Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1:4 méretarányú hathengeres boxermotor kit! Sajna nem olcsó..

https://www.porscheclubgb.com/shop/accessories/all-accessories/porsche-911-model-engine-kit
Koszonom Urak! Nagy a szerelem. 😉
A CMC-t kábé szinte be lehet indítani,de formahűség szempontjából egy "tank".Ez (mármint a Kyo) első ránézésre tökéletes 250 GTO.Arányos,letisztult és szép! Grat!
thx!
Ebben a szakmában felesleges szabályokat felállítani, mert úgy is megszegi az ember 😊 grat!
355
Grat tőlem is. Én a csukott orrú utcait és a 19-est birtoklom (a hosszanti francia zászlóval).

Ha Kyosho 250 GTO-t veszel, akkor valójából nem hogy "vagy-vagy", de egy "vagy" sincs. Alapmű a Ferrari modellek között.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

- Gratula, nekem a 20-as rajtszámú van meg - és valóban elképesztően szépek. Mondom én, hogy a Kyo csinálja a legszebb Ferrarikat die-cast vonalon. <#taps>

Üdv.
Jó lett!
Tipikus példája hogy internetes képről sosem vettem volna ezt a modellt, az enyémről meg ugye pláne.. Ma jött végre.
Aztán láttam Mikemannál, és szerelem, aztán mire hazaértem, és képeken néztem, mindig elodáztam a beszerzését.. Ezt megismételtem párszor.. És jött egy kihagyhatatlan ajánlat, annyira, hogy megcsaltam az anyagi megfontolásból kreált elveim, és újra rajtszámos modellt vettem. Ez élőben annyira gyönyörű, hogy a Ferrari top 5-ben mindenféleképp benne van.
Naaa, ezt nem tudjuk mi vidéken, csak úgy, ha berendeljük, aztán vagy-vagy... 😊
Egy kép sem tudja visszaadni ennek a mesterműnek a formáit, domborulatait! Egy kis ékkő..

Kicsit játszottam még a burgundi Turbo-val, hátsó lámpa sötétítés, before / after. <#alien>

A képen talán nem jön át, de sokkal mélyebb / telítettebb (vagy nemtom <#circling> ) lett így, az UT-nak egyik negatívuma a gyengécske lámpa armatúra, így sztem jobb. Persze nem fogom most kifesteni az összest, de ez úgy is umbaus gép, simán elfér.
Egy 4S átalakításom van még, ott is elfog. <#vigyor2>

Volt egy időszak hogy csak a színcserére mentem rá. Ha jó áron találtam színt amit szeretnék, akkor egyből zsák. Ha netán itthon találtam pláne.

Csak hát itthon elég döcögős a leváltott példány elbizniszelése... egy-egy ilyen színcserés mutatványon szépet lehetett bukni, úgyhogy inkább feladtam. Pedig van még 1-2 modell amit szívesen nézegetnék más színbe, de azok itthon nemhogy árába-de még nyomott áron is eladhatatlanok, cirka 10-20ezres bukóval meg úgy nem szívesen dobok be modellt. <#szomoru2>
Jol leirtad, ezert is van ennyi eladas a "hasznaltpiacon".. Sajnos. :/
Ez is faxa kis gép! Lámpa-armatúrát nagyon szépen megcsinálták.
Valóban pompás felhozatal, de ilyen azért van közelebb is, aszem írtam már hogy egy Hollandiában élő ismerős is küldött képeket milyen modellbolt van gyakorlatilag pár percre tőle. Kb. hasonló szint, bazi nagy alapterület, több tucatnyi üvegvitrin... VAN választék.

Ő mondta anno azt is, nem érti hogy tudunk úgy modellt választani/venni, hogy nem nézzük meg élőbe-színeket egymás mellé rakva stb.-stb.

Lehet talán emiatt van itthon annyi újra-eladás, behozza az ember -vakon- kintről, aztán nézegeti-nézegeti és hát ez nem tetszik... vagy olyan hiba van rajta ami mellett nem tud elmenni.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.11.07. 10:47:25
Kellene a signature laferka mellé.Mondjuk 1:18-ban már illene hogy legyen oldalszélvédő.Ha más nem akkor a signature kiadásnál.A laferrarinál nincs,de lehet mondani hogy "le van húzva" 😊Viszont az FXX K-nak nem lehúzható,mivel az egy versenyautó.Fixen beépített plexi oldalszélvédő van egy kicsi elhúzható szellőzőnyílással.1:24-ben még elnézhető a hiánya,de 18-ban már nem szerintem....meglátjuk... 😊
bulba
Az 1:18-as Civic a weblapjukon <#guluszem1>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Estét!

- Szépségek <#eplus2> :

Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.11.06. 21:10:26
355
Tessenek szétnézni ebben a boltban, aztán az állakat feltámogatni. Szerencsére Malajziában van.

355
'hajnalt! Nem'tom léteznek-e még, de gyártják (vagy gyártották) a 2015-ös Audi R8 V10-et, sz'al tavaly vagy idén még meg kellett lenniük.

