269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#269328 Köszönöm
Hát igazából nem tudom, ezt vettem
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.12.15. 19:19:49 -
#269327 Szép, koherens gyűjtemény!!
Az EVO X-nek ki a gyártója? -
#269326 Estét...naplemente & art deco:
-
#269325 Vitrin bővítés kellett így megragadtam az alkalmat és bemutatom az átköltözött meglévő márkagenerációk egy részét:
Először is a subaruk:
Lancia-Ford-Toyota (+két kakukk tojás hogy kitöltsem a helyet)
Lancer Evokok:
Hoztam a lidliből is egy vitrint:
A nagy vitrint még fogom bővíteni mert bőven lenne hely még benne plusz polcoknak -
#269324 Én most Szaúd Arábiából várok csomagot...ha tiktakolni fog mikor hozza a postás hívom a tűzszerészeket :D -
PP993RS #269323 Sanszos hogy előbb lesz telitalálatosod és lehet ha ezt olvasná a hirdető, elismerően csettintene, hogy na... tessék, már megvenné valaki
Amúgy nemrég kíváncsiságból rákerestem pár elvetemült bayes hirdetésre... ééééés ugyanúgy-ugyanannyiért fent vannak, (évek óta) ezek azok akik nem eladni akarnak.
Itthon a h.autó piacra jellemző ez a trend; csúnyán piaci ár felett raknak fel autókat, akibe maradt egy gyűszűnyi józan ész, azért 1-2pár hónap után rájön hogy hát ez nem biztos túl jó ötlet, de van olyan aki már több mint 1éve rendületlenül, és ugye ez nem modell, ahol ellehet sütni hogy idővel úgy is csak többet ér... Bár sztem ez már a modellekre se igaz, jól látható hogy ez a túlhypeolt beárazás nem állja meg a helyét. -
ndns #269322 mindenesetre szep kihivas. szivesen vallalnam. szeretem az olykor lehetetlennek tuno design kihivasokat.
amugy minden valtasnal egy csomo ember alapbol elegedetlen, mert masra szamit. pedig ha megfigyelik, nagyon tudatosan epitkezik a mar meglevo elemekkel vegyitve az ujat aminek a kovetkezo lepeset mar lehet "sejteni". -
#269321 Gondolom, hogy nem lesz érte verekedés. Őszintén, ha most nyernék a lottón, én "megszánnám" és megvenném.
Olvastam valahol, hogy csak valami 5-6 darab készült belőle és valamiért visszavonták. Nekem amúgy a színe nem jön be, de az 5-6 darabszám kuriózum.
-
PP993RS #269320 Ez nem durva hanem agyament kategória, kint se fognak kapkodni érte... -
#269319 Ez de durva!
De tény, hasonló a sztorija mint annak idején a Bburago féle Ferrari 360 Modena Spidernek:
H61 Dodge Challenger -
#269318 Pakkot várok.
Nyuszi tojja. Ja, nem! A Jézuska...
-
#269317 Lehet mondtam már, de nem lennék Porsche formatervező. Piszkosul nehéz lehet úgy újat mutatni hogy azért elvárás a "változatlanság" is. Szerintem jól sikerült teljesíteni. -
#269316 Napot!
-
#269315 Itt vannak a KMO Börze időpontok jövő nyárig. A márciusi szombatra esik, a többi vasárnapra. A májusi és júniusi között csak 3 hét van, ez fura.
2018. december 9.
2019. január 6.
2019. február 3.
2019. március 9. szombat!
2019. április 7.
2019. május 12.
2019. június 2. -
#269314 Köszi!
Nem bizony. Ezt egy német ürgétől vettem ebayen,persze hirdetve úgy volt hogy csak németoba szállít. De mostanában ezzel úgy néz ki szerencsém van,több ilyenre "mentem" már rá és végül csak elküldik nekem :) Így várok most még egy AA Evo7 wrc-t is ami szintén nem egy gyakori példány.
