269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#264619 woow, szép collection
tőlem talán a kék Camaro van... azóta is bánom :)))
ja és a fekete Barracuda is az érintésemmel került hozzád... nem sokon múlt hogy nem küldtem tovább, piszok szép kis darab az is
és az a nari GTO nagyon ott van, arról nyomathatnál valami képet
hát ennek a gyűjteménynek egy baja van (azon kívül hogy nem az enyém ) az hogy dobozokban szomorkodnak a gépek :(
-
#264618 khmm... az nekem is :) -
#264617 gratula hozzá
nyomathatnál valami össznépi 993 képet, ahol minden fincsi gép együtt van -
#264616 Igen, csukott diecast, most olvastam. Ez egy spydernél talán nem akkora gáz. Az utastér legalább nyitva van. -
PP993RS #264615 Köszke :)
Ez annyira nem volt tervbe, mert elég volt egy 993 GT2-ért horror árat adni...
Ebből az ezüstből most is van fent egy példány elvetemült áron, meg volt egy 130€+postáért, azon vakaróztam, de a fenti okok miatt végül nem, meg azt időközbe le is ütötték, úgyhogy ennyi... no de ha jön egy alkalmi vétel akkor korrumpálható vagyok. -
crosspeet #264614 Nagyon szép, grat hozzá!
Ez akkor olyan magömléses pakk..!?! ;) -
PP993RS #264613 Köszi! Nekem is sokkal jobban tetszik így lesötétítve a lámpa, a modellen meg az 1:1-en is. Ez a nagyon kontrasztos kadmium-sárga / piros lámpa sztem nem előnyös egy ilyen gépnek.
Ha esetleg valakinek még nem lenne elég... egy újabb UT ritkaság érkezett, aminek a beszerzésében újfent a már említett, nagyon kedves gyűjtőkolléga segített. Hejdejó hogy vannak -még- ilyen emberek
Ebből az ezüstből is 3félét adtak ki, volt az első műanyagbelsős, egybe-kilincs, nyereg nélküli, ez kb. a leggyakoribb a burgundi nyereg-nélküli Turbo után / mellett.
Aztán volt egybe-kilincses, de már nyerges verzió, és akkor a végén ez. Flokkolt, nyerges, külön-kilincses... egy UT 993 fanatikusnak varázsszavak :)
Nem hivatalosan ebből a manapság divatos rezsin, nagyonlimitált darabszám jöhetett ki, kb.1000db, csak ugye itt már egy laza 20év lepörgött, ezek 3.gen.-s ezüstök most kezdenek igazán bedrágulni, pedig ebből kevesebbet nyomtak, mint a piros 1-2.generációs GT2-ből.
Amúgy volt illetve van ebből első generációsom, érdekes hogy az egy teljesen más ezüst szín, az inkább ilyen kékes-acélos-rideg ezüst, ez meg ilyen platinás-fényes, ez sztem sokkal jobban áll az autónak, és remekül dolgozik a grafit/króm felnivel. Továbbá az ablakok se torzítanak annyira, a géptető-csomagtető full patent nyílik-csukódik (ez általában nehézkes az UT 993-asoknál) és sokkal szebb visszapillantó-matrica van rajta, de beszéljen inkább pár kép:
-
PP993RS #264612 A KK Scale az nem nyithatatlan fémbe utazik? Vagy rosszul tudom... akkor lenne jó nagy wow ha nyithatóba adták volna ki, ilyen külsővel ennyiért
Amúgy 69€-ért -elég szar ez leírni, de hát ez van---> teljesen jó... -
#264611 Még egy wow. Vagy inkább...
WOW!
Egy KK Scale nevű kis német cég is beszáll a műgyanta Ferrarik gyártásába. A k* anyjukat, hogy a 365 California-t hozzák ki (a BBR már megtette 10/10-es minőségben), de részben megbocsátva,mert kb. 290 helyett kb. 69€ lesz a listaára.
De most komolyan, miért nem tudtak rá tetőt tenni (365 GTS) vagy kicsit megnyújtani (365 GT 2+2)?
-
#264610 Wow, Zsanér-ponró :))) Sose gondoltam volna, hogy zsanér-fetisiszták lapulnak közöttünk -
crosspeet #264609 Igaziban ilyen Volvód volt??? -
crosspeet #264608 Höphőő!
