269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #263858 igazából lehet az a baj, hogy az 1:1-től (959) sem vagyok elájulva.. minha ugye felfújtak volna egy 911-est, szóval valszeg itt a probléma nálam.. bocsi.. ;))) -
eyeball #263857 - Na várj... azért mert ezt írtam, nem jelenti azt hogy nem komálom ezt a tipust. Ez marad a vitrinemben, pláne úgy, hogy a számomra éppen ez az egyik etalon Porsche modell. -
eyeball #263856 - Én sem mernék egy ilyen kaliberű autómodellhez belepiszkálni... Amilyen idétlen vagyok, inkább megveszem, ha van rá della...
- Ez a másik nagy kedvencem. Iszonyat király tipus és Kyo részéről az egyik legjobban elkészített modellautó (Bár melyik Ferrka nem az..?)!
-
PP993RS #263855 Gondolkoztam hogy átrakom a fekete LM-LW-ből, de azt akkor egy csapásra eladhatatlanná tettem volna... jó az, majd belerakok Bburago üléseket -
PP993RS #263854 Hááát.... ha az AA "bumfordi" (amúgy sztem nem) akkor ne nézzétek meg a Motorbox kiadását, mert az pl. sokkal tepsibb...
Én olyan nagyon elrontott AA formával még nem találkoztam -
crosspeet #263853 most hogy mondod, lehet beteszem a pirosból a piros üléseket a sárgába.
-
PP993RS #263852 Te meg mit cserélgeted a felniket az F40-eseken, te eretnek! Hozzányúlni egy modellhez.... -
PP993RS #263851 Nekem már Bburago-ból is sárgába tetszett, de persze itthon csak pirosba lehetett kapni, mer' a Ferrari az piros, pláne az F40, mert csak olyan poszterek voltak róla mindenhol-mindenkinek. :)
Egyedül azt sajnálom hogy nem piros ülést rakott bele a Kyo, bezzeg a Bburago-ban az van. -
eyeball #263850 - Köszönöm a megtisztelő befogadást! Valóban betegek vagytok... Velem együtt. -
crosspeet #263849 nekem fehérben volt meg az AA 959-es, nekem is olyan bumfordinak tűnt, szép meg minden, de valahogy mégsem.. aztán eladtam, csak a 911-esek maradtak, így könnyebb volt megválni tőle annak idején.. mintha valami aránytalan lenne benne.. amúgy fasza modell. -
crosspeet #263848 talán, mondooom talán, a fekete He 1mm-vel feljebb hordja az orrát az olcsóbb társaihoz képest, de még így is teljesen jónak tűnik élőben itt polcon, szerintem nincs fennt az sem.. (itt a piros és sárga papucsot cseréltek)
-
crosspeet #263847 Szia!
Akkor hát üdv a klubban!
Igaz, beteg egy klubb, de a miénk! -
crosspeet #263846 nálam jónak tűnik mindháromnak (fekete HE, többi sima) ..
10mm alatt van, 7-8mm kb..
-
eyeball #263845 - Most hogy jobban megnéztem a képeket, valóban magasabban van az eleje - az eredeti megfelelőjéhez képest. De ez engem abszolút nem zavar, viszont a 959-es nekem bumszlinak tűnik az igazihoz képest. Vagy csak én látom így..?
-
eyeball #263844 - Nemtom... nekem még a "sima" fekete LW verzió van meg, sárgában az F40 már szentségtörésnek számít nálam. Vagy piros, vagy fekete.
- A Kyo-féle F40-ből csak a street version-féle hiányzik, de az nagyon... Nézegettem a HWE-féle F40-est is, de ez az árához képest játékautó (kellafrancnak) kategória. Egyébként én speciel nem érzem azt, hogy az F40 orra magasan állna, nekem pont hogy tökéletes die-cast autómodellnek tűnik. No meg egyébként is, Ti írtátok, hogy tökéletes modellautó nincsen. Főleg die-cast-ban nincs.
- A resin meg kell a francnak... nekem legalábbis nem. Pláne nem vagyonokért(!).
Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.09.18. 20:21:15 -
PP993RS #263843 A High End LM LW nekem is terepes volt, (sőt a hátulja is picit magas volt) rugós a futómű, ha "lenyomtad" akkor ugyan jó volt, de mivel általában nem állok ott a modell mellett így valóban nem nézett ki valami előnyösen.
Bár pont emiatt hogy rúgós, lehet-lehet umbauzni, nem mentem bele, mert ahogy megvettem azt, ahogy lenni szokott pár nap múlva jött egy sárga... egyből ment a csere arra, mivel nálam mindig is az volt a fő cél F40 téren...
-
#263842 Csak azért kérdeztem, mert a napokban kicsit átrendeztem a vitrinem. A Kyosho - Ferrari F40-m szemmagasságba került és feltünt, hogy az orra nagyon magasan áll. Megmértem. Több mint 10 mm. Ezt ha 18-cal felszorzom, az kb. 20 cm! Szóval kicsit terepes feelingje van a modellnek. -
PP993RS #263841 Hát nem sok.... kb. annyi.
tipp: ha tolatva állsz le a garázsba vele, akkor lehet lemegy -
#263840 Ez nem modell, hanem az igaziról kép. Próbáltam a lehető legnagyobb méretet betenni.
