269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #263414 E36 M3 pontosabban.. :) -
crosspeet #263413 akkor jobbulást, és üdv újra itt! ;) -
crosspeet #263412 ja igen.. Otto 1:12 300 limites -
#263411 Mi ez OTTO? -
crosspeet #263410 Megint elgurult a gyógyszerem, és elkurvulva attól az állítástól, miszerint 1:12-ben csak utcai 911 Porschét veszek..
1:12-ben gyártják ezt nagyon szép kékben is, akit kérdeztem, mindenki azt ajánlotta, hogy legyen kék, mert a világos szín jobban látszódik vitrinben, blabla.. na, szóval vettem (rendeltem) egy sötétlilát. XD
-
#263409 Egézségügyi problémáim voltak, nem foglalkoztam modellekkel. Néhány 1/43-t vettem csak. -
crosspeet #263408 Grat hozzá!
Hogy-hogy 5hónapja nem volt beszerzés..? -
#263407 Pakkot kaptam.
Végre, 5 hónap után, újra gyarapodott az 1/18-as gyűjteményem.
[img]http://up.picr.de/26166800ze.jpg[/img -
#263406 A spoilerben van még pár dolog a Tre Posti-ról. To whom it may concern
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval... A fehér készült el, mint egyetlen eredeti példány, és mint a Ferrari első középmotoros, V12-es utcai autója. Elvitték New Yorkba, ahol a Chinettik (Enzo Ferrari amerikai helytartói) eladták egy befektetési bankárnak. Ez használta egy rövid ideig, de vissza vitte, mert nehéz volt vele parkolni és nem volt benne légkondi. A panorámatető benne volt, a háta mögött meg a V12-es, szóval tényleg meleg lehetett az utastérben.
Az autó később járt Svájcban és volt a Rockefellereké is, de '69-ben már visszakerült a Chinetti családhoz. Ők megőrizték, csak néha vitték el Pebble Beach-re és hasonlókra. 2014-ben árverésre bocsátották. A szakértők 16M dollárra lőtték be az árát, de végül a 23.5M dolláros (~7mrd Ft) legjobb ajánlatért nem adták oda.
A másik példány utólag készült Agnellinek. Nem tudom, hogy meddig volt az övé, de most egy privát gyűjteményben van. A jelenlegi színe ismeretlen. Nem tudtam a neten a nyomára akadni.
-
crosspeet #263405 KLASSZ!
HOLNAP LEHET MEGNÉZEM (EZT IS) .. ;)
-
#263404 -
#263403 Hát ez tényleg nagyon bitang! -
#263402 akkor ahogy ígértem, legyen egy kis Huayra képsor
továbbra is elégedett vagyok Welly FX (GT Autos) gyártmányával
ha mellé raknék egy AA modellt, biztos hogy az szinte minden fronton szebb lenne ennél egy picit.... egy picit, de nem 4-5-ször mint amennyivel többe kerül az is biztos
-
#263401 minél többet nézem ezt a fura szerzeményt annál jobban kezd el tetszeni :)
és külön piros pont a Ferrarinak, hogy a McLaren F1 előtt bő 20 évvel kitalálták ezt a 1+2 ülés formát, nem is értem miért nem lett ebből a típusból ikon, minden adott lett volna, futurisztikus forma, brutál motor, egyedi utastér elrendezés.....
na és a fotón milyen jól megfogták, hogy kiket kell ültetni a sofőr mellé :)))) tényleg nem értem miért nem lett ikon az autó ..
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.10. 13:08:05 -
#263400 egész dög ez Toyota
-
#263399 "Ős-Viper", nagyon eltalált forma! A kéknek a színe is nagyon jó -
#263398 1/30-as (!) facelift előtti aktuális Toyota Auris
-
#263397 Hűű ezekről a Ferkákról tisztára úgy beszéltek mintha egy személy lenne
Ha nem külön kommentek lennének tisztára olyan lenne mint egy költő életrajza a hetedikes irodalomkönyvből :)) Nekem nagyon tetszett a beszélgetés!
Ebből látszik hogy tényleg nem tömegtermékről van szó -
#263396 Szép napot, jó étvágyat!
Ejj én meg pont most fotóztam az 1/43-as LFA-t. Sajnos messze nem ilyen szép sárga a színe, de annak is örülök, hogy kaptam nem "Nürburgring Editiont".
-
-
Voice27 #263394 Sziasztok!
Lenne egy eladó HW Super Elite - Ferrari 125S modellem, ha valakit esetleg érdekel. -
#263393 Wow, sasszem! Ennek tényleg nincs üveg teteje.
A ff képen tutira egy metálszínű autó van, biztos, hogy nem a vörös. Se nem fehér.
A fehérnek más a lámpája, nincs kicsi indexe a lámpa és a kerék között és a lökhárító felett van az irányjelzője. Van viszont üveg teteje.
Itt egy kép a vörösről: van index, lent az irányjelző, belső krómkeretes a fényszóró, de van panorámatető is.
