Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na nem offolom szét az oldalt, ígérem, nem borzolom szét a kedélyeket még jobban, de ez egy "létező" ph "autó".. XD
Ez már az "igazi", és tervei..:

Ez már az "igazi", és tervei..:

Először azt hittem vicc, de máshol is látom, 333db-os resin szépség ez! <#csodalk>#csodalk>

VAN MÉG A HÁNYÁS ELLENI GYÓGYSZERETEKBŐL..? XD

Az hogy a kutyám ilyen,még OK....De ez????
Az szerencsés hogy nem porosodnak...Nekem anno 8 autó csak úgy simán kint volt a polcon.Heti egyszer letörölgettem őket.Vettem mindenféle extra finom törlőkendőt,meg vattaszerű nyeles cuccot,mindig beleakadt ablaktörlőbe,díszlécbe stb...Egy hátsó Bentley logót sikerült is "letörölni" ilyen módon....A törölgetés ellenére egy idő után a résekben,a szélvédő alján,az ablaktörlők alatt,a cabrióknál az utastérben nagyon durván lerakódott a por. Egy teljes napom ráment arra hogy pl.csipeszbe fogott pici vizes szivacsdarabbal,aztán száraz papírzsepi fecnikkel kitakarítottan mindet.Szépek lettek..Vitrinem nincs,így hát le vannak takarva szétvágott régi polókkal.. :)))) Működik! Nem porosodnak szerencsére...Aztán néha kitakargatom őket,hadd szellőzzenek... Régen repülőmakettek voltak vitrinbe.De szar lehetett a vitrin,mert rohadtul porosodtak.
Ja igen, 210 euro ..
Köszönöm! ;)
plussz egy t lemaradt..
EZ LEHET ÁPRILIS ELSEJÉRŐL MARADHATOT VAJON..???
EMBEREK... NEE.... <#falbav>#falbav><#hawaii>#hawaii><#help>#help><#violent>#violent>
Brandpowder Citroen-Porsche 911 - orange (Germany/USA 2013) Liefertermin nicht bekannt AUtocult 1:18
Model: ATC8003
Brandpowder Citroen-Porsche 911 - orange (Germany/USA 2013) Liefertermin nicht bekannt AUtocult 1:18
Model: ATC8003
Igazán szép gyűjteményed van, gratulálok.<#eljen>#eljen>
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
De a hosszútávú terveim közt szerepel egy komoly vitrin, mert ez ideiglenesnek indult, de drága nagyon egy komoly.. A benne lévő modellek faszányosak, nem porosodnak, láthatóak, de nem túl dekoratív sajna maga az 1:18-as vitrinem.. de legalább van. Mikemannak vannak gyönyörű vitrinjei, de igen komoly árat pengetett ki értük. Sok modell áráért.. ;) Valami olyasmivel már megelégednék!
Szia!
Köszi! Nem porosodnak, egyáltalán! Még sosem voltak törölgetve, de nincs is szükség rá.. ilyen csúnya szigetelővel körbe van szigetelve az ajtó, a szépség jelen esetben ennél a vitrinnél a háttérbe szorul, de a pormentesség nekem a legfontosabb! Van amúgy spéci 100ft-os boltban kapható :) tollseprűszerű valamim, előfordult hogy "leporoltam" már őket, de ez annyira minimális, hogy pl ha beteszek egy újat a vitrinbe, vagy fotózáskor látható 5szem por nagy ritkán, max ilyenkor használtam... Szóval soem kaptak nálam takarítást a gépek, nem igazán van rá szükség..
Köszi! Nem porosodnak, egyáltalán! Még sosem voltak törölgetve, de nincs is szükség rá.. ilyen csúnya szigetelővel körbe van szigetelve az ajtó, a szépség jelen esetben ennél a vitrinnél a háttérbe szorul, de a pormentesség nekem a legfontosabb! Van amúgy spéci 100ft-os boltban kapható :) tollseprűszerű valamim, előfordult hogy "leporoltam" már őket, de ez annyira minimális, hogy pl ha beteszek egy újat a vitrinbe, vagy fotózáskor látható 5szem por nagy ritkán, max ilyenkor használtam... Szóval soem kaptak nálam takarítást a gépek, nem igazán van rá szükség..
Ejj Gratula!! Faszaságos... OK hogy vitrin,de nem porosodnak így is???? Ennyi vasat időnként letörölgetni nem kis túra.. :)
köszi!! Szerény ez, sok itt lévő gyűjtőhöz képest.. ;) Ez a kékség valóban szépség, élőben sokkal inkább!
A betyár, az már komoly Porsche gyűjtemény, őszintén gratulálok hozzá! Van pár ismerős darab, meg sokkal több irigylős is! :P
Nem írtam akkor, de az AA 993-hoz külön gratula, a mostani szériából talán a legizgalmasabb darab külső-belső színkombinációt tekintve. A zöldet nagyon vártam, de egy kicsit szebb, élénkebb árnyalatra számítottam belőle. Ez a kék szín a bézs belsővel nagyon komoly!
Nem írtam akkor, de az AA 993-hoz külön gratula, a mostani szériából talán a legizgalmasabb darab külső-belső színkombinációt tekintve. A zöldet nagyon vártam, de egy kicsit szebb, élénkebb árnyalatra számítottam belőle. Ez a kék szín a bézs belsővel nagyon komoly!
http://kereknyom.blogspot.hu
Köszönöm! ;)
Tudod milyen vagyok naa..
Koszonom! ;)
Koszonom! ;)
a fene se tud rajtad eligazodni :))
pár napja még árultad a másik RUF-ot, mondván hogy nem gyári, csak egy tuning :))))
most meg hegyezed a micsodád egy másikra <#fejvakaras>#fejvakaras> <#circling>#circling>
szerezzed ezt is be és a másikat se add el, az is egy ikon
pár napja még árultad a másik RUF-ot, mondván hogy nem gyári, csak egy tuning :))))
most meg hegyezed a micsodád egy másikra <#fejvakaras>#fejvakaras> <#circling>#circling>
szerezzed ezt is be és a másikat se add el, az is egy ikon
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
valamiért ez a F60 nem mozgat meg, semmi extra nincs benne, kicsit langyos :)
gyűjtői típus ez, kis példányszám, horror ár, hangárban a helye a másik 30 különlegesség mellett oszt lehet dicsekedni a többi gazdag sznob előtt :)))
nos a TRS már más tészta, nekem az jobban bejön, az dögös
gyűjtői típus ez, kis példányszám, horror ár, hangárban a helye a másik 30 különlegesség mellett oszt lehet dicsekedni a többi gazdag sznob előtt :)))
nos a TRS már más tészta, nekem az jobban bejön, az dögös
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Ja, és F60 Superamerica (ami kb. egy F12 Spyder). Gyönyörű és felejtős.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.06.02. 18:32:37

