Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez most mi? ílégyszi segítsetek
Kösz:
Riki
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ashampoo Anti-Malware. Állítólag a regisztrálás után az e-mailben küldött kulcs korlátlan licenszet ad.
Megírtam CD-re és szépen el is indul bootolással, de egy pillanatnál többet nem csinál semmit:
Mounting devices
Devices/fd0 0%
vártam 1 órát is, de semmi és nem is ír ki semmit. Ezért nem lehet frissíteni és scannelni sem vele.
Wepawet elemzés:Link.
Én csak ://free.x3.hu/vasut/ ezt, az elsõt néztem. Ezen van az a kis ferdeszemû?
Kép az ESS Karanténjáról.
De ez mondom, csak az elsõ linkre kattintás után. Mi lehet a többin akkor?<#eplus2>#eplus2>
Az volt a gond, hogy valamit kitörölt a trójai a systembõl, hogy Help and Suppoert Center csak kb. 5 percre nyílt fel, az Administrative Tools-ban az Event Viewer-be betekintve egy csomó rendszer hiba lett.
Ezért nagyon fontos, amit #1059-ben írtam.
ESS az elsõ linkre dobálta ám a tiltó/blokkoló ablakokat rendesen.
URL címeket is blokkolt, de olyan gyorsan és annyi ablakot dobált fel, hogy képtelen voltam több lenyomatot készíteni. Csak az elsõ figyelmeztetõ ablakról sikerült.
Kép.
A többivel már nem is próbálkoztam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az elsõ öt képét tettem csak be mert kezdtem unni a lenyomatok készítését meg elmentegetését. A többinél is ugyan ez volt a riasztási helyzet egyébként.
kl24h #1080
Erre nagyon kiváló NOD32.
Mert pl. az AVG IS 2011 esetén a trójaiak, megjelentek a hard disc-en különbözõ helyeken és a Residens komponense detektálta, de mire detektálta, a registry is meg volt modósítva, amit már nem detektál az AVG.
Az AVG csak azokat a registry bejegyzéseket törli, amik a vírushoz fûzödnek, de pl. rendszerhez fûzödõ registry bejegyzéseket már nem javítja.
Erre volt szuper a Spyware Doctor vagy a Malwarebytes Antimalware (és még vannak).
Tudnátok egy jó virusirtó programot ami ingyenes és win 7 és xp alatt is müködik és nem felugró ablakos tehát nem tilt le oldalakat???
elõre is köszi a válaszokat
Éppen ezért a legjobban úgy tudod kipróbálni, hogy kikapcsolod az antivirusod állandó védelmét arra az idõre amíg futtatod ezt a fájlt, majd visszakapcsolod és full scan.
Rögtön láthatod a hatását meg, hogy hova írta be magát.<#eplus2>#eplus2>
Szoval én legalábbis tudok vigyázni a rendszerre, de akiknek védelmi szoftvert telepítek, azok nem tudnak vigyázni és ezért tesztelem most az egész antivírust, mint tudatlan/ügyetlen felhasználó. Másképpen mondva futtatom az legújabb trójaiakat!
Jelenleg az Avast Internet Security használom (trial, 30 nap), ahogy látszik jónak tûnik. Azokat a trójaiak, amelyeket nem ismeri fel érdekes módón nem reagál rá ha futtatom, de ahogy látom a rendszert sem fertõzte meg.
AVG?
Mi az a Maximum Protection és mely program vagy programok nyújtják ezt Neked?
Amig észreveszi a trójai tevéknységét (detektálja), addig már megtörtént a modósítás.
Sajnos csak egy pár antivirus szoftvernél láttam registry ellenõrzési opciót (vagy standardban esetleg nincs beállítva, de ha a felhasználó úgy ohatja, akkor van lehetõség arra is).