Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-) Na arra én is kíváncsi lennék, rendelnék is egyet belõle! :-D Vegyük rá egy kisszériás gyártásra! :-DDD
Igen, biztos egyiket lekoppintották az elõzõrõl 😄
Remélem egyszer Dofek megcsinálja az M8at modellbe, mert sok tapasztalata van már a 8as BMW-el és sok tehetsége az átalakításokhoz.
Remélem egyszer Dofek megcsinálja az M8at modellbe, mert sok tapasztalata van már a 8as BMW-el és sok tehetsége az átalakításokhoz.
köszi a linket
Nagyon cool! Errõl a Bömösrõl az 1971-es Alfa Romeo Montreal jut eszembe a lámpaelrendezés+lefedettsége miatt. :-D
Uhh igen arról láttam képeket, nagyon tetszik a 8as BMW ha szép állapotba van, de ez még szebb volt, imádom a kis módosításait, nagyon brutális. Itt van még 1 szép példa ezekre a ritka darabokra :
egy kép estére Crosspeet kollegának😊
az F40-bõl bõven terven felü gyártottak, így az furcsa lenne, ha abból pont nem találnának egyet kirakni😊 viszont a 288 GTO nélkül hiányérztem lenne😞
Azta roh@dt! Miért is imádom az 599 GTO-t, ez asszem jó válasz! A videó képmínõsége sz@r, de a hang az eszméletlenül durva! Nyamiii!!! <#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Ez nagy igazság, de a legjobb példa erre mégsem egy múzeum, hanem egy raktár! A BMW M-részlegének a "titkos" raktára, ahol a soha meg nem jelent/sorozatgyártásba került prototípusokat tatják, amiket csak egy autószalonra cipeltek el azt jóvan. :-D Ilen az E31-es M8 is, ami nagy kár, valószínû sikermodell lehetett volna, de hát mégsem hozták ki. Vagy az E30 pick-up, és társai...
F40 eddig mindig volt, 288 GTO-t még nem láttam se élõben ott, se korábbi években képekrõl, de amúgy random cserélgetik az autókat, csak a fõbb, meghatározó modelleket hagyják bent sok-sok évre, mint a 125 S-t, 246 GT Dinot, F40-t, a többit nem tudom, ahhoz jövõre is el kéne mennem, hogy biztosat határozhassak, de általában évente váltogatják az autókat, "rosszabb" esetben fél évente, mint ezt az én példám (koppanásom-mázlim) is mutatja. De szerintem F40-et tuti találsz, bármikor mész is oda. És nem csak a múzeumban, én szerdán hármat is láttam, kettõt fényképeztem, egyet hallgattam... :-D
Csak azt a hülye F1-es szekciót szüntessék már meg, elvégre nem a múltban kell élni, a jelenben kéne jobban teljesíteni. Ez már minimum a második év, ha nem több, amióta a döntött részt ezek a világbajnoki F1-esek bitorolják. Persze, jól, meg szépek, de már unalmas, és az embereket sztem sokkal jobban érdekelnék az öreg, ritka, különleges vasak, mint ezek:
Ráadásul tök sötét van, normális képeket nem is lehet csinálni, régen itt az ablakokon sütött be a napfény...
Csak azt a hülye F1-es szekciót szüntessék már meg, elvégre nem a múltban kell élni, a jelenben kéne jobban teljesíteni. Ez már minimum a második év, ha nem több, amióta a döntött részt ezek a világbajnoki F1-esek bitorolják. Persze, jól, meg szépek, de már unalmas, és az embereket sztem sokkal jobban érdekelnék az öreg, ritka, különleges vasak, mint ezek:
Ráadásul tök sötét van, normális képeket nem is lehet csinálni, régen itt az ablakokon sütött be a napfény...
