269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#262891 Én is az elkövető fizetéshez igazítanám idehaza is a csekk összegét . Napi kb.150 km-et vezetek Bp-en és a legpofátlanabb vezetési stílusuk ( parkolás , index nélkül előzés - elindulás , szlovák rendszám , stb ) a taxisok után a drága verdás ( én mindent megtehetek ) embereknek van . A mostani büntetés összege nem érdekli őket , ezért is állnak be ( sokszor keresztbe ) a roki helyre csak azért , hogy nehogy a mellé parkoló nekicsapja az ajtaját a verdájának......
-
PP993RS #262889 Pedig ez máshogy nem működik...
Sokszor visszaigazolt hogy csak és kizárólag keményen zsebbenyúlós partin gondolkodik el a user hogy ezt lehet nem kéne.... az itthoni büntetési tételeket az átlag (vagy az alatti) autósokra lőtték be... nyilván ez egy rétegnek vicckategória, és tesznek is rá... nem véletlen látsz itthon szinte minden "X" milló fölötti autóst (ahol az x nem római számot jelent) hogy úgy közlekedik ahogy akar. -
#262888 Én az ilyen büntetésekkel sose értettem egyet (mint ahogy a sávos adózással sem). Amit elkövet, az pont ugyanazzal a jogszabállyal ütközik, akár gazdag, akár csóró az elkövető. Viszont a 300eFt-os határt eltörölném, legyen exponenciális a büntetési tétel (+1% túllépés = +10% büntetés, kamatos kamattal), és egy határ fölé mellékbüntetésnek betenném az elkobzást és bezúzást. Az egyedi gépek tulajai meggondolnák, hogy mit csinálnak, mert van az úgy, hogy nem elég, hogy van lóvéd, de nincs másik (létező vagy eladó) példány az autódból, nincs mivel pótolni. -
crosspeet #262887 Valamelyik Arab Emírségben, egyik ismerősöm ott élt 10 évet. Ott muszály volt ... Azok sem százasok. Több millió volt a kesztyűtartóban akkoriban neki, nehogy kitörjön valami aztán a bank meg kápút, ott levágták a kezét aki belenyúlt volna, nem is volt zárva a kocsija, járó motorral parkolt ha nem sok időre ment be valahova, nehogy meleg legyen már az utastér, hadd menjen a klíma.. :D
Ez az egyik ismim lány volt, oda ment férjhez, de már haza fele szöknie kellett, mert már tulajdon volt. .... -
PP993RS #262886 Vágom ;) -
crosspeet #262885 Van az ugy gazdagabb orszagokban, hogy ha emberunknek 300millas a verdaja, es nem az elso buntit szabjak mar ki ra, akkor pl 100milla (!) a bunti es vagy elkobzas! Meg leulni.. Megnezik milyen a vagyona, bevetele, es aszerint megy a puszi is! ;)
Pont az ilyen agyugolyo faszok miatt.. -
PP993RS #262884 De a 3kilóra se hinném hogy nagyon megszívnák a fogukat, annál nagyobb büntetés meg nincs...
Mindentől függetlenül azért durva milyen előzési potenciál van ezekbe az autókba, 90-100 nál úgy lép át 1-2-3 autót mintha állnának.... -
crosspeet #262883 pazar...
Remélem megb@sszák a p@csájukat ha így tolják közúton.
Asszem itt is be kéne hozni hogy a vagyonhoz illetve jövedelemhez szabják a büntit. Níilván nem b@ssza földhöz egy 30ezres bírság ezeket. -
#262882 -
PP993RS #262881 Baz+ még autóra sincs 10Misim nemhogy egy nevezési díjra :D
Nem tudom mennyire urban legend, de pár éve valamelyik tört a belvárosban, ha jól emlékszem 997 Turbo vs. G Astra, állítólag kiszállt a csóka és egyből mondta hogy no policija-no policija, kicsengetett 6kilót €-ba, kp-ba, (ez kb. a Gasztma értéke lehetett) aztán jött a csaja vagy akárkije egy Bentley-vel és úgy elhúzott ahogy kell, a csajt meg otthagyta.
De persze lehet csak egy ordas nagy kamu ;) -
#262880 Egy évente megtartott rally a Rágógumi futam (Gumball Rally) c. film mintájára. Uralkodók, sportolók meg celebek és hasonlók jönnek menő verdákkal, akik mellé lehet benevezni 25e fontért (kb. 10MFt).
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.05.04. 13:31:35 -
zsolti65 #262879 Jaja..Millionerek vagizása csodaverdákkal. Nem tudom hogy minden évben van-e.....Most rábukkantam hogy jönnek holnap. Dublin-Bukarest útvonal amúgy...Holnap érnek Magyarországra.Déltől a hungaroringen tolják,aztán késő délután jönnek a bazilikához.Péntek hajnalba meg mennek már romániába..... -
#262878 az mi? rágógolyó futam? :D
minden évben van ilyen amúgy? -
zsolti65 #262877 05.05. :) -
zsolti65 #262876 Holnap ( 04.05. csüt) délután ér ide Pestre a gumball 3000 mezőny, ha valakit érdekel és esetleg nem tudta...Bazilika környéke.. -
zsolti65 #262875 Ebből is 499 db fog készülni?? :) -
#262874 Lesz LaFerrari Spyder!
