269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264860 A baj hogy ezek a nyithatatlan rettenetek se állnak meg 60-70€ alatt... tiszta vicc, pár éve még egy AA-nál is húzta az ember a száját ha a 30e felé közelített.... hol van az már.......
Az meg hogy mennyi pénz áll a gyüjtiben sztem nem minőség függő, nyilván könnyebb összehozni AA, Kyo, CMC, BBR-ből, de akinek van sokszáz budget modellje, az a gyüjti se ér kevesebbet.
Ezeket a modelleket sztem meg pont az ilyen "mindent megveszek" gyűjtők tárazzák be.
Alapvetően akinek tetszik az 1:1, az biztos nem venné meg ilyen béna kiadásban, most gyűjtőkről beszélünk, nem arról aki megveszi mert milyen jó forog a kormány a kerékkel, (bár ennél talán még az se) viszont a "jó lesz a Toyota sorba" felfogással nyilván sokan megveszik majd. Egyik tábort se éltetni vagy fikázni akarom, csupán ez a meglátásom.
Amúgy itthon volt (vagy van?) egy srác, valami 1000+ db-os csak Bburago gyűjteménnyel, na az mennyit érhet -egy bonyolult matematikai művelettel élve- ha csak átlag 5.000/db számolsz. -
crosspeet #264859 De pl a 991??? Semmi èvek óta.. Nyomik "melóznak" ott is... -
crosspeet #264858 Figyeld meg, hogy az Aa a 993-as Carrera után szintén nem fogja kiadni a turbóst, de a Gt2 -ről ne is beszéljünk.. Hülyék ezek.. -
crosspeet #264857 Aa Porschénél ez az árképzés lesz mint a 993 esetében. Szerintem. Hidd el, ha az Aa kiadná a kedvenc 964 turbo-t, Peti bácsinak állni fog min. egy a vitrinbe. ;) -
#264856 pedig annyi pénzért már CMC-t is lehet venni :) -
#264855 de nem 200 euróért jött a papához :) -
PP993RS #264854 Én nem tudok másra gondolni, mint arra amit már egyszer leírtam, túlnőtte magát ez a cég... felvettek olyan "szak"embereket, aki lehet előtte porlevest vagy mirelit pizzát árultak... azt nem mondom hogy nem értenek ahhoz amit művelnek, de hogy segg hülyék az autókhoz az is tuti...
Kihagyták a 993 ziccert is, de 4évig töketlenkedtek az alapmodellel amit aztán szarvashibákkal sikerült kiadniuk... full blama.
Mindeközben egy 20éves hibátlan, dobozos UT Turbo S, GT2-ért 150-200€-t megad a jónép.... -
PP993RS #264853 Megvenné hidd el -
crosspeet #264852 Ahogy mondod! A képek alapján nincs is miről beszélni.. :) -
crosspeet #264851 Venném, jött nemrég a 993-as Aa is a papához, eljönne annak is az ideje! ;) -
#264850 Valószínűleg azoknak akik leginkább olcsóbb 1:18-as modelleket ( Welly-t , Maistot , Bburagot , stb ) gyűjtenek , mert vagy nincs 200+ euró / db áru modellekre pénzük vagy csak egyszerűen nem szeretik ha több millió forintjuk ( vagy több ezer euró ) áll egy gyűjteményben . -
#264849 csak azt tudom mondani mint az előttem szólók:
minek, kinek ez?????
ha nagyon olcsó akkor még oké, játéknak jó lesz a homokozóba, nem megy bele a homok :)))
de amúgy az AA olyan szépre megcsinálta már ezt régen hogy másnak nem is lenne érdemes még csak elgondolkozni se a gyártásán mert jobbat aligha lehetne max extrém drágán, azt meg megint kinek
-
#264848 Volt már? Börze 2017-es időpontyok:
2017 február 12.
2017 március 12.
2017 április 09.
2017 május 14.
2017 június 11.
2017 szeptember 10.
2017 október 15.
2017 november 12.
2017 december 10.
Minden börzenap vasárnap, mindig 8-14h-ig. A cím: Átrium Park irodaház étterme, Budapest XIII. ker., Váci út 45.
A Kelenvölgyi Művházról nincs infóm. -
#264847 dehogy menne az a levesbe, ha az AA ki is adná mostanság akkor mai áron kb 200+ euró lenne az ára
gondolom rohannál azonnal rendelni egyet :) -
crosspeet #264846 Szánalmas.. -
crosspeet #264845 Mint az Aa a Porschéival.. Full technika, majd x évre leállnak velük.. Pl 964 Rs-t legyártották, de a Turbót meg évek óta offolják.. Nem értem, kaszálhatnának vele, menne a Gts a levesbe nálam. -
#264844 Amikor kb. 4 éve az ISTmodels ( nagy sikerrel ) kihozta 1:18-ban a Lada 1200 - Fiat 124 - Seat 124 - Tofas Murat 124 modelleket akkor azt gondoltam , hogy ha már náluk van a licenc nemsokára kihozzák majd a kombi változatokat is és hülyére keresik magukat azokkal is.....azóta sem hozták ki és úgy látom már nem is fogják . Lehetne még sorolni ezeket az érthetetlen dolgaikat a modellgyártóknak....... -
#264843 Szerintem a Bubutól hamarabb látsz majd egy új matricás 250LM-et, mint ezt. Egy fényévvel le vannak maradva. -
PP993RS #264842 Azt gyártják amire igény van, a fost érdemes gyártani mert azt lehet relatíve olcsón adni és viszik...
