Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Labdacs blogjában ez eléggé részletezett Labdacs - Ferrari 308 Dino - Elvis
Csúnya azon a modellen a rádióantenna, meg az US Spec, oldalsó marker fények is. Nem tagadom, a civileknél is figyelhettek volna jobban a farára. A lökhárító alatti rész az is valami amcsi változat, volt ennél szebb is:
PP993RS - Ebben is nagyok, egyediek voltak Mattelék! Ezt több alkalommal megállapítottuk, hogy azokat a Ferrarikat amiket a valóságban lecsúnyáztak, ezek modellben viszon baromi jóra sikeredtek. Igen, pont jó példa erre a Mondial, meg ez a Dino is! Nagyon nekem sem voltak a kedvenceim, aztán ahogy szereztem be őket, egyre nagyobb lett a szerelem
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

A kombi Volvók "csapatát" nálam ez a piros 850-es képzi:
Ezen kívül jó lenne még egy Neo Scale 960-as is, de az nagyon drága.
Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.09.16. 14:42:46
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
A Király autója nekem se tetszett, de ez így nagyon szép, ha gyűjtenék a 80-as évek előttről, biztos beparkoltatnám.

Aszem tán az FF-nél vagy valamelyik modern(ebb) HWE Ferrarinál is egyiken tömör valami rács a másikon meg rács-rács... bár a piros FF-eknek nem ez a legnagyobb baja, az ajtó fényezését nagyon csúnyán elrontották, egy teljesen más piros szín.... én anno azért adtam el az enyém.
Kétféle pirossal fújták az FF-eket, amivel nincs is baj mert nem mondod meg a színdifit, "csak" akkor ha az ajtókat összecserélték, az enyémen sötétebb ajtó volt, de láttam a neten olyan képet amin világosabb, R-Go az kellett volna az enyémre :)
Jó leírásokat csinált amúgy a srác, sztem ezt is olvastam már régebben, csak akkor még nem figyeltem ezekre a részletekre :)
A kupé elite full plüssös, de most nézegetem a Spiderből már komplett kihagyták, csomag-utastérből is, egy ilyen béna plüss darab van formára vágva a lábtérbe, de az már a HWE TR-nál is elég gyenge volt, pedig az egy jóval gyengébb modell mint a 430as...
Akárhogy is... nem csak az 1:18 művész úrral bánt el az élet plüss téren :)

De a Seal féléről Mayer Tomi egy elég részletes leírást csinált, böngésszed:
HWE - Ferrari F430 Spider - a'la Tomi garázs
Ezek fight-ra keszulnek! :)
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.09.14. 23:08:42
Amúgy a művész úr verdája tényleg nincs plüssözve ? Miért hagyta ezt vajon el a HW, vagy ilyen volt az 1:1 is <#smile>#smile>
Ilyenekkel szolgálhatok..:
Új modellekkel gazdagodtam.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
---
Nem hinném hogy kiszúrnál vele ha egyszem modellt felraknál olcsóbban :) lévén vagy 200 gépe fent van. No meg ha ha valaki a Don Johnson verdára vadászik / bezsákolja, utána holt ziher jódarabig nem adod el, kicsi ez a hazai szakma... de persze ha nem sürgős vagy ilyesmi akkor mindegy ;)
Nyomok otthon este képet róla!
Szerintem qrva jól áll neki a fekete papucs, esetleg még a sötétszürke is. Nyomok képet majd.
A Miami-s fehér HWE Testarossának nincs helye (vagyis nem passzol a fekete soromba, helyette vmi '67-körüli Mustang kéne, meg egy Nismo R34 fullblack), azon gondolkoztam h maradjon v menjen, de akkortájt tette fel Labdacs is az Ő eladó példányát, én meg olcsóbbér akartam eredetileg is elpasszolni, de így ilyen alámennék az árnnak fílingje lenne..... szóval fel sem tettem így aztán.
---
Jól emlékszem hogy a fekete 430as, tető nélkülid felnije feketére vedlett ?
Van róla fotó ? :) Gondolkozom én is egy ilyen projekten, sztem jól állna neki, meg így legalább optikailag is csökkenteni lehetne a túlméretezett felnit...
Igy aztan jegelem kicsit, nehogy fight legyen.. :)
Aztán a hírre hopp... fura mód normalizálódott is a GT S-ek ára <#idiota>#idiota>
Sőt...
Autoart 1:18 993 RWB
Loading, coming soon..
valakit nem érdekel egy ilyen:
HWE Ferrari 599 GTB 1:18

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.09.13. 21:04:14
Egyre többen árulnak HW Ferrari F430-ast. A FB-on is, meg "odaát" is. <#nevetes1>#nevetes1>
Mi van itt, valami sonderangebot?
Én amit láttam élőben azok is szépek voltak, de nem érték el az AA-ot, viszont simán egy Minichamps felett voltak.
Aztán biztos ott is van erősebb/gyengébben sikerült gép... Az AA talán azért annyira erős, mert mindig egy nagyon jó alapot hoznak, persze ott is beeshetnek bakik, de pl. a modell formáját, kiállását szinte kivétel nélkül nagyon jól hozzák.
Latni kene eloben, nekem volt a mexikoi babakek bogaram (Schuco), az pl uberfasza volt, azt kell h mondjam. Lehet eloben ezek is faszabbak..

