269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#265261 hát ezt az alsó fertályt szerintem nem is értik a mai AA mérnökök hogy akkor elődeiknek hogy sikerült megcsinálni, ami szomorú mert ahogy te is írtad ma egy ilyenért simán elkérnének 2-300 eurót, és talán nem is lenne ilyen patent az alja
az a hátsó futómű pazar, no és a tripla ventilátor
-
#265260 ohh hát nálam a Esprit V8 örök és családtag
amióta az eszemet tudom (sajnos már elég régóta :) mindig is a kedvencem volt a típus
így mikor az angol szekció tagjainak menni kellett, ez nem is volt mégcsak a fejembe se hogy ez is egy angol :) ez családtag, azt meg nem ad el az ember :)))))
szinte alapító tagja a gyűjteményemnek, akkor vettem amikor ebay még nem is igen volt - a VH-ból -
PP993RS #265259 Nekem is volt fekete, valóban gyönyörű gép az is, és tényleg brutál az alja, ahogy a motort + az elején a hűtést is kidolgozták. Az a modell ha most adják ki, simán Signature és 200+ €.
Itt a fekete, igaz most már átvedlettünk pirosra :) tény hogy a sárga talán még látványosabb, de én a beige belső miatt mindig is inkább a pirosat preferáltam.
-
PP993RS #265258 Újkora óta eláll ? Vagy időközben kitolta ? -
PP993RS #265257 El is felejtettem hogy kékbe is volt ... mesés :)
Pirosba is brutál szép, de vétek ez a gyönyörű belső feketébe.
Nálam is "soha nem adom el" vesztegzár alatt van ez a modell, tényleg gyönyörű rajta minden. -
#265256 A briteket nálam ezen Rover képviseli. Olcsó is volt, viszonylag szép, csak az a fránya első szélvédő ne állna el (gyakorlatilag az összesen)
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.01.09. 21:27:22 -
Zo911 #265255 Ha már angol vasak, egyszer időzött nálam egy kicsit egy Autoart Esprit V8. Elég régi modell már, de egyszerűen fantasztikus volt! És csak egy szimpla Millenium kiadású gép volt a maga korában, semmi különös. Az egyik legemlékezetesebb pontja az alja volt olyan gyönyörű és részletes kidolgozással, hogy szinte elcseppent... a nyálam, mikor forgattam. És mindezt 30 ezer alatt! Zseniális gépnek és modellnek tartom, imádom a típust, ha nem fekete lett volna az adott példány (ha Esprit, akkor már legyen sárga), illetve nem lett volna rajta egy nagyon pici hiba a fényezésen a tetején, máig a vitrinben figyelne. -
#265254 és az Arnage:
és külön piros pont az akkori MC-nek a hogy a külön fajta színek egyben külön típus variánsok voltak (T, R) és ezzel külön fajta volt pl a műszerfal borítás is -
#265253 ez nekem is megvan, iszonyat szép modell, minden szavaddal egyet értek vele kapcsolatban
a szépségről csak annyit, hogy mikor kinőttem a vitrinjeimet, el kellett döntenem, hogy vagy marad minden modell és akkor egy nagy része dobozában várja hogy egyszer csak hátha megnő a lakás és lesz még vitrin hely és belekerül, vagy gyűjtemény szűkítés és csak az a pár csapás marad meg ami mind belefér a vitrinekbe. Nos ennek esett áldozatul a teljes japán szekció és az angol részleg is, aminek jelentős része az Aston Martinok voltak, mindet el is adtam, de ezt az egyet nem volt szívem, ránézek és csak bámulom, hibát nem látok rajta (ez a modell érdeme) és azt látom hogy a szép elegáns vonalak találkoznak a sportossal (ez a tervező érdeme) amit azért kevés típus tud elmondani magáról.
