gonoszkodást félrerakva, a fényezése lehet szebb lesz, azért a Kyonál voltak szemcsésedési problémák, rezsint meg nagyon jól lehet fújni <#hawaii>#hawaii> na bumm, cserében meg nem nyitogatsz rajta semmit <#taps>#taps>
339euróért, és most eszembe jut az a Dicapriós vigyor a fészről! XD
De legalább a doboza nyitható 😄
ezt kinek..? 😄 meg miért..? miért.. 😊 Ha már tudják rendesen is, akkor most miért szart gyártanak.. ? kicsi vagyok én ehhez..
De legalább a doboza nyitható 😄
ezt kinek..? 😄 meg miért..? miért.. 😊 Ha már tudják rendesen is, akkor most miért szart gyártanak.. ? kicsi vagyok én ehhez..
Legyártja neki a Frontiart, és el lehet adni high end resin címkével...több száz euróért.
Mint a Lamborghini Huracan esetében.
Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni. <#smile>#smile>
Mint a Lamborghini Huracan esetében.
Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni. <#smile>#smile>
Azt nem tudom kinek csinálták, eredetibe meg modellbe se............
Nekem már a matt fekete is picit sok, így hogy a tükrök meg az alsó fertály matt oké, de hogy az egész matt legyen <#pardon1>#pardon1>
Mondjuk még tinédzser umbau-s korszakomba vagy fél tucat modellem fújtam le mattfeketére, szerettem mert nagyon könnyű volt fújni, lehet akkor becsömörlöttem 😊
Nekem már a matt fekete is picit sok, így hogy a tükrök meg az alsó fertály matt oké, de hogy az egész matt legyen <#pardon1>#pardon1>
Mondjuk még tinédzser umbau-s korszakomba vagy fél tucat modellem fújtam le mattfeketére, szerettem mert nagyon könnyű volt fújni, lehet akkor becsömörlöttem 😊
Nem vagyok oda a fehérért, de ez is kib.szép fehérbe!
Minek nekem harom Murci..? 😄 v három F40..? 😄
Ha nagyon fontos, pl penzt v modellt kuldenel mondjuk ingyen v attol olcsobban, akkor a nicknevem @gmail.com
Erdekes..
Valamiert most mobilrol nem lathato egy privi sem.. (?!)
Zold csak 2.gen volt ja asszem. Tudtam valasztani, abbol (egyelore) kettot is! 😄
Küldtem egy privit 😊 majd ha van pár perced válaszolj már légyszi, thx!
Zöldbe??? Abból csak fészliftes volt nem?
Most nézem, (eddig a 2.képed nem adta be a fórum) a Murci SV-ből mé van kettő? Nem tudtál választani ? <#bohoc>#bohoc>
Jajaa, lattam.
Tényleg nagyon ütős fehérben. Meg nariban, meg zöldben.. 😊
Van amúgy itthon egy ezüst "ős" Gallardo eladó, ha esetleg érdekel 😉 (bótba van nem az enyém)
Esetleg az exnarimra .. 😄
Szép 😉 de a fészlift előtti SL valahogy fehérbe nagyon ütős, pedig magát a fehéret nem szeretem, az nem is szín <#vigyor2>#vigyor2>
Pedig ha jobban megnézed, az én sorom a te sárgádat kivánná!! 😄
grat az újdonságokhoz <#taps>#taps>
majd megcsodálnám őket élőben is 😊)
majd megcsodálnám őket élőben is 😊)
Szép! Ez a legjobb szín neki!
Régebben árultak itthon egy ugyanilyen fehér SL-át 1:1-be 😊 láttam az autót egyik este Bp.-en..... brutál <#merges2>#merges2>
Régebben árultak itthon egy ugyanilyen fehér SL-át 1:1-be 😊 láttam az autót egyik este Bp.-en..... brutál <#merges2>#merges2>
Mer' azok ritkák, ez meg majd gondolom ugyanannyi lesz, de legalább bárki "bemegy" azt megveszi 😊
Egy HE F40-eshez képest egy ilyen zárt rezsin......... hát nem is találok szavakat 😞 tényleg gáz hogy erre mozdul az ipar.
Egy HE F40-eshez képest egy ilyen zárt rezsin......... hát nem is találok szavakat 😞 tényleg gáz hogy erre mozdul az ipar.
Bővültem egy Gallardóval (is).. 😛

Dehát annak meg mi értelme..??? Hiszen fullos a Kyo f40 diecast.. (???)
A Kyosho elkezdi gyártani resinben a Ferrari F40-est, és még pár Ferrarit:
Infók Fb-ről.
Infók Fb-ről.
Nincs képed a proto változatról.
Ez lett volna az?
Ez a "szopott orrú"?
Ez lett volna az?
Ez a "szopott orrú"?

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
java részt te fertőztél meg ezzel a 901-el, nálad láttam élőben, már ott nagyon megtetszett (kvázi a legszebb minőségű AA 911-es) és aztán mikor láttam, kézbe vettem egy cmc-t akkor döntöttem el hogy nem áldozok rá akkora felárat rá, mert bőven jó az AA is is, sőt, ahogy említetted is, bizonyos dolgokban még szebb is mint a hárombetűs vetélytársa 😊
De jó hogy ezt leírtad... nem akartam senki se megbántani, de az én szememnek is szebb látvány az AA. <#fejvakaras>#fejvakaras> pedig jóval olcsóbb masina.