269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    ez rohadt szép
    1:1-ben is nagyon tetszik
    csak kár hogy nyithatatlan, kár hogy mocskos drága és kár hogy sose lesz ilyenem :((
  • 355
    Végrevégrevégre! Kihoznak 1/18-ban egy olyan, autót, ami nekem volt 1/1-ben: Civic EK9 a One Model nevű társaságtól.

• zsolti65
    Midőn mostanában nem áll módomban 300 eurókat kicsengetni egy modellért, rendeltem hát egy ilyet.....Bbubu signature. Utoljára 2004-ben volt Bburago modellem.Az akkori Aston Vanquish.Aránytalan,torz játék volt....Azért ez már nem az....Elég szépen hozza a valódi arányait szerintem.OK,persze,kicsit nagyobbak a rések, hátul nem lehet átlátni a rácson a motortérbe.De nem is fizettem ki egy közepes led TV,vagy egy mosógép árát érte.......Szóval manapság jó ár-érték arányt hoz a Bbubu.

• bulba
    "Extrametál" sárgában baromi jól néz ki
  • 355
    BBR Ferrari F12 tdf. Több fotó és részletek a blogomban.

• 355
    Porsche 959 by Make Up. Ha nem lennének annyira ballonosak a kerekei, én meg nem mondanám, hogy ez csak 1/43-as... Na ja, 190€-ért már nézzen ki valahogy.

• bulba
    Szép napot! Így az esős hétvége és a somogybabodi plázaterepjárók után jöjjön valami hiteles is!

• mikeman
    Hotworks Techart GT 996 Turbo

• mikeman
    aszem kétmalomba örlünk:)
    én nem ízlésről beszéltem
    arra próbáltam célozni, hogy az AA inkább az eredeti arányokat adja vissza hisz akkoriban egy sportkocsinak is 15" felnijei voltak meg ballonos gumik és nagyobb hasmagasság mint ami a mai szemnek jól néz ki

én mindig is arra törekedtem hogy az utcai, gyári autók 1:18 arányú modelljeit gyűjtsem, ezért nincs umbau meg tuning modellem, még akkor sem ha azok adott esetben jobban néznek ki, főleg mai szemmel
    volt pl hotworks féle 996 Turbo-m techart kitt-el, állítható futóművel, le lehetett ültetni tökig, meg nagy kerékdölést adni neki, tök jól nézett ki, tetszett is, de mikor sikerült beszerezni egy AA féle 996 Turbo-t akkor gondolkodás nélkül becseréltem, mert az AA gyári kinézetű, és nekem erre volt szükségem
    és ennek az ízléshez semmi köze, ez csak egy iránycél, amit kitűztem az gyűjtés elején, ennyi
    és ezért nem cserélném el az AA féle Quattro-mat sem a resinre :)
  • PP993RS
    Ok, sorry, visszaveszek....
  • PP993RS
    Dehogy néz ki 17-18asnak, ez 16osnak néz ki, mert az. 18-as lehet el se férne alatta.