-
PP993RS #269313 Szép gép! A tesója is...
És ez a fehér nem a cp féle fehér az is tuti -
PP993RS #269312 Nézd a jó oldalát, sokkal jobb ha nem emlékszel arra amit szerettél
Amúgy tényleg szép masina, nálam is parkolt egy darabig :) -
#269311 na ha már fehér Subaru, végre megérkezett az utcai hawk
itt pedig az S204-es tesójával pózol:
-
#269310 mély nyomot hagyott :D -
crosspeet #269309 meg arra is itt a bizi, hogy nem tudok helyesen írni.. :D SZENILIS helyesen.. :D -
crosspeet #269308 Tárgyi bizonyitekkal szolgal a kolega, h szemilis vagyok. XD
Tenyleg volt feher Imprezam, es imadtam bakker.... De oregszem Jesszusom...... :) -
#269307 Rosszul emlékszel :-) biztos, hogy tőled vettem, meg van levelezés is róla :-) -
crosspeet #269306 Beteeeeg..!!! :D -
#269305 Hát izé én kicsit már túl lőttem a célon Imprezából :D
Ha csak az 1/18asokat nézem akkor jelenleg 22db-nál tartok.+1db ami eladásra vár,meg tegnap eladtam egy Sunstart.
De jön még elvileg 6db.Abból szintén 1 eladó lesz. Szóval ha minden jól megy december első felére 27db lesz. Jelenlegi tudásom szerint 1 jöhet még számításba,az AA-ból egy 4ajtós utcai. Egy rendőr változat most érkezik belőle Angliából ha más, nem abból csinálok utcait :D
-
crosspeet #269304 Neem, fehér Subim nem volt sosem..! :D
Fekete, szürke, és kék színűek csupán. Ha jól emlékszem.. :D -
#269303 én egy facés csoportból hoztam el, Szita Gábor nevű emberke árulta,de gondolom hogy nem sajátja mert folyamatosan tölti felfele az eladó modelleket. Volt/van neki egy fehér 2006-os WRC is egy áron adta őket szóval párban lehettek. -
#269302 Lehet, hogy az említett fehér Subaru a tiéd volt, ami utána az enyém volt, majd utána Petihez került, de ő is eladta :-) Ha arról van szó, akkor az a Subaru bejárta a szakmát :-) -
crosspeet #269301 Höhö, Imprezából nekem is volt egy szép 5db-os Aa sorom..! Régi szép idők! :) -
#269300 igen tényleg az orr részre nem is gondoltam,engem a biztonsági övek zavarnak,mert az filléres tétel egy ilyen modellnél.
-
ndns #269299 igen, latom amit mondasz, szerintem ezzel a mission formavilagaba probalnak 2 generacioval atlepni. mintha felnenek, vagy ovatoskodnanak, de egyertelmuen latszik, hogy az irany adott. kivancsi vagyok, hogy meg merik-e lepni a kovetkezonel a kerek lampak helyett a negy ledet amolyan missionosen, kor nelkul.
ezen felul ha valami/ki, akkor a Porsche lephet egy 911e hybrid-et (most csak mondtam egy nevet, de a lenyeg ertheto) amiben tovabb borzoljak a kedelyeket. elobb utobb meg fogjak lepni, hisz a Lamborghini is utalt erre, az Audi egyertelmuen jelezte, es a 919 utan, minimalisra csokkent a kockazata. (okkal hoditjak meg sorra az f1es palyakat). arrol nem beszelve, hogy majdani ellenfelei (meg nehany jelenlegi is) mar ezt a vonalat erositi.
Eleg a genfi Ferrarira gondolni (jovore), vagy az ERayre (Corvette).
Nagyon ugyesen epitik fel azt a formavilagot ami mar tenyleg a Porsche jovoje cimre hajthat. Legalabbis szerintem.
Mauer hatarozottan utalt a 930ra (bar szamomra is csak a turbo az igazi abbol is) mint kiindulo pontra. Monduk ezt nem erzem annyira, de hogy szebb lett az biztos. Egy targara azert kivancsi volnek.
