269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • goser
    Kár, hogy nem az AA kistesót adod el :-) azt duzzogva, de megvenném :-)
  • Missa
    Ismerős a srác? Van fent egy H.Ádám, képpel satöbbivel. Ugyan az lenne?
  • Missa
    Nem jön be a Fradi színezet?
    Nekem mondjuk a fehér jobban tetszik, mint a narancssárga. Jó, OK, tudom, ízlések és pofonok...
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.09. 20:41:46
  • crosspeet
    Tipikus, amit dumaltunk a resin Bmw-kről a multkor.. :)
  • crosspeet
    Aa 901 1:12, jaa.. XD
  • crosspeet
    Ne is mond XD
    Odaát már megkaptam miszter Hegedűstől.. :D
  • mikeman
    ennyi pénz a világon sincs :))))))
    ennyiért már AA-t is lehet venni
  • crosspeet
    Akkor majd veszünk még egyet! :D
    ;)
  • PP993RS
    Mission: Impossible 6.

:)
  • crosspeet
    Sziasztok!
    A következő modellem (fehér/zöld) kínálnám, kizárólag cserére, méghozzá csak a narancssárgára! Vagy 80eft-ra..
    Gt Spirit 1:12 901 Carrera RS
    Hátha, tudom nem sok az esély, de ha valaki ugyanúgy érez, csak fordítva..

• Missa
    Maisto Ferrari 250 TR? Az melyik? Van képed róla? Én azt hittem csak a Bburago csinált ilyet, a HW, meg volt valami Shell Classico. Ja, meg a CMC...
  • 355
    Mármint a legdögösebb ezután a ZZ Top-os gép után (igen, tudom, hogy ez csak egy TR-nek látszó tárgy, amúgy asszem egy átépített 250 GT/E):

• 355
    Francba a vörössel, ez a legdögösebb Testa Rossa! Annyira tetszik, hogy ha egyszer krvára rá fogok érni, átfestem az egyik Maiso TR-emet feketére

Hogy miért van Maisto TR-em a CMC mellett? Fiatal voltam, sok volt a lóvé, elszórtam minden szarra :) 4e-ért vettem a Közlekedési Múzeumban.
  • 355
    Itt egy, a Bburagónál is burágósabb, új márka: MZ-Model. Az 1/18-as Panamerájuk 22€-ba kerül.

• mikeman
    na akinek lenne fölös 7 milliója annak itt egy 1:4-es Dodge Charger F&F modell
    működő V8-as motorral, automata váltóval, bőr belsővel és távirányítóval :)))
    169cm3 9,6Le

• hamhusz
    A kép nem túl jó, de a modell annál inkább :)

• mikeman
    gratula hozzá
    végre nem az enyémre fogsz nyáladzni mikor eljössz hozzám
  • 355
    Kiteszem ide is, hátha bejön valakinek :) BBR F430 GT2. A fotó még meleg, a modell már vagy 6-7 éves.

• crosspeet
    Persze most nezem a videojukat, nem olyan igazi ez..
    Inkabb demonstracio sajna. :/
    Sebaj, nem kell ra kolteni. :)
  • 355
    Van valakinek 1/18-as Wartburgja? Itt van hozzá Erich Honecker! Carmodel.com, 30€.

A gyártó valami FigurenManufaktur. A gyártmányaik jó része Figutec másolat, sokkal gyengébb kiadásban.

• crosspeet
    1:4 méretarányú hathengeres boxermotor kit! Sajna nem olcsó..

https://www.porscheclubgb.com/shop/accessories/all-accessories/porsche-911-model-engine-kit
  • crosspeet
    Koszonom Urak! Nagy a szerelem. ;)
  • zsolti65
    A CMC-t kábé szinte be lehet indítani,de formahűség szempontjából egy "tank".Ez (mármint a Kyo) első ránézésre tökéletes 250 GTO.Arányos,letisztult és szép! Grat!
  • PP993RS
    thx!
  • PP993RS
    Ebben a szakmában felesleges szabályokat felállítani, mert úgy is megszegi az ember :) grat!
  • 355
    Grat tőlem is. Én a csukott orrú utcait és a 19-est birtoklom (a hosszanti francia zászlóval).

Ha Kyosho 250 GTO-t veszel, akkor valójából nem hogy "vagy-vagy", de egy "vagy" sincs. Alapmű a Ferrari modellek között.
  • eyeball
    - Gratula, nekem a 20-as rajtszámú van meg - és valóban elképesztően szépek. Mondom én, hogy a Kyo csinálja a legszebb Ferrarikat die-cast vonalon.