Őszintén? Nekem igen, ez arányos, tökéletes erre az autóra, a gyári 15-os sztem kicsit kicsi rá, ezzel a 16-ossal tökéletes, ez a vasfejű "mert ilyen volt a 80-as években is" dolgot elfogadom, de megfordíthatjuk, neked ezek tetszenek, sztem meg sokkal szebb és egyedibb így az autó, de ízlésről totál felesleges vitázni.
  • mikeman
    no ez akkor gyári hiba :) már nekem sincs meg a EB matrica hátul :(((
    szépen lepolíroztam a helyét aki nem tudja hogy volt már nem is hiányzik neki :)) de sajna én tudom hogy ott hátul kéne valaminek lennie
  • mikeman
    nem személyes tamádás ez, te alabból ilyen kritikus vagy, nem nekem szól ez, de azért zavar... és ha én az ellenkezőjét tapasztalom a saját modelljeimnél akkor bocs de ezt le is írom :)))
    Az Arnage pöpec darab (ellentétbe szinte az összes utcai MC modellel) de ez nem csak az én véleményem, Peet-nél láttam kéket, feketetét és mind nyálcsorgató volt, így én csak erről tudok nyilatkozni
    nincs gond azzal ha leírod a véleményed, de ha egy kicsit disztingválnád magad és kevésbé becsmérlő módon állnál -főleg a mások- modelljeihez, szimpibb lenne a dolog :)
    peace
    gondolj bele, van aki sok pénzt ölt a dologba, és igen van 1-2 apró , mást annyira nem zavaró (hisz hibátlan modell nincs, még CMC sem!!!) hibája, te meg leszarozod, pedig lehet csak képen láttad, vagy csak más véleményét olvastad valahol, az elég bicskanyitogató érzéseket vált ki egyesekbe..... de lehet csak az enyémbe
    de tényleg peace
    Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.05.15. 18:52:03
  • mikeman
    szép gép meg minden, nekem is van mostmár jópár resin gépen és a nyithatatlanság mellett mást nem tudok ellenük felhozva
    de...
    most őszintén, neked ez arányos??? ezek a felnik min. 17-18asnak néznek ki arányukat tekintve, a gumi meg olyan peres ami egy mai R8as Audin is becsületére válni, node a '80as években????? sose nézett ki egy gyári UR quattro így
    az hogy így jobban néz ki? persze, hisz nagy felnik meg peres gumik, leültetve, persze hogy jól néz ki, de nem hiteles, ez egy tunig gép modellje, te rendszeresen ültetsz le modelleket, meg nagyobb felnivel látod el, mert ez tetszik neked, de attól még nem ez a gyári kinézetű, arányú gép :)
    ha egy jól kinéző, modern arányokkal rendelkező gépet akarsz modellbe akkor ezt veszed, ha egy eredetit akkor AA-t
    szerintem ennyi
  • mikeman
    :)))
    tényleg pöpec gép volt, örülök hogy eladtam ;)
    mert ha nem és még egy ideig figyelgetem, akkor tuti azóta most lenne egy luxusautó sorom
  • mikeman
    ha van rá akarat bármit meg tudunk mi gyűjtők idealizálni hogy miért van szükségünk az adott modellre :)))))
    szép lenne a téma amit kitaláltál, nagyjából mind meg is van modellbe is, de őszintén szólva szerintem ne kezdj bele, gondolj arra hogy amikbe belekezdtél azok önmagukban is kimeríthetetlne témák... mind helyileg mind anyagilag :)))))
  • mikeman
    ezen a képen lévő is kijött az UT-től, volt a kezembe egy fehér, de lehet csak hazahúzok mikor azt mondom hogy nekem a sajátom szebb
    és nem csak a forma miatt, nekem az valahogy olyan furán állt, az enyém precízebbnek tünt..... fene tudja lehet csak egyedi problémája volt, nem akarok általánosítani :)
  • Missa

Mmmmm... Szinte érezni a bőr illatát.
  • Missa
    Jól néz ki. Inkább nem is modellben kellene ez az AUDi. Inkább igaziban!
  • Missa

Köszi a képeket. Továbbra is nagy dilemma, hogy kell-e ez a két "típus idegen" modell a gyűjteményembe?
    Mind a kettő tetszik. Nagyon. Túlságosan nagyon is. Ha lenne egy nagyobb lakásunk, biztos beszerezném őket, A Ferrari, USA Miuscle Car mellé egy harmadik gyűjtési vonalnak, aminek mondjuk Garázs Varázs lenne a neve. BMW 2002 Turbo, UR Quattro, E-Type Jaguár, Datsun 240 Z, Volvo 1800P amik most hirtelen beugranak a sorozatból. Ezek még be is szerezhetőek modellként.
  • PP993RS
    Elméletileg 2 azaz kettő darab utcai 993 GT1-et adtak ki, de a 996 verzió se jön szembe, abból 23db készült.
  • crosspeet
    Amúty tényleg fasza gép let, olyan volt előtte múnt az ementáli, ha nem kb 1600db-os széria lett volna, hozzá nem kezdtek volna. Már mohás volt az embléma. .. :) kint az esőn hagyni a szabad ég alatt egy olyan relikviát..
  • crosspeet
    Néztem a műsort, fasza gépet faragtak belőle, kár h az öreg összetöri az első kanyarban, annyira menni sem tud már csóró.. Na meg az a majdhogynem múzeumi restaurálás vége mü lesz azböregnél..? Ugyanúgy kibassza az esőre az utcára..? Vétek abba a trágya vizes Nagybritaniába ilyen autót utcára engedni, hogy megint szétrohadjon basszus..
  • crosspeet
    Na jó, a zöld tőle jött, de volt még kék színűm is és a hirhedt fekete is, azok is mind hibátlan voltak. Mindegy is, más: észrevettétek h az autófelújjítós műsorok átadásánál nincs benne legtöbbször a gépben a tetőkárpit..??? Főleg az amcsis műsorokban.. Nekik az nem számít vagy mifene..?? Trágya nagyon.. :)
  • PP993RS
    És ilyenek felügyelik a gyártásokat is, meg üzemelnek oldalakat, boltokat :)

