Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaziban ilyen Volvód volt???
Höphőő!
Ott a kék Hw61 Cuda sixpack, de ismerős nekem! 😊
Hornando
Ezen zsanérok egy része nekem is megvan. <#smile>

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Hornando
Ismerős a probléma, a barátnőm autójának a csomagtérajtó teleszkópjai mostanában kezdik megadni magukat.
Néha még tartanak, de egyre többször már nem.
Na ilyen problémám nekem sohasem volt az Amazonnal. Sajna nincs már meg, mert 2003-ban ezt is eladtam, mint azóta oly sok 1:18-as modellemet is. Most csak netes képeket tudok mutatni a típusról, mert a saját kocsimról csak papír képek készültek és valamelyik fotós dobozomban kéne lenniük, de per pillanat nem találom.
Szóval Volvo 121 Amazon (B18) 1966

Missa
Amúgy a korábbi kommentedben jól írtad. Ez 1:1-ben az igazi utánzata. Anno így spórolták meg a gázos-olajos teleszkópokat. Ötletes.
Nekem a Xsara-mban gázos van. Szar dolog amikor kinyitod és kiderül, hogy a legutóbbi nyitás óta elszökött belőle a gáz és keresned kell egy seprűnyelet amivel kitámasztod, amíg felöntöd az ablakmosó tartályt. Mégszarabb 20ezer körüli összeget kicsengetni érte. Tény, a 15 év alatt eddig egyszer kellett cserélni.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.10. 22:39:35

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Hornando
Ismét két expert hozzászólás. :-)

Sztem ez a zsanér-fétis alap 😊 engem pl. kilehet kergetni a világból egy hídpillér géptető zsanérral, ezért nem fognak sose tetszeni pl. a újkori Bburago-k -se- ...

Ezt már párszor írni akartam, de valahogy mindig kicsúszott; a 66'-os Charger marha jó, az a szín kombó meg a frontrész (hűtőrács+lámpa) ... hej de nagy szerencse hogy nem gyűjtők ilyen régi ami izomautókat 😊
Hornando
Az egyszerűség kedvéért egyetlen beírással reagálnék az ingerküszöbömet elérő posztokra, valamint gratulálnék mindenkinek a legújabb szerzeményekhez.
Nagyon tetszik az UT 993-as hátsólámpa sötétítés. Magam is megcsinálnám ha meglenne még.

Ugyancsak tetszik a Honecker figura, bár szerintem nem csak Wartburg mellé lehet beállítani. Szerintem jól mutat az összes eddig megformázott 1:18-as szoci autó mellett. Egyébként ha jól emlékszem, hosszított Volvo 246 TE és Citroen CX autókkal járt-kelt.
Klassz a BBR F430 is, de ami engem illet, én beérem az Elite verzióval, amit picit megpiszkálok majd.

Szerintem 355 a Maisto 250 T.R. kapcsán a Shell Classico kiadásra gondolt.
Én úgy tudom, hogy sem a Maisto-nak, sem a Bburago-nak nincs köze a Shell-es kiadáshoz.
Ezt anno Labdacs tisztázta is a blogján a nagy 250 Testa Rossa modell revjúban.

Az 1:12-es Carrera-t én is cserélném narira. Az valami gyönyörű.

Nagy gratula Peetnek az újdonságokhoz! Főleg a fekete Mustang láttán lett szaporább a pulzusom. :-)
Már a 2016-os kívánságlistámon is szerepelt egy ilyen, de kénytelen vagyok áttolni 2017-re. Remélem össze is jön majd.
A Ferrari 250 GTO típusa nálam is nagy kedvenc és néhány KYO változatnak megbecsült helye van a kollekciómban.
Ennyi! <#wink>

Ezt már aszem akkor is írtam... de még mindig nagyon patent kis gép ám ez. <#beka3>

