269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #265462 Ja igaz, a lampakat most nezem..
Milyen telo..? -
PP993RS #265461 Neked a facelift előtti SL van, ez a nari a fészliftes, modellbe amúgy a facelift hozott előre 2, hátra 1 teleszkópot. :) -
crosspeet #265460 Ja meg az enyem feher(hatalom)! :D -
crosspeet #265459 Jaa, akkor ilyesmim van elado, csak annak mas a felnije, meg a csik oldalt pont forditva vastagodik.. Ezek a superleggerak mar mind a faceliftek..? -
PP993RS #265458 Köszi :)
A nari Gallardo egy picit visszalépés, a piros Super Trofeo Stradale volt, ez meg csak egy Superleggera -
crosspeet #265457 Pedig kifejezetten szeretek nemet mondani szemrebbenes nelkul, jehova tanui, biztositas, bank, nyaralas stb ugyben, mar mar varom is hogy mikor jon az utcankba egy házalo ugynok.. :)
De valahogy kiment belolem az ero, v nem is tom mi lehetett.. XD
Grat a Lambohoz, mi is ez pontosan?? Ua mint a multkori piros csak mas a szine, v mi a kulonbseg..? Nem ertek a lovak izé bikákhoz.. :) -
PP993RS #265456 Egy kisebb vívódás után úgy döntöttem eladom a piros Gallardo STS-t, ami önmagába egy brutál szép vas, sztem / nekem ott van a top3 legszebb Gallardo-k közt, szerencsére az AA-nak hála van miből válogatni.
Nem tudom kinek lehetett ennyire a zsánere, hogy 600 verzióba kiadták, de jó ez így, és 1-2 ritkább verziót leszámítva, a mai napig árban sincsenek elszállva.
Visszatérve az STS-re, szép-szép, de egyszerűen üti egymást a piros Aventadorral mármint az Aventador üti, egy sokkal brutálabb, pengébb forma, egyszerűen lebutította az ugyanolyan piros-fekete felni-piros nyereg STS-t. Tudom ez így hülyén hangzik, de aki járt már hasonló cipőben, tudni fogja miről beszélek...
No ezen könnyítve érkezett ma ez a narancs szépség :)
Sokat vacilláltam hogy sárga v. nari legyen, ugye a sárgával nagy bakit nem lehet lőni, és a nari néhány képen olyan volt mint a fiam kukásautója persze gondoltam hogy csak egy béna beállítás, no de na :)
Végül döntöttem a sárga mellett, és persze hogy az élet meg bedobta (megint csak itthon) a narit...
Szerencsére élőben egész brutál a szín, és az utolsó képen láthatjátok milyen szép metált raktak rá, méretarányos és finom, és csak erősebb fénybe adja, ez így hibátlan.
A modellen amúgy volt egypár -javítható- QC hiba, de az "tök normális" manapság akár egy 200€-s modelljüknél is... úgyhogy no problem.
Meg a szokásos AA-Gallardo hibák is javítva lettek, (első magasság, hátsó kerékszög, gyárilag elég durván fordul az autó a hátsó kerékkel is) külön pirosflötty, hogy valaki itt bemerte vállalni a színre fújt nyergeket... bár lehet azóta már elásták azt az embert, de érthetetlen miért ragaszkodik az AA a tökbéna fekete nyergekhez, vagy max a dögunalom piros/sárga verzióhoz. Pont a Lambóknál lehetne ezzel gyönyörűen játszani...
Pár kép:
-
PP993RS #265455 Öregem egy grál-lovag vagy
Nekem egyszer a bevásárló szatyimat -amibe hoztam a modellt- akarta elkunyerálni egy vevő :)
De ilyen jó kis textil-nagy teherbírású volt, nem holmi eldobható teszkós zacskó.
Aszondja most hogy vigye, meg mennie kell még máshová is :)))) szemrebbenés nélkül nem adtam oda :)
Természetesen ez azok után történt, hogy az is ilyen kőkemény 1-2e pengőt alkudott. -
crosspeet #265454 Vagány lehet egy ilyet összeépíteni! Kipróbálnék szivesen egy mai Pocher puzzle-t! :D -
crosspeet #265453 nem rossz.. a Porschék büntiben vannak.. :D -
crosspeet #265452 ez gyönyörű!!! :P -
crosspeet #265451 igen.. XD
Talán le sem kellett volna írnom. :DDD -
#265450 Ez aztán durva: Pocher 1/4 (!!!) Ducati 1299 Panigale. Ha érdekel valakit, tudok hozni ilyet 550€ környékén. Szerk: a listaára elvileg 669€...
