269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #263537 Ez viszont tenyleg szep! -
crosspeet #263536 Hat ez igazan pazar .. XD -
PP993RS #263535 Ha már legszebb autók
-
#263534 szerintem ez az egyik legszebb autó, amit valaha is gyártottak. -
#263533 Gyártani a Hongwell/Cararama és a Norev gyártotta tudtommal.
Egy eladó Norevet sikerült találnom neked itt. -
#263532 Esstét!
-
crosspeet #263531 Egy BBR de elkelne ide is, hjajj.. :) -
crosspeet #263529 Nem akarom h sirva fakadj.. :D
Majd jossz szemelyesen es lebeszellek rola. :D
Megbeszeljuk na .. ;) -
crosspeet #263528 Haaat.. Ez toled nagy elismeres, ugyanis a kepen kilenc modellbol haromnak umbauzott a felnije.. ;)
Egy szoval koszonom! ;) -
#263527 -
#263526 jó lett
kezdhetsz neki az enyémnek is :)) -
#263525 még szerencse hogy az sárga Diablo feldobja egy kicsit ezt a vérszegény ferka sort -
#263524 Hát egy olyan nekem is hiányzik. Igaz, a 430 Spider is. De abból "kivárok" egy BBR-t. -
PP993RS #263523 Jól néz ki...
Egész pofás a HW féle 430. (az alap is) -
crosspeet #263522 Na igen, az nincs. :) -
crosspeet #263521 Jaa, Hwe Enzo Schumacher edition!
Képet tőlem..? Neten jobbat talalsz, mint az en pazar kepeim! :D ;)
De ha nagyon akarod, megnezem otthon, hatha.. -
#263520 Az ottan milyen Enzo? HWE? Küldenél róla egy nagy totált? -
#263519 Ahogy a Ponyvaregényben is mondták: Puskát kellet volna hozni b@meg!
Nos a te esetedben ez így szólna: Kellene még egy Scuderia is b@meg! -
crosspeet #263518 Vitrinben..
-
crosspeet #263517 így visszanézve a képeket, ettől sötétebb ez élőben...
Akinek van pl HWE Schunacher Enzója, vagy szintén HWE Alonso-féle 458-asa, nagyságrendileg hasonló a felni színárnyalata.. -
crosspeet #263516 Tegnap kicsit játszottam a festékszóróval.. :)
Fekete felnim már van F430-ason, most lett sötét szürke is..
Csalóka a kép, illetve maga a festék is, nagy fényben alapozószürke, világítás nélkül meg teljesen sötét árnyalatú..
Ja igen... Az Elite faszául szétszedhető, a sima HW, nos........ a kerék és a tengely kapcsolata, mintha az örökkévalóságnak tervezték volna a barbisok.. :D
Íme:
-
#263515 -
#263514 Nagytakarítás.
-
crosspeet #263513 Grat hozza! En ezt ma lattam eloben, eddig giccsnek tunt ez a csik mizeria, de azt kell h mondjam, eloben ennek is qrva jol all ez a design!!! Szep modell! -
PP993RS #263512 A régebbieken még csak-csak, de ezekre az újabb autókra totál nem illik.
Nem vagyok BMW-s, de a modell nagyon szép, marha jó a felni is.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.23. 18:37:39 -
#263511 Figyelem! az alábbi képek oldalcsíkos modelleket tartalmaznak, így akik nem bírják ezeket, kérem tovább pörgetni
akik bírják és még egy kicsit a bömösöket is szeretik, azoknak viszont ajánlom figyelmébe :)
-
#263510 Köszi. 1:43-ban nem vagyok jártas. Melyik cég gyárt 5 ajtós verziót. Melyik cégé a legszebb? -
#263509 Nekem nincs ennyire radikális véleményem, de a Lotus én is szebbnek tartom. Egyszerűen azért, mert azt a formát arra az autóra találták ki. Azzal hogy a Hennessey átvette nincs semmi baj, csak az autó hosszába közel egy métert beletoldottak, a formán meg kisebb részleteket leszámítva gyakorlatilag semmit nem változtattak ezért a hátulja _nekem_ aránytalan és toldalékszerű. Viszont abban igazad van, ha a két autót egymás mellé állítjuk akkor a Lotus kicsit suta. Ezen viszont ültetéssel/nagyobb felnikkel könnyen lehet segíteni. -
#263508 Szép napot!