A Wikipedia szerint a PC az NZG német gyártó márkája és ők élnek és virulnak. Nem lehet, hogy csak átnyomták az árut a BUB alá (ami szintén NZG)? Erre utalhat, hogy a kedvenc holland kereskedőmnél semmi sincs előrendelési szakaszban a PC-től.

Estét! Valaki tud valami infót a Premium Classixxs gyártóról..? Élnek még..? 1:12-ben be volt harangozva vagy három éve a Porsche 930 turbo / targa illetve a Speedster, de azóta még a honlapjukat sem találom.. Pedig volt nekik bemutató darabuk is, és nem csak a Carrera spoileres verziók.. No meg ugye a Targát is kiadhatnák újra.. :/
elég korrekt áron voltak nekik diecast paripáik.. 😞
schumimodells
Nekem van.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Tudom 😉
Koszi! Elment par "egyszerubb" modellem, de jon is par nivosabb.. harom postan van, Pestrol, Spanyolbol, meg az Oroszoktol.. Remelem jovo heten azok is befutnak. 😊
Visszaforgatjuk az árát. 😉
Koszonom! De van am pirosom is.. 😉
A welly bogár oválom, az nagyon ütős, az mindent visz, kb 10-es listan 2pontal van lemaradva egy Aa mogott!
Igen, jo lesz ez 1:18-ban is ha eljutnak oda!
Ha már welly, bár ez 1:24, de simán megállná a helyét 1:18-ba is, szép, arányos modell.
A Welly jól nyomja, régebben is tök jó ár/érték arányú gépeik voltak, és volt nem egy-nem két kimondottan szép modelljük is. Az "elite" (GT A) szériájuk is szép és tök jó áron ment ... (régen, nem tudom most mennyire szálltak el) csak kár hogy többnyire totál érdektelen autókat csináltak/csinálnak meg.
Grat! Ez ennyiért über jó vétel volt, kintről cirka 2x ennyi mire hazaér... (már ha van eladó példány)

Mondjuk kell mellé a piros, ezen az autón rengeteg részlet van ami feketébe simán eltűnik <#circling>
355
Jaja, a minap én is egy Müllerben láttam pár Welly-t, egészen vállalható, modern-Buragósak voltak.

P 997 GT3

Hornando
Nagyon frankó, picit most irigykedem is. :-) Gratula!

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Néztem a videójukat, egész pofás 35 euróért.. Igaz nekem Autoartok vannak Rs-ben, nem egy a kategória, de nagyot fejlődik az új modelljeikkel a Welly!!!
Jó látni hogy törekszik, méghozzá teljesen baráti áron!
A Welly gyárt már a Porschének Museum kiadást is, igaz, azok árai szor kettő kb..
Napos időt az uraknak!
Bekopogott hozzám a postás, hozott egy ilyet.. Igaz van pár belőle itthon, de feketéhez még nem volt ezidáig szerencsém.
Hát most mán van. 😊

355
Van valakinek ilyen Welly-je? Mer' nemsokára mellé tehet egy ugyanilyet feketében, narancssárga feliratokkal. Vagy fűzöldben fekete írásokkal.

Ugyan a kolléga már leírta, de sztem se volt az hogy bárkinek-bármi félreérthető lett volna... Nem trollkodtunk <#idiota> mindenki tudja hogy elképesztően szép a CMC munkássága, de hát ez a történet is pont attól szép hogy vannak különvélemények 😉

Én többször is leírtam a témával kapcsolatban, de akkor még egyszer; én nem kritikát / hibákat fogalmaztam meg a CMC-vel kapcsolatban, hanem az én meglátásom szerint egységesebb az AA kiadása. És ugyanez lenne a véleményem ha 901 fanatikus lennék és itthon állna egy cmc+aa. Direkt nem írtam bele már az elején se hogy "ráadásul feleannyi..." egyrészt -sztem ezzel nem vagyok itt egyedül- sose azt hajtott egy modellnél hogy melyik kiadás az olcsóbb, másrészt az már trollszagú lett volna, de mivel a kolléga felhozta az ár kérdést, azért írtam az imént.

Ha annyira (vagy feleannyira <#alien> ) rajonganék a 901-ért mint a 993-ért, tuti hogy állna itthon egy múzeumos AA 901, egy csontszínű 901S, meg egy sötétkék CMC is <#awink>
A 45ezres AA-ár már szinte karcsú a mai világban.... (nem azt mondom hogy ez huh de jó, csak egy puszta tény)

A ritkább darabok és akkor maradjunk a Porsche-nál... (pl. 930 Turbo, 964 RS) ennél sokkal többe kerülnek, simán drágább akár egy CMC 901-nél is. De volt idő mikor a ritkább UT 993-asok is 200€ fölé mentek, azokat meg nyilván felesleges egy CMC-hez hasonlítani.

Sztem ár-oldalról nem a legszerencsésebb a megközelítés, én direkt ezért nem kevertem bele, hogy az "AA ráadásul feleannyi", de ha már szóba került, most gyorsan átlapoztam a befejezett-licites, (sztem az adja a legjobb képet egy modell aktuális áráról) AA-CMC 901-eseket, és azért a CMC még mindig stabil 2x annyi.

