Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
nod32
pc cillin 2005
bitdefender
avg
vélemények? melyik köti le legkevésbé a gépet? gyorsan ellenõriznek? melyik milyen hatásos?
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ASUS A7N8x-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon RAM, ASUS GF3 Ti8500, Pioneer A-108 DVD-RW,
Elõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship>
lehet majd legközelebbi winreinstallnál kipróbálom 😉
mostmár nem szenvedek vele, be van lõve pöpecül a NOD32 és az Outpost 😊
ez virusirtó + spyszûrõ + tûzfal is egyben
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
matuskáról származik a cumó, de meg nem mondom már melyik topikban akadtam rája...hiába keresem, nem találom :/
sry
NOD32 a best sztem 😊
Szerintem az a pár perc amit rá kell szánnod havonta, egyátálán nem nagy fáradság.. A krekkelést nem ajánlom mert az ugyis csak az angol verzónál mûködne...
Jo a nod is, csak mindig elhullik 30 nap utan.
Ne higgy senkinek. Te csak tudhatod : Bitdefender !! (reg.2035-ig )
Javaslatodra használom lassan már egy éve és JÓÓÓ.
Nekem hiaba a patcher, hiaba a frissitesi utvonal atiras, 30 nap utan mindig beszarik.
Valakinek otlete?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
okosabb, gyorsabb, mint a 2004.
olvass! linkeltem az infót...
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Nav2005
Nis2005
Rajtad áll, hogy melyiket választod.
Én a Nis-t ajánlom.
Arra viszont készükj fel, hogy a Nis nagyon beépül a rendszerbe
és terheli is rendesen:= a védelem ára!
Sok memória és talán kicsit lassabb internet.
Minden más vírusvédelmi és tûzfal megoldást le kell szedni a géprõl.
Viszonylag drága 😞
Ha ingyenes megoldást szeretnél akkor Avast! és Kerio
Spy, Adwarek ellen pedig: #320 linkek.
spybot s&d + hjt kell
1. a spykergetõt frissíteni kell->csökkentett mód és scan-> amit talál írtani.
2. Nod32 full scan. biztos ami biztos
3. jöhet a hijackthis->csökkentett módban készíts egy logot és tedd be ide. " Do a system scan and save a logfile"
HijackThis.exe
Spybot - Search & Destroy v1.3.2b
Érdemes a legújabbat használni Nav2005.
Nálam a NIS2005 megy. Azért mert az a legjobb internetbiztonsági megoldás ami eddig csak létezett otthoni juzerek számára (szerintem, mások szerint meg nem "vita nélkül köszi")
Számtalan jó variácíó létezik, de nem feltétlen az a jó amelyik a leggyorsabban nézni át a rendszert...
Heti 1x 20-30 perc fullscan belefér nem?
Tudna valaki abban segíteni, hogy ezt a s___t hogyan tudom eltüntetni? A gépem négy-öt napra ki volt vonva a forgalomból és a hivatalosan regisztrált NOD 32-es irtóm nem tudott frissülni. Amikor csatlakoztam ez a s__r gyorsabb volt és el sem tudom távolítani. HELP!
WARNING!
YOU'RE IN DANGER!
ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.
Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!
SECURE YOURSELF RIGHT NOW!
REMOVE ALL SPYWARE FROM YOUR PC!
Removal instructions
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Próbáld ki az avastot,ha nem tetszik,akkor leszeded.
viták elkerülése végett www.checkvir.hu
ugyanakkor a Nod32 és az Avast! is nagyon megfelel otthoni használatra. Naprakész mind a kettõ.
A felhasználón néha több múlik, mint az írtón.