Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki,ha jót akarsz😊)
Nem teljesen ide tartozik, de nem akarok új topikot nyitni a Windows XP SP2 es tûzfal jó? ha nem akkor mijet tegyek föl?
Professional
Plus
Personal ???
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
meglepõdtem a dolgon, de örülök hogy fejlesztik
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Itt van, nincs fertõzött fájlom😊) <#taps>#taps>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
http://www3.ca.com/securityadvisor/pest/pest.aspx?id=453060842
http://www.spyany.com/program/article_ad_rm_n_Case.html
http://www.adoko.com/resource/n-case.asp
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Neked is szét van csúszva ez a topic? Nálam szétmegy confused]
Akkor ürítem a lomtárat, és ezeket is kitörlöm😊)
O4 - Global Startup: officejet 6100.lnk = ? - szügségtelen
A lomtárban találja, ha jobban megnézed ?
talán kiürithetnéd.
átnézem a logod.
Itt a 3 vírus, amit talált a progi, de nem tudja törölni:
Találat közben akartam töröltetni
Itt próbáltam mégegyszer törölni
Megjegyzem, csökkentett módban csináltam mindent, és hogy nem találom úgysem sehol, elõhoztam a rejtett fájlokat is, de nincs, nem értem, hogy hova tud eltünni.😞(
És itt a logfájlom, megnézettem azon a webhelyen amit este írtál a csetbe, és vannak kérdõjelek, amit nemtok konkrétan, hogy törölhetem-e, bár írta, a végére, hogy fix checkedjem, asszem.
Volt benne egy olyan, amit kerestem a webhance.exe, azt már kivettem belõle. Mit vehetnék még ki innen?
Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 14:35:26, on 2005.03.09.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\sistray.EXE
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPControl.exe
C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpobnz08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hposol08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpoevm08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Bin\hpoSTS08.exe
C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
C:\Program Files\Hijackthis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Global Startup: hp psc 2000 Series.lnk = C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpobnz08.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O4 - Global Startup: officejet 6100.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Hivatkozások megnyitása errõl az oldalról... - C:\Program Files\Avant Browser\OpenAllLinks.htm
O8 - Extra context menu item: Keresés - C:\Program Files\Avant Browser\Search.htm
O8 - Extra context menu item: Kiemelés - C:\Program Files\Avant Browser\Highlight.htm
O8 - Extra context menu item: Kép hozzáadása a reklámkép feketelistához - C:\Program Files\Avant Browser\AddToADBlackList.htm
O8 - Extra context menu item: Minden kép kiszûrése errõl a webhelyrõl - C:\Program Files\Avant Browser\AddAllToADBlackList.htm
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {205FF73B-CA67-11D5-99DD-444553540006} (CInstall Class) - http://www.errorguard.com/installation/Install.cab
O16 - DPF: {2917297F-F02B-4B9D-81DF-494B6333150B} (Minesweeper Flags Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MineSweeper.cab30149.cab
O16 - DPF: {62789780-B744-11D0-986B-00609731A21D} (Autodesk MapGuide ActiveX Control) - http://bpterkep.index.hu/MGViewer/ActiveX/mgaxctrl.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MessengerStatsClient.cab30149.cab
O16 - DPF: {F00F4763-7355-4725-82F7-0DA94A256D46} (IncrediMail) - http://www5.incredimail.com/contents/setup/downloader_sp1/imloader.cab
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service - Unknown - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égetõ COM-szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\imapi.exe
O23 - Service: NetMeeting távoli asztalmegosztás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\mnmsrvc.exe
O23 - Service: Plug and Play - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje - Unknown - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya - Unknown - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: SymWMI Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások - Unknown - C:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata - Unknown - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter - Unknown - C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiapsrv.exe
igazából nem neked tanácsoltam, hanem a többieknek...
én inkább az etrust-ot ajánlanám ezt próbáld ki
de nem tudom ez milyen vírus, talán ter tud segíteni
Még utána lefuttattam az Avast, vagy 3 órán keresztül csinált mély ellenõrzést, ahol kiadta ezeket, de sajna én sem találom megintcsak, csökkentett módban kerestem természetesen:
C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\WhSurvey.exe
C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\WhAgent.exe
C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\Whiehlpr.dll
C\Windows\wdankI.exe
Ezeket kerestem, de nem találom, pedig ezt találta a vírusírtó, és hibát ír ki, mikor töröltetni akarom.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Letöltöttem az Avast vírusírtót, #277-es hozzászólás linkjében találtam, és talált egy trója vírust, kértem a törlését, de nem tudta törölni, futtattam csökkentett módban is a víruskeresést, de akkor nem talált vírust,én is kerestem a commanderben, de nem találom, és most meg mindig figyelmeztetést kapok, hogy vírusom van.😞(
Segítsetek, hogy most mi a jóeget lehet még csinálni?
Ezt kapom mindig:

How much can you take,before you snap?
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
nentenst.exe 8 MB
NOD32.lnk Unknown
NOD32_UPDATE_SERVER.reg Unknown
NOD32_v2.12.4_HOWTO.txt Unknown
Nod32_v2.12.4_Patcher.exe Unknown
De mindig kiiírja, hogy lejárt a 30 napom
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Download NOD32 2.000.11 Beta
ENG: New beta version of NOD32 for Windows is now available for testing. Among other new features, the new version provides improved protection against Internet-born infiltrations due to a brand new HTTP scanner, advanced heuristics support integrated into the resident antivirus monitor (AMON), improved Trojan cleaning procedures, etc.
Download NOD32 2.000.11 Beta
Username: FRTRIAL
Password: 2c6ewt546c
Username: AV-2087546
Password: 9utprjr8cj
Ha pedig mégis megtörténik és leállítja az ms antispyware-t, én sürgõsen másik víruskeresõ után néznék...
Szerintem ez jelenleg a legjobb antispyware progi, és szerintem azok is jól tudják akik ilyen getzi vírusokat készítenek, de ez ellen nem elsõsorban az antispyware programoknak kell védekezniük, és ez nem csak az MS programra vonatkozik, hanem a többi antispyware-re is.
SSDA-ONLN-AAAA-CJSA-TSSX
SSDA-ONLN-AAAA-CKNW-BSSX
az még egy pelenkás ... a spysweeperhez képest.
Ha majd nem lesz támadható akkor esetleg kipróbálom, addig had fejlesszék még egy kiccit
más megoldást kell keresni. 😞
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
vhil itt voltak jelszavak rendszeresen frissítve:
http://liquid-mail.org/freesecf
a fórum vmelyik topicjában
keressük meg hová tették!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
bocs, nem a témához szólok, nem tud rajtam valaki segíteni?
Win95 jogtiszta cd kéne, mindegy, hogy milyen állapotban. Kimentene szarból..... kifizetném....