Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még azt szeretném mondani, hogy ne csak a szemed elé tárt-nyílt dolgokra alapozd a véleményed. A háttérre is. Ezzel azt akarom mondani, attól még, hogy csak arról csináltam képet amin épp egy full scannal végzett antivírusnak az eredményt mutató ablakát mutatja (ez esetben APSS), nem jelenti azt, hogy más egyéb módszerrel nem fésültem át a rendszert. Csak szimplán nem osztottam meg minden részletet, a fõ szempontomat tártam eléd is. <#ravasz1>#ravasz1>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Linux Mint 13 Cinnamon
Túdom, hogy szakember vagy, de szerintem vannak olyan dolgok, amit az ember egyszerûen nem túd észrevenni.
Ha pedig mindent követni túdsz, akkor a #1501 hozzászólást nem kell figyelembe venni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
más a check és más monitorozáskor a viselkedés. ki mit ajánl? törlés mindig ?
de valami gubanc van a g data val mert hiába állítom át a monitorozásnál delete re mind két esetbe a dolgot nem töröl akkor se.
feldobja az ablakot , hogy felismer de mégse törli , sõt még a delete bõl block lesz az opcio.
valaki érti mert én kezdek pipa lenni.
Linux Mint 13 Cinnamon
Hogy egyszerûbb legyen, akkor inkább a Kaspersky Internet Security 2011 ajánlanám, másképpen az Avira Premium Security Suite is jó lenne, de a tûzfala szokott egyes dolgokba beleszolni és egy kissé kell érteni hozzá.
kis segítség kellen. elállítottam ,hogy hogyan viselkedjen találatkor és mikor esemény van jelez a g data de mégse töröl vagy rakja az adott állományt karanténba akárhogy állítom is a tata t.
Linux Mint 13 Cinnamon
Próbáltam mind a kettõ variációt és igazából mindkettõ tetszett, tehát ez nem billenti a mérleg nyelvét egyik oldalra sem. Védelem szempontjából, melyik a hatásosabb?
a problémám hogy a C:\WINDOWS\system32\LogFiles\WMI
trace
mappa mérete csak növekszik!
vipret használtam de csak próbaverzió volt!
Szerintem próbáld ki, aztán majd meglátod hogy mennyire nyeri el a tetszésedet, ha nem, akkor ajánlunk mást! 😄
Szerintetek, melyik lenne a jobb választás?
1; NOD32 4.2.67.10 + Outpost Firewall Pro 7.0
2; avg internet security 2011
Ha van más ötlet, esetleg tapasztalat, szívesen fogadom!
Elõre is Köszönöm!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1. Google Chrome (76)
2. Apple Safari (60)
3. Microsoft Office (57)
4. Adobe Reader and Acrobat (54)
5. Mozilla Firefox (51)
6. Sun Java Development Kit (36)
7. Adobe Shockwave Player (35)
8. Microsoft Internet Explorer (32)
9. RealNetworks RealPlayer (14)
10. Apple WebKit (9)
11. Adobe Flash Player (8)
12. Apple QuickTime (6) és Opera (6)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#taps>#taps><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
😄D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"privát" hiperlink -.-
"Válasz erre" hiperlink -.-
A gépet újra kell telepíteni mert valami el lett rontva a telepítésnél és így új vírusírtó is lesz.
Avg nem jött be kimondottam úgyhogy norton IS 2011 lesz csak légyszi abban segítsetek hogy hogyan tudok 90-nél több napos kulcsot szerezni(mert alapból ennyit ad) ? Ha privát a dolog akkor [email protected].
Elõre is kösz😊
Nem túdom másoknál hogy van. Errõl még írtam valamikor.
Köszönöm az idáig kapott tanácsokat. Abbahagytam a távsegítséget, mert nincs értelme úgy, hogy néha privát üzeneteken keresztül pár szóval helyzetjelentést kapok. Helyileg távol laknak, így nem sok értelme van az egésznek.
A segítségetekért cserébe természetesen a végkifejletrõl írni fogok.
Az én álláspontom az, ha valami elromlott, ne gányoljunk, hanem hozzáértõ segítségét kell kérni. Ha ingyen sikerül, az remek, ha fizetni kell érte, akkor így jártunk.
AVG Rescue CD, de vannak mások is, amelyeket hasonlóképpen mint az AVG Rescue CD ki kell írni CD-re és megy bootolással ...
Host fájlból volt néhány bejegyzés amit én írtam oda hogy esetleges elgépelésnél mondjuk a gugli oldalát hozza be és ne mást.Meg néhány nem létezõ értékre mutató bejegyzésre lettem még figyelmes a többit tudtam azonosítani😊
Ha jól emlékszem én is valamikor egy ilyen Hijackthist tettem be, de akkor még fertõzött volt a gépem, nem tudta kimútatni mert egy nagyon rejtett folyamat volt.