269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262932 Ha már benne vagyunk a felni umbauzásban, ez 19-es BBS LM, félig szétszedett 993 Turbo-n, de végül nem kapta meg ;)
-
PP993RS #262931 Nemtom, én nem láttam, de ha van küld a linket :)
Nem tudom milyen felni ez pontosan, lehet valami egyedi umbau, én a szokást venném, az is echte alu+rezsin középrész. -
crosspeet #262930 Fasza gep! Ebayen volt ilyen fennt kompletten, nincs mar fennt..? Ez azert igazi alu.
Konkretan ez gyonyoru style!!!!! -
PP993RS #262928 Az se rossz ötlet! Köszi!
Valami ilyesmit szeretnék imádom az ilyen régi vasakat kopra ültetve-nagy de mégis korhű felnivel...
Mondjuk nem ekkora felnit rakok rá, "csak" 16-ost, de cserébe pörgő-forgó-kormányolós-visszaalakítható lesz, mert lehet kapni hozzá adaptert... télen majd visszarakom a bogár felniket
-
PP993RS #262927 Igen, egyetértünk, valóban gyenge pont az a 997-nél, bár kicsit nekem az egész széria már unszimpatikus, ott már érezhetően elkezdődött a playboyosodás-J/1en plázacicásodás a Porsche-nél.
Én a mobile.de-n szoktam nézegetni, talán 5-6db-ot adott be eddig, de az mind dupla-projektoros volt, aztán lehet átépítették, de érthetetlen ha nem azzal szerelték alapból.... Pont a csúcsmodell ne kapja meg azt a lámpát. -
crosspeet #262926 Milyen paripat fuchs-ositassz..?? -
crosspeet #262925 Ilyet matricazok most csak piros alapra, nalam ez a max, amit bevallalok ezen 1:12 teren..
-
crosspeet #262924 Adtam el itt vkinek regebben egy Aa 901 carrera rs narancs modellt, annak festettem meg a kulloit, szerintem hibatlan lett. Azt sima ezust akril filcel huztam ki, szerintem patent lett. Azt en ajanlanam! -
crosspeet #262923 Neeeemmmm!!! Nekem van ilyen modellem, de patika piros, bar epp erkezoben ra egy szolid gyari Carrera dekor, de nem lenne szivem ilyet tenni... Ebay-en van amugy ez, elado. Terveim kozt szerepel egy SunStar 356-os ilyen jellegu szetganyolas, de meg nem vettem erot magamon.... -
PP993RS #262922 Köszi, ez biztatónak tűnik...
Ez lenne a cél, persze 1:18-ban :) a perem már eleve króm, tehát csak az ágakra kéne egy húzás, mert az is fekete, és sokat levesz a látványból...
-
Zo911 #262921 A Minichamps lámpája engem is megfogott, nem csak azért, mert magában is szebb/izgibb a bi-xenon lámpa, hanem mert az AA 997-eseknek szerintem az első lámpa volt a legnagyobb gyengéjük. Az a gyöngy szerű lámpaközép nekem sosem adta igazán. Nem élethű összhatásra az egész. Bár próbáltam szokni, hogy ne zavarjon nagyon, mert amúgy nagyon szép modellek, azért még most is szúrja a szemem sarkát. :-)
Ellenben érv a bi-xenon ellen (és így az AA mellett): http://www.autogespot.nl/porsche/spots?type=997+GT2+RS&spottype=photo
Írtad, hogy csak a korai GT2 RS-ek készültek az alap fényszórókkal, ezt kontráznám meg a linkkel. Nézz meg párat, pörgess bele a szpotokba. Én még sosem láttam bi-xenonos GT2 RS-t (fotón, élőben sajnos egyébként sem volt még hozzá szerencsém testközelből), most Autogespoton sem találtam hirtelen olyat. Ez persze nem zárja ki, hogy létezett úgy is, de valószínűleg akkor nagyon kevés van belőle.
Utoljára szerkesztette: Zo911, 2016.05.10. 20:35:35 -
#262920 Ez qrva jó, ezt főállásban csinálod? :))) Bérmunkát vállalsz? Ez kéne:
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.05.10. 20:08:20 -
#262919 Ecsetelős króm? Meggondoltad te azt? Valami nagyon pici dologra kell?
Üveges króm(hatású) festék van itt, de ők is airbrush-sal fújják. -
crosspeet #262918 Ha már Porsche, igaz 1:12, kicsit megpatinásították a Premium Classixxs modelljét! :)
Elég szépen.. nekem tetszik! :)
-
PP993RS #262917 Ha már festék, valami jóféle krómfestéket nem tud valaki?
Tudom hogy a krómot nem lehet csak úgy festeni, de valami olyasmi hatás kéne, és nem deós spray-ben hanem szigorúan ecsetelősben. -
PP993RS #262916 Leginkább felni / gumiban nagyon erős az AA, meg az autó formája is más, láttam egymás mellett a kettőt, az AA tökéletes, olyan mint a 1:1, valahogy tömzsibb, nem olyan lapos, hosszú mint a PMA.
