Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha harc...........hát legyen harc 😊

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

ESTÉT 😊

[/img]

Missa
<#smile>
Nos elkészült a folytatás is: Kyosho - Ferrari 308 QV

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Csak a képeket néztem... <#vigyor5>

Abból leszűrve a belseje szebb a Kyo-nak, motortér nagyjából egál, a Kyo hátulját iszonyat elrontották, +nagyon "ül" az egész autó. A felni viszont szebb, de mintha nem ilyen lett volna az 1:1-esé, vagy csak az emlékeimben más....
550-esből én is áttértem UT-ra, azt csak ők csinálták meg 100%-osra. A többi (Maisto, Bubu, HW) mind rossz, nem nagyon, de pont annyira hogy az 550-es "cápa" vonala valahogy nem jön át, és szerencsére az UT 550-es nem ült föl a hype-ra, nem kerül 100-150€-ba egy-egy példány, mint pl. a 993-as Porschéknál.

360-asom sose volt Bububa, egy alap HW-el kezdtem, de már az is elég jó volt, így mikor kijött az Elite egyértelmű volt hogy arra cserélem le.

348-asból valóban nagyon szép a Bubu, és a belsejét is kis odafigyeléssel tök jól fellehet húzni. Azt azért cseréltem Elitre mert az a rettenet hátul kerékkilógós evo vagy mifene változatom volt 😊 (Na meg az Elite akkor még legóáron ment.)

A GTO-t is egy délután alatt tök jól fellehet húzni, sokkal szebb és (vicces lehet ez a szó a Bubunál) autentikusabb mint a HW.
Ja.... és nem kerül 2-300 €-ba <#vigyor1>

Ez még az első umbaim egyike volt, úgyhogy lenne mit javítani rajta, de már így marad. A bögöly nagyságú Ferrari matricán, a túl széles hátsó felnin és az elefántablakok hiányán kívül más bajom nincs vele, bár utóbbi kettőt a HW is elcsexte <#pias>

Missa
Itt van róla is, meg a Kyosho-ról is egy összehasonlítás:
F355 - Kyosho vs Elite

Missa
<#smile> Nem szidom én őket. A 456 valóban jól sikerült, van nekem is. De nekem nem volt bajom az 550-nel és a 360-nal sem. Az 550-est azért cseréltem le, mert az utódja, az UT még szebb. 550 esetében nálam a sorrend az UT-Bburago-Maisto volt. És nem csak azért mert '97 környékén a Modell Fahrzeug magazinban is ugyan ez volt a sorrend. <#smile>
A 348-as is szépen sikerült darab. Az orr része sokkal jobb, mint a HWE.

348-ból nekem még van "limitált, egyedi" változatom is:
Tulajdonképpen az F50-nük sem annyira rossz. Az tény, a motorháztető első élét azt elszúrták.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.10.23. 19:42:57

Nekem pirosba,sárgába is megvolt, végül a sárga maradt, egyrészt jobban is tetszett, másrészt a piros illesztései valóban rosszabbak, azt ne kérdezd miért, ez újabb "csoda" lehetett a HW-nél. Volt még fekete az mondjuk ápol és eltakar, de elviszi az autó formáját is.

Ajtó lógás egyiknél se volt, sztem a 355-ös a HW legerősebb modellje, nem fogsz benne csalódni, jó rajta minden, a kerék méretét is hihetetlen de eltalálták.
Csóri Bubu mindenhol kapja az ívet, bár tény hogy az egyik leggyengébb Ferrarijuk, de a többivel ár/érték arányba nekem nincs bajom, a 456-os meg a GTO meg pl. szebb is mint a HW.
Missa
A fekete sem igazán kívánt verzió nálam. Annál is fényezési hibákról regélnek.
Tudom, ismerem a modell hiányosságait, de sajnos ez van... És mint említettem, egy fokkal még mindig jobb, mint a Bb. <#smile>

BMW M5
Szia.
Arról még nincs tapasztalatom hogyan veszel Ikarus 280-as modellt <#awink> ......de vaterán és Jófogáson van mind2 ( Ik280 és Ik280 troli ) fajta . Mivel keresett modellről van szó ezért másodkézből általában 2-3-szoros áron vannak .

blood sweat and beers

jetblack
Sziasztok
Atlas Edition Ikarus 280-as modellt akarok vásárolni. Valakinek van tapasztalata erről esetleg ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Napot!

Valakinek van esetleg személyes tapasztalata HW Elite F355 Berlinetta-val? Mondjuk saját példány?
Mert a netes képeket nézegetve, a legtöbbnél nem illeszkedik normálisan az ajtó.
Külföldi fórumon azt is írták, hogy lazák az ajtók, hajlamosak lógni.
Emiatt ez így zsákbamacska játék, hogy az ember éppen milyen darabot fog ki.
Mostanában eléggé ráizgultam, és a közeljövőben tervezném a beszerzését.
Ezért kéne egy kis megerősítés...

bulba
Napot!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nézegettem ezt a rezsin F40-est, kíváncsi leszek hogy/mennyire dolgozzák ki a motorteret, mert ugye az F40-esnél szépen belátni felülről-hátulról. A fotók meg csak ilyen enyhén erotikus töltetűek 😊 pont úgy van hogy semmit se látni.
Lehet nem vagyok elég nagy TR rajongó, de sztem nem ér 60ezret az a modell, a sima meg a HE között kidolgozásban nincs nagy difi, +több helyen olvastam hogy a HE csomagtartója ráadásul el is áll, cserébe mondjuk árban se vészes a különbség.

