269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Köszke!

Csodálkozom hogy a GT S nem kattant rá erre... először lelőtték azokat amikről az UT "megfeledkezett", (4S, RS-CS) de aztán sorra bekóstolták a meglévő modelleket... Turbo, Turbo S, GT2 Evo ...

Pedig messze ez a legszebb gép a 993 családban.
  • mikeman
    mega grat
    nagyon szép gép
  • PP993RS
    Öröm és boldogság... épségben, egészségben megjött ez a szépség. Na jó a magyar posta hozta a formáját, de újra és ugyanaz a roppant kedves gyűjtőtársunk segített még a postával vívott csatába is... időt és energiát nem kímélve, amiért tényleg le a kalappal! Köszi újra-itt is ;)

Gyönyörű autó, gyönyörű modell, így ahogy van ebbe a színbe, ezzel a felnivel.... tökéletes. Volt egy majdnem ugyanilyenem rövid ideig, de én marharépa eladtam, 100% biztos voltam benne hogy nem fogok találni még egy olyat és pláne olyan állapotút, de sikerült.

Döbbenetesen szép és megkímélt, ne felejtsétek hogy ezek a modellek jobb esetebe is legalább 15évesek!

És a slusszpoén csak most jön, ez spec olyan ritka modell hogy nagyon :D egy német UT fanatikussal szoktam levelezni, egész jól informált, ő mondta, hogy ebből tényleg csak egy pár darabot csavaroztak össze.
    Bár a világpiacon pont van egy már hosszú-hosszú évek óta, de totál elvetemült áron, viszont elnézve ezt a komédiát ami mostanság zajlik a modellek árával, nem lepődnék meg ha előbb-utóbb még annyiért is bezsákolná valaki.

Egy gyors kép, több és természetesen hasonló gyenge kép hamarosan

• mikeman
  • mikeman
    elküldöd nekem, én majd találok helyet neki :)))
  • PP993RS
    Hát annyiért nem is csodálom hogy legyártják bármikor... Ezeknél nyilván nem kell ilyen parasztvakítás mint az 1:18 rezsineknél hogy ennyire+annyira limitált.
  • PP993RS
    Jókor szólsz, vittem volna hozzád, bár lehet az AA nehezebben jön szét mint egy Mira meg hát ott a plüsst is 1:18 kárpit-tisztítani kéne
  • PP993RS
    Jaj Te.... hová gondolsz??? Az más, kókusz-zsírral szoktam kenegetni őket, hogy szép fényes legyen :) A rezsin szereti
  • 355
    A gyerekeim :)

A börzéken annyi ilyet árulnak, hogy az elképesztő. Néha szembetalálkozom olyanokkal, amilyenekkel gyerekként játszottam, de nem vitt rá a lélek, hogy ugyanolyan lestrapáltan megvegyem őket, mint ahogy 35 éve elhagytam :))

Szerk: az a Shelles nyerges elég jól néz ki :)
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.10.22. 13:29:54
  • Hornando
    Gyűjt még valaki kicsiket is rajtam kívül?
    Én nagyon bírom őket, pláne, hogy ilyen (minőségi/költséges) játékokat már soha többé nem produkál az emberiség.

• 355
    Engem is csak a mérete tart vissza. Nagyobb mint a Bartoletti, hova a francba tenném? :)))
  • 355
    Ügy tudom, hogy az Amalgam nem limitálja a modelleket (limitálja azokat az áruk), így az 'out of stock' csak annyit jelent, hogy nincs készleten, de legyártják, ha akarod.
  • 355
    Egyszer én is vettem egy bagószagú, vastagon poros modellt, mondjuk az csak egy (asszem Mira) 348 Spyder volt. Szétszedtem, a plexi részek kivételével beraktam a mosogatógépbe az edények mellé, 50 fokon kimostam, aztán pótoltam a matricákat. Azóta se büdös
  • mikeman
    szerintem meg az olyan lúzer gazdagok vesznek ilyet akiknek nem jutott eszébe a ház építésénél hogy a garázsból bele lehessen állni a nappaliba az autóval és így nekik ez maradt :)))
    így dugás közben is csodálhatják a gépet :))))))
  • mikeman
    pedig akkor tuti tőled hallottam :)
    az előbb gyorsan ki is mentem körbe szagolni a tőled vett modelleket, hogy nincs e bagószaguk :))))
    de csak kókusz illatú volt az egyik
  • mikeman
    annyira tudtam hogy nem lesz ilyen TDF-em..... én csak 1:18-at gyűjtök :)))))
  • bulba
    Igen, a krómlökhárítós/hűtőmaszkos korszak az előretolt visszapillantótükrökkel...vannak finomságok abból a korból bőven!
  • bulba
    Dede, beletrafáltál ez gyakorlatilag egy Jazz szedán.
  • Hornando
    Ez a Honda nem áll valamiféle rokonságban a Jazz típussal? Az a kis háromszögű ablak az A oszlopnál és az ajtók is gyanúsan hasonlítanak az első generációs Jazzéhez.
  • PP993RS
    :D

Csináltam ilyesmit is, doboz és wunderbaum, de úgy hogy ne érjen a modellhez mert agresszív a kis fa simán belemarna... na lett egy bagós+kókuszos modellem, aztán pár nap és újra csak a cigiszag.