Nézd meg a "világpiacot", egyértelműen a rezsinek diktálnak, 30ezer körül már csak egy Otto-t kapsz meg, egy normálisabb rezsin simán kopogtatja a 40ezret... a ritkábbak afelett, nem beszélve a 2-300€-s, alacsony(abb) példányszámú darabokról.
Emlékszem pár éve a 25ezres AA-ra húztam a szám.... hol vannak már azok az idők..?
Most meg nyomulnak 2x annyiért ezekkel a kompozit vackokkal, amit a létező összes fórumon már szétsavaztak, de a profit a legnagyobb úr, nem lehet szórakozni meg évekig pöcsölni egy modellel. (ami idő alatt egy rezsin gyártó kiad 40-50 modellt)
A Kyo is szépen áttért már a nagyágyúival (F40, TR) a rezsin világba... biztos véletlen azt a kettőt adták ki ;)
A Minichamps nyomja a zártakat, (bár náluk amilyen mélyrepülés volt pont nem baj) de a Norev is már szépen belefut, vagy simán "csak" újra-kiadnak egy nyithatót ami sikkes.
Kb. ugyanez lesz minden gyártónál, de ezt már írtam korábban, mi a lótúróért vacakolnának nyitható modellel, ha simán, röhögve ugyanannyiért eladják zártba ???
Meg maradnak még ezek a totál érdektelen... -pardon- rétegmodell anyaterepjárók, belpiacos modellek, amik valóban jópofák... de nem hinném hogy sokan vágyódnak egy új XC90 vagy egy Mazda Atenza (Mazda 6) modellre...
gyűjt valaki esetleg 1:43 -as minichamps autókat? azok közül is f1-es gépeket?
találtam itthon 3 darabot régről :)
Ferrari f310B
Williams fw17
Benetton b196
!Forza Ferrari!
AutoWorld - Dodge Charger Daytona
Szuper, hogy lesz egy újabb Charger változat. Meg mondom őszintén az én Charger soromból hiányzik a Daytona változat. Ugyan nem a szépsége miatt, hanem mert ez is egy változat. A Charger 500-ról ne is beszéljünk. Na most a régi ERTL Authentics verziók (1968-69-70 és a III. generációs 1971-es) átvétele nagy húzás volt az AW-től. Azóta szinte évente "nyomnak ki" egy-egy újabb szín variációt belőlük.
Na most ebből a "tetves" Daytona-ból nem lehetne egy tényleg klassz változatot csinálni? Jó, az öntvény mintához a hátsóablaknál hozzá kellene nyúlni, de csak jobban nézne ki az egykaros ajtók és a "soványka" motortér helyett az Authentics verzióknál megszokott megoldásokkal, részletekkel. Na és ezekből is lehetne egy fix elsőlámpás, egybe síkos hátsó ablakos Charger 500-ast is csinálni.

Pár kép az 1/43-as szekcióból.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Jaja, sztem is jó ez a kombó, pedig alapvetően nem szeretem a piros belsőt.
Jó kis modell ez, kár hogy a karos ajtót meg a béna kereket meghagyták, főleg az első nagyon durva azzal az extrém peres gumival, ha csak 1mm-rel vastagabbra csinálják, már sokkal jobb lenne.... Másba amúgy nem nagyon tudok belekötni, bár már az alap is egész korrekt gép.

Hiányzott hogy nyitogassam-csukogassam, nézegessem a lemez alatt, még akkor is ha csak a plüssözött nagy semmit kell nézni a csomagtartóban :)
Nyilván erre van kisebb igény, nem véletlen terjednek a zárt modellek.
Ami viszont kézzelfogható tény, hogy a megfizethető rezsinekkel pl. Ottokkal nagyon sok QC hiba volt / van, az elején a GT Spirit leányvállalatukkal is, de ott legalább jelentős javulás volt látható. A vége felé már a szélvédőeket se ultra vékony, fos, torzító nejlonzacskóból vágták ki, hanem normális műanyag volt.
Viszont közbe az Otto is drága lett, 25-30ezer egy modell, a ritkábbak akár afölött... az egyik Mercit mikor csomagoltam el, néztem a mindenhol kikandikáló ragasztó maradványokat, a torzító, feszültségtől be vagy kihuppant oldalablakokat, a (remegő)kézzel és ecsettel festett belsőt, a fényezési megfolyásokat, rezsinhibákat (puklik a fényezés alatt) úgy elgondolkodtam.... és még nem is a világpiaci áron adtam.... fura na.
Persze lehet ezt szépen csinálni, a TM / BBR Thema 8.32-be pl. nem tudnék belekötni, sehol egy ragasztónyom, szép fényezés, hibátlan alatta is a műanyag, a belseje is szépen, tisztességesen fújva és nem festegetve mintha egy kezdő makettes gyakorolgatott volna.
Na de milyen áron... anno nyilván nem annyiba fájt mint egy Otto, pont ezért nem is adom el, mert brutál-buknék rajta, mert közbe a piac beárazta azt is, gyakorlatilag GT S árba megvehető, annyit mondjuk simán megér.