-
PP993RS #263507 Azt soha nem is tagadták -felesleges is lett volna- hogy Exige alapokra épül, de összehasonlíthatatlanul szebb formát alkottak. (és most a szörnyet ami az ülések mögött van ne is firtassuk)
Nekem már itt figyelne a Veyron ha kiadják sárgába, de valami zseni faxkalap az utolsó pillanatba lefújta és lett a piros.... ami szép de nem sárga :)
A kazán sztájl mattfekete szörnyű, a fehéret nem szeretem, (pláne nem piros kormánnyal jesszusom ) a grafitnál meg elrontották a szemcseméretet, kb. olyan mintha ezüsttel beleködöltek volna, meg eleve nem létező színt kevertek, bár ez nem mindenkit zavar.
Jó lenne ha kinyomnák sárgába, vagy a grafitból egy újranyomás ahol nem olyan csili-vili a fényezés mint egy tinilány körme, de ezt nyilván nem fogják nagy dobra verni. -
#263506 Kell
-
#263505 erről egy vicc jut eszembe :)
Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– Mit egy?? Száz!!!
amúgy nekem tetszik a Venom, sőt modellbe se dugnám a vitrin hátsó részébe :)) de azért a Lotus Elise/Exige alapok tagadhatatlanok, nem kell azt szégyellni, elég rendesen feltupírozták, mindenben veri az alapokat -
PP993RS #263504 Most már sokadjára futok bele a neten-fórumokon meg személyesen is hogy lehúzzák a Venomot hogy csak egy béna Exige koppintás....
Sztem sokkal szebb és arányosabb forma a Venom, nézegetve azt, az Exige egy mopedautónak tűnik. Most attól függetlenül hogy nyilván nem egy ligába játszanak és a Venom később született az Exige vonalaira... ez nem azt jelenti automatikusan hogy az a "bénább"...
-
PP993RS #263503 Volt téma korábban a Ferrari-ikerlámpa megoldás...
Na így kell ezt csinálni, még az index közepén is ott vannak a függőleges, hajszálvékony szálak, ez így tökéletes... (tudom az ára is)
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.21. 16:31:12 -
PP993RS #263502 Ha ennyire futja inkább ne is legyen nyitható
-
PP993RS #263501 Elég abszurd ez a 2nyári-2téli, de azt mondják ha egy fél szett télid van az inkább hátra menjen, (vagy a jobb "több" minta is) nem a hajtás miatt hanem fékezésnél ha kitör a hátulja és nem vagy Sumi az életbe nem szeded össze...
60€ körül van amúgy ez a modell, ahogy kinéz egyértelműen sok. Ennél azért sokkal-sokkal szebbet is tud a Norev... -
#263500 Dögös vas gratula hozzá! Kiskoromban mindig unalmasnak találtam ezt a BMW kinézetet, és igaz ami igaz nincs benne sok formai játékosság. Viszont az összhatást tekintve, a kiállása és a feszülő macsóság nagyon kiadja -
#263499 jelentkezni fogok -
#263498 mivel összkerekes a gép, így inkább előre kéne rakni a téli gumikat :)
tényleg rettenet ez a játékocska
bár minden csak arányosság kérdése, ha teszem azt egy bubu árán van, akkor teljesen okés a gép, ha viszont egy AA árában mérik akkor egy rakás sz@r .... :) -
crosspeet #263497 Koszi! :)
Augusztusban megyek melóba leghamarabb, leszek itthon is ha ráérsz..