Az a kérdésem, kb. hány centi lehet a talaj és az orra között a távolság. Szerintem 10, maximum 15 cm lehet. Szerintetek?
Fontos kérdés.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.09.18. 11:05:20 -
#263839 Maisto - Mercedes AMG GT
-
#263838 ERTL - Dodge Monaco Massachusetts State Police 1974
-
PP993RS #263837 Arra nyugodtan rámehetsz, bírni fogja, de a fátyolosodás nem fog eltűnni, az is egy UT betegség.... -
eyeball #263836 - Őszintén szólva még anno vettem egy első generációs UT-féle (993-as) 911 turbo-t. Nem volt doboza, ezért nagyon aprópénzért kaptam meg - viszont az első és a hátsó szélvédője fátyolos, enyhén karcos. Nagyon sajnálnám így hagyni, ugyanis a kasztnija - beltere szinte teljességgel hibátlan. Na most ezt szeretném teljesen vagy nagyjából eltüntetni - viszont nem tudtam ezidáig ennek módszerét. Akkor érdemes lenne kipróbálni..? -
#263835 Meg lehet próbálni. Kell hozzá mikroszálas törlőkendő, a maszek mobilosoknál kapható műanyagpolírozó szer, vagy autósboltból hasonló, de abból egy flakon 2500 modellre elég Ha nagyon karcos, akkor még kell ún. tükörpapír, vagy csiszolópapír 4000-es vagy jobb érdességgel.
Csak akkor próbálkozz, ha rendes plexi szélvédőről van szó (pl. Bburago). Ha a beragasztott fóliás megoldást használták, nagyjából lehetetlen, mert hajlik össze-vissza, kiugrik a hejéről, behorpad, elkenődik a melegtől, satöbbi. -
PP993RS #263834 Az enyémen a géptető se maradt meg kinyitott állapotban, úgyhogy egy kalap alatt javítva lett az is.
Polírozni bármit lehet, kérdés mennyi bátorságod van hozzá. Én hoztam fel ultraszar-karcos szélvédőt, durva anyaggal szinte új állapotra. Igaz az "csak" egy Maisto volt, igazándiból az se érdekelt volna ha nem sikerül, talán pont ezért lett jó végül.... -
#263833 A vöröset. A feketének sokkal világosabb a belseje és az én szememnek az nem olyan jó kombó. Bár maga a kasztni nagyon dögös feketében. -
eyeball #263832 - Wazz... ha ezt nem említed, soha nem vettem volna észre. Mindenesetre az enyém marad így, én nem fogom szétszedni ezért a kis "hiányosságáért".
- Hanem egy kérdés: A modellautó karcos plexijét lehet újra polírozni..? Vagy kár a gőzért, soha nem lesz már olyan, mint újkorában..? -
PP993RS #263831 Szép ezüstbe a 959-es, viszont érthetetlen okból az AA "elfelejtette" megcsinálni a hátsó lámpa kontúrját, pedig a fehér-piros kiadásnál megvan.
Szerencsére a modell viszonylag egyszerűen szétszerelhető, és orvosolható ez a hiba.
-
PP993RS #263830 Nekem volt HighEnd F40 LW, a "sima" F40 sokkal jobban/szebben van összerakva, de ugyanez igaz állítólag a TR-ra is, ott is szebb az alapkiadás mint a HE. -
eyeball #263829 - Az még hagyján, számomra ez a "hiba" elhanyagolható szempont. Összességében nagyon szépen elkészített modell - igazi prémium minőség... lenne ha a fotómaratott emblémái nem válnának le(!). Röhejes, de sajnos kénytelen leszek pótolni egy-egy fotómaratott cuccal a hiányosságait. -
eyeball #263828 - De azért így együtt az igazi!
- Álmaim netovábbja volt ez a két autó anno... Tiniként csak erről a két kocsiról valtak posztereim, sokszor eltünődöm azon - hogy ez vajon normális dolog volt-e a részemről(?).
Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.09.17. 18:21:31 -
hamhusz #263827 Fúú az ablakkeretnél van egy kis illesztési hézag, a kyosho se a régi már :( -
eyeball #263826 ... és a farkas..?
-
eyeball #263825 - Piroska:
-
eyeball #263824 - Mint modelltipus nem tetszik, viszont a Ferrka az vagy piros, vagy... sárga. Na jó, a fekete is baba, de az csak néhány tipusra igaz. -
#263823 Én nem haragszom! -
PP993RS #263822 Ezt már kérdezted egyszer :)
Sztem az egyik legszebb HWE modell, pedig ez elitesített vas, de mégis gyönyörű...
Vedd meg mindkettőt :)
Viccet félretéve; a piros jobb, adja a formáját, a gyönyörű lámpák is jobban kijönnek, meg ugye a szélvédőkeret...
A feketének viszont gyönyörű a belseje, ilyen egész világos vaj, de még pont nem fehér... csak azért mert a képen nem látszik annyira, de tök más -színű- a belsejük.
Én megbántam hogy mikor 10ezer forint körül mentek ezek, nem vettem meg mindkét színt, mostani árakon már nyilván luxus lenne... -
#263821 Szépek, főleg a Volvo. -
#263820 Helló, üdv a klubban. -
#263819 Piros.