269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#263173 Szia.
Ha utcai verzióban keresel akkor Autoart-ban ( Sport Evolution , Cecotto ) nézz körül mert az a leginkább minőségi kategória . Aztán van még Ottomobile ( nyithatatlan műgyanta ) is , ők megcsinálták gyáriban az M3 cabriot és a 325i változatot és van Alpina verziójuk is . A legvégén pedig ott van a Minichamps a street és Ravaglia változattal . Minőségben talán ők a leggyengébbek a 3 közül . Kombi változatban még nem hozta ki egyik gyártó sem . A pályaautó-verziókat ( pl. DTM ) az Autoart és a Minichamps is gyártja/gyártotta . -
Rhonin7 #263172 Sziasztok!
BMW E30 1:18-ban milyen márkát keressek ami nagyon szép és jó minőségű?
esetleg van valakinek eladó? -
#263171 Látnád, hogy mi van a lemez alatt
Itt a két donor: egy C furgon és egy F355 Challenge gép alsó fertálya. Gondolom a Ferkát sikerült rendesen eldobni, különben biztos nem végezte volna Frankencar-ként.
Aztán a F-rész elvesztette az első túlnyúlását és kapott egy csővázat, amire ráépült a C-héj.
-
#263170 Nem'tom volt-e már, de ez érdekes.
Annak idején itt is posztoltatok egy Kyosho audi R8 V10 Plus modellt, ami elég szarul nézett ki, és ha jól emlékszem, volt hozzászólás, amiben a szerzős sajnálta, hogy a Kyosho idáig alacsonyodott. Asszem ez volt az:
Nos, a Kyosho Co. kiadott egy közleményt, hogy a Kyosho Deutschland, újabb nevén iScale semmiféle kapcsolatban sem áll a Kyosho Corporation-nel, és nekik ugyan semmi közük ahhoz az R8-as modellhez. Nem'tom régebben volt-e kapcsolat, de ha volt is, sikeresen összerúghatták a port.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.06.06. 22:14:01 -
#263169 Sajnálom, porsche-fanok, de ez nekem nagyon tetszik Szerintem teljesen harmonikus, mintha gyári autó lenne. Bár a hátsó sor használati értéke a nullával lehet határos. -
#263168 Nézegettem pár oldalt erről. Olyan mintha az eredeti Porsche motort szeretnék a Citroen csomagtartójába tenni. Ha jól értettem a szövegből. De maga az autó is mintha még csak photoshop-on készült volna el.
Citroen-Porsche DS911 -
#263167 Csak hogy tovább háborogjatok.
Amúgy a Citroen DS, Porsche ügyletnek volt valami alapja. Valahol olvastam, hogy a DS (ID) tervezésénél a meghajtást egy 6 hengeres, léghűtéses boxerre akarták alapozni. A motor tervezés bázisa a 2CV Kacsa két hengerese lett volna, de sokat "koppintottak" a tervezésnél a 911-es motorjából is. Aztán ilyen-olyan műszaki gondok miatt dobták az ötletet. -
crosspeet #263166
AJAJJJ..... -
#263165 Miért is ne, láttunk már Citroen 2CV-nek látszó tárgyban Ferrari motort
-
crosspeet #263164 Ezen már én is gondolkoztam, de nem eröltetném.. XD -
zsolti65 #263163 Télleg!!! :)))) -
#263162 Na várjatok má... A Citrom orrmotoros, de a seggét használják. A Porsche farmotoros, de az orrát használják. Akkor hogy megy ez a gép, ló vontatja? Esetleg kapott egy Ferrari V8-at az első ülések mögé, a "mindenből a legjobbat" elvén? -
crosspeet #263161 Szia! Koszi! :)
Ez 997 rsr nekem is megvolt, szep darab! A 996 mk1 nekem nem annyira bejovos, de grat hozza, mint modell szep! -
pittlaren #263160 Nekem ez az AA Porsche esett be, így már két számjegyű a kolleksön:
-
pittlaren #263159 Huh, brutális.... Undorító, mennyire irigy lettem :o)
Grat, nagyon szép gyűjtemény, nem tudtam egyből reagálni,mert sokkot kaptam :o) -
pittlaren #263158 Köszi, nekem is nagyon tetszik. -
crosspeet #263157 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#263156 Panamera concept a múltból -
#263155 Azt ahogy a 2 modell nyerő formáit egy autóba betették szerintem nagyon kreatív , nekem nagyon tetszik ez a 911 DS . Igazán egy dolgot bánok........hogy nem nekem jutott eszembe -
crosspeet #263154 Én börtönbe b@sznám aki ezt merte tenni ezekkel a szép autókkal.. És főként persze a stuttgartira gondolok. :) -
crosspeet #263153 Na nem offolom szét az oldalt, ígérem, nem borzolom szét a kedélyeket még jobban, de ez egy "létező" ph "autó".. XD
Ez már az "igazi", és tervei..:
-
#263152 1:43
-
crosspeet #263151 Először azt hittem vicc, de máshol is látom, 333db-os resin szépség ez!
