269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • schumimodells
    Hát ez meg mi? Szépnek nem nevezném...
    (mármint, az autót, nem a modellt)
    Utoljára szerkesztette: schumimodells, 2016.09.03. 13:05:30
  • schumimodells
    Tetszik.
    Megveszem majd, jól fog mutatni a Veyron mellett.
  • 355
    Ööö... Bburago Bugatti Chiron. Meg vagyok lepve... OK, belülről egy kalap kaki, de a kasztni meg a festés előtt le a kalappal.

• bulba
    Ejj ez a Magnum is mekkora forma! Egyáltalán nem vagyok kamionos, de ez nagyon összeállt
  • bulba
    Uhh ez tényleg drabális, főleg a 2000GT mellett. Nekem volt szerencsém egyet élőben látni, igaz az kamionok előtt parkolt, igazából az volt a fura, hogy a kereke majdnem akkora :) Na meg az ott sertepertélő emberekhez képest jött még ki igazán, hogy mint személyautó óriási.
  • bulba
    Szép!
    Nekem a kereklámpás és az első facelift egy hangyányit jobban bejön, de a Subarut az alapforma és az egyénisége miatt kedveljük úgy is!
  • bulba
    7végét!

• PP993RS
    Na ez kellett volna a Phantom mellé

Milyen csomagolásba adják vajon? Mert a "ránézel és szétesik"-be jó lesz....
  • 355
    Akit érdekel: itt a BBR idei katalógusa, pdf-ben (9,5MB) letölthető. Nem csak Ferrari van benne
  • 355
    'estét! Vagy 'reggelt? Mindegy. Otto Renault Magnum 1/18-ban.

• PP993RS
    Ment egy pár privi; Missa, 355 kolléga csekkoljátok plz :)
  • PP993RS
    Ez meg ma gurult be, nagyon sokat filóztam rajta, mert volt Elite-m ebből, és hát szép-szép, de nem egy nagy durranás, főleg az egy lapból kiöntött-dombornyomott motortér tud elég lehangoló lenni.

Na de ez így fantasztikus! Ott nyúltak hozzá ahol kell, a képen pont nem látszik de gyönyörű a fényezése, sokkal-sokkal szebb mint a fekete HWE, (szemcseméret-vastagság) mintha egy totál más modell lenne, durva hogy a bódé ugyanaz és ezek a dolgok mennyit nyomnak a végén...

Nem tudom anno mennyiért mentek ezek a Super Elite-ek, gondolom csak olcsóbb volt mint most, de totál megérték az árukat, és akkor megint / még egy: de kár hogy abbahagyta a Mattel a Ferrarikat :/

• goser
    :-))
    Szegény kis Toyota, ha lenne rajta Thule felirat, akkor simán illene rá tetőcsomagtartóként :-)
  • PP993RS
    Nem is tudtam hogy 1:24-be is kiadták a Toyota GT-t

Elképesztő ez az autó.... és ez tényleg ilyen batár
  • PP993RS
    Pedig nem tűnik olyan vészesnek, nem olyan nevetséges mint az az óriáskerekes bordó-metál Enzo...
  • goser
    Az a Rolls Royce tényleg "problémás" eset :-) Böszme egy jószág, ehhez már tényleg 1:12-es vitrin kell. Lefényképeztem az egyik kedvencem mellett, nyugodtan mondhatjuk rájuk, hogy a szépség és a szörnyeteg :-)

• 355
    Azzal a gumival nem az a fő gond, hogy peres, hanem hogy átszámolva kb. 23"-os a felni (19-es volt a gyári méret). De ezen én se rágódtam sokat, a BBR Spyder mellett egy HWE kupé feszít.
  • 355
    Vegyél egy Bartolettit (bocs, az ebay-en az egyetlen eladó ferraris darab 638.000Ft, a maseratis negyed milla) vagy az új CMC Merci platós teherautóból egyet és egyből nem lesz akkora az az RR :)
  • PP993RS
    Annak is egy ilyen "kis" zug kéne, de nálunk ez sajna kivitelezhetetlen :(
  • crosspeet
    A Rollsodhoz hasonloan ezzel a nagy Bombivel vagyok ugy, hogy hova is tegyem.. A Nagy Porschekhoz nem illik, ezert egyelore jobb hijan ez lett a garazsa.. :)

• crosspeet
    Nem ertunk mi ehhez.. XD
  • PP993RS
    Azért faxa hogy mindkettőknek van HWF 430-asa, de egyikünk se írt ott biztos egy párhuzamos univerzumból írt valaki.

Figyelj, ha elakarod kótyavetyélni akkor add el annyiért a HWE-t, az ebay-es srácok azok tudják a tutit és felbaxxák 2-300€-ért, ők érzik a bugit, nem baj hogy annyiért már van BBR Enzo is, annyit ér oszt kész....
  • crosspeet
    De mielott vki felreertene, mi az M-es kulcstarto forumra gondolunk az odaat szo alatt.. :)
  • crosspeet
    De valaki nem eladni, hanem arulni akar, ennyi. :)
  • crosspeet
    Nekem van egysima hw, meg van ket Elite is, es ha jol remlik volt olyan esclusive feliratos is regen.. :D ami szerintem a barbi kategorias tema sima fondi. Realisan kb ennyit erne, sima hw 6e, hwe pedig max 15-18e ... Es akkor rendes vagyok. XD
  • PP993RS
    Na most ez fog aztán full hülyén kijönni, de történetesen az F430 nekem is megvan HWF-be, bár talán ezzel nem vagyok egyedül, gondolom itt még pár kollégának megvan, én még 355kollégától vettem nem a Mestertől, de mentségemre legyen mondva ahogy előbb is írtam nem parkoltatok be ugyanabból a modellből kettőt.