Nekem volt régen egy sima Lancer ebbõl a sorozatból az elvileg Paudi volt, bár nem jöttem rá soha mi is volt, ez hasonlít rá, de nem tudom eldönteni
A múzeumokban mindig van néhány érdekesség, amit sehol máshol nemláthatsz, szinte már ezek miatt is megéri elmenni 😊 (a második porsche-nek nézzétek meg a gumi mintázatát is )
Valami CSM. Még életemben nem hallottam róluk, de ha ez is olyan mint a Paudi és társai, akkor probléma nem lehet. :-D
Jah, az volt... Kell nekem venni ezeket az autós újságokat, mint a Retro Mobil, meg a Sport Auto. Olvasnivalónak jól, fõleg a Retro Mobil, a Sport Auto se rossz, de ott néha vannak azért érdekes dolgaik is. Csakhogy az én "pártomba" tartózó márka autiból válasszak, eleinte a 612-esrõl, meg a Californiáról is úgy írtak, hogy abban volt egypár olyan dolog, ami nekem igencsak szúrta a szememet, nameg azt se igazán vágtam, hogy mi értelme van összehasonlítani, egy teljesen alap R35-ös GT-R-t, egy Murciélago LP-670 SV-vel. Az meg mi már?! Egy alap GTR-t, a (teljesítményileg) csúcsok-csúcsa Lamborghinijével. Mondjuk számomra a Miura P400 SV, meg a Reventón a csúcs, de ez csak ízlés kérdése...
A Granturismo Events az meg olyan dolog volt, hogy nem is tudtam róla, csak egy hónappal a verseny után... Pedig GTO is volt kint akkor. A másik meg a Ferrari Racing Days volt, oda meg a gólyatábor miatt nem sikerült mennem, szóval elég gyakran játszik a sors az idegeimmel... :-DDD
Ja, ráadásul idén se Granturismo Events, se FR Days, se semmi...
Illetve nemtom tudtok-e róla, de szeptember 24-25-26-án lesz Budapesten a Papp László arénában, egy ún, I. Nemzetközi Oldtimer Fesztivál, egy hónappal az Oldtimer Show elõtt, és állítólag lesz olyan színvonalas, mint az utóbbi, hasonlóan rengeteg sok gépsárkánnyal...
A Granturismo Events az meg olyan dolog volt, hogy nem is tudtam róla, csak egy hónappal a verseny után... Pedig GTO is volt kint akkor. A másik meg a Ferrari Racing Days volt, oda meg a gólyatábor miatt nem sikerült mennem, szóval elég gyakran játszik a sors az idegeimmel... :-DDD
Ja, ráadásul idén se Granturismo Events, se FR Days, se semmi...
Illetve nemtom tudtok-e róla, de szeptember 24-25-26-án lesz Budapesten a Papp László arénában, egy ún, I. Nemzetközi Oldtimer Fesztivál, egy hónappal az Oldtimer Show elõtt, és állítólag lesz olyan színvonalas, mint az utóbbi, hasonlóan rengeteg sok gépsárkánnyal...
a múzeumban van akkor/ szokott lenni F40 és 288 GTO vagy random cserélgetik az autókat?
Jó estét,
ki gyártya a Evo X-t?
ki gyártya a Evo X-t?
Valaki tudna nekem segíteni mûanyag újra krómozásában?
1/18 Francia modellautókat gyűjtök (Citroen, Renault, Peugeot) www.french-car-fan.vsg4.hu
Urak!
Ez a sorozat honnan szerezthetõ be? Itthon kapható?
Opel Collection
Segítséget elõre is köszönöm
Ez a sorozat honnan szerezthetõ be? Itthon kapható?
Opel Collection
Segítséget elõre is köszönöm
Készülget a gép lassan, de biztosan..
PFúúúúú....nah az tényleg szar érzés lehetett...engem már az felidegesitett hogy nem jutottam el Pestre mikor volt a Granturismo verseny és pedig ott nem volt olyan sok autó 😛 De ez van....bele kell törõdni,akkor se sirtam volna ha a közelbe jönnek a Gumball srácok...de megértem õket az utak miatt 😛
:) Semmi okosság :P
😊 Köszi! 😊
Nehogy eltûnjön a hozzászólások között! Grat elõre is! :-DD
Bency, most nézem, nekem is van kire irigykednem! (Nem a biciklitúrára értem! :-D) Azokra az emberekre, akik kint voltak Bresciában, május 12-14-ig a Mille Miglián. Több mint 400 ritka, oldtimer, amit egy 130 (!!!!!) Ferrariból álló konvoj kísért, 177 városon keresztül, köztük olyan városokban is, ahol én többsör is megfordultam...
