269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Nem hiszem, hogy azokat a Novitec nyalta rá.

De... ők voltak Ez a Novitec F430 Vendetta. Gondolom 710LE nem elég, a halálfejtől jobban megy.
  • PP993RS
    Azért a "vendetta" meg halálfej .... ez tényleg kell rá ?? Nem lenne több nélküle
  • PP993RS
    Úgy önálló hogy a Lambótól rakták ki őket ;) vagy nem ? De lehet tévedek, nem wikipédiáztam, de aszem a Diablo meg ez a 4szemű szörny is '90-től volt elérhető, tehát lehet vitázni hogy tyúk vagy a tojás :)
  • PP993RS
    Hát ezzel most megleptél.... Már a saját idejében is egy totál értelmetlen, túlbonyolított autó volt, na de most.... meg ennyiért??

Nem nagyon értem kinek árulják még, sokkal komolyabb (nemcsak tudásra) gépet veszel ennél jóval kevesebb pénzből... továbbá így az egésznek semmi értelme, ennyit a kuriózumról... mert arról szólt a fáma hogy legalább ultra-ritka, de így hogy egy talicskányi €-ból megtudod venni bármikor...............
  • Hornando
    Bizony!
  • mikeman
    mintha összebeszéltünk volna :))))
  • mikeman
    amúgy meg a Cizeta nem egy Lambo átalakítás, teljesen önálló cég önálló fejlesztéssel, csak a motor alapjai jöttek a LAmbotól, de pl a kaszni talán hamarabb megvolt mint a Diabloé
  • 355
    Lehet ezt ízlésesen és profi módon is. Ha maga a Ferrari nyúl hozzá (pl. F430 -> Scuderia), senkinek nincs egy rossz szava, ugyanez áll (általában) a Novitecre és pár másikra is, de vannak borzadályok is.

Novitec F430

Nimrod 458 Katyusha Broáf.

• mikeman
    vannak azért kivételek
    pl a Novitec cégnek elég ízléses átalakításai vannak
    a Ferrarikat Rosso, a Lamborghiniket Torado néven hozzák ki, és nekem bejönnek
    de abban igazad van hogy a többség csak ront rajta, főleg mióta a legnagyobb piacuk ezeknek az átalakításoknak a közel kelet és az orosz piac, és az ottani embereknek finoman szólva sincs ízlésük... csak pénzük :)))))
  • crosspeet
    Nem csodálom h rendelhető.. XD
    Gondolom a kutyának sem kellett, oszt maradt a raktárban 25 évvel ezelőttről.. Iszonyat szarul néz ki, amikor egy fasza sportkocsit valaki elkezd ízléstelenül "tuningolni". Egy Ferrarit v Lamborghini már csak rontani lehet ha hozzányúlnak, szerintem..
  • 355
    Pedig a Cizeta a mai napig létezik és rendelhető a V16T € 600K környékén. Létezik Spyder is 800.000€ magasságában. Az 540LE és a 4,5-es 0-100 ma már nem annyira különleges.
  • schumimodells
    1/18 - as a Solido Stratos, leírás volt, elnézést.
  • Hornando
    Van ennél szörnyűbb is :-)))
  • PP993RS
    Olyan ez mint egy tanulmányautó, de abszolút nem pozitív értelemben.

Addig "szép" ameddig hasonlít a Diablo-ra, de az a 2pár bukólámpa szörnyű, meg a lehetetlen műszaki megoldások.
    Ez max. annyiban kuriózum, hogy rendszámot csavartak rá és kiadták / eladtak belőle kb. egy tucatot, ez mindenképp bátor, őrült, lehetetlen, avantgard... nem tudom melyik szó jó ide, vagy az összes együtt :)

De ezzel az erővel egy rakás tanulmányautó lehetne kuriózum.
  • PP993RS
    És jól látom nyitható a bukólámpa (bukólámpák) ? Elég nagy ott a "rés" pláne rezsinmércével... vagy megcsinálták nyitott meg csukott lámpával is ... akárhogy is, ez is nevetségesen drága.
  • PP993RS
    "...állati megbízhatatlan egy masina."

Amit és ahogy belepakoltak, egy cseppet se csodálkozom rajta ...
  • Hornando
    Le se tagadhatná a Diablo vérvonalat, lényegében unokatestvérek. Eltudod az képzelni, hogy a 16 hengeres motorja keresztbe van beépítve az utascella mögé? Őrület!
    Mi tagadás, nekem is a Diablo tetszik jobban, de mégis ezt tartom a nagyobb különlegességnek.
  • mikeman
    igen elég előre mutató volt a technika és a forma is
    de nekem a Diablo letisztultabb és ezzel együtt szebb is
  • mikeman
    nem az enyém, de amilyen ára van nem is lesz :(
    Frontiart
  • Missa
    Ez a tied?
    Nem is tudtam, hogy van ilyen 1:18-ban.
    Nekem anno nagyon bejött. Bár azt írták róla, hogy állati megbízhatatlan egy masina.
  • Hornando
    Hú, ez nekem nagyon bejön! Bár nem hinném, hogy valaha is megveszem, pedig ott lenne a helye a Diablo-k között. Atyaég, micsoda számok. Tizenhat henger, vagyis két V8-as Lamborghini Urraco motor összedolgozásával készült és csak 20 legyártott példány. Zampolli és Gandini mesterek eléggé ráéreztek a stílusra. Máig őrzök egy Német autósújság mellékletet, amelyben ezt a típust is tesztelik a korszak szuperautóival együtt (959, Countach, F40).
  • mikeman
    Cizeta "majdnemdiablo" Moroder
    amikor kicsit több van a lámpákból mint esztétikus lenne :)