Üdv.
  • crosspeet
    Jó lett!
  • crosspeet
    Tipikus példája hogy internetes képről sosem vettem volna ezt a modellt, az enyémről meg ugye pláne.. Ma jött végre.
    Aztán láttam Mikemannál, és szerelem, aztán mire hazaértem, és képeken néztem, mindig elodáztam a beszerzését.. Ezt megismételtem párszor.. És jött egy kihagyhatatlan ajánlat, annyira, hogy megcsaltam az anyagi megfontolásból kreált elveim, és újra rajtszámos modellt vettem. Ez élőben annyira gyönyörű, hogy a Ferrari top 5-ben mindenféleképp benne van.
    Naaa, ezt nem tudjuk mi vidéken, csak úgy, ha berendeljük, aztán vagy-vagy... :)
    Egy kép sem tudja visszaadni ennek a mesterműnek a formáit, domborulatait! Egy kis ékkő..

• PP993RS
    Kicsit játszottam még a burgundi Turbo-val, hátsó lámpa sötétítés, before / after.

A képen talán nem jön át, de sokkal mélyebb / telítettebb (vagy nemtom ) lett így, az UT-nak egyik negatívuma a gyengécske lámpa armatúra, így sztem jobb. Persze nem fogom most kifesteni az összest, de ez úgy is umbaus gép, simán elfér.
    Egy 4S átalakításom van még, ott is elfog.

• PP993RS
    Volt egy időszak hogy csak a színcserére mentem rá. Ha jó áron találtam színt amit szeretnék, akkor egyből zsák. Ha netán itthon találtam pláne.

Csak hát itthon elég döcögős a leváltott példány elbizniszelése... egy-egy ilyen színcserés mutatványon szépet lehetett bukni, úgyhogy inkább feladtam. Pedig van még 1-2 modell amit szívesen nézegetnék más színbe, de azok itthon nemhogy árába-de még nyomott áron is eladhatatlanok, cirka 10-20ezres bukóval meg úgy nem szívesen dobok be modellt.
  • crosspeet
    Jol leirtad, ezert is van ennyi eladas a "hasznaltpiacon".. Sajnos. :/
  • PP993RS
    Ez is faxa kis gép! Lámpa-armatúrát nagyon szépen megcsinálták.
  • PP993RS
    Valóban pompás felhozatal, de ilyen azért van közelebb is, aszem írtam már hogy egy Hollandiában élő ismerős is küldött képeket milyen modellbolt van gyakorlatilag pár percre tőle. Kb. hasonló szint, bazi nagy alapterület, több tucatnyi üvegvitrin... VAN választék.

Ő mondta anno azt is, nem érti hogy tudunk úgy modellt választani/venni, hogy nem nézzük meg élőbe-színeket egymás mellé rakva stb.-stb.

Lehet talán emiatt van itthon annyi újra-eladás, behozza az ember -vakon- kintről, aztán nézegeti-nézegeti és hát ez nem tetszik... vagy olyan hiba van rajta ami mellett nem tud elmenni.
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.11.07. 10:47:25
  • zsolti65
    Kellene a signature laferka mellé.Mondjuk 1:18-ban már illene hogy legyen oldalszélvédő.Ha más nem akkor a signature kiadásnál.A laferrarinál nincs,de lehet mondani hogy "le van húzva" :)Viszont az FXX K-nak nem lehúzható,mivel az egy versenyautó.Fixen beépített plexi oldalszélvédő van egy kicsi elhúzható szellőzőnyílással.1:24-ben még elnézhető a hiánya,de 18-ban már nem szerintem....meglátjuk... :)
  • bulba
    Az 1:18-as Civic a weblapjukon
  • bulba
    Estét!

• eyeball
    - Szépségek :

Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.11.06. 21:10:26
  • 355
    Tessenek szétnézni ebben a boltban, aztán az állakat feltámogatni. Szerencsére Malajziában van.
  • 355
    'hajnalt! Nem'tom léteznek-e még, de gyártják (vagy gyártották) a 2015-ös Audi R8 V10-et, sz'al tavaly vagy idén még meg kellett lenniük.

A Wikipedia szerint a PC az NZG német gyártó márkája és ők élnek és virulnak. Nem lehet, hogy csak átnyomták az árut a BUB alá (ami szintén NZG)? Erre utalhat, hogy a kedvenc holland kereskedőmnél semmi sincs előrendelési szakaszban a PC-től.