Azt hittem felrobbanok, kész vége, idegösszeomlás... :-DDD
Azt hittem felrobbanok, kész vége, idegösszeomlás... :-DDD
nálam van, szerszám, kötegelõ, gumik stb... 😉
Egy vagy két hete azt mondta nincs mostanában sok ideje modellekre, fórumozásra, majd egyszer csak vissza gyün! :-)
Erre létezik a pótgumi, vagy defektjavító spray, vagy folt+ragasztó... 😊))
Üdv
Gyerekek,ritka nagy kibaszás ha elmész bicikli túrára és defeketet kapsz a semmi közepén....és hiába telefonálsz,csak 3 óra mulva ér rá az illetõ utánad jönni.
Gyerekek,ritka nagy kibaszás ha elmész bicikli túrára és defeketet kapsz a semmi közepén....és hiába telefonálsz,csak 3 óra mulva ér rá az illetõ utánad jönni.
:) Semmi okosság :P
Nah, látom jó napod volt neked is! :-) A múzeumról annyit, hogy tényleg nincs olyan sok autó, ez köszönhetõ annak, hogy a döntött részen, ahol most világbajnoki, F1-esek állnak, ott régen 8-10 oldtimer-youngtimer-modern Ferrari volt kiállítva, találtam olyan képet, ahol egy fekete 250 GTO társaságában az a bizonyos #124-es rajtszámú, fekete 250 TR is ott volt, amit a CMC megörökített modellben...
Szóval elég sok a kihasználatlan hely, való igaz, de ha láttad volna mi volt tavaly...akkor még kevesebb gép volt kiállítva. De legalább most elõszedtek jópát régi Ferrarit is, úgy mint a 365 GTB/4 Competizione, 250 GT SWB Competizione, 195 Inter, 250 GT Competizione, 166 MM, 250 GT SWB California, ezek egyike se volt tavaly. Akkor õképp '60-as évekbeli F1-es szivarok voltak, mint a 156 F1 Sharknose, 500 F2, stb. Most nem volt annyi. 125 S, 166 F2, 750 Monza, 512 S, Enzo, F40, 458, 599XX tavaly is volt, illetve, akkor volt még egy F50, a 275 GTB az sárga volt, nem piros, a 246 GT Dino, meg piros volt, nem kék, a 166 Inter ugyanaz, XX ugyanaz, illetve a kupás részlegnél nem volt semmi az F1-eseken kívül...
Szóval fejlõdnek õk az F1-es visszalépésük óta, de még van mit pótolniuk. Mondjuk azt furcsálltam leginkább, hogy 2 hónappal korábbi videókon láttam, hogy volt egy ezüst FF, ehelyett visszarakták az F40-est, viszont a 250 California, meg a 250 GT Comp, illetve a 166 MM az nagy meglepetés volt, ezekrõl egyáltalán nem volt szó. De azért az FF-et sajnálom, egyet nem sikerült lekapni az ott eltöltött 4 óra alatt...
De legalább volt kint GTO, meg egy nagy rakás franszia Ferrari, lehet valami találkozó volt, mert szinte minden harmadik négyzetméterre jutott egy Ferrari. XXD
Hangélményben is volt részem, California, 430 Scuderia, 599 GTB, F40, 275 GTB, a GTO az egész nap ott állt a parkolóban, úgyhogy a legjobb az sajna nem volt, de összességében ritka jó nap volt, sokkal fajább, mint a tavalyi...
A Ferrari Shopban voltam én is, de nem találtam semmi olyat ami nekem kéne, még 458-as napszemüveg se volt, a Warm Up az meg egy vicc. Szinte minden modelljük 20-30 euróval drágább volt, mint azt a honlapjukon írták...
