Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivarom, hatha kiszorjak ezt is..

blood sweat and beers
56€ derék, az a modell pont annyit ér, nagy-nagy piros pont a Norevnek, ez így nagyon korrekt, nem mint az AA féle újranyomás--->azt ugyanúgy dealer áron adják <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.04.01. 18:46:25
A Renault Clio Williams-nek az ebayen időnként már-már brutál ( 200 Euró körül ) az ára , de a piros VW Golf GTI G60 is 100 Euró közeli......
Renault Clio Williams
Volkswagen Golf GTI G60
blood sweat and beers
Az Alpina 8as odab.sz!!!
A Peugeot 405 MI16 anno már kijött más szinekben a 850-es meg gyári kivitelben .
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2016.04.01. 17:52:39
blood sweat and beers
De tartom magam hogy nem-nem-nem veszek 80as évek előtti vasakat, mert akkor legalább 5-6 gépet megint meg kéne vennem ....... 😛
Megtisztelő hogy bő 30perc reagálási idővel csak emiatt beírsz ide, az már nem hogy egyből sértegetsz* holott a hozzászólás nem neked szólt, ott van kinek címeztem, sehol nem vagy megszólítva, pláne nem úgy hogy biztos te is fantom modellt árulsz.
*nincs üldözési mániám, én pl. nem cserélem 2-3havonta a felhasználónevem ... ahogy azt teszik egyesek.
További sok sikert az eladáshoz!
De mit kapsz majd Kartmanyusztól, ha meglátja a jelzőket.. 😄 😉
Meg a naplementének.. 😊

Ha veszed a fáradtságot és megkérdezel, akkor szívesen elmondtam volna neked, hogy:
- A kamu Mercedes 600 SWB az a nagybecsű "Cartman0218" eladó kínálgatta és az fekete lett volna!
- A miénk az pedig ezüst színű, megnézhető és Budapesten átvehető! VAN!
Csak azért írtam ide, hogy néha egy kicsit légy körültekintőbb, még akkor is, ha saját véleményt fogalmazol meg.
Ne azonosíts mindenkit Cartman0218-al, mert vannak komoly és normális üzleti partnerek is. Az kifejezetten sajnálom, hogy a témában már kifejezett üldözési mániád van, és a megnyilvánulásaid döntő többsége a legfinomabban szólva is cinikus...
Részemről ennyi, de ettől függetlenül a Mercit "némi nemű kp" fejében te is megveheted!
Üdv, Tamás
Ezt egy brazil szappanopera vagy BK forgatókönyvbe azonnal belehetne írni, annyira csodálatos és életszerű.
Volt / van a júhtubon két kisgyerek, ilyen 15-16 éves formák, azok szoktak videót csinálni Autoart és egyéb prémium gépekről, a Signature Veyront, Mekit, Astont úgy dobálják mintha valami faautó lenne, ilyen segghülyén nyitogatják a dolgokat rajta, az ajtót olyan erővel nyitja ki hogy még 3centit "továbbmozdul", meg "kirázza" fejjel lefelé a motor-csomitetőt.....
Ilyen az mikor nem megdolgozol valamiért hanem megkapod. Persze nyilván ez nem oda-vissza működik, van akik kapja de van benne annyi intelligencia hogy értékeli/vigyáz rá.
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2016.03.31. 17:43:21
Utoljára szerkesztette: Zo911, 2016.03.31. 00:11:24
http://kereknyom.blogspot.hu
Looksmart (pet-palack) Ferrari F430 Scuderia. Kijött még másik 6-8 színben is és "csak" 220€ környékén van. A világpiacon egy Elite is többe kerül... Elvileg lesz Sc. Spyder 16M is, és nagyon haragudtam a HW-re, amiért azt kihagyta.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Figyelj, szerintem ez tudatos lehet a Ferrari-nál. Valljuk be, a HWE sem csinált tökéletes modelleket. Tény, volt jó pár egész klasszul sikerült, de volt jó néhány, ami erős kritikákat kapott.
Aztán kigyártott még Ferrari-t? Kyosho, szerintem egész klasszakat. Csak győzd kivárni, míg egy-egy fejlesztésük piacra kerül. 355 Challenge... Régóta nem dobnak új Ferrarit a piacra. Mielőtt valaki vitába szállna, tudom, tény, a Testarossa-t (is) lehet kritizálni.
CMC - elvileg már nem gyárthatna hivatalosan Ferrari-t, csak úgy mint az Exoto. Pedig szépeket csináltak.
BBR - már csak resinben érdekelt, mint még néhány hasonló cég is.
Maradt hivatalosan a BBurago (Maisto). Ferrarinak látszó modelleket csinálnak. Így legalább aki Ferrarira vágyik, nem elégszik meg a modell változattal, hanem tovább gyűjt és kénytelen igazit venni! Itt lehet a kutya elásva, ez lehet a Ferrari logikája! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
több kép itt
blood sweat and beers
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
De az biztos mint modell nagyon elismerésre méltó, "kár" hogy a Kyo így "félrenyúlt" és elment a kedvük ettől a minden szirszar nyílik dologtól. Az biztos nem kevés bukta volt nekik ........
Több mint valószínű, hogy a Cadi miatt bukták be, azért elég megosztó a típus, pedig brutál ..... élőbe is <#vigyor2>#vigyor2>
nagyon tuti kis modell, nem is értem miért nem követték ezekkel a műszaki megoldásokkal más modellek (talán csak az RR modellek kivételével) a sorban
illetve de tudom: valszeg túl drága volt a gyártás így, kevés profittal, vélhetően nem egy mai Caddy-vel kellett volna prezentálni a tudásukat, hanem valami kapósabb típussal
ha ebben a formában egy Ferrarit csináltak volna meg az min. 3-4-500 eur lenne most, ezt meg -ahogy említetted is- csak bagóért tudtam eladni 😊
csak hogy prezentáljam a modelled 😊

