269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264219 Persze hogy tudom, én is számtalan modell mellett "megyek el", mert ha megvenném kéne mellé még ez meg az meg amaz... ördögi kör.
A GT90-nek meg az összes régi Bubu / Masito-nak nincs értéke, ez meg még ráadásul egy tök korrekt kis gép, nincs értelme 2db gyors-éttermi menü árárért eladni.
Az AA GT valóban egy gyönyörű modell, nem a legszebb AA amit valaha láttam :) de annyira jó/erős szintet hoz minden részletében, hogy öröm nézni, nyitogatni... -
eyeball #264218 - Köszönöm az elismerést, de azért neked sem kell szégyenkezned. -
PP993RS #264217 Ennyi... találó :) -
#264216 Upsz! Akkor ezt csúnyán benéztem! Viszont pozitívum, hogy olyan jók az illesztések, hogy simán zárt, öntvény Ouisa modellnek néztem. Bocs! -
#264215 Értem és persze tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű harcolni ellene. Ellenben komoly szakirodalma van a témának, bár ezt nyilván te is tudod. Szerintem mielőbb foglalkozz az üggyel, mert idővel olyan vastag réteg keletkezik, amit pusztán kefékkel nem fogsz tudni fellazítani.
Próbáltál már kefés porvédő szalagot? Fototechnikai üzletekben látni, hogy ilyesmivel védekeznek a por ellen. -
#264214 Igen, csak ez Autoart :) -
#264213 Sajnos ki fognak kopni a fém modellek, és egyre inkább a műanyag/gyanta veszi át a hatalmat. És eléggé lehangoló amikor kézbe veszed a 200g-os modellt, amiért kicsengettél 200+ eurót. Persze minőségi visszaesés nincs, de akkor sem ér ennyit. -
#264212 Ej de ismerős nekem ez a modell. :-) Mindig, amikor látok egy ilyet, sóhajtok és nagyot dobban a szívem és ez nem a modell miatt van.
Micsoda szentimentális pali lettem...
De neked is jár a gratuláció. -
#264211 Sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel. Kertváros, családi ház, extra jól szigetelő nyílászárók, 80% kőburkolat, 20% ragasztott parketta, és mégis minden tele van porral. Az elején még takarítottam őket, de rá kellett jönnöm, hogy csak ártok vele. Akármilyen finom eszközöket használok (pl. fényképezőgép érzékelő tisztító készlet), a modellek karcolódnak. Százhetven vitrin beszerzése meg nem pálya. Inkább hagyom a port gyűlni, míg a megoldás meg nem születik.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.10.11. 20:33:20 -
#264210 Szépek! Nálam ez a helyzet. 68, 69 pipa! 67, 70, 71 wanted! -
#264209 Várjál csak, a Huracan nem die-cast? Azt írja a Kyosho, hogy az Ouisa brand zárt fémöntvény. Mi az igazság? Ami nekem van Venano az fém. -
#264208 Na hát ez az.
Viszont látom kend is nyakig benne van a gyantabizniszben...
Egyébként szépek, főleg a Maserati. -
#264207 Hú, ilyen GT90 nekem is volt. Jó pár éve adtam el, talán ha ötezret kaptam érte. Nekem is valami ilyesmi tervem volt, hogy össze gyűjtöm a Ford GT-XX típusait, de aztán letettem róla. Nekem most csak egy EXOTO van és nem tudom, hogy kell-e még mellé bármi más is.
Most úgy gondolom, hogy nem.
Az AUTOart nagyon szép, de ha vennék is egyet, csomó más is kívánkozna mellé, ha érted, hogy mire gondolok... -
#264206 Szia. Huracan műanyag ellenére nem rossz, csak nem ér annyit amennyiért kapható jelenleg.
-
#264205 Jesszus! Viszont legalább szellemesen tártad elénk. -
#264204 Neked is csak azt tudom írni, amit a Misinek. Nagyon jó választás volt. Gratula!
A Huracan esetében viszont megingatott a hitemben, vagyis a kis bogarat sikerült beletennie a fülembe. -
#264203 Igazán nem értem, hogy mibajod vele Már eljutottam odáig, hogy van víztiszta, kb. 6cm széles ragasztószalagom. Azzal körbe meg tudom oldani a dolgot, a két üvegajtó közötti résen kell még egy kicsit gondolkodnom.