De pl. a minicsempsz :) első lámpája sokkal szebb, persze az AA nem a dupla optikás bi-xenont rakta oda, hanem a régi "gagyi" lámpát, ami az összes 997-esen van... mentségükre legyen mondva hogy tényleg szerelték az első pár GT2 RS-t azzal a bénácska lámpával.
---
Köszke, valóban brutál szépek ezek a Turbo S-ek, és nem győzöm mindig leírni, hogy cirka 20éves modellek :)
A listaárat én se adtam volna meg az AA 993-ért, de szerencsére jó áron sikerült szerezni egyet, volt vele egy kis matek, de már megoldottam.
Nem fognak több 993 verziót kiadni, ez sajnos hivatalos :( valahol örülök is meg nem is, így megmarad az UT-k értéke/varázsa.
Az UT narancs Meki F1 LM-t is kinyírták, hogy kiadta az AA. -
PP993RS #262915 Az egy gagyi Minichamps ott simán belefér egy olyan rés...
Térjünk vissza erre a beszélgetésre ha kiadták, sztem ugyanilyen "játékos" lesz de ha nem akkor meghívlak egy alkoholmentes sörre :) -
crosspeet #262914 De nem veszünk össze majd a festék bótba, mer' én meg fekete festéket szoktam vásárolni felnire.. :) -
crosspeet #262913 Na nézzenek oda a nagyítós mindenit! :)
Na ezért ne fényképezzen az ember modellt, észre sem vettem azt az ajtó "rést".. (ez tuti nyílik! ;) ) Ez a fekete szín mindent takar, fehérben már asszem offos ez. De élőben fel nem tűnt hallod... :) -
#262912 Ez még nem nullszéria, csak az első, kézzel készült darab. Szerintem 'ígéretes', pl. innen nézve az ajtók körül negyedakkorának látszik a rés, mint a Peet által berakott MC GT2 RS-en. De már készítem is az alu festéket, mert nálam nem fog fekete kerekű Ferrari állni, az tuti
Az arányok is egész jól el vannak találva, de gondolom már ők is a Ferraritól kapott CAD file-okból dolgoznak (mint pl. a BBR).
Szerk: remélem rosszul látom, hogy az első géptető egészen a lökhárítóra csatlakozik és nincs meg a szellőzőrés...
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.05.10. 12:55:24 -
crosspeet #262911 Köszönöm! Szép vas ez, én nem sok különbséget látok az AA-hoz képest (persze van..), sőt, pl kifejezetten tetszik az igazi embléma az AA Porschék orrán! ;)
Szép ez az Ut 993, és a három szín közül én is a pirosat adtam volna el, fasza az a sárga is nagyon!! A feka meg vad.
Látom bevállaltad az AA 993-ast! Grat ahhoz is! Én a kéken vaciláltam, aztán a 179euró végül csak lebeszélt róla.. :/ Majd ha jön tőlük a Turbo v a GT2, akkor jön el az én időm.. persze addigra lehet nyugdíjba vonulok... :D -
PP993RS #262910 Nekem ezek jöttek most, mármint a trióból a fekete Turbo S, ami nálam a Grál. A pirosnak sajnos menni kellett, pedig piszkosul szép darab :/
Piros-piros... helyette becsúszott egy bakis AA, amúgy csudiszép az is, hogy roh.djanak meg, és legalább nem bisex kompozit vacak.
Érthetetlen az AA miért nem csinált meg több verziót, átraknák az ablaktörlőt helyes irányba, középre a tolatólámpát, meg nem 2mm vastag emblémát az orrára, és egy brutál gyönyörű modell... még ez a fapad-alap Carrera is szép, nemhogy egy Turbo vagy GT2, piacot robbantanának, úgy vinnék mint a cukrot. -
PP993RS #262909 Ez egy király gép, az 1:1 is ;)
Nekem RS-be van meg az Autoart is, pár dologban azért szebb a Minichamspnál, meg arányosabbak a vonalai, mondjuk ilyen téren az AA ellen nehéz felvenni a kesztyűt, mert 100%-osan dolgoznak.
Akárhogy is ez a fekete felni nagyon brutál! Sokkal szebb mint a bronzos, aranyos AA féle. -
PP993RS #262908 Nem mondtam hogy huh de rossz, de olyan Bubus / Maisto-s ;)
Lehet idővel a HW csinált volna tisztességes F50-est, nem egy kifestegetett Maisto-t, ami amúgy a maga mezőnyében egész jó volt....