-
#265252 volt egy álomszép zöld Arnage-m, az a maga módján tökéletes volt, már kézbe fogva is érződött a minőség, mondhatni súlya volt :) nagyon szerettem, de mivel luxus verdákat nem gyűjtök így sose került ki vitrinbe, és Peet komám addig licitált rá magában (eladó sosem volt ) hogy kénytelen voltam eladni neki, de jó helyre került (egy darabig ) mert neki legalább kikerült a polcra a kék és a fekete közzé, ott kiteljesedett a szépsége
én végül is befektetésnek vettem, de annyira megtetszett hogy sose árultam, de annak meg nem volt értelme hogy csak a dobozába kuksoljon
nos a belinkelt Bentley legalábbis képről nem úgy néz ki mint amibe szerelmes tudnék lenni :))) -
#265251 nem küldenek azok semmit, csak a csomagot, azt viszont 2 max 3 nap alatt megkapod, szerintem holnap nálad a csomag :) -
#265250 Rendeltem a modelissimotól egy modellt még vasárnap, bankkártyával fizettem, azonban az automatikus visszaigazoló e-mailen kívül nem jött semmi. Küldenek majd e-mailt a csomagom azonosítójával hogy interneten tudjam követni, vagy azt külön kérni kell?(persze az sem biztos hogy már feladták, mivel nem jött e-mail) -
PP993RS #265249 Ez azért is dühítő, mert ezek a Bentley-k amúgy tök szép modellek lennének. Ha valami fost-fosul raknak össze az nem fáj, de pl. az összes dealer Arnage brutál szép... (és brutál ára van) de tényleg a többségnél már képről látni a hibákat.
Ha kézbe kerülne tuti lenne még vagy fél tucat rajta. -
PP993RS #265248 Kevés errefelé a UK vas
Ez egy nagyon komoly kis masinája az AA-nak, abba a bizonyos legjobb korszakba készült, ettől (és ennyiért) jobb soha nem jött ki aztán tőlük. Max. hozni tudták ezt a szintet.
Hajlamos vagyok baromságokon fennakadni, de ezen véleményem szerint tökéletes minden, a képen talán nem látszik, de hatalmas piros pont hogy az ajtó is olyan szögbe nyílik (picit felfelé) mint az 1:1-en.
Sztem full látszik hogy ezt még autób.zi emberek tervezték, vagy felügyelték vagy tök tudja mitől lehettek ilyen szépek akkortájt az AA vasak.
-
#265247 pedig most van egy akciós Bentley féláron a Modelissimo-n.
Annyira fain gép hogy már a demóképen is csálé a motorháztető :)))
persze lehet hogy csal rosszindulatú vagyok és csak a fotós elfelejtette rendesen visszanyomni a helyére ;)
amúgy tök igazad van, én is nagyon haragszom a MC-re, néha írtó gagyi dolgokat adnak ki a kezükből és nem is feltétlen a QC problémákból adódóan hanem amit te is említettél eleve tervezési szarságokból és hát igen az árak nem hogy csökkennének hanem emelkednek, nagyon durva -
crosspeet #265246 űber! -
crosspeet #265245 De ahogy te is mondod, nincs igazán alternatíva diecast téren ha pl 991-es Porschét akarsz, nem pedig szobrot.. sajnos.. persze a lowbudget végett lehetne olcsóbb, de nem.. -
crosspeet #265244 ja igen.. :D -
PP993RS #265243 Köszi!
Amúgy vágom, engem is marhára zavar a feketítés... megmondom őszintén benne volt a választásban hogy ezen piros a nyereg. Rengeteget dob rajta, pláne hogy fekete felni-fekete nyereggel - vitrintávból egy nagy fekete paca.
Viszont jól lehet legózni az Aventadorral, az egész platform kerekestül-futóművestül simán átrakható... kint néhány gyűjtőpajti simán sportot űz ebből és rendre cserélgetik át... ez pl. marha jó, fekete Roadster felni + piros nyereg.
-
PP993RS #265242 GT2 RS lesz az nem ? ;) -
PP993RS #265241 Mint modell nem rosszak a Minichamps 991-esek, bár vannak gyenge részletek, de eleve nem nagyon van alternatíva aki ilyet keres, (mostanság adogat ki a Schuco egy-két variánst) én azért utálom a PMA-t mert pofátlan minőségpusztításon mentek át.
Ha megnézel egy régi modellt, tök szépek... plüss, szép-részletes kidolgozás, ugyan nem méretarányos, de tök jó karok/telók, lehet látni hogy ott még nem a profitorientált tömeggyártás volt. Aztán kezdtek beesni a gusztustalan QC + fényezési hibák.
Aztán kitalálták hogy nem kell rács, jó lesz a kamurács is, nem kell plüss se, elég lesz egy budget szintű beltér, egy tejfölösdobozt dombornyomni és kész a motortér, pár tétel ismerős lehet most az AA háza táján is :)
Ja, persze az ár az maradt..... egy időbe egy áron mentek a Minichamps / AA Veyronok, Meki MP4-12C-k, totál vicc..... persze a piac beárazta őket, pár hónap és féláron adogatták őket.
