Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
😄

Doomista
Én ezentúl az Other-re térek át. <#levele><#eljen><#vigyor>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Prevx-nek a 1 gépre esõ átlagot kellene kiírni, nem az összes találatot. Ha egy vírusirtó 1000x több gépen van mint egy másik, akkor annál nagyobb sokkal nagyobb az esély hogy talál mellette valamit. Mivel 100%-os védelem nincs. Másrészt Prevex azért szokott hozni hamis-pozitívot rendesen. Úgyhogy errõl ennyit.
Narxis
<#levele> statisztika

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érdekes Prevx statisztika:

Ki tér át a Trend Micro-ra?<#pias>
Narxis
Ez egy vicc.

gergely1991
LOL
ezt tényleg neXD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

köszi!

Walk the Talk.

Doomista
Egyáltalán ne, létszíves. A te érdekedben.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintetek mennyire lehet komolyan venni: ezt

Walk the Talk.

Értem.

És tudnál-e linket vagy esetleg a lépéseket leírni mert ehhez így pusztán hülye vagyok.
Narxis
Nem trendiség kérdése, attól függ mihez méred és milyen szempontok alapján. Avast-nak kisebb az erõforrásigénye AVG-nél talán még ESET-nél is és van viselkedésblokkolója is, igaz 64biten még nem mûködik teljesen jól.

A 2011-es AVG-ben lévõ Identity Protection viszont nagyon jó lett és 32biten és 64biten is jól mûködik.

Avast pro-hoz úgy tudsz jutni ha keresel key fájlokat warez oldalakon. Van crack is de az már nem mûködik.

Hm...

A múltkor még az avast volt a trendi.

És ha az avast-ot pro-vá teszem akkor is?

És azt egyébként hogy kell? (nyilván úgy hogy nem fizetek érte)
Doomista
Bugos = instabil.

Narxis
Bugos.

Nem stabil a KAV?
Nekem a KIS 2011 elég stabilnak tûnt.
Narxis
Üdv.

Szerintem az ingyenes Avast-nál jobb az eredeti Eset Smart Security 4.

Az AVG 2011 Free is jobb az Avast 5.0 free-nél kutatásaim szerint.

Üdv.

Feleségem gépén Eset Smart Security 4 van eredeti verzió. Hagyjam rajta vagy inkább tegyem rá az avast 5 free-t?

Másik kérdés: Ma találtam rá az avg 2011 free-re az jobb-e mint az avast 5.0 free?
RBJ
na ölheti a pénzt bele ahelyett , hogy kifele adnák már a végleges stabil kav ot.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
ez jó 😄

gergely1991
Na most már nem csak a userek biztonságára hanem a pilóták védelmére is törekszenek?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Doomista
Nem csak õ tehet róla...én is beszálltam a buliba, elismerem és jó páran is, az már más kérdés, hogy ki milyen szinten.

gergely1991
Akkor már ide is elférne egy HG:/
Egyéb:
Egy vírus mely exe-t,dll-t html pusztít

Narxis
Világi cimborám, ha jön akkor megint megmondjuk a frankót mindenkinek! 😛 xD

gergely1991
Na az kéne még hogy ez is zárva legyen?-.-
Tele offolta az elõzõ topikot közben osztotta az észt hogy milyen jó ebben(de csak a sajátját dicsérte) de segíteni arra képtelen volt.-.-

Doomista
goodspeed, where are youuuu?

Doomista
Akkor igaz a mondatom. 😄

Narxis
Már elküldtem neki privátban a linket, ne aggódj. 😊

Doomista
goodspeed nem ismeri ez a topikot mi? 😄

Narxis
Válthatsz is AVG-re...<#nevetes1>

Doomista
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ágrágrárgágrárgárgárgágrár <#boxer><#gun><#violent>

Narxis
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Gatulálok!!! Jót választottál, tényleg Maximális védelem lenne!
Látszik a képen is, hogy már elzõ perctõl véd.<#pias>
Doomista
Szerintem elég lesz nekem a ThinkPoint! <#hehe><#pias>

Felteszel egy Avast free és meg van oldva a probléma, nem kell ilyen kulcs olyna kulcs.<#pias>
Doomista

Akkor ezek szerint nem rég zárt be a bazár...

Én pont november 3-an kértem egy 3 hónapos kulcsot, azért írtam az 1161-ben, hogy adok kulcsot.
Doomista
Az tényleg gond, mivel így akkor a NOD féle shit stílust utánozta.

De amúgy arra emlékszem halványan, hogy volt mikor 1 hónaposat kaptunk hirtelen az APSS-hez, de most mikor utoljára töltöttem le keyt, 3 hónaposat kaptam, ezért is van még 2 hónapom.

Csak az a gond, hogy úgy csak 1 hónapra kapsz kulcsot, de egy jó oldala van az egésznek, hogy nem kell újratelepíteni az Avirat.
Doomista
Jah, és hogy mit is érzek most:

Doomista
Nem kell hozzá 10 perces e-mail se, egyszerûen csak mindig más fake emailt kellet beírni :-) Sõt még valami proxy váltogatós útmutatót is beraktak pár oldalra, pedig az is egy felesleges eljárás volt.
Azt hiszem most van idõm elgondolkodni azon, hogy melyik antivírusra váltsak át.

szerk.: Török és a német promóciós oldalaknak is annyi, úgy látszik tényleg bezárt a bazár. 😄

Szerintem rájöttek ök is a nagy trükkre (10 perces e-mail, stb.).
Ha gondolod, akkor küldök privátban egy APSS 90 napos kulcsot.
Doomista
Hát elég nagy szívás van, mivel bezárták azt amin lehetett igényelni...egyenlõre sehol nem lehet hozzáférni promóciós licenchez. Googlet szarrá nyaltam de semmi. Egyenlõre van 2 hónapom, ha az alatt nem sikerül szereznem, akkor átállok más antivírusra.

Bedobnátok ide azt linket ahol az Avira PSS-hez lehet kérni a 90 napos kulcsot?

Köszi.

Narxis
hi Mark

Doomista
Ja és nem vagyok Mark.