269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW M5
    Lehet Dudánál a Lancer EVO volt a varázsszó

Nekem 3 BoS models gépem van és mind3 hibátlan :

• PP993RS
    A BoS féle otto vonal még mindig ultragyenge minőségbe gyárt ? Vagy javítottak már ?

Két modellem is volt tőlük, (ahogy néztem a neten nem voltam egyedül a hibákkal) nálam mindkettő benne volt a top5 legrosszabb modellbe, és olyanokat is megelőztek amik feleannyiba ha kerültek...
  • PP993RS
    Gondoltam hogy tőle van, mert ő cserélte nemrég ezt a modellt. Hát sokáig nem maradt nála.... én kérdeztem hogy eladja ?? Mert van neki egy ezüst is, de azt mondta nem, sőt szerezni akar egy feketét is

Pedig elég korrekt árat mondtam neki ;) Ki kell fogni milyen passzba van, lehet ha 1óra múlva írok neki akkor eladta volna
  • BMW M5
    Tatra 603 - BoS models 1/18 . Nekem már megvan pirosban de ez az új szín sem rossz

• BMW M5
    Nekem érzetre eléggé igénytelen ( játékautós kategória ) volt és nem csak a nyithatatlansága miatt . 60 Euróval túl van árazva , Maisto , Bburago mellé jó lehet de max. 40 Euróért mert pl. a Norev is ennyiért ( 60 euró ) árul 1/18-as nyitható ( VW Golf , Mercedes , Renault , stb ) modelleket , korrekt minőségben .
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2016.12.23. 13:44:24
  • bulba
    Ő már vagy 6 éves modell, gyorsan megnéztem (eddig erre nem is gondoltam) de szerencsére abszolút nem porosdik. Igaz a gyári plexi+fóliakombóban "parkol" állandóan :)
  • bulba
    Uhh ez meglepett! Igaz én csak képeken láttam, de a hátsó lámpaburákat és az első lámpabelsőket leszámítva szerintem ez a minőség nagyjából megfelel az 50-60 eurós árkategóriának (mégegyszer mondom, szigorúan a képek alapján).
    Élőben mi volt rajta gáz?
  • BMW M5
    Látom ráálltál a Saab-vonalra . Szép ez is , de a tetőablak miatt nem porosodik a modell beltere ?
  • BMW M5
    Igen de annyira gáz ( + jobb kormányos ) ez a modell ( már tapogattam "élöben" is ) hogy a kutyának nem kell .
  • BMW M5
    Nem tőle van a Merci hanem Dudu-tól , akit sokan ismernek itt is....nekem eddig nem volt vele problémám .
  • BMW M5
    Azért megmaradt a stílus és a hátsókerék
  • bulba
    A Triple 9 a hasonló évjáratú 3ajtós Civicet dobta nemrég piacra.

erre gondolsz?
  • bulba
    Jól passzol a kettő (kicsi-nagy) egymáshoz, és a képek is kifejezetten mutatósak lettek
    A Merci nem véletlenül Gabectól (Willi Betz -topikgazda) van?? Neki is volt egy pont ugyan ilyen ha jól emlékszem
  • bulba
    Napot!

• 355
    Na ennyit arról, hogy stílusosság meg farmotor :-)))
  • BMW M5
    Hát remélem . hogy az AA rácuppan és kihozza.....mintha régebben a Minichamps-röl ( 1:43-ban már kihozták ) hallottam volna , hogy ki akarja hozni 1:18-ban .
  • hamhusz
    Na erre kiváncsi leszek.
    Az AMALGAM is megcsinálja 1:18-ban a Ferrari 250 GTO-t.
    KLIKK
  • PP993RS
    Ez a modell is olyan tipikusan autoartos... kiadják ezt a bénácska verziót, ezzel a bugyuta felnivel és persze hogy kutyának nem kell... holott megcsinálták volna a lent említett példányt, azt simán szétkapkodnák.
  • crosspeet
    talán majd ők.. ;)
    talán..

