Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy, ha "belemászunk" ebbe a legutóbbi Magnum "árharc" témába, szerintem sokat "tett" ez az Elite és a köré vont misztikum-árfelverés más modellek árképzésébe.
Idén előbb sikerült egy Kyosho Ferrari 308 GTB QV-t szereznem:
Pár hónappal később sikerült a GTS változatot is szerezni:
Na most ez a GTB-hez képest majdnem dupla áron elérhető. A sárga verzió lényegesen olcsóbb. Az én feltételezésem szerint sokat "segített" az Elite árfelverése a Kyoshonak is. Igaz a Kyosho soha nem volt Magnumosnak említve. Habáááár... A sorozatban annyi féle 308 GTB volt, hogy akár ez is elképzelhető "filmsztárnak" <#nevetes1>#nevetes1>
És mégis döbbenetes az ára ahhoz képest, hogy a sima GTB-hez képest nem sok eltérés van.
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Amúgy tényleg vettél Daytona-t?
Sokáig vadásztam én is egyre, februárban sikerült egyet szerezni. Szép modell, az Elite verziót adtam is el gyorsan, pontosabban elcseréltem.
Amúgy érdekes, ismerős a hirdetésben az egyik kép. A jobb hátsó sárvédőn, az árnyék hasonlít az én erkélyem korlátjára. <#nevetes1>#nevetes1>
Aztán ezt az Elite-t cseréltem:
Erre:
blood sweat and beers

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
meg esetleg egy 250gto a végére majd..
tényleg, nincs vkinek 288gto-ja, akár 1:43 is okés lehet pl Elite.
És Mercivel megy érte az emberem. XD Tehát, jól megy, mert én jó vevő vagyok. 😄
Kutya az nincs sogimnak akit küldök a gépért, egy sincs, nem hogy három, de a macskáját lehet vitetem vele, hadd lássák h fussa, tellik ilyenre is! XD
Mihályfit ismeri vki a bolhán..?
1:43-ban így néz ki:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Hát igen, az 512M semmilyen méretarányban nem jött be nekem sem. Anno nem értettem sem a Ferrarit, sem a Pininfarina-t hogy tudták a nevüket adni, ahhoz a szörnyszülötthöz
Most a Kyo-val elég szépet ugrasz 😊 bár aszem más nem is csinálta meg az 512TR-t. A Hot Wheels féle 512M meg simán csúnya, mondjuk az 1:1-esétől se vagyok elájulva, ott amit lehetett elcsextek rajta.
Wartburg 311 Coupe - Revell

blood sweat and beers
Ezek nyilvános fórumok, NAV, de akár rossz szándékú ember is láthatja.
Megmondom őszintén, egy kérdésemre nem igazán kaptam választ. Valakinek volt-e már személyes tapasztalata az eladóval (aki kizárt engem jövendő kuncsaftjai közül) ?
Na, mindegy is. Szerintem zárjuk le ezt a témát, mosolyogjunk rajta és lépjünk túl.
Én most már nagyon várom a TR-t. A MIRA változatot már meg is hirdettem, pénteken úgy fest viszik is.
Szegénykém, szerintem már több mint 20 éve meg van nekem, de sosem tudott igazán a szívemhez nőni. em igazán a 512 TR 1:18 méretarányú modellje, inkább csak olyan jellegű. <#smile>#smile>