Van egy eredeti fotó az ezüstről is, ez olyan, mint a vörös:
Szóval a fehér lehet az egyik a kettőből, az ezüst és a vörös meg vszleg egy autó, de hogy most melyik a melyik, éppen ezüst vagy vörös és hogy mi lett vele, azt én kérem nem'tom. Az Agnellis fotón lévő autó simán lehet, hogy A. kérésére a fotó után kapott üvegtetőt. Volt már neki olyan autója korábban:
1955 Ferrari 375 America Coupé Speciale Agnelli
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.09. 16:41:25 -
#263392 oké, csak a modellt ilyen néven hozták ki a piacra, ezért gondoltam hogy egyenesen Agnellinek készült -
zsolti65 #263391 Ennek talán nincs panoráma üvegteteje. -
#263390 Hivatalosan 1966 Ferrari 365 P Berlinetta Speciale -
#263389 csak a neve miatt gondoltam:
F365P Berlinetta Speciale Gianni Agnelli -
#263388 Nem tudom. Ezt a fekete-fehér képet láttam róla az autóval, sz'tem azon az ezüst autó van.
Bal 2: Angelli, jobb 1: Pininfarina.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.08. 16:42:54 -
#263387 fehérbe még jobban néz ki
azért a 70es évekbe egy 380 LE-s utcai gép elég durva élmény lehetett, tekintve hogy még ma se számít gyengének :)
a piros Agnellié volt? -
#263386 hát nekem is nagy kedvencem, úgyhogy csak ajánlani tudom, ha látsz valahol egyet, csapj le rá, mert ezekből csak 2000db készült, és csak drágább lesz, olcsóbb már aligha -
PP993RS #263385 Az Otto-val nem lesz baj "szépség" téren, ha meg maketteket néztél előtte akkor nem fog zavarni az se hogy full zárt.
Az áruk már nem olyan baráti, 2-3év alatt jóformán az új ár dupláját elkérik... nézhetsz az ebay-en is, kilehet fogni ami postával annyiért hazajön amennyiért itthon adogatják -ha adogatják. -
zsgaby #263383
Nagyonszép! Tetszik a lámpakereten a króm. Ez az ilyen kell :)
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2016.07.08. 09:16:35 -
#263382 1966 Ferrari 365 P Berlinetta Speciale 'Tre Posti'. Két darab készült belőle. Hasonlít a 246 Dino-ra, de valójából két évvel korábbi.
A motorja 4.4-es és 380LE-t tud. Ugyanez a motor van a 365 P versenyautóban is, aminek a legjobb eredménye egy 7. hely Le Mans-ban és egy győzelem a 12 órás reims-i versenyen, úgyhogy elég jó élményautó lehet. Főleg két hosszú lábúval az oldaladon .
A másik darab fehér (eredetileg ezüst volt), amit pár hónapja a mostani tulaj nem adott oda $23.5M-ért (~7 milliárd Ft). A vörössel nem'tom mi van, arról csak régi képek vannak a neten. Gondolom valami titkos gyűjteményben pihen.
-
#263381 nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de különleges az biztos
ez az életben is valami egyedi típus volt?
Mclaren F1 stílus jó néhány évvel korábbról :)
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.07. 20:33:27 -
#263380 bár személyesen is láttam őket (sőt) de ezúton is gratulálok hozzájuk
jó ez a fekete sor, csak akkor mostmár tartsd magad a többi retro modellel (GTR stb) is, hogy igazán ütős legyen -
#263379 jailhouse filing :)))))
tudom hogy sajnálod őket, nem akarok rátenni egy lapáttal, de szerintem sajnálhatod őket :)))))))
ha már csak az árukat nézzük is :( -
#263378 nekem nem volt még tapasztalatom a GTAutos márkával kapcsolatban, ezért is voltam bizonytalan a rendelése előtt, de abszolút pozitívak a tapasztalataim vele kapcsolatban, igaz csak ezen az egy típuson keresztül
de olyan kis apróságok is vannak benne, mint hogy az ajtók és a motorháztető imitált teleszkóppal nyílik, nomeg mind a 4 kis légterelő lapocska külön-külön is nyílik
ezek apróságok, de sokat jelentenek.... nekem legalább is :)
az AA modell 350eur+ ára teljesen horribilis, szerintem még a Pagani fanokat is megtizedelte, az AA kicsit túl lőtt a célon, az előd Pagani Zonda R -ami szerintem máig az egyik legszebb/részletesebb modelljük- is "csak" 200eur körül mozgott
-
#263377 köszi :)
oké, elindítottam hozzád, nyisd a kaput és várjad :) -
#263376 én minden nap találkozok vele...... a vitrinben :))))))
igaz ez nem eladó -
#263375 köszi
ez tipikusan az az autó ami anno akkor is és most nagy királyság, örök klasszikus
talán erre lehet mondani hogy ikon :) -
zsgaby #263374 Köszi a tippet rákeresek... mondjuk E34-ből még a makettek is aránytalanul ocsmányak, valahogy nem sikerült a Tamya-nak. Ezért keresek modellt.. hátha szebb.