Elobb utobb... -
ndns #269298 egyre jobb lesz -
PP993RS #269297 Most így több-jobb képeket nézve... egyértelműen szuper lett, és -számomra- egy erős továbblépés a 991-hez képest, amivel úgy voltam mint a 930-cal v. a 964-gyel, azokból is egy Turbo mondjuk tetszett, de az alapverziók nemigazán... Bár a 993-nál se vagyok oda a vékonybódés verziókért, de ott is egy RS azért odab.x rendesen.
Úgy néz ki a modernebb 911eseknél meg kell pár év mire "beérik"-összeáll a formavilág, azért a 996 is sokkal emészthetőbb lett a fészlifttel, de a 997, 991-nek se ártott a botox, ahogy beszéltük ez meg valóban egy erős fészliftnek tűnik, de csakis előnyére. -
PP993RS #269296 Valóban nagyon szép modell, én mondjuk az utcai autók híve vagyok, majdnem meg is vettem ebből azt a verziót, de megmondom őszintén engem -azért az árért amit anno kértek érte- zavart hogy az első rész nem nyitható úgy mint az 1:1nél, pláne hogy signature modellről beszélünk, érthetetlen miért sumákolta ezt el az AA... a signature pont erről szólt mindig, hogy minden úgy nyitható - szárnyak, aero elemek úgy működnek mint az eredetin, erre komplett lespórolják azt.... :/
Nagy kár, mert a Delta amúgy az egyik örök kedvencem, -az igencsak kevés- legendás autók egyike amit nem csak képről láttam, hanem vezettem is, ezért a modell-leépítés projektemnél is az utcai Kyo Delta maradt, ha nyílna teljesen az eleje akkor azért itt figyelne mellette egy bordó S4 is ;) -
crosspeet #269295 Tudnám élni.. -
ndns #269294 most lett vege a bemutatonak. szerintem dogos a cucc.
-
#269293 Köszi!
Tudom hogy kincsek(az ára is tükrözi majd,sanszos hogy itthon nem is találok neki gazdát),de a 2006-os utcaiból elvileg lesz egy fehér meg már van belőle egy S204-es változatom,így az előtte szerzett feketét ha megjön tovább is adom.
A 03-as WRC egy plain body-kék,ami helyett sikerült vennem egy fehéret,és meg lesz belőle fehérben a 2006-os is. Így a kéktől megválok,mert azt már feleslegesnek érzem úgy hogy a gyári csapatosokból már van mindenféle, AA,SS,Hotwheels ,solido :D
Ha össze áll végre a Bubu gyűjtemény tuti összerakom őket egy képre. Kár hogy kocka Legacy nincs 1:18ba -
crosspeet #269292 Jók ezek a számok, grat a paripához! :)
Azok az Aa Imprezák nagy kincsek hallod-e...! -
crosspeet #269291 Nekem tetszik! -
ndns #269290 az uj 992es belseje -
#269289 Na hát jött egy olyan modell amire azt mondtam hogy ennyiért (eredetiár) én már nem veszek modell autót.de a blekkfrájdéj alatt sikerült jó áron hozzájutni modelissimo-ról
AA Lancia Delta S4, pont az 1986-os számú darabot kaptam,ez volt az utolsó éve a gyári S4-nek,és ráadásul pont egy 86-os Tour de Corse példány ,de nem is ez a lényeg hanem az hogy ez egy nagyon komoly modell
egyedül az zavar hogy a biztonsági övet műanyagból oldották meg....
Tudom nem hirdetéses oldal,de gyűjteményrendezés miatt eladó pár modellem ha valakit érdekel írjatok itt rám
Altaya Lancia Delta S4/ AA Subari Imp. WRC'03/ SS Subaru Imp. WRC'08, és ha minden jól megy lesz egy utcai fekete AA 2006-os Subaru Impreza is
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.11.27. 17:22:54