Az AA 901-esek picivel 100€ alatt mennek, a CMC pedig 10-20€-val 200 alatt... ezek minimál árak, volt ami még licittel is 200€ fölé ment.

Azért ez továbbra is szignifikáns. Ha most kéne vennem én most is AA-ot venném, bordóba... vagy ha eltudnék csípni jó áron egy múzeumi kiadást akkor azt.

355
VÉGRE! Jön az 1/18-as Bburago Ferrari FXX-K! Már azt hittem ez kimarad és vehetek belőle műgyantát aranyárban (mert láttam az autót élőben és nagyon hiányozna).

Három színnel indítanak: a bemutatóautó vörös (# 10) és a google-ös Benjamin Schloss sárgája fekete elemekkel (# 15) Fapadként, egy másmilyen vörös (# 88) és egy fekete sárga csíkokkal (# 44) Signature-ként. Alig várom! A # 88 idén év végén jön, a többi 2017 Q1.

És amíg ezekre nettó 29 (fapad) és 39€-t (Sig.) mond a holland nagyker, addig az Original Series 250 GTO-ra és F40-re nettó 55€-t. Ezeknek nagyon elszámoltak valamit...
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.11.02. 15:48:31

355
Nem rossz. Folytatta egy Maisto Corvette-tel és van egy HW F F12berlinetta videója is.

Ugyes!!!
Hornando
Egy kis inspiráció azoknak akiknek már meg van: Customize - Bburago Ferrari 488 GTB

Teljesen egyet értek Hornando kollegável, ha hozzám vágnák, nem utasítanám vissza, van benne csemege.. <#wink>
És ahogy Missa is írta, már-már kézműves termék!
Kicsit ha bele akarnék kötni a már leírtakan kívül, a hasmagasság, esetleg a kerék mérete, de ez olyan, ami élőben egész máshogy jön át, és nem kizárt amit írtál, hogy ez a no1 kiállítási darab, nem kizárt hogy eredetileg sem volt másképp!
Szóval mindenféleképpen nagy gratuláció, nekem személy szerint a színválasztás is bejön, vagy kék, vagy a krémszín! <#eljen>
Hornando
Köszönöm! Projekt elindítva. :-)

bulba
Szia, válaszoltam 😊
Igen G60-as 😊

Abszolút nem vettem rossz néven. Egyébként, miért ne lehetne kritikai észrevételeket tenni?
Erről is szól ez a fórum, nem kell bólogató majom módjára feltétlen egyetérteni dolgokkal.
Az, hogy az Aa 901-es színe nem jött be, az nem a modell hibája. Teljesen szubjektív dolog.
Ahogy az is balszerencse volt, hogy nem hibátlan darabot fogtam ki.
Ettől függetlenül, az akkori 30e forint körüli összeget simán megérte.
Az összehasonlítás főleg annak szólt, hogy aki most szeretne bezsákolni egy 901-est, annak van értelme a CMC felé fordulni.
Mert 45e forint nagy összeg, egy Aa-ért meg főleg. Annyit nagyon nem ér az a modell, ebben szerintem egyetérthetünk.
Nem sokkal többért pedig, licittel ki lehet fogni CMC 901-eseket is.
Ami viszont hatalmas minőségi ugrás. A színválasztékról nem is beszélve.

A hasmagasság szerintem nem zavaró, amit linkeltél, az egy 1963-as prototípus volt. Egy évvel később, a gyártásba került modelleken lehet változtattak ezen. Mindenesetre netes képeken is látni többféle megoldást.

A kerékméret kicsit ballonosabb, de gondolom ez a leszerelhetőség miatt alakult így. Kisebb méretben már nem tudták volna megoldani, vagy csak nagyon körülményesen.

Hornando
Szia Bulba! Írtam egy privát üzenetet, csekkold kérlek.

Klassz a Corrado! G60? :-)

bulba
Szép napot!

kem001
Csak kérdés, hogy hol, mert legolcsóbban eddig 14950 Ft-ért találtam.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Hornando
Nekem van egy kis rossz érzésem, hogy egy ilyen fasza modell beszerzése és bemutatása után a gratulációk mellett néhányunktól kritikai észrevételek, megjegyzések érkeztek, amik okán úgy érezhetted, hogy még neked kell magyarázkodni és érvelni a CMC 901 mellett.
Bízom benne, hogy nem értettél félre bennünket, mert szerintem egyikünk sem önigazolást keresve nyilatkozott, hogy miért nincs ilyen modellje. Nem akartunk megbántani, sem az örömödet szegni.
Még egyszer leírom, hogy nagyon frankó modellnek tartom és biztos vagyok benne, hogy bárki örömmel, fülig érő mosollyal gurítaná be a gyűjteményébe, feltéve, hogy képes kifizetni a vételárat.
Szóval remélem, hogy nincs harag és újfent csak gratulálni tudok hozzá! <#papakacsint>

355
Ha Race&Play, akkor sok érte a 16eFt. A modell megéri, de meg lehet kapni olcsóbban is, nekem 13,5-ben volt.