269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Ha már R35...

Ez mi a jó franc? Hátul más mintájú gumi van? Csak 1pár téligumi volt azt oda tették fel ... ? Mert akkor okés

És akkor csodálkozunk hogy dübörög a rezsin, hát hogy néz ez ki....

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.20. 20:16:21
  • mikeman
    nagy modellhez nagy gratula :))
    kíváncsi vagyok rá élőben is :) ..... ez egy félkérés volt meghívásra :)
    motortérről nyomsz valami fotót?
  • mikeman
    amúgy ha lett volna hír hogy egy ilyen R35 Nismo-t kihoznak olyan Nismo fényezéssel mint a R33/R34-em is volt akkor nem adtam volna el egyiket sem.... illetve a feketét akkor is :))))
  • mikeman
    mégegyszer gratula a Nismohoz... no és persze a feketéhez is :))))
    jó helyre került
  • PP993RS
    Nincs baj a rezsinnel, csak lenne helyén az ára... ez tényleg nonszensz hogy már annyiba kerülnek / vagy többe mint egy full nyitható / fém modell. Ha más nem azért a gyártási eljárásba van egy csöppnyi különbség.......... felhasznált anyagokról -mennyiség-minőség meg nem is beszélve.
  • crosspeet
    079/300
  • crosspeet
    Ja igen, ez elvileg lila.. Csak epp be van borulva az ido, a szobaban meg plane.. :D
  • crosspeet
    Szép! Majdnem az enyém lett a fekete, csak későn gurult nálam a gyógyszer.. :)
  • crosspeet
    Megérkezett, miszter egytizenkettő youngtimer! Rosszat nem tudok róla mondani, vártam mint a messiást.. :) vitrinje két nap múlva érkezik, addig kivételesen szellőzik kicsit.. Néhány rögtönzött kép:

• goser
    Akkor most jöjjön pár fotó a csodaduóról. Szép munkát végzett a GT Spirit, de nálam az AA a nyerő. Pár dolog szebben van kidolgozva, illetve hatalmas előny a nyithatóság. Sajnos egyre több autó jön resin kivitelben és sok esetben az áruk is eléri, vagy meghaladja a nyitható fém tesók árát (pl. Ignition Model Nissan palettája). Nagy szerencsém volt, hogy Mikeman eladta a fekete szépséget :-)

• bulba
    Kínaiak nagy számban gyártották PR célra amíg az eredetit is forgalmazták. Sajnos manapság szerintem csak nagy-nagy szerencsével lehet egyet-egyet kifogni, ha valaki meg akarna tőle szabadulni. Az E-bay rendszeres és nagy elszántságú nézegetésén kívül nem nagyon látok alternatívát. Nekem így sikerült nemrég szereznem egy Volvot (ha lesz időm miután megérkezett csinálok néhány képet).
    Árban szerintem 50-100 EUR+posta (+ valszeg vámköltségekre) számíts.
    Norev és Otto kihozta a 3ajtós sportverziót, de nagyon látszik, hogy ez a forma 5ajtósként az igazi. Ha az 1/43 is lehetséges opció, akkor az szerintem valamelyest megkönnyítené a helyzetet.
  • bulba
    Köszi, nekem is nagyon bejön a forma, sőt ez a 80-as évekbeli japán stílus!
    Nézegettem is 1:1-ben hasonlókat... egy olcsóbb új alsó-közép kategóriás autó áráért lehet ilyeneket kiváló állapotban/restauráltan kapni.
    Csak ha előbb-utóbb megadja magát benne valami, akkor mégis hova vigyen egy 80-as évekbeli japánt az ember
  • bulba
    Szép estét!

• Missa
    Sziasztok!

Látott már valaki ilyet? Legfőképp eladót? Mennyi lehet egy ilyen?
    Peugeot 206 1:18
  • crosspeet
    Penge! Egy olyan diecast vs resin duofoto johet jajaa!
  • goser
    Köszönöm! Élőben is tetszetős gép, ügyes srácok ezek a GT Spirit-nél :-) Összehasonlítva a többi resin gyártó áraival, ez az árához képest nagyon jó darab. Mondjuk egyszer szívesen megnéznék egy Ignition Model Nissan-t, hogy mit tud 230 EUR-ért. Nemsoká csinálok képeket a fekete tesóval :-)
    Utoljára szerkesztette: goser, 2016.07.18. 18:50:31
  • mikeman
    gratulálok !!
    élőben is tetszetős?
    csinálj majd egy fotót ahol a feketével együtt vannak
  • goser
    Öröm van és boldogság! :-) GT Spirit Nissan
  • schumimodells
    Az F50-es gyűjteményem.
  • schumimodells
    Köszi.