Akkor vettem egy Minichamps Veyron-t, és akkor döntöttem mérgemben, hogy az összest felszámolom és soha többet. Az a Veyron rémálmomban ne jöjjön elő... olyan és annyi hibával kiengedni egy modellt, a fejükhöz baxtam volna legszívesebben. És nem csak az enyém volt olyan pocsék.......
Persze eladtam kőkemény bukóval, de tanulópénznek tökéletes volt, hogy soha - semmit onnan. -
crosspeet #265240 féknyerget...
-
crosspeet #265239 Grat hozzá!
Szerencséd hogy az AA a második eresztésnél kivételesen nem festette át a féktárcsákat feketére, mint szokta Lambo fronton b@sszák meg.... Egyszer egy ilyet szeretnék majd türkizben, de ezek az árak.. :/
-
crosspeet #265238 Grat hozzá!
Nekem az Otto Vr6 volt a hármasból, szépek ezek a Norevek is. -
crosspeet #265237 Nekem van fullblack Mc 997 GT3RS, teljesen vállalható, rács nélküli, de ezt leszámítva teljesen korrekt. Mikeman-nek pedig az újabb Mc 991 Turbo van meg pirosban, szintén korrekt azt mondom megéri. Persze nem Autoart, de teljesen szép darab, ha viszolyogsz a szobroktól, akkor a legjobb választás a mostani piacon új Porsche fronton! ;) -
#265236 EZ a Porsche, nekem -laikusnak- pl egészh szépnek tűnik, igaz a 130 eurós ár nem tudom mennyire reális. -
PP993RS #265235 Elhiszem... konkrétan ezt már más gyűjtőtől is hallottam, hogy f.s az 1:18, 1:43-ba viszont szuperek. -
#265234 PP993RS, Missa, BMW M5,
kb 2 éve vehettem az utolsó Minichampsemet és bár itt a fórumon az 1:18-asokról nem sok pozitívat hallani, az 1/43-as gépeik, 1 kivétellel (már ami nekem megvan) igen szép és "lelkiismeretes" alkotások. Újabban az utacai (tömeg)autók eléggé kiestek a fókuszból, ráadásul az árak is kb megduplázódtak. Azóta nem tudom milyenek az új 1/43-as MC-k -
#265233 Köszi! -
#265232 Szia.
- Modelissimo.de
- Modellcarworld.de
- Ck-modelcars.de
Ezek mind megbízható oldalak + DHL-el küldik a csomagot és 7 euróba kerül a posta ami nagyon kedvező ár .
Van még az olasz Carmodel ( a mostani hétvégén 10% kedvezmény van minden modellre ) ami szintén megbízható de ők már 14 euróért postáznak Magyarországra .
-
#265231 Nagyon szépek ezek az 1/43-as Minichampsek -
#265230 Modelissimo.de szintén megbízható? Rendelt már onnan valaki? -
#265229 Ezek 1:43-asok?
Szépen kidolgozott modellek! -
PP993RS #265228 Sztem is a III-as formája a legjobb, illetve valóban a VII-es szintén jó -nekem kívülről is- ...
Modellek is tök jók, a kombi nagyon szépen megvan csinálva. -
#265227 Nagyon jól néz ki ez a 3-as, főleg így sportosítva GTI-ként
Nem tudom miért, de nekem a III-as alapformája jön be a legjobban az összes Golf közül. Egyedül a beltér tekintetében veri a VII-es.
-
PP993RS #265226 Hát a II-esé se sokkal izgalmasabb :) de az legalább nem egy dombornyomott műanyaglap. -
#265225 Szerintem az Mk3 motortér kinézete nem a Norev hibája mert az az igaziban is uncsi.......
-
PP993RS #265224 Szép kis masina, pláne pirosban.
De a motortérért szégyellje magát a Norev, pláne a II-es mellett látszik milyen pocsék. (tudom ilyen már az összes, de talán nem itt kéne spórolniuk) -
PP993RS #265223 Köszke :) -
#265222 Tudom a rendszám miatt ott kellett volna ... de nem . Facebook adás-vételi topikban vettem .
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.01.06. 20:10:50