Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nekem sem volt olyan egyszerû megvenni, eladtam pár olcsóbb modellemet, hogy ezeket megvehessem! 😊
a BBR 458 mennyire élethû a hátsó "rácsozás" ? mert hát egy mûgyantánál ez elég érdekes feladat
Elképzelhetõ...
Amúgy a bolond amerikainaknak tetszik ez a élig lehúzott ablak, már elnézést a sértõ szóért... :-DD
Amúgy a bolond amerikainaknak tetszik ez a élig lehúzott ablak, már elnézést a sértõ szóért... :-DD
még ha legalább tényleg lenne ablaka, viszont hátul lehet rácsos lesz?
Csak sajna az ember kénytelen venni, mert fõleg mostanában, az alapból Eliteként kijött modelljeik tényleg nagyon jók, fõleg az 599 XX, meg a 250 California. Mondjuk téged elnézve, neked egyszerûbb megvenni a CMC, BBR, GMP, HE gépeket, mint nekem...<#kacsint>#kacsint><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem sikerült beszereznem az Elite-special szériából a Dino246GT-t, én csalódtam, nem valószínû hogy mégegyszer veszek...de még az Elite modelleken is el fogok gondolkozni, ez a lekötözés meg lecsavarozás ez valahogy elveszi a kedvem az egésztõl!
Igen, ez a baj vele. Aranyáron mérik, pedig szinte alig különbözik az Elite-tõl. Csak egy különleges fényezés, plusz díszdoboz (amibe még mindig le van csavarozva), egy-két plusz dolog, és máris háromszor annyiért kinálják, merthogy Special Edition, meg limitált 2000 akárhány darabban...
250 ajró...és abból már CMC Ferrarit lehet venni. Sõt, olcsóbban...
csak hát az ablak és hasmagasság😞
Heló mindenkinek!
Azt akarom kérdezni hogy mi a véleményetek errõl a makettrõl?!
9 990 Ft!Megéri megvenni?
ITALERI Scania R620 V8 New Series
Azt akarom kérdezni hogy mi a véleményetek errõl a makettrõl?!
9 990 Ft!Megéri megvenni?
ITALERI Scania R620 V8 New Series
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Egyenlõre igen. Lesz még Super Elite is, de az meg marha drága, abból már inkább megéri egy BBR mûgyanta...
Nagyon helyes! :-)
kérdés: 458 fémbõl 1:18 ban továbbra is csak Elite?
a dobozán úgyis láthatod pirosban😊
legalább bearanyoztam a napodat😊 , hogy fokozhatnám ezt a kellemes érzést, melyik másik ótómmal fotózzam majd le párban?
Akit érdekel egy ilyen fehér BBR F430 Spider fehérben, van még egy eladó.
Az ára igen baráti 66.000 Ft. Tekintve a 300 Eurós árat, és a 309 db-os limitált szériát!
Az ára igen baráti 66.000 Ft. Tekintve a 300 Eurós árat, és a 309 db-os limitált szériát!
Ja és persze hatalmas congrat a gépsárkányhoz! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Nocsak, a végén megtöröd a piros Ferrarik egyenuralkodását? :-DDD
Amúgy napot!
Amúgy napot!
Aztamázlistát! Ebben az évben ez már hanyadik HE modelled?
Képet! :-DD
Azt a k@rva..! Hogy én most hogy útállak!!! 😊))
Napot!
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Pedig akkor Dofek nyugodt lehetne! Olyan sok kárt Te nem tudsz tenni a lányában😄D<#eplus2>#eplus2>
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Reggelt!
Camaro96 kollega jól írja a Csm gyártja olyan lehet tényleg mint a Paudi, itt a link különben
http://cgi.ebay.com.sg/CSM-1-18-MITSUBISHI-LANCER-EVO-X-BLACK-DEALER-PREORDER-/370523807505?pt=Diecast_Vehicles&hash=item5644f09f11
Camaro96 kollega jól írja a Csm gyártja olyan lehet tényleg mint a Paudi, itt a link különben
http://cgi.ebay.com.sg/CSM-1-18-MITSUBISHI-LANCER-EVO-X-BLACK-DEALER-PREORDER-/370523807505?pt=Diecast_Vehicles&hash=item5644f09f11
Na! Mondjadcsak, merre csavargott a chicken az éjszaka?? 😊)
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Itthon csak modellt láttam belõle(fehér Diplomat),újságot nem. Németországban jelent meg ez a sorozat,ahogy nálunk a Retróautó.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
WEED kit láttam ma??
Dofek lányát és tényleg szép és jól is vezet
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Dofek lányát és tényleg szép és jól is vezet
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
végül e mellett tettem le a voksom, persze ha egyszer jó áron lesz a No 6 is megveszem
Áááh, tökéletes kép! :-D <#worship>#worship>
Na, én meg az vagyok, aki mindent imád, de a leginkább természetesen a legendás bömbölõket! :-D
Ja, méghozzá olyan szöveggel, hogy: Limited Edition in 10 pics, exclusively for the Members of the SG Modelcar Forum from Dofekné. Valami jó kis stílszerû háttérrel a certificaten, meg a dobozon is. :-DDD
A dobozra meg: BMW E31 M8, the M-Power, which has never made in series production in the real world. But now, the dream has come true in 1/18 scale!
Alá meg: Masterwork by Dofekné.
A dobozra meg: BMW E31 M8, the M-Power, which has never made in series production in the real world. But now, the dream has come true in 1/18 scale!
Alá meg: Masterwork by Dofekné.
Yeah!!!!Van aki a gépészkedést tiszteli,(Impreza,EVO...)Van aki a legendás bömbölést(Ferrari,Lambo...)És van aki a tekintélytparancsoló, dögösen elegáns megjelenés mögött rejtõzõ kékvérû ultraluxus csúcstechnológiát...
Pl.én....Sohasem vezettem Bentley-t.De mégis ez a kép dobogtatja meg a szívem.Lehet hogy csak hozzánemértõ gyermeteg vonzalom.Nem tudok autót szerelni,csak vezetni középkategóriájú fordokat.De valami varázslat mégis meghülyít pusztán a szárnyas B-betû láttán.Lehet benne valami......
Nem vagyok csóri...Gazdag sem.....De egyszer lesz Bentley-m még....Nem zárom ki a lehetõséget...
Pl.én....Sohasem vezettem Bentley-t.De mégis ez a kép dobogtatja meg a szívem.Lehet hogy csak hozzánemértõ gyermeteg vonzalom.Nem tudok autót szerelni,csak vezetni középkategóriájú fordokat.De valami varázslat mégis meghülyít pusztán a szárnyas B-betû láttán.Lehet benne valami......
Nem vagyok csóri...Gazdag sem.....De egyszer lesz Bentley-m még....Nem zárom ki a lehetõséget...
😄 az szép lenne kiadna belõle mondjuk 10-et Certificate-al 😄 meg külön díszdobozzal. Egyébként a Nissanok elõtt a BMW M modelleket kezdtem el gyûjteni, de 6nál valahogy elveszett az érdeklõdésem mert a 90es évek modelljei elég nagy hiánycikknek számítanak és most meg a Norev gyártja õket, nem a Kyosho és nem éppen valami minõségi darabok.