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Ezt a limitet én se nagyon értem, de még -vagy inkább pont- így se vészes az ára, figyelembe véve hogy mennyi mindent tud... ilyen darabszámú nyithatatlan, kormányozhatatlan, guríthatatlan <#vigyor1>#vigyor1> rezsinek is ennyiért vagy többért mennek.
A Kyosho-nak régen volt egy Masterpiece féle feltörési próbálkozása, a doboz is tök más volt, és talán csak egy kis vonalkódon volt ott hogy Kyo.
Ha jól tudom sajnos csak egy-pár Cadillac modellt csináltak meg, de azokat marha jól, 2féleképpen nyitható / buktatható volt a tetőablak, könyöklő, kesztyűtartó, tanksapka is játékos volt, továbbá a kerékkel forgott a kardán / féltengelyek, csomagtartó alatt pótkerék, szerszámos készlet. Belseje természetesen kárpitozva, nagyon jó szinte már "bőr tapintású" műanyagok és úgy tök jó súlya is volt a modellnek, tehát érzésre is nagyon-nagyon rendbe volt.
És a vicces hogy nem nagyon kapott rá a piac, a végén bagóért adták, 20-25ezer körül itthon volt, akkoriban egy tök mezei AA is annyiba fájt.... Bár lehet a Cadi miatt........ Én anno betáraztam egy CTS-V-t... mai napig az egyik kedvenc modellem.
Ezek után valahol megértem a gyártókat, mi a bánatért öljenek egy valag pénzt, időt, energiát, hogyha egy nyithatatlan bármiért is ugyanannyi -vagy még több- pénzt megad a user.
Igen drága, de manapság mi nem az ? Jobb helyeken egy hasonlóan limitált rezsinért is simán elkérnek ennyit.......

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.03.26. 15:00:27
Én külföldre biztos nem adnám levélként... (igazándiból még itthonra se)
Lancia Prisma Integrale .

blood sweat and beers
blood sweat and beers
Utoljára szerkesztette: Chevys Zsolti, 2016.03.26. 00:32:39
De egy kib.ott szép autó ez a Delta <#szeret>#szeret>