1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
  • Doomista
    Az is jó...
  • R3TR0
    És a Vipre?

Vipre Antivirus+Antispyware

Az milyen?
  • Doomista
    Problem?

• Narxis
  • kl24h
    Nekem elég jonak tünt, igaz és BitDefender Internet Security használtam.
    Ha van memória bőven és jó processzor, akkor nincs gond.
    Probáld meg, aztán meglátod.
  • Doomista
    Jó antivírus az is.
  • Narxis
    Próbáld ki a trialt.
  • R3TR0
    Hello!

Bitdefender Antivirus 2011 milyen?

Valaki ismeri,használja?

Mert kaptam most egy 1éves kódot aztan nem tom hasnzáljam e
  • kl24h
    False Alarm Tests: August 2010 (*.pdf)
  • kl24h
    Kaspersky nagyon alaposan átnézi föleg az *.exe fájlokat, ami eléggé lassitja a gépet, de memoriában keveset használ (KIS 2011).
  • lck
    Nálam 2 giga mellett 750 körüli a RAM fogyasztás - ez valóban nálam is több mint Avast mellett volt, de kb. csak 50-70 megával. Nem zavar, mert a programok meg pattogósabban nyílnak meg.
    Egyébként nálam is talált olyat amit Avast nem, én is rágódtam rajta hogy vírus -e, de hozzá teszem hogy van jónéhány olyan crack-kem amire ez sem jelez, ebből arra következtek hogy nem vesz minden crack-et egy kalap alá.
    Egyébként ha biztosabbra akarsz menni, töltsd fel az ilyen gyanús fájlokat a Virustotal-ra, az is ad egy támpontot.
  • kl24h
    Ezek a fontosabb dolgok hiányoznak az avast! free verzióban:
    [bSilent Firewall
    The firewall enables you to control incoming and outgoing traffic from your computer. Protection is based on heuristic and behavioral analysis, and a white list of known safe applications. There are three network settings which can be changed depending on the type of connection.

Antispam
    New comprehensive SPAM and fraudulent message filter. It works as a plug-in to MS Outlook and a generic POP3/IMAP4 proxy for other email clients.

avast! Sandbox
    Enables potentially exploitable programs (such as web browsers) and/or suspicious executables to be run in a safe, virtual environment. The avast! Sandbox is unique as it runs on both 32 and 64bit platforms.

Script Shield
    Detects malicious scripts hidden in internet web pages and prevents them from running and hijacking or potentially causing damage to your computer (Internet Explorer only, 32-bit only).
    [/b]

Hamár avast!-ot választod, akkor inkább az avast! Interner Security legyen. Jobb a védelme mint az avast! free-nek.
  • gergely1991
    ...bár kaspersky-iék elégé jól haladnak adatbázisszinten
  • gergely1991
    van amikor igen van amikor nem....
  • riki02
    Jó, lehet hogy egy kicsit eltúloztam.
    Amíg avast volt akkor a ramom használata úgy 700-800 mb.on volt, most az avg-vel 1.01 gb.

Egyébként amit vírusnak jelez azt mindig higgyem el, mindig igazat "mond"?
  • lck
    Akkor te egy másik AVG-t használsz:

1. nálam frissítés: 10-20 másodperc.
    2. honnan tudod hogy azok a fájlok tiszták
    3. majdnem minden értesítést le lehet tiltani
    4. 1 magos 6 éves a gépem 2 giga rammal - semmit nem fog rajta.

Annak idején Avast 5 free után tettem fel - mindenben jobbnak éreztem nála.
    De persze nem beszéllek le Avastról - jó az ( lásd a logómat )
  • riki02
    +a frissítés több, de akár 5-6 percig is eltart nála
  • riki02
    egyrészt nagyon érzékeny, talált a gépen egy fertőzött fájlt ami valószínűleg nem is az mert az előtte lévő 2 avast(5.0 és 4.8pro) sem érzékeltek semmit. Állandóan kiír minden hülyeséget, és még ezek mellett érződik hogy fogja gépet(pedig van 3gb ram)... stb.

