269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #263496 Ha már R35...
Ez mi a jó franc? Hátul más mintájú gumi van? Csak 1pár téligumi volt azt oda tették fel ... ? Mert akkor okés
És akkor csodálkozunk hogy dübörög a rezsin, hát hogy néz ez ki....
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.20. 20:16:21 -
#263495 nagy modellhez nagy gratula :))
kíváncsi vagyok rá élőben is :) ..... ez egy félkérés volt meghívásra :)
motortérről nyomsz valami fotót? -
#263494 amúgy ha lett volna hír hogy egy ilyen R35 Nismo-t kihoznak olyan Nismo fényezéssel mint a R33/R34-em is volt akkor nem adtam volna el egyiket sem.... illetve a feketét akkor is :)))) -
#263493 mégegyszer gratula a Nismohoz... no és persze a feketéhez is :))))
jó helyre került -
PP993RS #263492 Nincs baj a rezsinnel, csak lenne helyén az ára... ez tényleg nonszensz hogy már annyiba kerülnek / vagy többe mint egy full nyitható / fém modell. Ha más nem azért a gyártási eljárásba van egy csöppnyi különbség.......... felhasznált anyagokról -mennyiség-minőség meg nem is beszélve. -
crosspeet #263491 079/300 -
crosspeet #263490 Ja igen, ez elvileg lila.. Csak epp be van borulva az ido, a szobaban meg plane.. :D -
crosspeet #263489 Szép! Majdnem az enyém lett a fekete, csak későn gurult nálam a gyógyszer.. :) -
crosspeet #263488 Megérkezett, miszter egytizenkettő youngtimer! Rosszat nem tudok róla mondani, vártam mint a messiást.. :) vitrinje két nap múlva érkezik, addig kivételesen szellőzik kicsit.. Néhány rögtönzött kép:
-
#263487 Akkor most jöjjön pár fotó a csodaduóról. Szép munkát végzett a GT Spirit, de nálam az AA a nyerő. Pár dolog szebben van kidolgozva, illetve hatalmas előny a nyithatóság. Sajnos egyre több autó jön resin kivitelben és sok esetben az áruk is eléri, vagy meghaladja a nyitható fém tesók árát (pl. Ignition Model Nissan palettája). Nagy szerencsém volt, hogy Mikeman eladta a fekete szépséget :-)
-
#263485 Kínaiak nagy számban gyártották PR célra amíg az eredetit is forgalmazták. Sajnos manapság szerintem csak nagy-nagy szerencsével lehet egyet-egyet kifogni, ha valaki meg akarna tőle szabadulni. Az E-bay rendszeres és nagy elszántságú nézegetésén kívül nem nagyon látok alternatívát. Nekem így sikerült nemrég szereznem egy Volvot (ha lesz időm miután megérkezett csinálok néhány képet).
Árban szerintem 50-100 EUR+posta (+ valszeg vámköltségekre) számíts.
Norev és Otto kihozta a 3ajtós sportverziót, de nagyon látszik, hogy ez a forma 5ajtósként az igazi. Ha az 1/43 is lehetséges opció, akkor az szerintem valamelyest megkönnyítené a helyzetet. -
#263484 Köszi, nekem is nagyon bejön a forma, sőt ez a 80-as évekbeli japán stílus!
Nézegettem is 1:1-ben hasonlókat... egy olcsóbb új alsó-közép kategóriás autó áráért lehet ilyeneket kiváló állapotban/restauráltan kapni.
Csak ha előbb-utóbb megadja magát benne valami, akkor mégis hova vigyen egy 80-as évekbeli japánt az ember -
#263483 Szép estét!
-
#263482 Sziasztok!
Látott már valaki ilyet? Legfőképp eladót? Mennyi lehet egy ilyen?
Peugeot 206 1:18 -
crosspeet #263481 Penge! Egy olyan diecast vs resin duofoto johet jajaa! -
#263480 Köszönöm! Élőben is tetszetős gép, ügyes srácok ezek a GT Spirit-nél :-) Összehasonlítva a többi resin gyártó áraival, ez az árához képest nagyon jó darab. Mondjuk egyszer szívesen megnéznék egy Ignition Model Nissan-t, hogy mit tud 230 EUR-ért. Nemsoká csinálok képeket a fekete tesóval :-)
Utoljára szerkesztette: goser, 2016.07.18. 18:50:31 -
#263479 gratulálok !!