-
crosspeet #263150 VAN MÉG A HÁNYÁS ELLENI GYÓGYSZERETEKBŐL..? XD
-
zsolti65 #263149 Az hogy a kutyám ilyen,még OK....De ez???? -
zsolti65 #263148 Az szerencsés hogy nem porosodnak...Nekem anno 8 autó csak úgy simán kint volt a polcon.Heti egyszer letörölgettem őket.Vettem mindenféle extra finom törlőkendőt,meg vattaszerű nyeles cuccot,mindig beleakadt ablaktörlőbe,díszlécbe stb...Egy hátsó Bentley logót sikerült is "letörölni" ilyen módon....A törölgetés ellenére egy idő után a résekben,a szélvédő alján,az ablaktörlők alatt,a cabrióknál az utastérben nagyon durván lerakódott a por. Egy teljes napom ráment arra hogy pl.csipeszbe fogott pici vizes szivacsdarabbal,aztán száraz papírzsepi fecnikkel kitakarítottan mindet.Szépek lettek..Vitrinem nincs,így hát le vannak takarva szétvágott régi polókkal.. :)))) Működik! Nem porosodnak szerencsére...Aztán néha kitakargatom őket,hadd szellőzzenek... Régen repülőmakettek voltak vitrinbe.De szar lehetett a vitrin,mert rohadtul porosodtak. -
crosspeet #263147 Ja igen, 210 euro .. -
crosspeet #263146 Köszönöm! ;) -
crosspeet #263145 plussz egy t lemaradt.. -
crosspeet #263144 EZ LEHET ÁPRILIS ELSEJÉRŐL MARADHATOT VAJON..??? -
crosspeet #263143 EMBEREK... NEE....
Brandpowder Citroen-Porsche 911 - orange (Germany/USA 2013) Liefertermin nicht bekannt AUtocult 1:18
Model: ATC8003
-
#263142 Igazán szép gyűjteményed van, gratulálok. -
crosspeet #263141 De a hosszútávú terveim közt szerepel egy komoly vitrin, mert ez ideiglenesnek indult, de drága nagyon egy komoly.. A benne lévő modellek faszányosak, nem porosodnak, láthatóak, de nem túl dekoratív sajna maga az 1:18-as vitrinem.. de legalább van. Mikemannak vannak gyönyörű vitrinjei, de igen komoly árat pengetett ki értük. Sok modell áráért.. ;) Valami olyasmivel már megelégednék! -
crosspeet #263140 Szia!
Köszi! Nem porosodnak, egyáltalán! Még sosem voltak törölgetve, de nincs is szükség rá.. ilyen csúnya szigetelővel körbe van szigetelve az ajtó, a szépség jelen esetben ennél a vitrinnél a háttérbe szorul, de a pormentesség nekem a legfontosabb! Van amúgy spéci 100ft-os boltban kapható :) tollseprűszerű valamim, előfordult hogy "leporoltam" már őket, de ez annyira minimális, hogy pl ha beteszek egy újat a vitrinbe, vagy fotózáskor látható 5szem por nagy ritkán, max ilyenkor használtam... Szóval soem kaptak nálam takarítást a gépek, nem igazán van rá szükség.. -
zsolti65 #263139 Ejj Gratula!! Faszaságos... OK hogy vitrin,de nem porosodnak így is???? Ennyi vasat időnként letörölgetni nem kis túra.. :) -
crosspeet #263138 köszi!! Szerény ez, sok itt lévő gyűjtőhöz képest.. ;) Ez a kékség valóban szépség, élőben sokkal inkább! -
Zo911 #263137 A betyár, az már komoly Porsche gyűjtemény, őszintén gratulálok hozzá! Van pár ismerős darab, meg sokkal több irigylős is! :P
Nem írtam akkor, de az AA 993-hoz külön gratula, a mostani szériából talán a legizgalmasabb darab külső-belső színkombinációt tekintve. A zöldet nagyon vártam, de egy kicsit szebb, élénkebb árnyalatra számítottam belőle. Ez a kék szín a bézs belsővel nagyon komoly! -
crosspeet #263136 Köszönöm! ;) -
#263135 Guszták! -
crosspeet #263134 Tudod milyen vagyok naa..
Koszonom! ;)