269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #263898 Lesz itt az Autoart háza táján még csemege majd, nem halt ki minden remény. ;) -
eyeball #263897 - Ezek nem egy lelkes gyűjtő/tulaj által tuningolt csodák..? Nekem nagyon annak tűnnek... -
#263896 Sajna a zöldnél csak az ajtók nyílnak, valahol már megírták. -
crosspeet #263895 Ima meghalgattatás! :)
Autoart 1:18 Porsche: (zöld gyanus, szerintem csak az ajtók nyílnak, nem mernék megesküdni, h mágnes fogó)..
-
#263894 Az egy digó csempésztől elkobzott Daytona volt, kiütött első futóművel. Állítólag elég sokáig állt ott: 100.000Ft-ot kértek érte, átlag 500Ft-os havi fizuk mellett. Most gondolom 800e €-ért árulják valahol sértetlenként -
zsolti65 #263893 Amit a hetvenes években itt a Röppentyűn árultak,az is vmi utcán is használható versenygép volt ha jól tudom.... -
Konkrétan ezt a sima vörös változatot felfoghatod utcai autónak. Ahogy egyszer utánajártunk, ez a 14429-es alvázzszámú Competizione. Érdekessége, hogy soha, semmilyen versenyen nem indult. Első tulajdonosa Dottore Paolo Mariani saját örömére vette. Mondhatni utcai változatként használta. Csak az új tulajdonosok indították néha néha nosztalgia versenyeken.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.09.20. 13:22:13 -
Zo911 #263891 Nekem nagyon tetszik a Schuco GT4 és a Porsche irány, amit elkezdtek! Van 1-2 apróság, amitől játékautós lehet 1-1 modell, pl. 991 Carrera GTS-en nem elég finom a hátsó szellőzőrács kidolgozása a lámpák közt, nagyon műanyag. Ettől függetlenül az a modell is és ez is szinte must have - lenne, ha nem álltam volna le egyelőre a modellekkel. Igaz a nyáron egy 959-es becsúszott az egyik nagyra becsült kollégának hála, de hát azt nem szabadott kihagyni! :P
A 991 Targa 4 GTS-ük is borzasztóan bejövős egyébként! Szerintem rájöttek a népek, hogy ez jó, Ck-modelcars-on a piros kupé 991 GTS 99 euróról indult, most talán 120 körül van és még csak nem is limitált a modell. A Targa és a GT4 130-ról kezdett. Nagy kár, ez már meghaladja a rezervációs áram. Pár éve a 30 ezres Autoartok elkapattak, de a mai resin világban ez is szinte dicséretes, 100 euróért (postával, köhm) már nagyon gondolkodnék a Minichamps 991 Carrera S lecserélésén, pedig az sem csúnya modell egyébként. -
PP993RS #263890 Ez tisztességes munkának tűnik. Kár........ akarom mondani szerencse hogy ez a gép totál közömbös számomra.
Javulhatnának felni/gumi/fék trióban, kicsit játékautós, sok elmegy ott a modelljeiken.
Ui.: az viszont mindenképp elismerésre méltó hogy a "rezsinvilágban" így rágyúrnak és nyomják a fém-nyithatót, persze kérdés mennyire díjazza majd a piac...
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.09.19. 22:15:54 -
PP993RS #263889 Nah... már akkor is hozták a formát de legalább az F40 megvolt...
Nekem 2.modellem volt egy piros Bubu F40, hibás is volt -na jó melyik Bburago nem volt az- el is adtam mikor megjött az első Kyo, és relatíve egész jó áron elment még doboz nélkül is... az F40 még Bububa is F40 :)
Nem értem miért feketítette be a sárga ülését a Kyo, sokkal jobban néz(ne) ki pirosba..... -
eyeball #263888 - És ebben milyen..?
-
PP993RS #263887 Úgy bizony!
Arról mehet vita hogy nem a legszebb modelljük, mármint a Porsche-nak, mert mint modell tök rendbe van... AA-ok közül is a szebbek közé sorolnám, de mindezektől függetlenül sztem brutál egy masina az 1:1 -is- ...
És valóban nem hiányozhat egy Porke gyűjteményből se.
Amúgy a Motorbox 959-ese is egész jó modell, pláne a korához képest, de amint már korábban is írtam, ha az AA kiad valamit, akkor hajlamos kegyetlenül lepukkantani a konkurenciát. -
#263886 Orvosság vörös köd ellen: Schuco Cayman. Még a tanksapkája is nyílik.
-
#263885 Ez még a leghülyébb színekben is állat.
-
PP993RS #263884 Na jó de ezt a semmilyen színt aztán tényleg jobb inkább bevörösíteni, vagy bármi... -
eyeball #263883 - Most hogy jobban megskubiztam a saját fekete F40-em, megállapítottam, hogy valóban dög egy gépállat ebben színösszeállításban is...
- Egy Gas Monkey-féle F40 jól mutatna a Kyo palettájában. -
#263882 úgy látom feketében is elég dög ez a gép :) -
#263881 A CK-nál már ott a Bburago Ferrari SF16T 1/18-ban.
-
#263880 Én a Kyosho helyében tutira nem hagytam volna ki a feketét, meg egy matricás fehéret:
-
eyeball #263879 - Végre valaki megérti az eszmefuttatásomat.
Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.09.19. 20:39:34 -
#263878 Ízlés kérdése... de szerintem igen.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.09.19. 20:28:08 -
#263877 nem csodálom hogy tetszik, iszonyat brutál ez a gép, nagyon ütős, kezedbe veszed és és csak nézed nézed és nem tudod lerakni
én anno mikor megvettem, egy kedves gyűjtőtársunk kedvező ajánlata miatt vettem meg, pedig nem igazán illett a gyűjteményembe (mint ahogy ma se) mert csak utcai autók modelljeit gyűjtöm, de egyszerűen olyan dögös a modell, hogy egyetlen nem utcaiként is helyet követel :)
-
#263876 bakker egy ilyen volt életem első 1:18as modellje 23 évvel ezelőtt, egy buraggo :) igaz pirosat rendeltem és egy sárga jött (a VH utcából) és valami kemény 1490 ft-ért :))
és az a bubu volt a non plus ultra nekem, mindene nyílt és alatta minden légcsataronát le lehetett követni, hogy melyik légbevezető nyílás hová vezeti a levegőt, kis patentok, meg minden, akkor azt hittem nincs is ettől jobb :))
ja és pirosak voltak az ülései :)) -
#263875 tudod Peti olyan fura ez, te elméletileg nagy Porsche fan vagy és kiszórsz egy 959-est :)
az egyik legnagyobb Porsche ikon, én nem tudtam kihagyni, pedig nekem nem is a Porsche a fővonalam
meg oké hogy leszűkítetted a 911 az egészet de a 959 egy full gyári tuningos 911 ;) az az alapja
csak le kellett szűkíteni a motort 2,85l-re a B csoportos rally szabályok miatt, de cserébe kapott egy dupla turbót
és hát pufi, hát az, ez tény, gondolom kellett a extra széles tengelytáv és még a Rauh nem dolgozott akkor :)
szóval nem értem hogy tud nálad kimaradni egy 959 ..
-
PP993RS #263874 Sztem meg hogy a Bburagonak könnyebb / olcsóbb legyen lemodellezni :) teszem hozzá az én Bubu F40-esemen gyárilag mindkét oldalt volt -
crosspeet #263873 hááát, ez határeset.. egyértelműen jobban nézne ki ez a paripa vörösben, vagy esetleg feketében..? -
#263872 Nekem van egy hihetőbb: ezek a hüje olaszok egyszerűen lefelejtették. Ennyi -
#263871 Eccerű. Mivel balkormányos volt mind, feltételezték, hogy normális országokba kerülnek, ahol jobbra tartás van.
Na most a gyalogosok így legalább látták, hogy mi ment el mellettük. Vagy az is le tudta olvasni, akiket leelőztek. Ezeket meg nem nagyon előzték meg, tehát balra tök fölösleges lett volna kiírni.
Ez is egy magyarázat. Csak olyan sete-suta. -
#263870 Sz'tem nem kell azt ilyen komolyan venni. Én is láttam a minap egy régiséget halvány-metál-zöldben, és állítólag az a gyári színe. Ha nem is festeném át, de tutira átfóliáztatnám valami ferrarisabbra.
Verde Chiaro -
#263869 Az élet bazi nagy, megválaszolatlan kérdései... -
PP993RS #263868 :D
Vagy az Aviator c. filmbe, mikor a prosti ad vissza még a hamis csekkből kp.-t
Visszatérve a modell témához :)
Az 1:1 képeken most jól látszik a Kyo egyik hibája, hogy a felni perem része nem krómos, a rezsinnél már persze úgy csinálták, meg aszem az utcai HE-nél is már javították.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.09.19. 11:36:01 -
crosspeet #263867 Micsoda..??? Azt akarod mondani, hogy ez a húszezres hamis..???
Akkor engem megerőszakoltak! :D
;) -
PP993RS #263866 Át bizony :)
Tényleg nem tudtad hogy mind vörös volt? Azért írtam hogy mindenkinek a falán csak piros lehetett ;)
Ha amúgy nem parkolna már itthon egy, mondanám hogy el kell adnod (nekem) mert az nem pálya hogy ilyen modell álljon nálad
Amúgy meg kit érdekel mit adtak ki? Most ha egy másik szultán meg rendel egy sárgát akkor "elfogadott" lenne? Ugyan már........ ;) tuti a sárgákat se Józsi bá fújta át
Jó az most jön a bilibe lógatott kéz; igaziba is sárgába kéne :) de piros üléssel.............
-
crosspeet #263865 De vajon gyárilag miért csak a jobb oldalon van F40 felirat a szárnyon..? miért..? -
crosspeet #263864 Az egyetlen amit mint 1:1-es "umbaut" elfogadok, az a Gas Monkey feketéje, azt egy töröttből hozták létre, és bár szentségtörésnek tartom, stílusosra sikerült.
Hozzá teszem, ha az enyém lett volna a döntés, gyárira restauráltatom!
(de ez akkor is stílusos lett)
-
crosspeet #263863 szép, szép... de ha gyárilag csak a piros jött ki a gyárból (meg a két fehér), akkor én csak is gyári színt választanék egy ilyen értékű klasszikusnál... mármint 1:1-ben aztán tuti. -
crosspeet #263862 akkor speciel a sárgával engem átbasztak.. -
#263861 Tévedtem. A brunei-i autó belül vörös. -
#263860 Igazi Ferraribuzi nem vesz más F40-est, csak vöröset. Vagy fehéret. A Ferrari évkönyv szerint a gyárból az _összes_ F40 vörösen került ki, +2 fehér a brunei-i szultánnak. Azok belül is fehérek, a Bbubu ki is hozta azt a verziót.
Ami sárga, fekete, kék, ezüst, miegyéb, az mind 1/1-es umbau.
-
crosspeet #263859 na jóccakát urak, menek szunyamunya..