Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avast mindenképpen.
Próbáld ki,ha jót akarsz😊)

Még 1 kérdés!

Nem teljesen ide tartozik, de nem akarok új topikot nyitni a Windows XP SP2 es tûzfal jó? ha nem akkor mijet tegyek föl?

Melyik a Jó AD-AWARE:
Professional
Plus
Personal ???

kaspersky av personal 5.0.227

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tehát NOD32 oké, de még más véleményét is szeretném hallani!

Felfedező
NOD32 a legjobb!!!! ami még versenyezhet vele: Kaspersky, McAfee Etrust,
NAV2005..

Sziasztok! Lenne 1 álltalános kérdésem! Melyik a legjobb vírusírtó? Nem csak ingyenesekre gondolok, lehet fizetõs csak a legjobb legyen!Tehát melyik az?

hát az avast-nál csak jobb ingyenes megoldások léteznek (nem én mondom, nálam sokkal okosabbak)ld a lejjebb emlegetett antivir vagy avg...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

ja, ezt hivjak vakriasztasnak.

érdekes észrevétel: Antivir (free) vírusírtó van a gépemen, feltettem legújabb frissítést, végignézte a gépet, és talált egy file-t GtaViceCity trainer egy exe file-t ami vírusos, ez már Vice City megjelenése óta a gépemen van (nemtom 2 éve?) és azóta soha nem mondta, hogy vírusos lenne
meglepõdtem a dolgon, de örülök hogy fejlesztik

units
<#taps>

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

bogyoka
Készen vagyok, kipucoltam a gépemet, nincs már vírus, tróját kiirtottam <#smile> És büszke vagyok magamra, azért szerintem én is ügyes voltam, de az avast vírusírtó is nagyon jó szerintem <#eljen>

Itt van, nincs fertõzött fájlom😊) <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

mikike
ezt õ nem tudja megcsinálni ter, eltávolító programot javasolj

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Felfedező
Én a NOD32-t javasolnám jobb mind a kettõnél!

Tertovan
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/adware.ncase.html
http://www3.ca.com/securityadvisor/pest/pest.aspx?id=453060842
http://www.spyany.com/program/article_ad_rm_n_Case.html
http://www.adoko.com/resource/n-case.asp

units
nálam minden oké <#vigyor2>

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

bogyoka
fogalmam sincs😊

Neked is szét van csúszva ez a topic? Nálam szétmegy confused]

Akkor ürítem a lomtárat, és ezeket is kitörlöm😊)

units
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\zotgt.exe -ez mi?
O4 - Global Startup: officejet 6100.lnk = ? - szügségtelen

units
Szerintem azért nem tudja törölni, mert már törölte.
A lomtárban találja, ha jobban megnézed ?
talán kiürithetnéd.
átnézem a logod.

bogyoka
Units!!

Itt a 3 vírus, amit talált a progi, de nem tudja törölni:

Találat közben akartam töröltetni

Itt próbáltam mégegyszer törölni

Megjegyzem, csökkentett módban csináltam mindent, és hogy nem találom úgysem sehol, elõhoztam a rejtett fájlokat is, de nincs, nem értem, hogy hova tud eltünni.😞(

És itt a logfájlom, megnézettem azon a webhelyen amit este írtál a csetbe, és vannak kérdõjelek, amit nemtok konkrétan, hogy törölhetem-e, bár írta, a végére, hogy fix checkedjem, asszem.
Volt benne egy olyan, amit kerestem a webhance.exe, azt már kivettem belõle. Mit vehetnék még ki innen?

Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 14:35:26, on 2005.03.09.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\sistray.EXE
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPControl.exe
C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpobnz08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hposol08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpoevm08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Bin\hpoSTS08.exe
C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
C:\Program Files\Hijackthis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\System32\sistray.EXE
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\System32\khooker.exe
O4 - HKLM\..\Run: RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\InfoKing\InfoPenMSN\Pro\InfoPenIM.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\zotgt.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: %systemroot%\system32\dumprep 0 -u
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPControl.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: C:\Program Files\IncrediMail\bin\IncMail.exe /c
O4 - Global Startup: hp psc 2000 Series.lnk = C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpobnz08.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O4 - Global Startup: officejet 6100.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: &Add animation to IncrediMail Style Box - C:\PROGRA~1\INCRED~1\bin\resources\WebMenuImg.htm
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Hivatkozások megnyitása errõl az oldalról... - C:\Program Files\Avant Browser\OpenAllLinks.htm
O8 - Extra context menu item: Keresés - C:\Program Files\Avant Browser\Search.htm
O8 - Extra context menu item: Kiemelés - C:\Program Files\Avant Browser\Highlight.htm
O8 - Extra context menu item: Kép hozzáadása a reklámkép feketelistához - C:\Program Files\Avant Browser\AddToADBlackList.htm
O8 - Extra context menu item: Minden kép kiszûrése errõl a webhelyrõl - C:\Program Files\Avant Browser\AddAllToADBlackList.htm
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {205FF73B-CA67-11D5-99DD-444553540006} (CInstall Class) - http://www.errorguard.com/installation/Install.cab
O16 - DPF: {2917297F-F02B-4B9D-81DF-494B6333150B} (Minesweeper Flags Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MineSweeper.cab30149.cab
O16 - DPF: {62789780-B744-11D0-986B-00609731A21D} (Autodesk MapGuide ActiveX Control) - http://bpterkep.index.hu/MGViewer/ActiveX/mgaxctrl.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MessengerStatsClient.cab30149.cab
O16 - DPF: {F00F4763-7355-4725-82F7-0DA94A256D46} (IncrediMail) - http://www5.incredimail.com/contents/setup/downloader_sp1/imloader.cab
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service - Unknown - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égetõ COM-szolgáltatás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\imapi.exe
O23 - Service: NetMeeting távoli asztalmegosztás - Unknown - C:\WINDOWS\System32\mnmsrvc.exe
O23 - Service: Plug and Play - Unknown - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje - Unknown - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya - Unknown - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: SymWMI Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások - Unknown - C:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata - Unknown - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter - Unknown - C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiapsrv.exe

bogyoka
ezt köszike, most futtattam le,képzeld, és megtalálta amit alant beírtam, valószínû ki is törölte, még nem tudom biztosra mondani, de úgy néz ki😊

mikike
ingyenes spyware írtók meg az AdAware ÉS a SpyBot

mikike
de a spywaret talán a pestpatrol leírtja

mikike
ööö
igazából nem neked tanácsoltam, hanem a többieknek...

én inkább az etrust-ot ajánlanám ezt próbáld ki
de nem tudom ez milyen vírus, talán ter tud segíteni

bogyoka
Köszi a tanácsotokotat! mikike holnap kipróbálom, a Kaspersky biztos jobb lesz, legalábbis remélem.😊

Még utána lefuttattam az Avast, vagy 3 órán keresztül csinált mély ellenõrzést, ahol kiadta ezeket, de sajna én sem találom megintcsak, csökkentett módban kerestem természetesen:

C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\WhSurvey.exe
C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\WhAgent.exe
C\Program File\Win.whc1\webhancer-winrar.exe\Whiehlpr.dll
C\Windows\wdankI.exe

Ezeket kerestem, de nem találom, pedig ezt találta a vírusírtó, és hibát ír ki, mikor töröltetni akarom.

Mars
Használj mást. Én is próbáltam az avastot... és le is szedtem. Ajánlom a Nortont vagy a kasperskyt, hogy ne csak dísznek legyen vírusírtód.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

mikike
ezt tróbáljátok még ki

bogyoka
Nem tudom, hogy hova írhatom, de inkább ide írom, mert már megint velem van a baj,azaz a géppel, de ez egy másik gép, nem a múltkori amivel bajlódtam😊)
Letöltöttem az Avast vírusírtót, #277-es hozzászólás linkjében találtam, és talált egy trója vírust, kértem a törlését, de nem tudta törölni, futtattam csökkentett módban is a víruskeresést, de akkor nem talált vírust,én is kerestem a commanderben, de nem találom, és most meg mindig figyelmeztetést kapok, hogy vírusom van.😞(

Segítsetek, hogy most mi a jóeget lehet még csinálni?
Ezt kapom mindig:

units

mondjatok már egy jó és ingyenes trójaiírtót.

