Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
"csaba üzenete (22:43):
Hey Mark. About that hot stock you asked me about yesterday.. Its the foremost electric powered motor vehicle truly aimed at the core class. This stock is likely to be the next FORD. energy cars arriving in from china and they are great . check out GACR on the OTC Nasdaq. GACR.pk. Its on the pinks but thats why its the moment to get inside before it REALLY TAKES OFF! Be sure to take a look at the youtube video about the company at http://www.youtube.com/watch?v=1VOZl7bvhnQ
oops sorry wrong window!"

Valami új msn spam...nem vírusos a link, csak egy youtube videó...nyilván reklámozás a cél...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#nevetes2><#nevetes2><#pias>
Doomista
Ott van az! <#nevetes1>
De bejelöltem csak, kizárólag csakis neked! <#nevetes2><#nevetes2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ezen a képen (NARXIS barátunk már mutatta valamikor) nem látom a Panda-t, pedig érdekelne, hogy hova helyezték el, mivel a Prevx oldalon jó erdményt mutat. Érdekes, hogy a Sophos tûnik a legjobbnak Prevx-ék szerint, viszont a fenti kép valamivel mást mutat, az avc_report megint mást mutat.
Narxis
<#eljen><#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én iszok az Sntivírusokra!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
<#eljen><#wave><#pias>

Egy ideig biztos nem iszok, elég durva volt a hétvégém...:S

Jó, hogy felhozod a figyelmem, iszok egyet az IObit Security 360-ra, megéri!
<#pias>
Narxis
<#pias>

Doomista
<#pias>

Ez az IOBit Security 360 is jó valamire, a Malwarebytes scannolása után ezt találta még:
IObit Security 360

Version:1.5.0.13
Define Version:1708
Time Elapsed:00:02:55
Objects Scanned:48136
Threats Found:3

|Name|Type|Description|ID|
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\bdwizreg.exe, 4-23396
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\seccenter.exe, 4-24284
Fraudtool.Hijack, Registry Key, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\vsserv.exe, 4-24525

Végre a Malwarebytes a C:\WINDOWS\system32\conime.exe nem detektálja most trójainak, de még ott van a C:\WINDOWS\system32\termsrv.dll, amibe még beleköt.
Narxis
<#pias>

A vírus akkor kerül be a gépbe, mikor nem is gondolod, na ez is így van.
<#pias>
Doomista
Ez azért meglepett, mára nem számítottam frissítésre.

gergely1991
inkább vírusirtókról....😛
Szóval kinél bug-olt?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Te offolsz, te csibész! 😄

Szóval beszéljünk a vírusokról, pl. a Bredolab-ról!

gergely1991
Ne offoljatok már megint😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
te :-)

Doomista
viselkedj :-)

Narxis
te kommented se semmi 😄

Doomista
NOD REKLÁM

looooooool Nárkós nárcisz falevél kommentjén eldobom az agyam 😄

Narxis
Imádjuk.

Doomista
Hitman Pro. Szeressük.

Ellenõrzés több vírusírtóval

Melyik is volt az a másik progi ami ugyanezen az elven mûködött?
Narxis
Lehet, hogy bug, mintha már olvastam volna ilyen panaszokat más fórumokon...

Erre én is gondoltam és le is szedtük a tûzfal szoftvert. Outpost fal volt, de a Windows XP saját fala mellett továbbra is megmaradt ez a hiba.
Vélhetõen nem az Outpost volt az oka.

Narxis
Szia!

Tûzfal blokkolhatja.

Sziasztok!

Azt miért csinálja a Panda Cloud Pro,(ezzel az 1 éves promossal), hogy ott van az ikonja az óra mellett, de ha megnyitom akkor szép piros ikszel jelzi, hogy nincs net kapcsolata.
Gép újraindítás után meg már minden oké. (egy ideig)
Ezt naponta többször is eljátsza. Nem az én gépemen történik mindez, de a net az UPC Fiber Power 60 és azonnal van/lesz net kapcsolat amint bekapcsolódik a gép.

lck
Aztán itt mindenki ésszel ám !
Ne legyen OFF please !
RBJ
Na jól lemaradtam eddig meg vártam , hogy újrainduljon a másik fórum.

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
Ha ismeretlen fájlra bukkan akkor elõfordul hogy egy kicsit beakad a rendszer, amíg kommunikál a cloud-dal. Pár másodperc. De gondolom ez függ a nettõl és a cloud szerver leterheltségétõl is. Egyébként a rendszerterhelése minimális.
Narxis
Tehát a felhalmozás itt nem ér semmit, hiába gyûjtötök sok kódot, mind le fog járni másfél éven belül.

Narxis
Nem, hanem, hogy ha nem használod fel/nem aktiválod akkor legkésõbb 3 vagy 6 hónap múlva akkor is elkezd ketyegni az 1 év mintha használnád.

qetuol
ez mit jelent? azt, hogy 3v6 hónap múlva már érvénytelen lesz a felhasználatlan kód?

a cloudnak épp az a lényege, hogy a gépet minimálisan terheli.. nekem az intézõ azt mutatja h alapállapotban 12 Mb és 0% porcit foglal

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Látom jó detektálása van a Panda-nak, csak nem tudom mennyire fogja a gépet pl. a Panda Internet Security 2011.
Egy próbát megér szerintem.
Narxis
Én megkérdeztem Pandáéktól, 3 vagy 6(nem tudta megmondani pontosan) hónap múlva automatikusan kezd visszaszámolni.

qetuol
benne van a cikkben, amit linkeltem, 1 év

lck
Csak azt nem lehet tudni ezeket a kulcsokat meddig fogadja el. Sõt arra sem bukkantam rá hogy a megadott kód meddig érvényes.
Mondjuk egyenlõre AVG- van fenn 1 éves promo kulccsal, Nem volt szívem lecserélni mert nagyon bejövõs.
qetuol
látom te is gondoltál a következõ évekre is.. =D

lck
Ja - van 4 kódom.
qetuol
Panda Cloud Antivirus Pro -hoz lehetett nemrég egy éves licenszet kapni hellovín alkalmából, valaki elcsípte még rajtam kívül? 😄

link

Nem tehetek róla,hogy a jpg executable nem futtatható.

Doomista
Ilyen hiba máskor ne forduljon elõ, fater. :-) <#ejnye1><#ejnye1><#gonosz1><#vigyor><#alien>

Narxis
Error - No Executable File

Unfortunately your file could not be executed.
Either your file is not a valid Windows executable or some of its startup-dependencies have not been met.

According to the Unix file command your file is of the following type:
PE32 executable for MS Windows (GUI) Intel 80386 32-bit

Narxis

Doomista

Narxis
😄DDDDD