Láttam már Elitet, én azt mondom egyértelműen nem éri meg azt a nevetséges árat amit MOST kérnek érte, az az esclusive vagy mi a lótúró lövésem sincs mi, soha nem láttam még olyat, de mivel a HWF-HWE verzió között sincs túl nagy difi, ezért gondolom milyen lehet. És ez most nem feltétlen negatív, mert jó kis gép az, kicsit peres az első gumi, de amúgy tök jó, 6ezret simán megért :)
  • crosspeet
    Ismeros helyzetek..
    :D
  • crosspeet
    Itt az oreg lacibá erthet csak a bicnyichez, nem veletlen van annyi elado modellje.. XD
  • PP993RS
    Na álljá' csak le gyorsba aszed értesz hozzá vagy mi? ;)
  • PP993RS
    Költői válság :) Mér' mit raktam fel ? Ja igen az R8-asról :) az még csak belefér :) és a kedvenc felniddel kiemelve... :)

Köszi, ja-ja ismerve a hazai piacot tuti a tiéd volt
    Szép ez a Subi, nekem csak ez a Hawkeye tetszik, régen volt egy Lancer-Impreza párosom, eladtam őket de már akkor éreztem hogy ezt majd újra be kell parkoltatni valamilyen formátumban.

Mivel elég gazdag a felhozatal, (csak győzd megfizetni) ezért lett egy Evo7 meg ez, a sárga Evo9-est akartam először amit a Cartm...-bocsánat- indexes fórumon hirdettek, de azért az zúzós volt annyiért, meg mindig is a Evo7 vonala tetszett a legjobban a 8-9 már csak annak a túljátszása.

Most hogy leszámoltam egy rakás modellel, beparkol pár gép amit már régóta szerettem volna csak valamiért mindig C-vágányra kerültek... a RR is ilyen, örültem neki meg marha szép meg lezsibbad a karom ha 3percnél tovább van a kezemben, de egyszerűen nagy..... nem lehet betenni a vitrinbe, mert full hülyén néz ki mellette bármi... de bármi... na jó egy Drophead Coupe biztos nem, de olyanom nincs. Gondolkoztam azon is hogy veszek mellé egyet, de megfogadtam hogy egy modellből csak egy. Nincs kupé meg kabrió meg 4ajtó, 5ajtó, kombi.

Egyszemélyes vitrinbe nem fér be egy zárt dobozba meg nem fogom tárolni, akkor inkább lefényképezem és eladom.
    Na az milyen tecskó gazdaságos már
  • crosspeet
    En artatlan vok, furcsa az ombre odaat.. :D
    De szereny velemenyem a 430-assal kapcsolatban, hogy van a Hwf meg a Hwe. Az az esclusive csak valami felirat a dobozon, az igazabol az alja, sima gagyesz fondi az. Ha jol remlik volt olyan dobozosom is regen..
  • crosspeet
    Mi van veled..? Rolls, most meg Subaru..? Stuttgarti profilkép is lekerult.. :D elkurvulsz..? :D
    Ez a Subi nem az enyem volt..? Szep darab!!! Grat hozza!
  • PP993RS
    Ez ma gurult be, nem vagyok japán autós, de na... hát ez -is- szép.... bár a motorteret kicsit összek..rta az AA, de hát úgyse nyitogatjuk a rezsinvilágban :)

Jópofák ezek a flokkolt ülések meg ajtókárpitok, mondanám hogy miért meg kár hogy elhagyták... de hát tudjuk.... mani-mani-mani.

• PP993RS
    Már más is kérdezte tőlem de nem :) Én meg azt hittem Te vagy :D

Nem írtam már oda bő 1éve, és ez nem is fog változni a jövőben ;)
  • crosspeet
    Téged küzd odaát "Lacika"..? :D
  • bulba
    Csak csatlakozni tudok a véleményedhez. Ezen az Astonon szerintem is kivételesen jól áll a 80-as évek sarkos-kockás formavilága. Pedig sok egyéb gyártónál nem jött be ill. a 80-as éveket eléggé mélypontnak tekintik.
  • bulba
    Jóestét! Mára mondtak valami hidegfrontot, hát én nem sokat éreztem belőle. De legyen itt egy szép 323F

• 355
    Nézelődtem a neten, hogy van-e valami hír Schumiról (nincs), és nédda, mit találtam: a nagy Schumi és a kis Seb :-)))

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.08.30. 17:36:30
  • 355
    Lenne még mit kihozniuk :)

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.08.30. 17:31:32
  • Missa
    Ezt már nézegettem én is. Na nem mintha kellene. Főleg nem ennyiért. És már van egy klassz feketém.
    Őszintén, ha dicsekedni szeretne, hogy van neki ilyen, olcsóbban jön ki, ha beregisztrál a Modelly.com-ra és ott nem kell fizetnie a megjelentetésért. Azért a vaterán ennek vannak költségei.