Meg hát a be-be-beeeee te nem játszhatsz -neked nem adom el- a modelljeim is annyira édes. 😊
Ékszerészet jeligére XD
Meg három kutyával, mert megtehetem..? 😄DD
Lehet irigykedni!
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.18. 22:53:33
Addig szerezz be egy szállítójárművet - HWE Ferrari transporter
<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 22:24:06
vagy lehet h nekem is van..?? 😉
Hogy mennyi irígy ember van 😄
Na joccakat az uraknak, meg akik csak sunyin beleolvasnak az sg-be, azoknak is! 😉
Lehet ossze is cimbizek az ottaniakkal!
Lehet én csináltam rosszul anno az eladásaim, én csak 2-4 hetente toltam. Nem 20percenként. Nem lehet mindenki profi!! 😉
Ne húzd fel magad!
Vérnyomás, stressz meg ilyenek, tudod.<#smile>#smile>
Az egész nem ér annyit!
Ja, meg különben is! Nem Keleti, hanem Nyugati. <#smile>#smile>
itt írjon ha szeretne az írástudó, vagy írom a címem egy személyes fight-ra! Aztán meglátjuk tudja-e h kinek oszt hátulról. Nem véletlen nem offoltam szét ott, mert ugye más bizniszébe nem vauzunk, erre meg ott néven mer szólítani.. XD
Kivet magából a Zindex
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 20:36:58
Nem tudtam, lehet akkor csak mani cleaning van? Elvégre a Magnum Ferka 500 eurót is megér !
Örülj ha nem zárnak ki +bíróság, nem irigyellek, először lemaradsz a 20as Kyosho gyűjteményről most meg ez.....
Csak ő nem Komárom megyében, hanem Kaliforniában, és nem áramot, hanem vizet bugázott az avokádó ültetvényére. Ráadásul tűzoltóvizet...
Moderátor...
"Megnevelt" <#nevetes1>#nevetes1>
Ettől kezdve csak a "világpiacon" tudok vásárolni. <#nevetes1>#nevetes1>
Na most mennem kell, fontos összeomlani valóm van. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.11.18. 20:06:05
blood sweat and beers

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.18. 17:12:11
Na, de mindegy is. Általában nem szólok be az árképzéséért senkinek.
Hajós voltam, a kereskedelem egy részéhez tartoztam. Nekünk is meg voltak a magunk kis üzletei, főleg az előző rendszerben. Ahogy egy idősebb kollégámtól hallottam az alap igazságot: "- 1. számú zsidótörvény - Mások üzletébe nem pofázok bele!" <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 16:23:34
Azért 2 napon belül 190.000 Ft-os tiszta nyereség! 5 perc alatt a Testarossa és most a Magnum! Tényleg adhatna százalékot! Ha nem kavarok be a Testarossaval, mind rápenészedik! Na de milyen felvásárló réteget uszítottam rá! Lesz itt még több suska is! Még csak most jön a java! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: goser, 2015.11.18. 16:17:45
Megmondom őszintén, ha nem jött volna közbe az 512 TR, korrekt és kedvező áron, kifizettem volna neki a Testarossa-ért a 70ezret.
Tudom, sok érte, de már egyre ritkább, és mióta a piacra került a HE változat és azok minősége erősen megkérdőjelezhető, érthetően fentebb értékelődtek ezek a régebbi Testarossa-k.
Ugyan így nem szívtam a fogam, amikor Kyosho - Ferrari 308 GTS (pirosat) vettem, hasonló áron. Annál az áremelkedésben még az Elite Magnum árai is besegíthettek, bár Kyo nem reklámozta soha a modellt Magnumosnak.
De azt ettől a Cartmantól barokkos túlzásnak tartom, hogy az Elite változatért 120.000 Ft-t kérjen. Az most kb. 390 €!
Nézzünk már szét a "világpiacon", hogy die-cast fronton (resint nem is említve) miket lehet ezért a pénzért venni. És nem csak Ferrari-t, hanem egyéb kuriózumokat is!
Mondjuk valahol értem én a logikáját, a "filozófiáját". Ahogy a divatra szokták mondani, a divatot nem követni kell, hanem diktálni! Gondolom ő így van a honi árakkal. <#smile>#smile>
A legjobb! Mivel családi és kisebb mint 200 m2, még vasárnap is árulhat! De árul is! <#nevetes1>#nevetes1>
Világ piac... Basszus, mintha fent lenne a tőzsdén, Dow Jones, BUX, meg ilyenek. Fetrengtem a röhögéstől.
De amúgy vicc az is, hogy egy Elite-t kér 120.000 Ft-t. És az Ebay-re hivatkozik. Azt figyelmen kívül hagyja, hogy ott is a "palimadarakat" keresik velük ilyen áron. Hónapok óta, de az is lehet, hogy már több mint egy éve fent vannak. Ha normálisabb áron kerül fel egy-egy példány, akkor pikk-pakk el kell. Tehát azért a Világ sincs tele bolondokkal...
Nem mondom, szép az a kis jószág, de azért nem a Buddha köldöke, hogy ennyit (merjen) kérjen érte.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.18. 15:52:17
Hallod-é... tolj mán egy számlaszámot, mert kerekezném a Ferkátlimat küllősre, légyszi!