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.06.02. 18:32:37
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
458 Challenge Evo, 488 Challenge. Jöhet a 488 GT2-is, ha már a HW kihozta a 458 GT2-t. És akkor még ott a 488 GT3/GTE páros.
Nagyon reméltem még az F12 TRS-t, az kb. egyidős a hatalomátvétellel és nagy dobás lett volna, de nem lesz már belőle semmi.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.06.02. 18:26:40
Nagyon reméltem még az F12 TRS-t, az kb. egyidős a hatalomátvétellel és nagy dobás lett volna, de nem lesz már belőle semmi.

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.06.02. 18:26:40
kissé letisztultabb már a gyűjtim, volt itt régen minden.. Japán paripák, amerikaik, németek, angolok... versenygépek stb...
De így egyszerűbb.. Nem mondom, hogy néha nem hiányoznak, dehát....
Persze a legtisztább lenne, ha csak utcai stock 911-eseket gyűjtenék, könnyebb lenne, az lenne még csak a tiszta.. <#finom>#finom>
Vagy legalább a vitrint úgy készíttetni, hogy teljesen külön legyen a Stuttgarti az olaszoktól.. eccer. <#wink>#wink>
De így egyszerűbb.. Nem mondom, hogy néha nem hiányoznak, dehát....
Persze a legtisztább lenne, ha csak utcai stock 911-eseket gyűjtenék, könnyebb lenne, az lenne még csak a tiszta.. <#finom>#finom>
Vagy legalább a vitrint úgy készíttetni, hogy teljesen külön legyen a Stuttgarti az olaszoktól.. eccer. <#wink>#wink>
És kérem a maga gyűjteménye..??? Hadd lám! <#wink>#wink>
És sajna még mindig nincsen szép dekoratív vitrinem... :/
A kedvesebb 1:18-asaim közelebbről..:
Aktuális állapotunk <#wink>#wink>
A második kép kakukktojás, ők 1:12-esek (4 911-es egymás alatt)
A második kép kakukktojás, ők 1:12-esek (4 911-es egymás alatt)
Le vannak maradva, de nagyon: FXXK, 488 Spider, F12 TDF, 458 MM Speciale, GTC4 Lusso, F12 TRS.
Kihagytam valamit?
Ez igy nagyon nem lesz jó, ha a BB évente kihoz két 1/18-as Ferrarit, más meg nem gyárthat. És akkor még hol vannak a régi Ferrarik?
Kihagytam valamit?
Ez igy nagyon nem lesz jó, ha a BB évente kihoz két 1/18-as Ferrarit, más meg nem gyárthat. És akkor még hol vannak a régi Ferrarik?
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

jól áll a ferkátlinak a fehér is, Miami! <#wink>#wink>
bár jó lesz ez kékben is..