• PP993RS
    Nyugi, senki nem fog már igényes, nyitható, (és ésszerű) fémet csinálni, de ezt amúgy nem most adta ki valamelyik rezsines ? Már tényleg nem tudom követni.....
  • BMW M5
    A japán gépekért én sem vagyok oda úgyhogy a csere nem okozott gondot Mondjuk ha valamelyik gyártó megcsinálná igényesen , nyithatóra az 1990-es Honda CRX 1,6 16V-t vagy a VTEC-et az nálam örök darab lenne

• PP993RS
    Az jó csere volt, bár én a japán gépekért nem vagyok annyira oda, de mint modell biztos szebb a Merci.
  • BMW M5
    A Skoda 130 RS fotóján is látható Lancer EVO-t adtam érte .
  • PP993RS
    Grat ! Azért meg még egy grat hogy cserével sikerült ;)

Elég régóta keresek ilyen műszert, tisztába vagyok az árával, mégse kínál(t) senki eladó példányt.... mondjuk én ezüstre pályáznék igazán, fekete meg ilyen bornitom már volt :)
  • BMW M5
    Én balga azt hittem , hogy a Skoda 130 RS volt az idei utolsó modellem de máshogy alakult ( cserebere ) a dolog
    Mercedes - Benz E320 Autoart

• BMW M5
    Köszönöm a dicsérő szavakat . . Az évet csak stílusosan ( farmotor , hátsókerék ) szabad zárni modellel is .
  • Missa
    Hááát, most lehet, hogy magamra zúdítom sokak haragját.
    Nekem ez a modell nem kellene!
    Neeem, ennyire nem adom le! Nekem ebből az igazi kellene!
    Viccen kívül, gratulálok! Tényleg fasza!
  • Zo911
    Üdvözlöm az urakat!

Tudom, ez nem egy klasszikus adok-veszek modell fórum, de engedjétek meg, hogy egy hirdetés erejéig megszakítsam az eszmecserét, hátha valakinek kedve támad valamelyik géphez!

Eladásra kínálom az alábbi modelleket gyűjteményem optimalizálása miatt (éljenek a Porschék):
    Ferrari 348 tb 1:18 Hotwheels Elite, sárga, eredeti dobozzal, hibátlan - 15.000 forint.
    Ferrari 360 Modena 1:18 Bburago, zöld (!), eredeti dobozzal, hibátlan - 11.000 forint.
    Opel Manta GT/E 1:18 Revell, sárga színben, doboz nélkül, szép állapotú, de nem hibátlan modell (ajtók illesztésénél kisebb festék kopás, hiányzó antenna) - 13.000 forint.

Akit érdekelne valamelyik, várom jelentkezését a [email protected] címen!

További jó modellezést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • crosspeet
    Hű, nagyon f@sza!!!
    Ugymond Porsche rokona ha ugy nezzuk, szeretem ezeket a Skoda qp-kat! Grat hozza, tetszik! ;)
  • BMW M5
    Idei utolsó beparkolt modell amit még a kb. 1 hónappal ezelőtti Black Friday-on ( MCW ) vettem .
    ŠKODA 130RS #49 -1977 Montecarlo rally ( Foxtoys ) kategória győztes modellje , akit a fotózásra elkísért a kisfia (1:43) is....ez a gyerek tiszta apja

....... ja és pár " régi haver " is eljött az ingyen fotózásra

• Missa
    Köszi
  • Missa
    Na ez a perverzió! Nem a modellautó gyűjtés!
  • bulba
    Köszi!
    Annyira nem új, csak még nem nagyon töltöttem fel róla képet.
  • schumimodells
    Szép.
    Ez új? Még nem láttam.
  • schumimodells
    Klassz.
  • bulba
    KATT ha valaki a konyhaberendezésmodelleket is szereti :)

(A főoldali cseten találtam)
  • Chevys Zsolti #264945
    Köszönöm, írok nekik!
  • 355
    Írj ide: [email protected], vagy Modelissimo.de -> Impressum (vagy angolul contact), az oldal alján küldhetsz nekik emailt. Nekem egy órán belül visszaírtak.
  • Chevys Zsolti #264943
    Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek. A Modelissimo-tól érkezett egy Minichamps modellem, és egy darabja egyszerűen hiányzik. Kihez fordulhatok, mi a teendőm? Nektek biztos van tapasztalatotok ezügyben. Előre is köszönöm, ha megosztjátok velem.
  • bulba
    Szép gép, gratula hozzá!
    Még a matricák is illenek rá :)