Rebesgettek nyitható bukólámpás 288GTO-t is, figyelembe véve hogy újraértelmezték a 348, 355-öst.... sztem simán hihető. (lett volna)
Én továbbra is sajnálom hogy elvették tőlük a jogot, lehet bedrágultak, lehet elhagyták a plüsst, de sztem jól ráéreztek az ízére..... -
PP993RS #262907 A 0 szériás bemutatódarab meg a széria között már nem szokott egetverő különbség lenni, kivéve az AA-nál ahol elbénáznak valamit
Sztem "játékos" továbbra is, de nincs ezzel a baj, a Bubu maradjon csak Bubu :) (meg az ára is) -
crosspeet #262906 ez egy sz@r, már bocsi. gyenge.. nagyon. -
#262905 Te, a fene tudja. Ha megnézed a többi képet a DS-n nem tűnik rossznak. Főleg egy full oldalnézeti kép róla egész jó.
Nekem, de csak nekem, annyi a keserűségem ebben a BBurago témában, hogy szerintem régebbi típusokat nem fognak kiadni. Gondolom inkább a friss Ferrari produktumokra fognak ráhangolódni. Klasszikusokra kevés esélyt látok.
Az F50 és 348-asukat (ex Maisto) azokat inkább hagyjuk.
Pedig az F50 amolyan igazán szép kivitelben szerintem sokak vágya lenne. Még nekem is, pedig különösebben nem kedvencem a típus. De egy szépen kivitelezett változatra elcserélném a régi Maisto-mat és a Barchetta Bburago-mat.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.05.09. 19:48:48 -
#262904 Ez egy kézzel készült bemutató darab, a DS szerint nem néz ki rosszul. Úgy fogalmaztak: ígéretes. Remélem ebben kicsi a nyalási faktor. -
crosspeet #262903 Már van Autoartom is ilyen, igaz nem RS, de ez annyira fekete, hogy nem tudtam kihagyni.. Na szóval, ő érkezett, 504 db-os limit.
-
PP993RS #262902 Úgy látszik nem mozdulnak a gyűjtők felé, ezek még mindig játékautók. -
#262901 Bburago Signature Ferrari 488 GTB. TÁDÁÁÁM, van oldalablak
-
#262900 Valószínűleg azért mert " csoringer " autóból jóval több van idehaza . Nem azt írtam , hogy szabálysértést csak luxus gépekkel követnek el hanem azt , hogy pofátlan kategóriában ( bicska nyitogató ) csúcsmagasan az élen járnak . Nálam a másik bunkóvári kategória a bp-i taxis . Ugyanúgy bele@arnak abba , hogy mások is közlekednek a városban és amikor csak tehetik át is verik a viteldíjukkal az utast , bezzeg ha az Über-röl van szó akkor nagyon megnő az " igazságérzetük " a fillérvadászoknak......... -
PP993RS #262899 Akkor másfelé közlekedünk :) A jellemzően újabb -pár éves- német prémium trió; Audi, BMW, Merci szinte rendre megy ami a csövön kifér, na jó ez így nem jó...... inkább úgy mondom ha jön egy gyorsvonat az 90% hogy ebből a 3 márkából kerül ki.....
De mentem már én is indexelő, óra szerint 130-140-el közlekedő 997-es Porsche mögött vagy 200km-t, nyilván ilyen is van.
Azzal viszont egyetértek hogy a régi szakadt-sz.rral közlekedőkön simán látni hogy lesz ami lesz.... és most nem a "régin" van a hangsúly hanem a szakadt sz.ron.
Másik jellemző faj még a 10év körüli Swiftes, azok mindig megakarják mutatni hogy huh de megy, meg megtudja csinálni. Aztán lehet ez is pont olyan hogy stiftből jóval több van.
-
#262898 Érdekes, én pont azt vettem észre, hogy ha megyek a pályán mondjuk 139-cel, nem a drága autók húznak el mellettem távirati sebességgel, hanem az Astrák, Swiftek és hasonlók. Egy olyan egyirányú utcában lakom, ahol elsőbbségem van kikanyarodáskor. A drága autók meg szoktak állni, az olcsók nem igazán. Lehet, hogy csak azért érzem így, mert jóval több az utakon az olcsóbb gép. Vagy talán a drágább autót vezetők jobban féltik a vasat.
Pont tegnap mentünk egy aikido bemutatót tartani és azért nem tudtunk egy üres helyre beparkolni, mert úgy állt egy ős-Thalia a dupla helyen, mint itt ez a Bentley. Nagy a Zisten Állatkertye, hüjék bőven vannak mindenütt. -
#262897 Hát nem tudom, szerintem a drágaautósok többsége papíron nem sokat kereshet... ha valamihez viszonyítani akarják a kiosztandó bünti mértékét, akkor már inkább az autó értéke alapján kéne talán. Vagy méginkább néhány nap "forgalomból kivonás" (a sofőrre vonatkozólag )
Amúgy itt "vidéken" én egyáltalán nem látom olyan súlyosnak a helyzetet. -
#262896 Szép vasárnapot!
-
PP993RS #262895 -
crosspeet #262894 Ejj, ejjjj eeeejjjjjjj... Ott van. -
PP993RS #262893 Ez azért ott van azt az újabbak bekaphassák..... -
crosspeet #262892 Ez a parkolás nagyon pazar.. :)