Ja igen.. RUF RGT 1:18
Nesze neked, resin basszus.. be kell szerezni. Pre Order Gts. <#falbav>#falbav> <#kuss>#kuss> <#vigyor5>#vigyor5>

Igen, annyira one-off, hogy a váz és a futómű (talán a motor is, "running gear"-t írnak) mind a 458 Sp-ből van. De olyan dögös, hogy a Ferrarinak nagyon ki kell hegyezni a ceruzát a majdani 488 Sp-hez, ha ezt le akarják pipálni. Külön tetszik a Buzuki Stiftes fekete A-oszlop :-)
Szerintem a Bbubu át fogja lépni az F12-t. Van olyan HW-ből, nem is sikerült rosszul és egyes verziói még mindig kaphatók.
Szerintem a Bbubu át fogja lépni az F12-t. Van olyan HW-ből, nem is sikerült rosszul és egyes verziói még mindig kaphatók.
Gyönyörű...Úgy tudom csak egyetlen példány épült.. és igen...a Bbubu...Ahogy látom 1 18-ban még F12 sincs.....nem hogy F12 tdf..Utóbbin egy signature verzión elgondolkodnék.....
Ferrari 488 MM Speciale. Állati jól néz ki ebben a gyémánt-ezüst színben. Ha ez így megy tovább, le fogok szokni a vörösről. A Bburagónak meg össze kéne szednie magát, mert nem elég, hogy régebbi vasakat nem hoznak ki, de az újakkal is kezdenek lemaradni.

Engem a zsanérok látványa izgat igazán, naa... <#nevetes1>#nevetes1>
hehe, 325euró Kyosho Testarossa.. persze fehér az nincs.. még.
NEM ÉRTEM, MIÉRT??? Mikor harmadáért lehetne adni a diecastot, mert tudnák, mert ott a polcon a forma, mert már ugye csináltak szépet belőle..?!.. Az a vicc, hogy sznobságból van is aki megveszi ezt ennyiért. Csak hogy elmondhassák, nekem ez is meg van, és műgyanta! :D ez nem modellautó, ez szobor.
persze szép, de 325euróért..?!
nagyot fordul ez a modell világ..
NEM ÉRTEM, MIÉRT??? Mikor harmadáért lehetne adni a diecastot, mert tudnák, mert ott a polcon a forma, mert már ugye csináltak szépet belőle..?!.. Az a vicc, hogy sznobságból van is aki megveszi ezt ennyiért. Csak hogy elmondhassák, nekem ez is meg van, és műgyanta! :D ez nem modellautó, ez szobor.
persze szép, de 325euróért..?!
nagyot fordul ez a modell világ..
Egy kicsivel több fantázia.....egy kicsivel több meló az öntőformán, és hogy életre kel az a bőrkárpit!!!! Ottomobile Renault R25

Képem most nincs, szerintem lehet otthon sincs mindről.. 993-asaim, 1:18-ban:
-Ut 993 Carrera RS babakék
-Gt Spirit 993 Turbo s.szürke
-Gt Spirit 993 Ruf CTR2 ezüst
-Autoart 993 Carrera babakék
illetve egy szürkéskékes 1:12 993 Turbo, Gt Spirit..
Amúgy a kedvenc Porschém a 964-es, utánna a 930-as, és a többi már csak ráadásként.. :)
-Ut 993 Carrera RS babakék
-Gt Spirit 993 Turbo s.szürke
-Gt Spirit 993 Ruf CTR2 ezüst
-Autoart 993 Carrera babakék
illetve egy szürkéskékes 1:12 993 Turbo, Gt Spirit..
Amúgy a kedvenc Porschém a 964-es, utánna a 930-as, és a többi már csak ráadásként.. :)
Üdv itt! A Bubu nagyon bejövős. Kifejezetten jól sikerült az alapforma és a modell is.<#eljen>#eljen>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Szép fogás, gratula hozzá!
Annyira nem vagyok tisztában a gyűjteményed aktuális állapotával, ezen kívül milyen stock 993-asaid vannak?
Annyira nem vagyok tisztában a gyűjteményed aktuális állapotával, ezen kívül milyen stock 993-asaid vannak?
Szép estét, legyen itt egy vipera is :)