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.18. 11:36:48 -
#265449 Itt van egy amcsi gyűjtőtársunk vitrinje. Nem tudja az elejükről megkülönböztetni a vasakat? -
#265448 Szóval kimentél elé, töltőt adtál, használta a mobil neted, elfuvaroztad a szállására (egy hathengeressel), másnap elé mentél és még kedvezményt is adtál a félárból..? Értem...
Van valami eladó Ferrarid? -
#265447 ASz alkunak szeretem megadni a módját és utálom, amikor valaki az irányárat hallva úgy indít, hogy "Na és mennyi a legallja?". Egy időben az ilyeneknek azt mondtam inkább, hogy fix az ár.
Még erre is rá tud tenni egy lapáttal, aki meghallva az ár mínusz 10-15%-os összeget, beajánl alá még 10-20%-kal. Az ilyenek 90%-át elhajtom, csak akkor megyek bele, ha vastagon van rajta nyereség, vagy a kutya se jelentkezett rá. -
crosspeet #265446 nálam ez a sztori vitte eddig a pálmát, nemrégiben.. :
Adott egy már qrva ritka modell, ami odakint is bőven huszonezer felett van, ha egyáltalán akad, na most azt én féláron sikeresen meg is hirdettem. Jött egy jelentkező, aki Pestről épp jön le Békéscsabára vonattal.. kérdi az állomáson átveheti-e, meg hogy lemerülőben a telefonja, tudnék-e kölcsön adni egy töltőt, mondom, ok.... (nyilvál a visszaadáshoz megint ki kell kocsikázzak az állomásra másnap).... Autót megnézi, fullos hibátlan, dobozban minden ok, mutatom ott a bankautomata, hogy ki tudja fizetni. kérdi merre ez a panzió, mobilnetemen megmutatom, de mondom nincs az olyan messze, elviszem, ne taxizzon.. erre sikeresen lealkudja az árat már nem emlékszem, talán 1500ft-al..(?) Másnap ugye kimegyek a saját töltőmért, remélve hogy az 5rugós töltőm nem épül be a modell árába, szerencsére nem. konklúzió, azon kívül hogy egy fasz vagyok, mentem egy alapból féláron hirdetett autó eladása miatt kb 8-10km-t, egy 6hengeres benzinessel, ami ugye alapból hidegen beverte a 15litert (100-on persze) minimum, lealkudta azt az árat is, de örültem hogy persze eladhattam........ XD
Igen, egy hülye vagyok.. XD szégyellem magam..
Ha valaki magára ismerne, ne haragudjon amúgy aranyos gyerek volt,én meg ugye előzékeny. A jó szívem, az fog elvinni egyszer.. :D -
PP993RS #265445 A bay erre nagyívről tojik, pedig tényleg sokan csinálják ezt, (meg amit Misi is írt) és marhára bosszantó.
Bár lehet azért vagyok kihegyezve erre, mert itthon is állandóan ez a párezer vagy elitebb körökbe akár párszáz forintos baxakodás megy.
Elviszem valakinek házhoz a modellt, és még nekiáll 1000 v. 500 forinton csexődni...
Mondjuk más szelek fújnak már eladás téren, pár éve kiröhögtem azt aki úgy indított hogy alku és itt + ott tudja átvenni. Röhögni most is lehet, csak lehet a nyakadon marad a modell.
Nemrég megint itthon sikerült lőni egy szép (és még fém ) AA gépet, igaz nem olyan ritka mint a C7-R, de kb. egy árba futnak, az eladó nagyon jó áron adta, kérdeztem is hogy sokan írtak? Mondta hogy írni-írtak... de gyakorlatilag mindenki alkudozni akart. -
#265444 Rászámolhatta a csomagolás költségét is, meg az utazást a préri közepéről a 200km-re lévő postáig :) Meg vissza... -
PP993RS #265443 Apropó... nem akartam a fészen szétoffolni a post-od ;)
De kíváncsi vagyok mikor jönnek majd az "én is ilyet keresek", "egy ilyen engem is érdekelne" féle nagyon jófej hozzászólások.
Ez annyira hazai; lusta vagyok bármit is tenni, de ha már más felrakta odaböfögök én is, ha más nem baxxunk ki azzal aki komolyan keresné..... -
PP993RS #265442 Jah hát persze... ez bevett szokás a bayen hogy trükköznek a postaköltséggel, és nem csak úgy... ott sincs kolbászból a kerítés.
Ugyanúgy sz.rakodnak 5-10€-n, mint itthon párezer forinton néhány delikvens.