Ott a kék Hw61 Cuda sixpack, de ismerős nekem! :) -
#264607 Ezen zsanérok egy része nekem is megvan.
-
#264606 Ismerős a probléma, a barátnőm autójának a csomagtérajtó teleszkópjai mostanában kezdik megadni magukat.
Néha még tartanak, de egyre többször már nem.
Na ilyen problémám nekem sohasem volt az Amazonnal. Sajna nincs már meg, mert 2003-ban ezt is eladtam, mint azóta oly sok 1:18-as modellemet is. Most csak netes képeket tudok mutatni a típusról, mert a saját kocsimról csak papír képek készültek és valamelyik fotós dobozomban kéne lenniük, de per pillanat nem találom.
Szóval Volvo 121 Amazon (B18) 1966
-
#264605 Amúgy a korábbi kommentedben jól írtad. Ez 1:1-ben az igazi utánzata. Anno így spórolták meg a gázos-olajos teleszkópokat. Ötletes.
Nekem a Xsara-mban gázos van. Szar dolog amikor kinyitod és kiderül, hogy a legutóbbi nyitás óta elszökött belőle a gáz és keresned kell egy seprűnyelet amivel kitámasztod, amíg felöntöd az ablakmosó tartályt. Mégszarabb 20ezer körüli összeget kicsengetni érte. Tény, a 15 év alatt eddig egyszer kellett cserélni.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.10. 22:39:35 -
#264604 Ismét két expert hozzászólás. :-)
-
PP993RS #264603 Sztem ez a zsanér-fétis alap :) engem pl. kilehet kergetni a világból egy hídpillér géptető zsanérral, ezért nem fognak sose tetszeni pl. a újkori Bburago-k -se- ...
Ezt már párszor írni akartam, de valahogy mindig kicsúszott; a 66'-os Charger marha jó, az a szín kombó meg a frontrész (hűtőrács+lámpa) ... hej de nagy szerencse hogy nem gyűjtők ilyen régi ami izomautókat :) -
#264602 Az egyszerűség kedvéért egyetlen beírással reagálnék az ingerküszöbömet elérő posztokra, valamint gratulálnék mindenkinek a legújabb szerzeményekhez.
Nagyon tetszik az UT 993-as hátsólámpa sötétítés. Magam is megcsinálnám ha meglenne még.
Ugyancsak tetszik a Honecker figura, bár szerintem nem csak Wartburg mellé lehet beállítani. Szerintem jól mutat az összes eddig megformázott 1:18-as szoci autó mellett. Egyébként ha jól emlékszem, hosszított Volvo 246 TE és Citroen CX autókkal járt-kelt.
Klassz a BBR F430 is, de ami engem illet, én beérem az Elite verzióval, amit picit megpiszkálok majd.
Szerintem 355 a Maisto 250 T.R. kapcsán a Shell Classico kiadásra gondolt.
Én úgy tudom, hogy sem a Maisto-nak, sem a Bburago-nak nincs köze a Shell-es kiadáshoz.
Ezt anno Labdacs tisztázta is a blogján a nagy 250 Testa Rossa modell revjúban.
Az 1:12-es Carrera-t én is cserélném narira. Az valami gyönyörű.
Nagy gratula Peetnek az újdonságokhoz! Főleg a fekete Mustang láttán lett szaporább a pulzusom. :-)
Már a 2016-os kívánságlistámon is szerepelt egy ilyen, de kénytelen vagyok áttolni 2017-re. Remélem össze is jön majd.
A Ferrari 250 GTO típusa nálam is nagy kedvenc és néhány KYO változatnak megbecsült helye van a kollekciómban.
Ennyi! -
PP993RS #264601 Ezt már aszem akkor is írtam... de még mindig nagyon patent kis gép ám ez.