És ja-ja, ennél tényleg nagyon fájó lehet hogy nem nyitogatós, mondjuk én már eljutottam arra a pontra, hogy fájt a rezsin 964-993-nál is hogy leragasztózták az ajtót... <#idiota> de az egy teljesen más történet 😊
Hát ez talán olyasmi zsanér-megoldás mint az 1:1-en <#vigyor2>
Missa
Kis-magyar zsanérológia, 2. rész:
A Ferrarik (na már a szóra érdemesebb megoldások):
CMC:

Tudom, olyan egyszerűen néz ki, nincs az a csicsa micsa "ollós-paralelogramma" cucc, mint az ámerikásoknál, de a Ferrari anno tényleg így csinálta! Kikalapálta acélból vagy alumíniumból, oszt jól van. Olyannyira, hogy a TR-nél nem is csináltak zsanért <#nevetes1>:

Persze hátulra azért tettek:

A többit hagyjuk, Bburago, Elite és társaik eléggé elnagyolták ezt a részletet.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.10. 22:16:02

Missa
Csatlakozom pár képpel a zsanér-fanokhoz:
AutoWorld (ex ERTL Authentics) - Dodge Charger 1966:

AutoWorld (ex ERT Authentics és Greenlight) - Dodge Charger II. generáció. Nem teszek fel külön képet mindegyikről, ugyan olyanok:

Természetesen a III. generációs Charger is tudja ezt a kunsztot:

Dodge Challenger, a'la Highway61 természetesen ők sem maradnak le a paralelogrammás zsanérokkal:

A Pontiac is tudja a geget:

Ne maradjon ki a GMP sem (Plymouth GTX), naná, annyi pénzért már ne "kutyaláb" zsanérja legyen!

Lehet elszoktam mar az ilyen zsaneroktol, de igazad van, Hw61 Gmp szinten zenesz. Az a kis rugocska, tetszik a póni! 😉
A Carrera meg.. Nalad amikor a kezemben volt, szinten ki akartam nyitni a hatuljat, annyira elethure sikeredett! Koszonom a gratulaciokat mindenkinek, Misinek meg a képeket. 😄 😉
mikeman
hát akkor kb ez az első Porsche ami nekem volt meg hamarabb, és neked tetszett meg nálam, ez eddig fordítva volt 😊))
ez is nagyon szép modell, annyira szép kis részletes modell, hogy ez az egyetlen resin Porshe-m, amit igazán bánok hogy nem nyitható

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
kifejezetten a zsanérról nincs képen, az egyiken valamennyire látszik
de szerintem kb azt hozza amit a legtöbb Authentics vagy HW61 modell zsanérja.... messze jobb mint bármi ebben az árkategóriában 😊
maga a modell meg nagy kedvenc, szép, arányos és nagyon dögös a külső-belső színkombó

Engem így is állandóan meggyanúsítanak hogy a z'ndexes fórumba én megyek bele degenerált vitákba... Holott ha fizetnének se írnék arra az ócska fórumra.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.11.10. 20:25:10
😄
355
Arról a zsanérról jöhetne egy közeli. Hátha lehetne használni más autón is.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

355
Én még itthon se vagyok Péter <#papakacsint>

Könnyű nektek, én ott is Péter vagyok.. 😄
Letelefonoztam már gyors a két előzőt is a pajtában..
Szép hetünk vót, naaa...

És a garázsukba.. A 250gto után ezért is Mikeman a bűnös. A 356 kellett, mert meg van az első, ez pedig az utolsó, a Mustang meg kellett a fekete soromba. Nem tudom hány éves lehet, de brutál jó részletek vannak benne, pl a motortér zsanér az pipál minden gyártót.. De Mikemant felkérem, tegyen már fel képet.. 😉

Naposat! Jött egy pakk, a messzi Oroszországból illetve Spanyolból! Authentics Mustang and Gts 356

Akkor had segítsek <#hawaii> kék 993 RS + sárga 901 RS
355
'estét!