-
PP993RS #262873 Azon a három matricán kívül még van egy pár :) pl. az összes beöntőnyíláson ott van az oda való matrinka.
De hát ezért szerettük az AA-ot, mert ilyenekre odafigyeltek, régen azon dolgoztak hogy lehetne élethűbbé tenni egy modellt, ma már azon hogy lehetne a lehető legnagyobb haszonnal eladni. De talán nem is baj ez, számomra a régiek ettől-most még értékesebbek lettek.
Akárhogy is, az mondjuk durva hogy az AA is beállt a sorba, azt hittem elszállnak az árakkal de ugyanolyan szép vagy még szebb modelleket fognak csinálni... bár az árakkal mondjuk sikerült elszállni................. sebaj, a DX meg DS srácok úgy is megfogják venni ezt is az összes színben, aztán majd jól leírják mekkora sz.r meg csalódás, az AA-nál meg pörög a kassza. -
#262872 Ebb[l m;g ayt a h'rom matric't se sp=rolt'k ki.
Bocs, japánórám volt :)
Szóval a régiből még három matricát se spórolták ki, a mostaniból az az egy is hiányzik. -
PP993RS #262871 Ez úgy korrekt, ha odatesszük mellé a 20éves AA C5 Corvette motorterét.
Ide """""""fejlődött"""""""" az AA 20év alatt...
Érdemes lesz megtartani a régi olasz Bburago-kat, autentikusabb lesz a motorterük mint egy új AA-nak.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.05.03. 10:55:59 -
#262870 Az AutoArt tovább folytatja a gyűjtő-pukkasztást. Nem elég a világba fikázott műanyag Huracan, a Corvette C7 Z06 motorteréből nagyjából mindent kispóroltak. Ennél tényleg a Bburago is jobbat tud.
Ide vezet, hogy 1€ már nem 1.5, hanem csak 1.1$-t ér, meg hogy a kínai melós már annyit keres, mint a magyar.
igazi
AutoArt
[center][center] -
#262869 1/43-asnak egész jó lenne... -
PP993RS #262868 Jah, a korai welly-k voltak ilyen gyengék, aztán ők is szépen összeszedték magukat, de még akkor se kerültek ennyibe...... -
crosspeet #262867 A Welly különbet gyárt..
ez tuti nem egy Maisto..? Kb az a szint..... -
PP993RS #262866 Ez egy újabb jó példa hogy robog lefelé a fém-modellipar.... bár nekem az 1:1 se tetszik, de az most lényegtelen.
Szégyellheti magát a Kyosho, hogy egy ilyen pocsék modellt kiadott, az első generációs R8-at tök szépen megcsinálták, ez nem kicsi visszalépés ahhoz képest -is- ... -
PP993RS #262865 De ki ? Vagy mi ? Vagy megint törölve lett valami? Volt szájkarate ? -
PP993RS #262864 Elnézve a Trabit akkor viszont tényleg csak divat volt, mert az alapforma a laza 30akárhányév gyártás alatt már elég korán megkapta a "sima" tükörpozíciót is. -
#262863 Divat volt ez a keleti-blokkban is
-
crosspeet #262862 De mindjart szet lesznek ultetve.. :) -
crosspeet #262861 2e-ert.. XD
Annyiert hazhoz hozna egy futar, sot.. Idocsapdaba esett emberunk. A mult evezredben. -
PP993RS #262860 Sztem semmi gyakorlati előnye, max valami hagyomány lehetett a japcsi autógyártásban, de ez csak tipp... -
PP993RS #262859 Egyértelmű.... ctrl-c+ctrl-v átmásolta valaki amit írt pár hsz-sal lejjebb keresett, és mindezt a hazai legismertebb humorista nevén :) meg felviszi a keletibe :D -
crosspeet #262858 Nem gondolnam hogy ekkora lenne itt az ertelmi szint, ha vki szorakozna, nem hiszem h innen.. De ua a stilus mint a sajatja, friss reg, azert gyanus ... -
#262857 Kívánatos gép, nekem 1/43-ban az Ebbronak hála már megvan, az a maga nemében sem ennyire tökéletes, de azért viszonylag szép!
Ezt az előretolt visszapillantót viszont nem értem a korabeli japán autókon. Vagány, meg jól néz ki, de volt valami gyakorlati haszna? Ült már valaki ilyen visszapillantós autóban?
Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.04.30. 20:03:45 -
#262856 Gyanítom én is, hogy szórakozik vele valaki. Egy napja pont ezeket a modelleket kereste.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.04.30. 19:47:08 -
#262855 Szerintem meg innen szórakozik vele valaki....... -
crosspeet #262854 Hehee.. XD
Miszter skizo Southpark csinalt egy humorista profilt odaat, es maganak ad el autot.. :D detto ugyanaz a style, hat persze.. Mik vannak, emberek. Jezusom hova kerultem... XD hat ezen beszarok. :D :D :D -
#262853 jó kis gép :) -
#262852 AutoArt Nissan Skyline GT-R
-
#262851 Szőrök, a mai nap bejelentése (ami én már egy éve megmondtam): BBR Ferrari F40 LM, ezüst, fekete és vörös színben.