Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hey Mark. About that hot stock you asked me about yesterday.. Its the foremost electric powered motor vehicle truly aimed at the core class. This stock is likely to be the next FORD. energy cars arriving in from china and they are great . check out GACR on the OTC Nasdaq. GACR.pk. Its on the pinks but thats why its the moment to get inside before it REALLY TAKES OFF! Be sure to take a look at the youtube video about the company at http://www.youtube.com/watch?v=1VOZl7bvhnQ
oops sorry wrong window!"
Valami új msn spam...nem vírusos a link, csak egy youtube videó...nyilván reklámozás a cél...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De bejelöltem csak, kizárólag csakis neked! <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
IObit Security 360
Version:1.5.0.13
Define Version:1708
Time Elapsed:00:02:55
Objects Scanned:48136
Threats Found:3
|Name|Type|Description|ID|
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdwizreg.exe, 4-23396
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\seccenter.exe, 4-24284
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsserv.exe, 4-24525
Végre a Malwarebytes a C:\WINDOWS\system32\conime.exe nem detektálja most trójainak, de még ott van a C:\WINDOWS\system32\termsrv.dll, amibe még beleköt.
Szóval kinél bug-olt?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szóval beszéljünk a vírusokról, pl. a Bredolab-ról!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vélhetõen nem az Outpost volt az oka.
Azt miért csinálja a Panda Cloud Pro,(ezzel az 1 éves promossal), hogy ott van az ikonja az óra mellett, de ha megnyitom akkor szép piros ikszel jelzi, hogy nincs net kapcsolata.
Gép újraindítás után meg már minden oké. (egy ideig)
Ezt naponta többször is eljátsza. Nem az én gépemen történik mindez, de a net az UPC Fiber Power 60 és azonnal van/lesz net kapcsolat amint bekapcsolódik a gép.
Linux Mint 13 Cinnamon
a cloudnak épp az a lényege, hogy a gépet minimálisan terheli.. nekem az intézõ azt mutatja h alapállapotban 12 Mb és 0% porcit foglal
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Egy próbát megér szerintem.
Mondjuk egyenlõre AVG- van fenn 1 éves promo kulccsal, Nem volt szívem lecserélni mert nagyon bejövõs.
link
Unfortunately your file could not be executed.
Either your file is not a valid Windows executable or some of its startup-dependencies have not been met.
According to the Unix file command your file is of the following type:
PE32 executable for MS Windows (GUI) Intel 80386 32-bit