Utalom a nikkneveket, fingom nincs neha kikicsoda.. XD
goser
A kék is jó :-) a sárga megvan. Kitalálod kitől van? :-)
Abbol mar csak a babakek design maradt, nemreg arultam egy sarga Aa-t..
Bejon, de mindig is a nari tetszett, csak az ilyen nari 1:18-asom elment, 1:12-ben meg akkor hire sem volt h lesz nari. A rendelesem estejen persze bejelentettek h lesz.. XD
Hegedűs Ádám .. 😊
Nem ismerősöm, de nem nagy kunszt utánnanézni ki is a kis troll.. 😉
goser
Kár, hogy nem az AA kistesót adod el :-) azt duzzogva, de megvenném :-)
Missa
Ismerős a srác? Van fent egy H.Ádám, képpel satöbbivel. Ugyan az lenne?

Missa
Nem jön be a Fradi színezet? <#nevetes1>
Nekem mondjuk a fehér jobban tetszik, mint a narancssárga. Jó, OK, tudom, ízlések és pofonok... <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.11.09. 20:41:46

Tipikus, amit dumaltunk a resin Bmw-kről a multkor.. 😊
Aa 901 1:12, jaa.. XD
Ne is mond XD
Odaát már megkaptam miszter Hegedűstől.. 😄
mikeman
ennyi pénz a világon sincs 😊)))))
ennyiért már AA-t is lehet venni <#nezze><#email><#buck>

Akkor majd veszünk még egyet! 😄
😉
Mission: Impossible 6.

😊
Sziasztok!
A következő modellem (fehér/zöld) kínálnám, kizárólag cserére, méghozzá csak a narancssárgára! Vagy 80eft-ra.. <#nezze>
Gt Spirit 1:12 901 Carrera RS
Hátha, tudom nem sok az esély, de ha valaki ugyanúgy érez, csak fordítva.. <#nevetes1>

Missa
Maisto Ferrari 250 TR? Az melyik? Van képed róla? Én azt hittem csak a Bburago csinált ilyet, a HW, meg volt valami Shell Classico. Ja, meg a CMC... <#nevetes1>

355
Mármint a legdögösebb ezután a ZZ Top-os gép után (igen, tudom, hogy ez csak egy TR-nek látszó tárgy, amúgy asszem egy átépített 250 GT/E):

355
Francba a vörössel, ez a legdögösebb Testa Rossa! <#smile> Annyira tetszik, hogy ha egyszer krvára rá fogok érni, átfestem az egyik Maiso TR-emet feketére

Hogy miért van Maisto TR-em a CMC mellett? Fiatal voltam, sok volt a lóvé, elszórtam minden szarra 😊 4e-ért vettem a Közlekedési Múzeumban.

355
Itt egy, a Bburagónál is burágósabb, új márka: MZ-Model. Az 1/18-as Panamerájuk 22€-ba kerül.

mikeman
na akinek lenne fölös 7 milliója annak itt egy 1:4-es Dodge Charger F&F modell
működő V8-as motorral, automata váltóval, bőr belsővel és távirányítóval 😊))
169cm3 9,6Le

A kép nem túl jó, de a modell annál inkább 😊

1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php

mikeman
gratula hozzá
végre nem az enyémre fogsz nyáladzni mikor eljössz hozzám <#eplus2>

355
Kiteszem ide is, hátha bejön valakinek 😊 BBR F430 GT2. A fotó még meleg, a modell már vagy 6-7 éves.

Persze most nezem a videojukat, nem olyan igazi ez..
Inkabb demonstracio sajna. :/
Sebaj, nem kell ra kolteni. 😊
355
Van valakinek 1/18-as Wartburgja? Itt van hozzá Erich Honecker! <#smile> Carmodel.com, 30€.

A gyártó valami FigurenManufaktur. A gyártmányaik jó része Figutec másolat, sokkal gyengébb kiadásban.