Ezért csúszik át ennyi baki, meg lefényképeznek elálló szélvédős 200€-s műgyantát, olyan emberek dolgoznak akik "mindenhez értenek", tökmindegy hogy porlevest, energiaitalt vagy modellautót kell eladni.... és itt az eredménye
  • PP993RS
    Sztem egy mezei Bburago, csak ráraktak valami ordenáré kereket, meg lehet összerakható volt valamikor szerencsétlen, mert az a lómatrica az oldalán se Bubu, a bubué is elméretezett volt, de nem ennyire...
  • PP993RS
    Na jó de az ő gépe tőled jött, most azt megveszi még valaki aztán jön hogy az övé is hibátlan ne szivassatok már....

Nekem is volt három, illetve összesen 5db fordult meg nálam, mind az említett hibákkal figyelt, akkor átmazsoláztam a netet, és minden másodiknál láttam a csálé ajtókat, (a B-oszlopnál nem vízszintesen futottak, vagy az A-oszlopnál kilógott az ajtó éle) de hajlamos volt még a szélvédő is elengedni és középen egy mm-es résen beláttál.

Én nem "beszopásnak" fogtam fel, hanem kb. akkor tudatosult bennem hogy a PMA egy gyenge gyártó. (mondták már páran előtte, de nézve pl. pont a Bentley-ket, nem hittem el)
  • 355
    Anyám... De mi van a dobozban? Mer' én még ilyen GTO-t nem láttam...
  • crosspeet
    Hát ez kész.. XD Jesszusom.... :D
  • crosspeet
    Nem akarok senki mellé állni, de három Arnage modellem is volt, mint hibátlan volt!! Persze lehet más beszopta, nem tudhatom.. ;)
  • PP993RS
    Ez az év hirdetése nálam

És még oda is írja a címbe meg a leírásba is egész egyszerűen fantasztikus.........milyen agyhalottak, pedig nem a sarki fűszeresek...
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.05.14. 19:56:23
  • zsolti65
    Ez nekem is meg volt..Szerettem.. :) Meg a kék facelift is megvolt..A Mulsanne is megvolt.... Most van Phantom család helyettük..
  • PP993RS
    Pár kép egy nem-mágnesezhetőről... 16-os gyári Ronal felnivel.

• zsolti65
    Már nincs meg..Eladtam... :) Amúgy pedig asszem 2003-as genfi premier. A hátsó fotón már látszik ahogy a logó sarka készül lefelé.... :) Chironban én is gondolkozom.Jobban tetszik mint a Veyron..

• PP993RS
    Köszönöm!

Az ajtó gigarésen lehet-lehetne állítani, mert egy full buta karos-csavaros ajtó, de élőben nem olyan vészes, meg azért csak egy 20éves gép...

Szép és ritka gép a GT1, nekem a 993-ból építkező tetszik igazán, bár aszem abból nem volt utcai verzió... vagy mégis?

• PP993RS
    Te Mike! Nem értem miért veszed most már sokadjára személyes támadásnak ha leírok valamit, szebb és arányosabb az Otto féle Quattro, értem én hogy rezsin meg szar, de tények ettől függetlenül tények maradnak.