How much can you take,before you snap?

milyent kart tud okozni a KUANG2?

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Breki33
tom az van nekem

nentenst.exe 8 MB
NOD32.lnk Unknown
NOD32_UPDATE_SERVER.reg Unknown
NOD32_v2.12.4_HOWTO.txt Unknown
Nod32_v2.12.4_Patcher.exe Unknown

De mindig kiiírja, hogy lejárt a 30 napom
artschi
nod-ból létezik azóta már 2.14-es verzió.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Breki33
Ezt használja valaki?

Download NOD32 2.000.11 Beta

ENG: New beta version of NOD32 for Windows is now available for testing. Among other new features, the new version provides improved protection against Internet-born infiltrations due to a brand new HTTP scanner, advanced heuristics support integrated into the resident antivirus monitor (AMON), improved Trojan cleaning procedures, etc.

Download NOD32 2.000.11 Beta

Username: FRTRIAL
Password: 2c6ewt546c

Username: AV-2087546
Password: 9utprjr8cj
stratoman
Az MS Antispyware nem támadható most sem, illetve egész pontosan van egy vírus ami megpróbálja kikapcsolni, de ez szerintem nem olyan hatalmas meglepetés. Nem ez az elsõ olyan vírus ami megpróbálja leállítani a tûzfalat, vírusírtót stb.
Ha pedig mégis megtörténik és leállítja az ms antispyware-t, én sürgõsen másik víruskeresõ után néznék...
Szerintem ez jelenleg a legjobb antispyware progi, és szerintem azok is jól tudják akik ilyen getzi vírusokat készítenek, de ez ellen nem elsõsorban az antispyware programoknak kell védekezniük, és ez nem csak az MS programra vonatkozik, hanem a többi antispyware-re is.

units
try

SSDA-ONLN-AAAA-CJSA-TSSX
SSDA-ONLN-AAAA-CKNW-BSSX

Breki33
De másik gépen viígan megy a Spy csak ezen írja ki, hogy kód kell
ironmaiden
Pl. az MS Antispyware-t😊

neelix31
Az MS Antispyware már most is a legjobb és az volt akkor is amikor még a Giant fejlesztette.

Breki33
mit?
units
kicsit hamar ítélsz az M$ Antibalbla vs Spysweeper eredményeirõl.

az még egy pelenkás ... a spysweeperhez képest.

Ha majd nem lesz támadható akkor esetleg kipróbálom, addig had fejlesszék még egy kiccit

Felfedező
Az MS AntiSpyware jobb mint a Spy Sweeper ráadásul ingyenes is!!!

units
nem igazán 😞

Felfedező
Talán ez a megoldás eredményesebb: <#eplus2>

SpySweeper 3.5

units
Adhatok neked akármennyi seriált hozzá. Amikor kiengeded a netre ellenõrzi és természetesen nem fog tovább frissíteni max 1-szer.
más megoldást kell keresni. 😞

Breki33
3.5.0
NuCLEARScoRp
Köszi!! ,mostmár minden rendben.

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

adjaok linket nod32 passwordhöz!!!!!!!
vhil itt voltak jelszavak rendszeresen frissítve:
http://liquid-mail.org/freesecf
a fórum vmelyik topicjában
keressük meg hová tették!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Hy!
bocs, nem a témához szólok, nem tud rajtam valaki segíteni?
Win95 jogtiszta cd kéne, mindegy, hogy milyen állapotban. Kimentene szarból..... kifizetném....
units
verzsön?