Én egyszer írtam egy embernek hogy sokallom a 25€-t postára, írta hogy az biza annyi, megjött a csomag és ott volt a 14.99-es feladási díj... Sz.rrágó, költse gyógyszerre azt a 3ezer forintot.
Azt is bírom mikor fent van egy modell x €-ért... nem kell senkinek, felrakja licittel, és x-pár €-ért megy el .... nevetséges :))) -
PP993RS #265441 Hát.... ;) oroszrulett, lehet ugyanannyi, vagy kevesebb, vagy mégk.rva drágább :) -
crosspeet #265440 Nyilvan en sem adom el mar az 1:1-es paripamat, csak hogy fussa ilyenre.. :)
Csak jo vóna naa.. :D -
PP993RS #265439 Jah..... :) -
PP993RS #265438 De miért slicket tettek rá ?
Modellen nekem nem adja...
Én már biztos nem veszek ilyet, kihagytam itthon 50ért, aztán 60ért :) aztán egy revoluciont is 70ért.... :) -
#265437 Ja, bocs :) akkor itt egy másik :) -
#265436 szerintem ez inkább bújtatott ár kiegészítés lenne
már találkoztam ilyennel hogy kb pont annyival adja másoknál olcsóbban a modellt mint amennyivel drágább a postája, így a végösszeg ugyanannyi, de aki nem figyel a postaköltségre és csak a vételárat nézi meg, annál ez a keresés rögtön előre kerül, kvázi kicsit jobbak az esélyei
persze olyanról is hallottam hogy amikor a vevő megkapta a csomagot és ott nem annyi postadíj volt feltüntetve mint amennyit az eladó kért érte akkor visszaperelte a különbözetet -
#265435 és ez még így mindig cirka 110ezer HUF
nem olcsó mulatság manapság minőségi modelleket gyűjteni
és az egy dolog hogy egy ilyen kaliberű modellnél egy idő után azt is meg kell fizetni hogy már nehezen beszerezhető és ami ritka az drága, de van olyan friss AA modell ami egy szemernyit sem szebb vagy jobb mint ez a Zonda mégis ugyanennyiért lehet megvenni..... na az a durva, az mennyi lesz 2-3 év múlva? -
#265434 De a kolléga drágát keres :-) Argentínából szerintem még úgysem rendelt senki. -
PP993RS #265433 Gondolom nem egy Maisto 348-ast küldött :)
Nem lehetetlen küldetés az, pláne egy kisebb vagyonért... látod az eu-n belül egy egyszerű, halandó csomag is 3nap alatt befut.
Csak itthon kell 4nap egy 10-15km-es út megtételéhez. -
PP993RS #265432 Nem tudtam hogy van ilyen opció, de akkor érthető, csak az utazási idő vagy fél nap, ott aztán nincs idő sz.arakodni, ez egy sci-fi a királyi postának. -
#265431 Itt van egy Zonda R Evo a feléért. -
#265430 Ez nem modell volt. -
#265429 ja, az más :-) Akkor enged meg, hogy segítsek. Zonda R
Lehet, hogy lesz rá vám és ÁFA is.
Mondjuk szerintem nagyon jó a színe.
Utoljára szerkesztette: goser, 2017.01.17. 15:39:34 -
crosspeet #265428 úgy szeretem ha drága! XD -
#265427 Hát hallod, soha jobbkor. Kivártad, míg szépen felment az ára :-) -
crosspeet #265426 Megint elkapott a részlet-láz, AA Zonda módra..
be kéne szerezni egyet.. ;(
Az uccsó az 1:1..
-
crosspeet #265425 ááá, semmi, akkor már legyen ez inkább Porsche! ;)
-
crosspeet #265424 50e..? Maga Endy Vajna vitte át repülővel, vagy hogy a redvás.... ez igen, ez oszt igen... Mondjuk next day Ámerika, komoly ott a logisztika.
Gondolom türelmetlen gazdag gyűjtő lehetett.. Na de ennyire..? :D -
#265423 Az pl. a DHL Next Day lehet: ma feladják, holnap levámolva megkapod. Küldtem így innen az USA-ba csomagot (a vevő kérésére és költségére), az akkoriban kb. 50eFt ( !!! ) volt.
Magyarországról kifelé rendszeresen drágább küldeni, mint visszafelé. Németországból, DHL-lel egy 10 kilós csomagom 12€-ért jött (4 nap alatt 1100km), ennyiért a Magyar Posta a szomszéd kerületbe se vinné el azt a 10 kilót (de az is 4 napba telne) .