élőben is tetszetős?
csinálj majd egy fotót ahol a feketével együtt vannak -
#263478 Öröm van és boldogság! :-) GT Spirit Nissan
-
#263477 Az F50-es gyűjteményem.
-
#263476 Köszi.
-
crosspeet #263475 Szép kollekció!!! -
crosspeet #263474 Fasza gép!!! -
#263473 Szépet.
-
#263472 Szép napot!
-
#263471 Ejha, ezek jó észrevételek, szépen lebuktattad :))
Amúgy igen, elég jól összeollózták és olvasztották a részleteket.
Ami ennek a tanulmánynak a hozadéka és kicsit sajnálom is, az az, hogy a hűtőmaszk krómkeretéből kétoldalt a lámpák alá kivezetett krómcsíkot bevetették a DS 3-on is
KÉP -
#263470 ahogy tetszik mondani kedves kolléga :)) -
crosspeet #263469 Volt jo par verzioja a 356-osnak, de ugyanez teny h nincs a piacon.. -
Zo911 #263467 Igazság szerint az AA az egy Coupé Ferdinand változat, tehát a legeslegelső (még hátul téglalap lámpás), ami elhagyta a Porsche gyár kapuit, mint tömeg/szériamodell. Szóval az ős-ős 356 (a Roadster No1-et leszámítva, de az csak egy középmotoros koncepció volt)! Ha úgy vesszük, lehet hiánypótló ez a BBR, ugyanis Pre-A verziót kupéban senki sem adott ki, tehát olyat, aminek 2-2 kis kerek lámpája van hátul. Csak az Autoart European version-nek nevezett 356 A Speedsterének ilyen a feneke, de az meg ugye nyitott tetős.
Pont ilyen még talán nem volt a piacon, de az árából inkább egy Coupé Ferdinand és a Speedster kéne, illetve utóbbi meg is van, és csodaszép. :-) -
crosspeet #263466 cíp ótó!!!
igazi klasszikus, és nem nyithatatlan tejeszacskó mint amit most a boltokban nyomnak 350euróért.. -
#263465 és akkor mára legyen az oldalhoz jobban illeszkedő Ferrari :)
régi vágyam volt már ez a modell, a hiperűrbe tartó árak miatt egyre kevesebb volt rá az esélyem, aztán egy jól sikerült csereprogram keretében mégis csak sikerült :))
-
#263464 Ez tök jól néz ki, pedig egy Audi orr, Vectra tükrök az Alfa Brera seggével és DS logóval
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.12. 22:08:52 -
#263463 Szép estét!
-
#263462 hát ami késik nem múlik, az a sötétkék is nagyon bejön ám
meg mondjuk a lila is :)) -
crosspeet #263461 Gyártja ez a Gts azt is ám.. ;)
Én ki nem hagynám, nagyon fain az is, tudod..
Lehet kéne is vegyek még egy fehéret is a sötétkék mellé..
Gyönyörű paripák ezek a Gts 911-esek. -
#263460 köszi
nekem is nagyon bejön, penge ez kívül belül
márcsak a 964 Turbo-ból kéne egy hasonlóan szép :) -
#263459 Szép gép! A belső tér színe nagyon király! -
#263458 köszi
minek neked motortér fotó? pont olyan az enyém mint a tied is, nyitogasd a tiedet és nézegesd azt :))))))) -
crosspeet #263457 Grat hozzá szép darab! ;) Elmentem a képed, mintha az enyém lenne, nekem ilyen úgy sem sikerülne. Apropó..: A motortérről lőnél képet ha kérhetlek..?! :D :D :D
;) -
köszi..... a dicsérő szavakat meg a modellt is ;)
kizárólag természetes fényben fotózom, annyira nem vagyok penge hogy én állítsak fel mesterséges fényeket és még jó is legyen... a jóisten megoldja ingyen :))))
télen mondjuk nem is fotózok egyet sem, ilyenkor csak úgy gyűlnek a fotózásra várók :) -
PP993RS #263455 Nagyon penge, jó kifotóztad a formát!
Milyen fényt nyomsz rá? Vagy természetes ? Nem értek hozzá :) de ha szakmai titok akkor hagyjuk ;)