Rühellem a cigarettát... nagy dobás volt mikor kitalálták hogy szegény dohányosoknak ki kell menniük cigizni, és minden intézmény, pláza, töktudja bejáratánál mint a verebek ott állnak és nyomják a füstöt. Nem ki hanem bezárni kéne őket egy kis szobába, azt ott egymás orcájába nyomhatnák.
  • Hornando
    Nagyon szép ez a babér by Nissan... Hiába, mindig oda lyukadok ki, hogy a 70-es években még érezték a stílust.
  • Hornando
    Ej, hát ez nem jutott eszébe?

• PP993RS
    Ezeken annyira nem lepődök meg, sztem ez tipikusan az a réteg akinek lehet ott áll egy 1:1 a garázsba... de minimum egy-két Ferka......
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.10.21. 21:53:40
  • Hornando
    Az enyém picit szerényebb, minden szempontból.

• PP993RS
    Nem emlékszem, hogy én mondtam /írtam, de nekem is volt ilyen... undorító volt, próbáltam vele mindent, de egyszerűen nem lehetett száműzni a bagó szagot, és ha valamivel hát azzal ki lehet kergetni a világból... adtam is el, inkább nyomott áron csak vigyék a francba.
  • Hornando
    Az F12 Tdf akkor még baráti áron kapható. Ja nem, kifogyott a készlet. :-)
    Na de akkor nézzétek ezt: 375 PLUS 1954 Le Mans
    Közel két és félszeres áron kínálták, de ezt is elkapkodták. :-) Ez mai árfolyamon számolva uszkve 5,2 millió Ft.

• 355
    Amalgam Testa Rossa 1/8

• 355
    Amalgam, 1/8, 7.400$...
  • schumimodells
    Ki a gyártó?
  • Hornando
  • mikeman
    erről a csikk dologról jut eszembe hogy egyszer valaki mondta hogy vett egy modellt és rohadt erős bagó szaga volt
    na az milyen durva már....
    hirdetésben meg az áll hogy por és karc mentes :))))
    tabacco version :)
  • PP993RS
    Csík és csikk ellenes :)

Nem mondtam én hogy nem tetszik, csak azok a matrinkák......

Ez a két gép amit linkeltél tényleg nagyon rendbe van.
  • mikeman
    jaj te, ne magadból indulj már ki :) köztudomású hogy felirat meg csík ellenes vagy :))))
    nekem azon a 430-ason inkább a hátsó szárny a gagyi egy kicsit, de amúgy szép kis gép az
    ami jobban tetszik az ez a 458 átalakítás, nem sok nem kevés amit csináltak vele, ízléses, kraft is van benne, nekem bejön

a másik meg a Torado Aventador, ez is szép, itt talán a küszöb kicsit túlzás lett, de amúgy ez is rendben van

ja és egyiken sincs látványos felirat :))
  • bulba
    Szigorúan csak LINKKÉNT, mert a modell is legalább olyan "igényesre" sikeredett. Mielőtt valaki megkérdezné: nem Pontiac Aztekom nincs
    Szerk: de létezik
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.10.21. 16:49:10
  • 355
    Ha ki akarod égetni a szememet, tegyél be Renault Thalia 1-est. Nnna arról tényleg nem'tom, hogy mehetett át a design MEO-n... A világ 2. legrondább autója a Ssangyong Rodius után.
  • bulba
    Hogy ilyen szépen kéritek, szívesen rakok még pár IGAZI szépséget is:

BLŐÁÁÁÁÁ

WÁÁÁÁÁÁÁ

GGYÁÁÁÁÁÁ

• bulba
    Kellemes modell mind a kettő!
    Ez a kép összehasonlító jelleggel nagyon jól mutatja, hogy a metálbordó festés mennyivel szebb és elegánsabb egy sima pirosnál (pedig a két szín viszonylag közel áll egymáshoz). Még ha valakit nem is érdekelnek az adott modellek érdemes a képre még egyszer rálesni, már csak a színek miatt is
  • bulba
    Gratula hozzá, ez tényleg jó választás volt! Nem csak 35 euróért (úgy kiváltképp), hanem abszolút mércével is elég jól néz ki.
  • bulba
    Napot!

• PP993RS
    Ez nemhogy felmatricázva de még a nevébe is gagyi... értem valahogy ki kell fejezni hogy vérbrutál... de talán elég lett volna annyi hogy F430 V710.