• crosspeet
    Szép kollekció!!!
  • crosspeet
    Fasza gép!!!
  • schumimodells
    Szépet.
  • bulba
    Szép napot!

• bulba
    Ejha, ezek jó észrevételek, szépen lebuktattad :))
    Amúgy igen, elég jól összeollózták és olvasztották a részleteket.
    Ami ennek a tanulmánynak a hozadéka és kicsit sajnálom is, az az, hogy a hűtőmaszk krómkeretéből kétoldalt a lámpák alá kivezetett krómcsíkot bevetették a DS 3-on is
    KÉP
  • mikeman
    ahogy tetszik mondani kedves kolléga :))
  • crosspeet
    Volt jo par verzioja a 356-osnak, de ugyanez teny h nincs a piacon..
  • Zo911
    Igazság szerint az AA az egy Coupé Ferdinand változat, tehát a legeslegelső (még hátul téglalap lámpás), ami elhagyta a Porsche gyár kapuit, mint tömeg/szériamodell. Szóval az ős-ős 356 (a Roadster No1-et leszámítva, de az csak egy középmotoros koncepció volt)! Ha úgy vesszük, lehet hiánypótló ez a BBR, ugyanis Pre-A verziót kupéban senki sem adott ki, tehát olyat, aminek 2-2 kis kerek lámpája van hátul. Csak az Autoart European version-nek nevezett 356 A Speedsterének ilyen a feneke, de az meg ugye nyitott tetős.

Pont ilyen még talán nem volt a piacon, de az árából inkább egy Coupé Ferdinand és a Speedster kéne, illetve utóbbi meg is van, és csodaszép. :-)
  • crosspeet
    cíp ótó!!!
    igazi klasszikus, és nem nyithatatlan tejeszacskó mint amit most a boltokban nyomnak 350euróért..
  • mikeman
    és akkor mára legyen az oldalhoz jobban illeszkedő Ferrari :)
    régi vágyam volt már ez a modell, a hiperűrbe tartó árak miatt egyre kevesebb volt rá az esélyem, aztán egy jól sikerült csereprogram keretében mégis csak sikerült :))

• 355
    Ez tök jól néz ki, pedig egy Audi orr, Vectra tükrök az Alfa Brera seggével és DS logóval
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.12. 22:08:52
  • bulba
    Szép estét!

• mikeman
    hát ami késik nem múlik, az a sötétkék is nagyon bejön ám
    meg mondjuk a lila is :))
  • crosspeet
    Gyártja ez a Gts azt is ám.. ;)
    Én ki nem hagynám, nagyon fain az is, tudod..
    Lehet kéne is vegyek még egy fehéret is a sötétkék mellé..
    Gyönyörű paripák ezek a Gts 911-esek.
  • mikeman
    köszi
    nekem is nagyon bejön, penge ez kívül belül
    márcsak a 964 Turbo-ból kéne egy hasonlóan szép :)
  • goser
    Szép gép! A belső tér színe nagyon király!
  • mikeman
    köszi
    minek neked motortér fotó? pont olyan az enyém mint a tied is, nyitogasd a tiedet és nézegesd azt :)))))))
  • crosspeet
    Grat hozzá szép darab! ;) Elmentem a képed, mintha az enyém lenne, nekem ilyen úgy sem sikerülne. Apropó..: A motortérről lőnél képet ha kérhetlek..?! :D :D :D
    ;)
  • mikeman

köszi..... a dicsérő szavakat meg a modellt is ;)
    kizárólag természetes fényben fotózom, annyira nem vagyok penge hogy én állítsak fel mesterséges fényeket és még jó is legyen... a jóisten megoldja ingyen :))))
    télen mondjuk nem is fotózok egyet sem, ilyenkor csak úgy gyűlnek a fotózásra várók :)
  • PP993RS
    Nagyon penge, jó kifotóztad a formát!

Milyen fényt nyomsz rá? Vagy természetes ? Nem értek hozzá :) de ha szakmai titok akkor hagyjuk ;)