Lehet hogy visszateszem az Avast 5 Free-t.
  • Doomista
    Miért nem tetszik?
  • riki02
    Avg 2011 internet Security lett felrakva
    Hát mit mondjak nem kimondottan tetszik...
  • Narxis
    NIS-ről van szó.
  • RBJ
    Most NAV vagy NIS ről van szó?
    ha NAV ról akkor felesleges reseterezni mivel nem igazán lehet biztonságosnak mondani az ilyen lekvárokat.
    van megoldás amit mindenki ismert. van 180 napos promos norton az felteszed reggeled a norton accountba stb stb
  • riki02
    igen 2011, de még nem használom csak szeretném (xider.hu-ról lehet letölteni) akkor meg pláne jó lenne ha nem csak 90 napra lenne hozzá licencem :D

Most már őszintén nem tudom hogy mi legyen, nem tudom eldönteni:(
  • kl24h
    StartMenuInternet.zip:> StartMenuInternet.exe
    A múltkor 18/43 és most egy kissé megváltozott 25/43
  • Narxis
    Igen, én se szerettem régen, de az egy hiba volt amit a készítője kijavított. Az új verzió nem kapcsol ki semmit. Serialt meg úgyse találsz.
  • Narxis
    apád :D
  • kl24h

Én nem szerettem a trial resetet a Nortonnak, mert egy pár dolgot kikapcsolt benne, aztán találtam más megoldást.
  • kl24h
    Kicsit veszéjes az oldal: HTTP Malicious Toolkit Variant Activity2

Másképp tisztának tűnik ami a csomagban van.
  • Doomista
    Szerintem neked a Nodon kívül minden szar. Még az élet is! :D
  • Narxis
    Ja, ez csak arra van, hogy kipróbáld, ha tetszik a termék és van rá pénzed akkor illik megvenni! :)
  • Narxis
    120 napos trial reset, eredetileg 160 napot is adott de valamiért a frissebb verzió már csak 120 napot ad asszem
  • Doomista
    Tegnapi hír, lemaradtál egy napot. :-))
  • Narxis
    http://www.mediafire.com/?uxjmqutgxctonk6

Nem ellenőriztem, hogy működik-e vagy vírusos-e, nem szabadna...
  • Narxis
    MERT SZERINTEM AZ!!!!!!!!!!!! :D
  • Arkon
    Sziasztok!

Feltettem az AVG Antivirus 2011-et és feltelepítettem mellé az AVG PC TuneUp-ot is. De van egy kis gondom. Ha el akarom indítani akkor egy ilyen figyelmeztető ablakot kapok.
    De sajnos nincsLicence kódom.

Tudna adni valaki egyet? Már ha van valakinek belőle.

Köszike előre is.
  • kl24h
    2010.11.18
    Negyedik generációs rootkit a láthatatlan sztár
  • kl24h
    Ha NIS 2010 használsz, akkor privátban átküldok neked valamit, magyarázattal, viszont ha NIS 2011 használsz, akkor lehet hogy az a megoldás fog működni, de lehet hogy nem.

Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem kapok büntetőtáblát.
  • Doomista
    Na-na ;D Ne feledd, hogy vannak élő moderátorok, és ugye nem szeretnéd ezen a fórumon megkapni az első büntetőtábládat.
  • riki02
    Nortonhoz csak 90 napos kulcsot tudok szerezni és nem tudom hogy mit kéne akkor csinálni ha lejár a ideje... nagyon bonyolult?

http://www.toptenreviews.com/internet-security-suite-review/

Ezen a teszten csak most akadt meg a szemem hogy nincs is benne az avast 5, ezek szerint tényleg ennyire rossz vagy csak kimaradt? ezt csak kíváncsiságból.
  • kl24h
    Már ha a ThinkPoint-nál tartunk, azt hiszem fogok nyítni egy Thinkpoint topikot!