Ezért butul le az összes gyártó, hiába csinálnának igényes-full nyitható fém modellt, jönne egy rezsin / zárt-fém verzió és mindenki inkább azt venné.
Még itt van előttem mikor az AA is próbálta beadni hogy a kompozit azért lesz sehr gut, mert olcsóbb és szebb modelleket tudnak gyártani...... -
crosspeet #264841 ha meg gyerekjátéknak szánnák, nyithatónak kéne lenni, meg kormányozhatónak, hadd játszon rendesen az a gyerek vele.. -
crosspeet #264840 beállt a sorba a Greenlight is..? XD
És persze ezt már legyártotta az Autoart full minőségben, erre meg kihozza a Greenlight ezt a szart..
minek, kinek..? Nem értem én ezeket a gyártókat, szar minőségben, már létező modellt... annyi kiaknázatlan terület lenne még pedig.. -
#264839 TRIPLE9 - TOYOTA 2000GT - 1967 . Nyithatatlan fémmodell 4 féle kiadásban .
-
zsolti65 #264838 Kívánatosan formás,az biztos! Ha majd talán a bubu kihozza nagyjából elfogadható minőségben,(manapság már tudnak ilyet :) )akkor kell! BBR nálam az árfekvés miatt nem játszik. Szép,vagány, nagyon egyben van.Hátul a kicsi japán rendszámtáblára kalibrálták a helyet.. :) -
#264837 Nekem jobban tetszik, mint egy LaFerrari. -
#264836 Ferrari J50. Nem LaFerrari 2, hanem átdolgozott 488 Spider. Tegye fel a kezét, aki szerint lehet ma ennél dögösebb sportkocsit kapni. Nem, nem lehet
-
#264835 Szép kis csomag, gratula hozzá!
Nekem is a Ford GT jön be leginkább! Majd ha lesz rá alkalmad feltölthetnél pár képet róla. -
#264834 Az tuti nagy élmény lehetett! Ha a hangja is Wartburgos volt, akkor a kétütemű változatban foglaltál helyet.
Pár hónapja nekem egy 412-es Moskvicsban sikerült üléspróbát vennem, ami nekem önmagában élmény volt. Hát még ha mozog is egy ilyen mai világban "földön túli" vas... :)
-
PP993RS #264833 Sz.r lehet igazi egzotikumokat gyűjteni, néha a modellekkel is mennyi fejtörés van
Amúgy ha talicskában égethető mennyiségű pénzem lenne, se biztos hogy betáraznék ennyi drága-ritka autót, persze ha befektetés az más, (mondjuk a modelleknél is ezt hazudjuk ) de pusztán hobbiból elég kemény dió ez... -
PP993RS #264832 Szép a GT, főleg a felni/gumi páros... nekem egyből oda pattan a szemem egy modellnél, bár a Maisto ebbe mindig is erős volt. -
#264831 'reggelt!
Ez itt Josh Cartu, aki a BAC Monot törte az Alagútban. Körülötte a 40 autós gyűjteményéből egy LaFerrari Aperta, mögötte (balról) egy 458 Speciale, egy F12 TdF és jobbról talán egy "mezei" (de legalább lila) 458. Ezen kívül tutira van egy FF-e és még legalább egy db 2+2-es Ferrarija. Ezekből 3 nekem is megvan
-
#264830 Nekem tetszik, az autó is. Nagyon igényesen kivitelezett modell. Ráadásul én már utaztam is ugyanilyen kombiban. Teljesen olyan filingje volt, mintha egy Wartburg 353-ban ülnék. Picit billegős, kormányváltós, de még a hangja is hasonló. Nem is hinné az ember, hogy a 60-as évek elején hihetetlenül sikeres raliautók voltak. -
#264829 He-he. -
#264828 Nahát, ez nem semmi, 3 millió EUR értékű sportkocsi...
Gratula! -
#264827 Sziasztok.
Pakk jött.
-
-
#264825 Köszönöm mindenkinek! Lesz majd csoporkép a három tesójával :-) -
#264824 Na ja a Saabnak igen gyakran voltak megosztó formájú autói :)
A modell egy korai Neo Scale, tényleg becsülettel meg van csinálva, igazán a hátsó lámpáknál lévő krómléc vastagságába lehet belekötni, de abba nagyon :D -
#264823 gratulálok über f@sza a gép
csinálhatnál egy páros képet a feketével, jó kis kontrasztos lenne a kép -
#264822 a modell elég fainnak tűnik
de az 1:1 gép hát hogy is mondjam, maradjunk abban hogy érdekes :) -
#264821 Kellemestét! :)