• Hornando
    Ennyire picurka az Alpine A110

• Hornando
    Azon nem gondolkodtál, hogy a nagyon régi Solido Stratost lecseréld legalább egy SunStar-ra, vagy még inkább egy Kyosho-ra?
    Gondolom tudod, hogy a Stratos egy viszonylag picurka autó és biztosan jobban mutatna a megfelelő méretezésben az 1:18-as gyűjteményedben. Én biztosan nem tenném a vitrinbe a nem azonos méretezésű modellek közé.
    Persze jól néz ki a piros autó, fehér tetővel (már ha neked is ilyen van), de nálam külön állna valahol. Talán egy plexi fedél alatt a garázsban.
    Szóval én bátorítalak a cserére. Már a SunStar is klasszisokkal szebb és jobb is, mint a Solido.
    Na de, hogy jót is mondjak a Solido-ról, az Alpine A110 modell sorozata nagyon jól sikerült. Nekem három is van belőlük.
    Erről jut eszembe, ha van Bburago A110 modelled, azt viszont simán párosíthatod a Solido Stratossal, mindkettő 1:16-os.
  • mikeman
    lemosni??? Maaaaargit! Nooooooormális?? :)))
    eszem ágában sincs lemosni, az dobja fel a modellt, ez az éke a dolognak, dehogy mosom le, inkább óvom, nehogy megsérüljön szegény matrica :)
  • schumimodells
    Igen, a Legendás autók sorozatban. Elég jó az árához képest. Egyébbként 1/16-ban is megvan a Solidótól.
  • Hornando
    Szerintem sok átlagos autós veszi meg modellben valamilyen számára elérhető, megfizethető méretarányban a család kedvenc autóját.
    Ehhez nem kell feltétlenül modellgyűjtőnek lenni. Ráadásul ezek a kínai gyártók már évek óta hihetetlenül magas minőségben készítik a belpiacos és leginkább kedvelt importautók modell változatait. Nálunk Európában ezek mindenképp különlegességnek számítanak, még modellgyűjtő szemmel is. Szóval én gratulálok városbéli kollégámnak a Hyundai i30-hoz.
    Például ilyet láttatok már? Ezt sem Európának szánták.
    Mercedes-Benz E63 AMG
  • Missa
    Huhúúúú! Ha még Kinder tojás is lenne hozzá!
  • Hornando
    Mármint Porsche? Mert sportautó biztosan van szebb. Szerintem.
  • Hornando
    Máig a kedvenceim közé tartozik! Egész szép, de én mégsem cserélném le a sajátomat. Viszont abban is biztos vagyok, ha az S2000-est manapság készítené az AA, még szebb lenne. No persze az ára is.
  • crosspeet
    964-estől nincs szebb, ezt mindannyian tudjuk. ;)
  • crosspeet
    jó, jó... de le kéne mosni azt a Mrtinka-csíkot... persze én sem mostam még le.. :D
  • crosspeet
    ezen a Humyadin én is sokat töprengtem.. :D Szerintem kib@szásból vette, hogy adjon nekünk gondolkodni valót.. :D
  • PP993RS
    No ácsi :) nem az S2000-rel meg az 1:18-cal van itt a probléma... ahogy írtam szépen kiadta ezt már az AA, az nem fér a fejembe hogy ezt kiadják rezsinbe és ennyiért... sztem vicc...
  • 355
    Ingyen beszerezhető Fiat Bartoletti + választható Ferrari 156 és 158 "modellek". Az évszázad fogása

• 355
    Miért ne lehetne. Én se gondoltam volna, hogy valaki Hunyadi i30-at vesz 1/18-ban, oszt tessék, itt van pár poszttal lejjebb...
  • PP993RS
    Hihetetlen... tényleg ezekre van igény???

Az AA kiadása is egész jó, és a mai napig emészthető ára van, azok valamiért nem szálltak el...
  • PP993RS
    Valami ilyesmi, csak nem ilyen wikipédiásan, hanem kis drámát belerakva :)

Még UTsítás előtt ők nyomták a Gate modelleket? Végül is azok se voltak rosszak, de az UT már akkor is szebb volt...
  • 355
    One Model Honda S2000 RHD. Nagyon ott van, de sajnos tiszta műanyag és >200€.

• 355
    Nem'tom miket hallottál, nekem a Wikipédiás írás hihető: megvette a Gateway Global, és ami tudás volt benne, abból AutoArtot csinált. A PMA és az UT között volt együttműködés, de a PMA nem volt soha az UT tulaja.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.10.17. 22:40:31