A gyárlátogatáshoz nem tok mit hozzáfûzni, csak annyit, hogy mekkora mázlista vagy, nameg egy kérdés: Azok a bizonyos Ferrarik pontosan mik voltak a gyárban? Csak mert sejtettem én is, hogy van ott valami, egy F40, meg egy fekete 275-ös is oda gurult be...
Az alkatrész szerzéshez sok szerencsét, a vacsorához meg jó étvágyat! :-DD
Szóval elég sok a kihasználatlan hely, való igaz, de ha láttad volna mi volt tavaly...akkor még kevesebb gép volt kiállítva. De legalább most elõszedtek jópát régi Ferrarit is, úgy mint a 365 GTB/4 Competizione, 250 GT SWB Competizione, 195 Inter, 250 GT Competizione, 166 MM, 250 GT SWB California, ezek egyike se volt tavaly. Akkor õképp '60-as évekbeli F1-es szivarok voltak, mint a 156 F1 Sharknose, 500 F2, stb. Most nem volt annyi. 125 S, 166 F2, 750 Monza, 512 S, Enzo, F40, 458, 599XX tavaly is volt, illetve, akkor volt még egy F50, a 275 GTB az sárga volt, nem piros, a 246 GT Dino, meg piros volt, nem kék, a 166 Inter ugyanaz, XX ugyanaz, illetve a kupás részlegnél nem volt semmi az F1-eseken kívül...
Szóval fejlõdnek õk az F1-es visszalépésük óta, de még van mit pótolniuk. Mondjuk azt furcsálltam leginkább, hogy 2 hónappal korábbi videókon láttam, hogy volt egy ezüst FF, ehelyett visszarakták az F40-est, viszont a 250 California, meg a 250 GT Comp, illetve a 166 MM az nagy meglepetés volt, ezekrõl egyáltalán nem volt szó. De azért az FF-et sajnálom, egyet nem sikerült lekapni az ott eltöltött 4 óra alatt...
De legalább volt kint GTO, meg egy nagy rakás franszia Ferrari, lehet valami találkozó volt, mert szinte minden harmadik négyzetméterre jutott egy Ferrari. XXD
Hangélményben is volt részem, California, 430 Scuderia, 599 GTB, F40, 275 GTB, a GTO az egész nap ott állt a parkolóban, úgyhogy a legjobb az sajna nem volt, de összességében ritka jó nap volt, sokkal fajább, mint a tavalyi...
A Ferrari Shopban voltam én is, de nem találtam semmi olyat ami nekem kéne, még 458-as napszemüveg se volt, a Warm Up az meg egy vicc. Szinte minden modelljük 20-30 euróval drágább volt, mint azt a honlapjukon írták...
A gyárlátogatáshoz nem tok mit hozzáfûzni, csak annyit, hogy mekkora mázlista vagy, nameg egy kérdés: Azok a bizonyos Ferrarik pontosan mik voltak a gyárban? Csak mert sejtettem én is, hogy van ott valami, egy F40, meg egy fekete 275-ös is oda gurult be...
Az alkatrész szerzéshez sok szerencsét, a vacsorához meg jó étvágyat! :-DD
Jut eszembe megérkezett a Kyo 300Zx-em, a héten megyek érte Pestre. <#vigyor3>#vigyor3>
kemény!!! <#finom>#finom>
Estét!
Csak nem sajááát..???? <#finom>#finom>
Csak nem sajááát..???? <#finom>#finom>
Jút neszembe,hová tûnt Labdacs kolléga,már jó ideje nem járt itt.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Látom a modellektrõl is csináltál képet, helyes!! 😊
Én is voltam, jól összehozták.
A DeZirrõl nekem is van képem, háttérben a Fluence-szal
Én is voltam, jól összehozták.
A DeZirrõl nekem is van képem, háttérben a Fluence-szal
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Neked kellene egy pofont lesöpörni😄D <#eplus2>#eplus2>
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Faja gépek, a beállítás is tetszik! <#eljen>#eljen> Hirtelen elõjött azonban a kötözködési vágy bennem, de elfojtottam, ha érted mire célzok... XXD
Viccet félretéve, a fekete Continental Coupe kéne a legjobban...