Addig is: Kyosho Ferrari F40 LM Edizione Aeroporto Dubai
-
#264202 -
#264201 Ó egy EXOTO. Gyönyörű!
Nekem ilyen csak Polistil van, de az is szépen feljavítható. Amennyiben nem teszi az ember 1:18-asok közé, egész tűrhető modell.
Meg aztán én kimondottan kedvelem a vintage játékokat, modelleket, sok érdekes darab készült ezeknél az elfeledett gyártóknál. -
crosspeet #264200 Ez jó. ... :D -
#264199 Ja, most láttam, van SPOILER. Most olvastam.
Színben nem vitázom. Mert egyértelmű, hogy a fekete a szebb.
Port még nem tudok prezentálni. -
#264198 A legjobb...
Még középiskolában volt egy sztorija ezzel kapcsolatban az egyik tanáromnak.
Valahol, talán Spanyolországban volt egy utca. Több borbély is volt benne.
Az egyik így reklámozta magát, a világ legjobb borbélya, a másik kirakatában ez a felirat volt, az ország legjobb borbélya, a harmadikéban a város legjobb borbélya, a negyedik üzletre csak ennyi volt írva szerényen, az utca legjobb borbélya. :-)
Hmmm, csak úgy eszembe jutott ez a sztori, bocs. -
#264197 Nagyon klassz, bár az illesztéseit nem mondanám tökéletesnek. Egyszer majdnem összejött egy ilyen, de sajnos el kellett állnom a vásárlástól. Persze végérvényesen még nem mondtam le a beszerzéséről. -
#264196 A felni, meg a gumi az tutti más. A harmadikat nem tudom. -
#264195 Nem is tudom, asszem én maradok az UH Defender 90 és 110 változatoknál.
Nyilván az lehet az elájulás oka, amit PP kolléga is ír. Sok a cucc a kocsin, viszont a hátsó lámpák védőrácsozata szerintem is említést érdemel. Valamint azt is megjegyezném, hogy még sohasem láttam ilyen szétszerelhető gyalogsági csákányt.
Persze ha mellé tennének egy AUTOart Willys Jeep modellt, máris árnyaltabb lenne a kép... -
eyeball #264194 - Ezt..? Viccelsz? Inkább venni akarnék mellé, nem eladni..!
-
#264193 Ej ha, de sok kommentár született a napokban.
Szép otó, de kár, hogy így eszi a por...
Valami okos pormentes megoldáson igazán törhetnéd kicsit a bukódat. :-) -
hamhusz #264192 Nem gondolkoztál rajta hogy esetleg eladnád? :) -
#264191 Missa, az én 550 Barchettám így néz ki:
Fedezd fel a három apró különbséget!
Megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1: az 575 GTZ kerekei, és ezzel -10 év a korából (asszem a sima 575-ön is ez van);
2: normális színe van;
3: egy csomó por
-
PP993RS #264190 Jól játszanak a szavakkal, hát persze hogy "a legjobb rezsin amit valaha láttak", mert egy hegyomlásnyi motyó van az amúgy is full nyitott autón. -
#264189 Kyosho Land Rover Defender Movie Edition. Nyithatatlan műgyanta, a Diecast Society szerint az egyik legjobb minőségű modell, amit valaha láttak.
Több kép és leírás a Diecast Society honlapján. -
#264188 Egy Exoto 500 F2... Egyszer szeretnék egy ilyen rövid orrút a hosszú CMC mellé tenni, de nem nagyon áll meg 140eFt alatt. Annyira meg nem hiányzik -
eyeball #264187 - Még két kép egy másik "finomságról":
-
eyeball #264186 - Hát azok a csiricsáré színű lambo-k nem azok..? -
eyeball #264185 - Köszönöm, csuda szép ez a modellautó... -
crosspeet #264184 Tökéletes, grat hozzá! -
crosspeet #264183 Rácsaptál az Sv-re..? -
PP993RS #264182 Milyen sok műanyag ?? -
eyeball #264181 - A sok műanyag után egy kis "csemege":
-