Nem is oly rég volt egy fekete HE az indexes fórumon, 36v. 38ezerért, sztem az egy korrekt ár azért a modellért, de ugye árulnak simát is -2évig 60ezerért aztán hogy nem kell senkinek 75 lett az ára <#smile> elvégre a "szent" ebayen is van 1-2darab ami évek óta nem kell senkinek +200€-ért.
Missa
<#papakacsint>
Na, ha már úgyis emlegették, hogy túl sok itt a Ferrari, azért csak becsúszhat egy kicsi belőlük a Lambók közé. <#smile>
Ha valakinek lenne kedve olvasni a hosszú hétvégén:
Ferrari 308 GTB - Kyosho
Készül a folytatása is.

Missa
Hmmmm, én most éppen egy Kyosho Testarossa-ra gyűjtök. Lehet, hogy vannak hibái, de csak jobb mint egy Bburago.
Persze nem a HE verziót vadászom, azokról nem sok jót hallottam. Főleg a fehérekről...

Missa
Csípem én is a H61-eket. Igaz eddig csak 2 darabom van. Na de vannak még tőlük "Szent Gráljaim".
Mint pl. a Dodge Challenger R/T - 1971, a Dodge Dart-ok és a '67-es Coronet, vagy a márkatárs Plymouth Cuda-k, Belvedere-k. De fenem a fogam egy Pontiac GTO (1966) -ra is.
Remélem megtartják a legalább H61 minőséget. Ha jobb az nem baj. <#smile>

goser
Ez nagyon jó hír! Nagyon szeretem a Highway 61 modelleket. Remélem, hogy az Acme jó munkát végez. Van egy Acme autóm és azzal azért vannak gondok...
Idióták.... Még ha annyiét adnák mint a Veneno zárt rettenetet, el is gondolkodnék, de ennyit ki a franc ad érte???? Miért nem nyomják akkor inkább újra a fémet?
Egyik kolegának, priviben épp Testarossáról dumcsiztunk..
Kyosho 1:18 resin high end ..
Gondolom persze ez is szor három az ára a rendes diecast-jukhoz viszonyítva.. Ejnye... Viccesek ezek. Hát a selejteset nem olcsóbban kéne hogy adják..? 😊

Missa
Nos, úgy fest a GMP után egy másik főnix is életre kel.
Mintha a Highway61 is "reinkarnálódna'" ACME zászló alatt: DieCastSociety - Highway61

Jó, hogy felraktad.
Maga a típus engem sem hoz lázba, de a modell gyönyörű. Ez a fehér is jól áll neki szerintem.
Egyszerűen jó ránézni, tűéles ívek mindenhol.
Az ajtó íve, illetve az első fényszóró alatt közvetlen végigfutó ív valami embertelen.
Nagyon tudnak modellezni az Amalgam-nál.
Mondjuk a műgyantával könnyebb dolgozni, ekkora méretarányban meg pláne.
Ha "korlátlan" anyagi lehetőségeim lennének, lehet beszereznék egy komolyabb resin LaFerrari-t.
Mondom ezt úgy, hogy eddig teljesen hidegen hagyott.
Persze, csak 1:18-ban...

Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.10.22. 18:38:20

BMW M5
Küldtem egy privit .

blood sweat and beers

Bingo.

Hozza a papírformát a HW, totál rossz átmérő, hátul beesett kerék, így lehet totál elcsexni egy modellt.

A dobozfotón meg mintha direkt előnytelenül fotózták volna a modellt, még rémesebb mint élőbe <#wow3>

Ja nem azért mondtam 😊

Nálam is a többség dobozban pihen, próbálom azokat kirakni amiknek amúgy egy fantáziadús egyen-doboz a lakhelye, (pl. Otto, GT Spirit, bár talán az összes rezsiné hasonló, de fémből ilyen "egyen" az AA Signature is, na nem mintha abból spec olyan marha sok lenne :/ )

Nálam "sima" AA-ból pl. mindegyik dobozlakó, minden oldalról lehet leskelődni, teljesen jó, viszont porosodik benne a modell, (túl nagyok a rések) persze messze nem annyira mintha kint lennének egy nyitott vitrinbe, de azért látható. Ebből a szempontból jobb a régi karton+hungarocell megoldás, és amelyiken hátul még van egy is leírás az 1:1-esről sztem az a legjobb/legigényesebb.
BMW M5
A kerekek átmérője ( elöl-hátul ) lehet a gond ??

blood sweat and beers

Nem tetszik a LaFerrari, de tény ami tény nagyon megcsinálták, és most már látom mi bajom a HW verzióval.
goser
Sok gyűjtőnél (én is köztük vagyok sajnos) az autók nagy része dobozban pihen. Így elég lenne csak a dobozt kiadni (pl. olyat, mint utolsó HWE Ferkák doboza), szép fotókkal az oldalán, pár limited edition felirat és sorozatszám kell rá és lehetne is jó drágán árulni őket :-))))
Utoljára szerkesztette: goser, 2015.10.22. 15:29:45
A Ferrari szalon mellett sétáltam, és megláttam ezt az Amalgam LaFerrarit. Gondoltam felteszem a képet, hátha érdekel valakit. :-)
Csak az Super Trofeo volt. ;-)
Utoljára szerkesztette: autoart8, 2015.10.21. 23:44:15
mikeman
<#taps><#nezze><#vigyor2>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

bulba
Very British, very British racing green 😊

bulba
Köszi, nekem is tetszik, főleg a popsija 😊

355
Egyszer beszámítottam valakinek egy ilyet, csak metál-narancsban. Gondoltam, h majdcsak elviszi valaki (percek alatt elkelt). Azóta sajnálom, hogy az AA nem gyárt Ferrarikat.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Szép! Brutál ez a felni és marha jól áll a Gallardónak.

---
Na ezért nem csinálnak nyitogatós modelleket, ha lezárva-ledrótozva áll a gyűjtőnél <#nyes>