Viccet félretéve, a fekete Continental Coupe kéne a legjobban...
kösz, már jól vagyok,
csak már azt is megbántam h megszülettem, annyira unalmas az egész napos semmittevés... és még pár hónapig ez lesz....
remélem a szept 11-ei börzére már mobilisabb leszek, s el tudok menni majd rá...
csak már azt is megbántam h megszülettem, annyira unalmas az egész napos semmittevés... és még pár hónapig ez lesz....
remélem a szept 11-ei börzére már mobilisabb leszek, s el tudok menni majd rá...
Xbox Live: Lunatic HUN
Grazie! :-) Ment privi.
A csavarproblémáról annyit, hogy ezt a képet nézve kicsit elakad a szavam, remélem már jobban vagy!
A csavarproblémáról annyit, hogy ezt a képet nézve kicsit elakad a szavam, remélem már jobban vagy!
nagyon jó képek!
én megõrülnék ebben a múzeumban, nem is tudom mit csinálnék ott...
OFF:
már sose lesz gondom a modellautók csavarjaival,
ha esetleg eltûnne egy.... 😛
http://i56.tinypic.com/ogc1p4.jpg
én megõrülnék ebben a múzeumban, nem is tudom mit csinálnék ott...
OFF:
már sose lesz gondom a modellautók csavarjaival,
ha esetleg eltûnne egy.... 😛
http://i56.tinypic.com/ogc1p4.jpg
Xbox Live: Lunatic HUN

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
mai vacsora: labacs heréje, montezemulo módra motorolajon, hirtelen, ferraripirosra sütve.
zx kolléga jelentkezik firenzébõl!!!!
végül is nem pénteken, hanem csütörtökön voltunk ferrarizni. délelõtt modellboltok,és ferrari shop-ok látogatása volt a program, majd ebéd után mentünk gyárlátogatásra. délután jött a múzeum. estére már a fülemen is ferrari folyt ki. a modellboltok picivel drágábbak a reálisnál, különösen a warm-up. az rosszul esett, hogy nem az interneten közölt árakon dolgoznak. a múzeum nekem csalódás. kevés az ató. a gyár, viszont szenzációs. igazán izgalmas volt látni, ahogy azösszeszerelõ sorrol 20 percenként gördülnek le az itáliák, meg a californiák.a motorüzemben végignézhettük a fázisokat, hogyan lesz a nyersöntvénybõl motor. ebben az üzemben egyébként, nem kis meglepetésemre, több ferrari van kiállítva, mint a múzeumba. megnézhettük a sport részleget is, ahol régebbi forma 1-es gépeket, meg pályagépeket szervizelnek. 599, enzo, stb.
sajnos firenzében ragadtam, mert a volvóm féltengelycsuklója befejezte földi pályafutását. alkatrész talán holnap lesz. ha hazaértem, jelentkezem. addig is üdv mindenkinek.
végül is nem pénteken, hanem csütörtökön voltunk ferrarizni. délelõtt modellboltok,és ferrari shop-ok látogatása volt a program, majd ebéd után mentünk gyárlátogatásra. délután jött a múzeum. estére már a fülemen is ferrari folyt ki. a modellboltok picivel drágábbak a reálisnál, különösen a warm-up. az rosszul esett, hogy nem az interneten közölt árakon dolgoznak. a múzeum nekem csalódás. kevés az ató. a gyár, viszont szenzációs. igazán izgalmas volt látni, ahogy azösszeszerelõ sorrol 20 percenként gördülnek le az itáliák, meg a californiák.a motorüzemben végignézhettük a fázisokat, hogyan lesz a nyersöntvénybõl motor. ebben az üzemben egyébként, nem kis meglepetésemre, több ferrari van kiállítva, mint a múzeumba. megnézhettük a sport részleget is, ahol régebbi forma 1-es gépeket, meg pályagépeket szervizelnek. 599, enzo, stb.
sajnos firenzében ragadtam, mert a volvóm féltengelycsuklója befejezte földi pályafutását. alkatrész talán holnap lesz. ha hazaértem, jelentkezem. addig is üdv mindenkinek.