És ja-ja, ennél tényleg nagyon fájó lehet hogy nem nyitogatós, mondjuk én már eljutottam arra a pontra, hogy fájt a rezsin 964-993-nál is hogy leragasztózták az ajtót... de az egy teljesen más történet :) -
PP993RS #264600 Hát ez talán olyasmi zsanér-megoldás mint az 1:1-en -
#264599 Kis-magyar zsanérológia, 2. rész:
A Ferrarik (na már a szóra érdemesebb megoldások):
CMC:
Tudom, olyan egyszerűen néz ki, nincs az a csicsa micsa "ollós-paralelogramma" cucc, mint az ámerikásoknál, de a Ferrari anno tényleg így csinálta! Kikalapálta acélból vagy alumíniumból, oszt jól van. Olyannyira, hogy a TR-nél nem is csináltak zsanért :
Persze hátulra azért tettek:
A többit hagyjuk, Bburago, Elite és társaik eléggé elnagyolták ezt a részletet.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.10. 22:16:02 -
#264598 Csatlakozom pár képpel a zsanér-fanokhoz:
AutoWorld (ex ERTL Authentics) - Dodge Charger 1966:
AutoWorld (ex ERT Authentics és Greenlight) - Dodge Charger II. generáció. Nem teszek fel külön képet mindegyikről, ugyan olyanok:
Természetesen a III. generációs Charger is tudja ezt a kunsztot:
Dodge Challenger, a'la Highway61 természetesen ők sem maradnak le a paralelogrammás zsanérokkal:
A Pontiac is tudja a geget:
Ne maradjon ki a GMP sem (Plymouth GTX), naná, annyi pénzért már ne "kutyaláb" zsanérja legyen!
-
crosspeet #264597 Lehet elszoktam mar az ilyen zsaneroktol, de igazad van, Hw61 Gmp szinten zenesz. Az a kis rugocska, tetszik a póni! ;)
A Carrera meg.. Nalad amikor a kezemben volt, szinten ki akartam nyitni a hatuljat, annyira elethure sikeredett! Koszonom a gratulaciokat mindenkinek, Misinek meg a képeket. :D ;) -
#264596 hát akkor kb ez az első Porsche ami nekem volt meg hamarabb, és neked tetszett meg nálam, ez eddig fordítva volt :)))
ez is nagyon szép modell, annyira szép kis részletes modell, hogy ez az egyetlen resin Porshe-m, amit igazán bánok hogy nem nyitható
-
#264595 kifejezetten a zsanérról nincs képen, az egyiken valamennyire látszik
de szerintem kb azt hozza amit a legtöbb Authentics vagy HW61 modell zsanérja.... messze jobb mint bármi ebben az árkategóriában :)
maga a modell meg nagy kedvenc, szép, arányos és nagyon dögös a külső-belső színkombó
-
PP993RS #264594 Engem így is állandóan meggyanúsítanak hogy a z'ndexes fórumba én megyek bele degenerált vitákba... Holott ha fizetnének se írnék arra az ócska fórumra.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.11.10. 20:25:10 -
PP993RS #264593 :D -
#264592 Arról a zsanérról jöhetne egy közeli. Hátha lehetne használni más autón is. -
#264591 Én még itthon se vagyok Péter -
crosspeet #264590 Könnyű nektek, én ott is Péter vagyok.. :D -
crosspeet #264589 Letelefonoztam már gyors a két előzőt is a pajtában..
Szép hetünk vót, naaa...
-
crosspeet #264588 És a garázsukba.. A 250gto után ezért is Mikeman a bűnös. A 356 kellett, mert meg van az első, ez pedig az utolsó, a Mustang meg kellett a fekete soromba. Nem tudom hány éves lehet, de brutál jó részletek vannak benne, pl a motortér zsanér az pipál minden gyártót.. De Mikemant felkérem, tegyen már fel képet.. ;)
-
crosspeet #264587 Naposat! Jött egy pakk, a messzi Oroszországból illetve Spanyolból! Authentics Mustang and Gts 356
-
PP993RS #264586 Akkor had segítsek kék 993 RS + sárga 901 RS -
#264585 'estét!
-
crosspeet #264584 Utalom a nikkneveket, fingom nincs neha kikicsoda.. XD
-
#264583 A kék is jó :-) a sárga megvan. Kitalálod kitől van? :-) -
crosspeet #264582 Abbol mar csak a babakek design maradt, nemreg arultam egy sarga Aa-t.. -
crosspeet #264581 Bejon, de mindig is a nari tetszett, csak az ilyen nari 1:18-asom elment, 1:12-ben meg akkor hire sem volt h lesz nari. A rendelesem estejen persze bejelentettek h lesz.. XD -
crosspeet #264580 Hegedűs Ádám .. :)
Nem ismerősöm, de nem nagy kunszt utánnanézni ki is a kis troll.. ;)