A PMA Bentley-nek meg megvoltak a betegségei, nyilván vannak hibátlan darabok, de ha 10ből 7-8nál szar valami akkor ott szar valami.

Ettől függetlenül valóban az egyik legszebb modelljük, de ezt írtam is.

peace
  • mikeman
    a legszebb MC modellek a Bentley Arnage-k voltak, érthetetlen hogy azokat hogy tudták olyan szépre megcsinálni, mikor a többi utcai modelljük meg finoman szólva is max közepes minőséget képviselnek
    nekem is volt egy Arnage modelem, és bár sose akartam a luxus autó vonalra menni de ez olyan szép modell volt hogy nem tudtam ellenállni neki és majdnem eltévejedtem de kaptam rá egy ellenállhatatlan ajánlatot Peet barátomtól, így az egyetlen félrelépésem után már nem is lett több luxusautó modellem :)) de ez azóta is szépként maradt meg emlékeim közt... aminek gyönyörű volt a fényezés és még ajtója sem volt csáré ;)

• mikeman
    nagyon szép ez a Porsche
    talán csak az óriási illesztési köz zavaró rajta az ajtónál ;)
    nagyon kedvelem az UT modelleket, nekem is van néhány, sőt néhány bubu és maisto után az első minőségi modellem is egy UT volt (AA akkor még nem is létezett) és hát óriási minőségi ugrás volt akkor a gyűjteményemben, amúgy az is egy Porsche volt egy 911 GT1

A feleségem lepett meg vele, titokba felhívta a VH-t, hogy ajánljanak egy sportkocsi modellt, aminek biztos örülnék, ott azt mondták neki hogy ez egy klassz gyártó, örülni fogok neki, igaz kétszer annyiba kerül mint egy bubu (aszem 8ezer volt origi újonnan anno '98 körül )
    és nem kicsit örültem is, azóta is nagy kedvencem, egyedül az első lámpába lévő festett index nem olyan szép, legalább is mai szemmel
  • mikeman
    grat szép géped van
    sokan lehurrogják hogy olyan egyszerű formája ezeknek a Veyronoknak, pedig szerintem szépek, általába pont a letisztult, egyszerű de arányos formák, vonalak szoktak szépek, esztétikusak lenni
    szépek az AA modelljei is, és szinte az összes színvariáns tetszetős

nekem a klaszik bordó-fekete van meg és "csak" a showcar, de ez akkor a VH-ba (mai szemmel nézve) nagyon jutányos áron volt, bár akkor még minden AA modellnek egy ára volt, mindegy hogy Audi vagy Bugatti volt, csak a neve miatt nem volt még felár mint manapság :(
    később én is le akartam cserélni egy production car-ra de a hátsó szárnyán kívűl nem igen láttam rajta jelentős különbséget, az ára viszont brutálisan megnött, így lemondtam róla.
    ... nomeg le tudnám hányi ezeket a krómozott felniket
    Később gondoltam mégis csak kéne egy SS verzió még mellé, nagyon bele voltam bolondulva a sötétkék-ezüstfehér (70939) verzióba, de itt megint az eredetivel arányos árképzés vette el a kedvem :)) ... most épp azon filózok hogy majd a Chiron ... :) gondolom az majd olcsó lesz
    szólj ha tévedek, de tied nem a showcar hanem a production car
  • mikeman
    egy BMW gyűjteményben ez alap modell :)
    sokat keresgéltem én is, mert már annyira nem könnyű beszerezni ezeket normális áron
    meditáltam sokat hogy a Kyo vagy az AA modelljét szerezzem be, de aztán több pontban is az AA-t találtam szebbnek (meg sajna drágábbnak is ) így az is lett

az UR Quattro is szép darab, csak 3 Audi-m van, nem is igen tervezem további beszerzését, de ezt kötelezőnek éreztem, ikonikus darab meg gyönyörű is
    sajnos nekem csak ez vacak aránytalan AA jutott, ég is pofám érte de igyekszem lecserélni egy nyithatatlan resinre, nem láthatom majd benne a csodá motorterét, de az legalább beszerezhető, ezt meg kihajtom a ganyéra